Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

^-^ - schreef op 16-11 om 07:30
Welkom Cindy! Licht rood verlies kan van alles zijn, een innesteling maar ook een aankomende menstruatie. Helaas zal je nog eventjes af moeten wachten, hoe moeilijk dat soms is. Wanneer is je nod?


Stff48 lekker wachten tot jij er aan toe bent. Het is ook niet niks allemaal, hoe gaat het nu op je werk? Hopelijk zijn ze wat bijgedraaid?
3230 antwoorden en 31039706x bekeken
Mir - schreef op 16-11 om 09:07
 Welkom hier Cindy.
Wat gaaf Marie en heel veel succes met je sollicitatie!
Jenny00 - schreef op 16-11 om 10:05
Dit stukje aub alleen lezen als je niet vies bent van bloed-verhalen en niet aan het eten bent!

Heb sterk het vermoeden dat er toch iets gaande is geweest deze keer. Vanochtend vanaf 5:00-7:30u enorme krampen en veel bloedverlies. Uiteindelijk was het wat minder, rond 8:00u naar de wc en ik voelde dat er iets door m'n baarmoedermond naar buiten kwam. Opgevangen op wc papier. Hele klodder bloed met daarin een stuk wit weefsel. Leek wel een klein zakje.
Heb hetzelfde in Mei ook gehad, maar toen had ik ook een licht positieve test, deze keer alleen een negatieve test, dus zeker weten doe ik het niet. 

Iemand van jullie die dit herkend? En zoja, denk je ook dat je toen een vroege miskraam hebt gehad?
Marie - schreef op 16-11 om 10:16
Hee Lotus hoe is het nu?!?! Hoop zo erg dat het niet is doorgezet!
Hier is alles oke! Ik heb een supergesprek gehad en heb direct te horen gekregen dat ik terugmag komen voor een tweede gesprek. Er waren 3 andere gesprekken en de twee dames voor mij hadden niet te horen gekregen dat ze op 2e gesprek terug mochten komen vertelde de recruiter mij. Ze zei dat haar voorkeur naar mij uitging  YAY! Wordt straks nog een lastige keuze - hoewel.... het is een forse stap hoger en ik mag ook nog parttime gaan werken, dus dat is weer super als er straks mini-me's komen! Waaaah! Spannend!!!! Vandaag hoor ik wanneer ik weer langs mag komen voor een gesprek... dat moet nog voor het einde van november geregeld worden aangezien ze daar per 1 januari iemand willen aannemen... en ik dan voor het eind van deze maand moet opzeggen!
Jenny00 - schreef op 16-11 om 10:21
Wat goed Marie!! Dat zou wel heel mooi zijn met het oog op de toekomst, om minder te werken voor meer geld. Kan je extra tijd met je kindje doorbrengen  

Welkom Cindy. Wat is de reden, als ik vragen mag, dat jij in de MMM zit om zwanger te worden? En wanneer is je nod? Spannend he. 
Stff, hopelijk laat je die stomme baas van je niet jullie planning verpesten. Ik zou als ik jou was gewoon bellen naar de gyn voor een afspraak. Het kan zomaar nog een tijd duren voor je een eerste afspraak hebt. En een kindje wil toch, ongeacht of je baas het er nu wel of niet mee eens gaat zijn toch?

Cindy (Gast) - schreef op 16-11 om 12:05
summer 
Mijn nod is normaal zaterdag 
Lucky - schreef op 16-11 om 18:02
Jenny jou verhaal klinkt bekend.
Kan idd miskraam zijn zeker als je ook klompje weefsel hebt.
Was bij mij ook maar verloor eerst weefsel en later pas de erge krampen en bloedverlies.
Sterkte en dikke knuffel.
Jenny00 - schreef op 16-11 om 18:28
Bedankt voor je reactie Lucky   Vanaf dat het eruit is nog maar licht ongesteld en geen buikpijn meer. 
Wist niet zeker of je zo vroeg ook al echt wat aan kon treffen. 

Vandaag ook een afspraak gemaakt voor acupunctuur. Nog nooit gedaan en vind het best spannend. Ik hoop dat ik daardoor wat hoger in mijn energie ga komen en mijn baarmoeder misschien wat extra gestimuleerd wordt daardoor.
Zijn er hier meer meiden die dat hebben geprobeerd/nu laten doen? En wat zijn jullie ervaringen daarmee?

Liefs!

Cindy (Gast) - schreef op 16-11 om 20:22
jenny 
Wij zijn nu 1 jaar bezig en hebben mijn man zijn zaad laten testen. We hebben zelf een vroege miskraam gehad en daarom ben ik in deze groep 
Jolien2809 - schreef op 16-11 om 20:51
Hey jenny, 
Ik herken me volledig alleen verloopt het hier iets anders.. gisternavond hevige krampen beginnen krijgen, en een veeg roze bloed toen ik naar bed ging echter bloedverlies deze ochtens immense pijnsteken/krampen en omstreeks 9:00 is het begonnen, heb tot nu toe 7 nacht maandverbanden gehad die volledig doordrenkt zijn met helderroodbloed en iedere keer komen er zwart-bruine brokjes mee, ik wist al wat dit betekende natuurlijk.. omstreeks 16u30 had ik zoveel pijn dat ik amper kon rechtstaan, alsof ze met grote dikke messen door mijn vagina naar binnen staken, verschrikkelijk , ik ging naar toilet en daar had ik een klodder mee van een halve cm tot een cm , het deed verschrikkelijke pijn om te plassen nadien, iedere keet als ik moest plassen vandaag (zon 8 tal keren) moest ik mezelf 4a5 keren afvegen zodat het bloed druppen stoptte.. 
huisarts en gyn bestigen dat het hier over een vroege miskraam gaat, was net geen 5 weken zwanger.. emotioneel vooral zwaar na 7 maanden al proberen en fysiek ook heel zwaar, als de bloedingen tegen morgenmiddag niet minderen word ik opgenomen voor curretage ..
Jenny00 - schreef op 16-11 om 21:16
Jeetje, wat verdrietig voor jullie allemaal ook  Dikke knuffel en veel liefde jullie kant op


Lotus, wat klote dat het toch misgelopen is  Gaat het een beetje met jullie? Wat een roller-coaster voor je dit!
Jolien, hopelijk wordt het bloeden snel minder en hoef je geen curettage morgen. Laat je even horen hoe het verloopt? 
Bij mij valt het verdriet dat het misschien een vroege miskraam was mee, aangezien ik niet eens wist dat het soort van raak was. Was vooral in het algemeen best verdrietig dat het niet was gelukt. Mijn vriend en ik hadden allebei zo'n goed gevoel over deze ronde. Maarja.. op naar een nieuwe ronde, morgen weer aan de Clomid. 
Cindy, hebben jullie de uitslag van het spermaonderzoek al, of moeten jullie daar nog op wachten? Hopelijk voor jullie ook mooi nieuws binnenkort. 
stff48 - schreef op 16-11 om 23:02
Summer , nee bijgedraaid zijn ze helemaal nog niet .. kan geen vriendelijk woord vanaf .. manlief zegt dat ik gewoon Mn werk moet doen & de klanten wat extra moet in de watten leggen .. maar een leuke sfeer hangt er absoluut niet & de klanten voelen dat ook denk ik..
Jenny00 , niemand gaat onze wens in de weg staan voor een kindje .. & zeker een baas niet ..als je niet een klein beetje begrip kan tonen ,begin ik mezelf toch de vraag te stellen of sommige enkel aan zichzelf denken ?
Liefs
^-^ - schreef op 17-11 om 07:47
Jenny00 dat  klinkt wel alsof er iets geweest is inderdaad. Hopelijk is het een volgende keer echt raak! Ik heb wel veel gelezen over acupunctuur, ik ken iemand die 10 jaar lang heeft geprobeerd kinderen te krijgen, ze hadden al stappen gezet in adoptie. Echter heeft ze nog 1 poging gedaan, acupunctuur...  Ze is nu 4 kinderen rijker en ondertussen al oma!

Marie gefeliciteerd! Klinkt wel goed die nieuwe baan van je, succes!

Cindy succes morgen op de nod, hopelijk snel een mooie test in handen!

Lotus en Jolien heel erg veel sterkte met dit grote verlies! Ik weet helaas hoe het voelt.. Hopelijk stopt het bloeden snel en pakt je lichaam het snel weer op.. 

Stff48 pff dat meen je niet! Kan me er werkelijk niets bij voorstellen dan collega's zo doen om zo iets menselijks.. Goed dat je vriend en jij zo sterk zijn! Het komt allemaal vast goed! Misschien helpt het om eens goed met ze te praten? Desnoods 1 voor 1?
Mir - schreef op 17-11 om 08:32
Dikke knuffel voor Lotus, Jolien en Jenny 
Natasja - schreef op 17-11 om 09:44
Welkom Ellatje en heel veel sterkte en succes met de keuze die jullie maken.
Cindy (Gast) - schreef op 17-11 om 09:50
Jenny: uitslag van het spermaonderzoek was gelukkig goed. Helaas alleen bij mij de menstruatie doorgebroken vannacht ????

Summer: helaas vannacht al doorgebroken, ik twijfel heel erg om zelf ook een vruchtbaarheids test te laten doen. 
Marie - schreef op 17-11 om 10:31
Heee meiden,
Jenny, ik doe al een tijdje acupunctuur en heb het gevoel dat het ook echt werkt!! Het is niet pijnlijk, niet eng... ik kom er heel ontspannen vandaan. Afhankelijk van waar je in je cyclus zit doen ze ook nog een moxa behandeling om de baarmoeder te verwarmen - en dat is HEERLIJK! Ik zou zeggen geniet ervan, ik vind het echt een traktatie voor mezelf!!!
Wat een vervelend nieuws Jolien  heel veel sterkte!
Liefs, Marie
Marie - schreef op 17-11 om 10:33
Jeetje Ellatje, wat een verschrikkelijk nieuws voor jullie  Sterkte met het nemen van jullie beslissing!
^-^ - schreef op 17-11 om 10:51
Dat is jammer cindy! Hopelijk de volgende ronde meer geluk voor jullie!

Ellatje wat een verschrikkelijk nieuws, wat is die optie waar jullie 80% achter staan?
Cindy (Gast) - schreef op 17-11 om 11:05
summer: we hopen het, ik begin alleen zelf te twijfelen aan mijn vruchtbaarheid 
Ellatje - schreef op 17-11 om 11:17
Bedankt voor jullie lieve woorden.
Grof gezegd zijn dit de stappen die we kunnen zetten.

1 -manlief laat bloed onderzoeken voor DNA testen e.d.deze uitslagen kunnen makkelijk 2maanden op zich laten wachten.Ondertussen kan hij ook een echo laten maken van zijn zaakje,vaak ziet men daar al een oorzaak.
Komt uit deze testen niets bezwarend kan men met behulp van een lichte narcose en soort van punctie op zoek naar zaadcellen.soms worden er enkele gevonden en.worden deze ingevroren om daarna ,na gebruik van.hormonen bij mij geinsemineerd te worden.
2- kans is groot dat men na al deze onderzoeken toch geen.zaadcellen vinden,en dan zijn we sowieso aangewezen op donorzaad.
3-we slaan al deze stappen over en we gaan zo door naar de optie donorzaad.
In eerste instantie is het bij deze optie de bedoeling om te insemineren in natuurlijke cyclus.

We hebben op dit moment wel een voorkeur,maar nog geen definitieve keuze,dus dit laat ik even.in het midden
Ellatje - schreef op 17-11 om 11:31
Kort gezegd zijn er nog opties,namelijk adoptie,pleegouder,niets doen,maar dit zijn geen opties voor ons.
Eigenlijk is het nu kiezen tussen twee moeilijke kwesties he.
Of we gaan,genetisch gezien dan,voor een kindje van ons beiden,met de onzekerheid dat men geen zaadcellen kzn vinden.het kan wel,tuurlijk ,maar je mag er niet op rekenen.
Dit is lichamelijk en,financieel,mentaal een.zware optie.

Of je gaat voor een donor,financieel ook niet goedkoop,in eerste instantie lichamelijk niet zo zwaar,maar mentaal niet te onderschatten,niet voor mij,noch voor mijn man.
^-^ - schreef op 17-11 om 12:59
Cindy ik herken je gevoel, denk dat we allemaal wel een keer dat gevoel hebben dat ons lichaam ons in de steek laat. Ik hou vast aan dat ze tegenwoordig zoveel kunnen dat het ooit gewoon een keer goed moet komen

Ellatje het zijn geen makkelijke opties. Succes en sterkte met het kiezen van de optie die voor jullie het beste is! 
skybles - schreef op 17-11 om 19:54
Hoi ellatje, jeetje wat een verhaal!
Misschien zou je eens kunnen kijken in de topic ‘zelfinseminatie’. Hier zitten veel stellen en alleenstaande moeders die ook via een donor zwanger zijn of willen worden. Misschien kan je nog in contact komen met iemand daar om ervaringen te delen. De meeste hebben een donor gevonden en doen het kosteloos zelf.

Succes in ieder geval
stff48 - schreef op 17-11 om 20:13
Goh weet je summer , ik doe wat er van me wordt gevraagd & we zien wel hoe het verder loopt .. na wat ik nu heb meegemaakt , zal ik mijn conclusies ook trekken  De lieve & begripvolle meid die altijd klaarstond is voor een klein stukje afgestorven vrees ik na wat ze me heeft aangedaan 
Xxx
Mir - schreef op 17-11 om 22:18
Welkom Cindy en Ellatje.
Wij hebben ook een donor. Wij hadden niet echt een andere keus als vrouwenstel.
Ik vond KID qua kosten ook wel meevallen. 
Onze zoon voelt ook zeker als 100 procent van ons beiden!
Ik hoop voor je dat het toch niet nodig is, maar anders is een donor zeker een hele goede optie. 
Succes ermee 
Mir - schreef op 18-11 om 10:46
Ik lees net op Facebook iui/icsi/ivf een verhaal van iemand waarbij ze bij haar vriend geen zaad konden vinden en na medicatie is dit wel gelukt. Nu kunnen ze het icsi traject in! Misschien geeft dit verhaal jullie weer moed Ellatje.
Mir - schreef op 18-11 om 10:56
Jippie ik ben zo blij!!!!! Vanmiddag om 13.40 cryo terugplaatsing 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Jenny00 - schreef op 18-11 om 11:16
Wat fijn dat er een terugplaatsing is Mir! Succes

Ellatje, welkom. Dat is wel heel naar nieuws om te krijgen. Hopelijk vinden jullie samen een oplossing die goed voelt. 

Cindy, balen! Gaat het met je?

Marie, bedankt voor het delen van je acupunctuur ervaring! Ik ben benieuwd. Met bloedprikken ga ik altijd bijna van m'n stokje.. dus ik weet niet of dit de beste keuze is haha

Skybles, hoe voel jij je? Heb je het goede nieuws al gedeeld met mensen in je omgeving?

Lucky, ik duim voor jou! En wat fijn dat je het goed loslaten kan deze ronde. 

Fijn weekend allemaal
Anoniem (Gast) - schreef op 18-11 om 13:13
Jenny: ja het gaat wel, positief blijven en volgende keer Beter 

Hoe gaat het met jullie dames. ? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan