Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Natasja - schreef op 14-11 om 12:34
Oh Lotus wat leuk. Gefeliciteerd!!! 
@Nana en Jenny00
Dank voor het vragen. het ergste is wel weer voorbij. Het is gewoon altijd lastig. Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen.
We begrijpen elkaar allemaal heel goed hierin...
@Stff48
Je moet je wens niet opzij zetten omdat je baas lullig doet. Dit zijn duidelijk mensen die nog nooit wat meegemaakt hebben en gewoon niet weten waarover ze praten. Die denken dat altijd alles maar vanzelf gaat.
Jij hebt ook gewoon recht op je geluk!
3230 antwoorden en 31037702x bekeken
Lucky - schreef op 14-11 om 12:44
Gefeliciteerd lotus.
Dit is een plakker, ik blijf duimen xxx
Annesje - schreef op 14-11 om 16:14
Super Lotus!! 
Jenny00 - schreef op 14-11 om 16:46
Ik had net wat 'roze' op de wc, dus denk dat morgen m'n menstruatie doorbreekt  
Om de een of andere reden, uiteraard nergens op gebaseerd, had ik zo'n goede hoop deze cyclus en mijn vriend ook. Ben er echt even verdrietig van.. 2 jaar geleden was dit de periode waarin ik wel zwanger werd, dus denk dat ik daar een on-realistische theorie aan heb gehangen die me nu in de vingers snijdt. 
Hopelijk voor jullie meer succes deze ronde.
^-^ - schreef op 14-11 om 17:56
Lotus dat klinkt allemaal best wel heftig. Hopelijk wordt het vanaf nu weer wat beter. Maaar WAUW! GEFELICITEERD! eindelijk echt eens langer dan anders.  Hoeveel dagen ben je nu overtijd? 

Skybles en Proudmommy wat fijn dat jullie echo's goed zijn! Gun het jullie ontzettend!

skybles ik hoop met je mee dat er straks allemaal positieve testen worden geshowd! Bedankt voor je reactie nog op een koude baarmoeder. Ik zal (als ik het niet vergeet) morgen aan de gyn. vragen of een kersenpit / kruik kwaad kan of niet! Hopelijk heeft het bij jou perfect zijn vruchten afgeworpen  enne ik ben na mijn miskraam op B12 geprikt, was hier gelukkig allemaal goed. Is wel alweer een jaar geleden maar dat zal dan nog steeds wel goed zijn toch? 

Jolien jij begint in ieder geval ook al goed! Hopelijk loopt het streepje mooi op! Voorzichtig proficiat! Toevallig nog opnieuw getest? 

Nana wat ongelofelijk balen zeg

Stff48 welkom! Wat een bijzondere reactie van je baas. Ik zou alles delen met je vriend, je wilt immers niets tussen jullie in laten staan neem ik aan!? En als hij kwaad wordt, nou dan snap ik hem volkomen. Hopelijk worden er nog excuses aangeboden aan je, kan me voorstellen dat het werk er nu niet leuker op wordt! Sterkte!

Jenny00 bedankt voor je reactie!! Dat is wel een goede tip. Ik maak mijn shakes met melk ipv water. Heb de shake vanmorgen eventjes in de magnetron gezet, smaakte prima. Niet warm maar gewoon lauw. Heb al mijn drinken koud staan, moet er even aan wennen maar dat komt vanzelf ik heb geen ervaring nog met clomid sorry kan je nu even geen advies geven. Gewoon je gevoel volgen zou ik zeggen. Wat ongelooflijk balen dat je ongesteld bent geworden, ook een dikke knuffel van deze kant!!!
^-^ - schreef op 14-11 om 17:58
Ja Marie jij ook bedankt voor je reactie! Sorry las er overheen door al die positieve testen hier hihi.

Morgen onze 1e afspraak bij de gyn!
Aan de ene kant wel spannend maar heb er tegelijkertijd ook erg veel zin in! 
len - schreef op 14-11 om 19:11
Wauw Lotus !!! Gefeliciteerd !!! 
Jolien2809 - schreef op 14-11 om 19:41
Vandaag was mijn nod maar niets verloren.. deze ochtend een digitale test gedaan en deze was negatief... :-( 
^-^ - schreef op 14-11 om 20:51
Kan me voorstellen dat je behoorlijk baalt van een negatieve test. Misschien is het nog iets te vroeg voor een digitale? Wel fijn dat je nog niets verloren bent! 
stff48 - schreef op 14-11 om 22:28
Spannend summer ! Dan zitten we momenteel in hetzelfde schuitje  enkel heb ik het nog niet aangedurfd om de telefoon te pakken & naar de gyn te bellen
Laat zeker weten hoe het is geweest hè meid , dikke knuf !
^-^ - schreef op 15-11 om 07:47
Klopt stff48! De huisarts heeft me doorverwezen en kreeg hierna direct een oproep thuis. Hoefde dus niet zelf een afspraak met de gynaecoloog te maken. Ik kreeg formulieren met vragen over mijn cyclus en ziektes in de familie etc toegestuurd, ook mijn vriend moest een formulier invullen. Deze zaten bij de oproep toegevoegd dus die hebben we al ingevuld en retour gestuurd. Dit scheelt weer tijd op onze afspraak zometeen dus daar ben ik erg blij mee. Ik hou je op de hoogte! 
*Lotus* - schreef op 15-11 om 07:47
Helaas helderrood verlies ben bang dat t doorzet. 
^-^ - schreef op 15-11 om 07:49
O nee lotus 
Mir - schreef op 15-11 om 07:53
 blijf moed houden Jolien en Lotus 
Proudmommy - schreef op 15-11 om 08:03
Neeee lotus! Ik hoop dat het niet doorzet oh dit is zooo ***!!
nanie - schreef op 15-11 om 08:36
Neee wat enorm klote, heb er even geen andere woorden voor. Hou vol Jolien en Lotus, dikke knuffel voor jullie
Jenny00 - schreef op 15-11 om 09:18
Lotus.. Ik denk aan je  en duim ondertussen heel hard dat het gewoon blijft zitten en groeien bij je.

Bij mij is vandaag m'n menstruatie ook echt begonnen. Gister flink zitten huilen, vandaag mezelf weer bij elkaar geraapt en vooruit kijken. Vrijdag weer aan beginnen met Clomid 100mg en dan zien we het over 35 dagen wel weer of het is gelukt. 
Succes bij de andere meiden. 
Marie - schreef op 15-11 om 09:39
Lotus, ook ik duim heeel hard voor jouw baby dat deze mag blijven! 
Jenny, wat vervelend dat de menstruatie door is gekomen.. Hoop dat je het voor de nieuwe ronde weer kunt loslaten en het als een nieuwe ronde kunt zien waarin de kansen weer evengroot zijn als altijd!
Ik wacht hier nog steeds op mijn menstuatie - dag 27. Denk dat het elk moment kan beginnen, maar ben al gestopt me er mee bezig te houden. Heb overal wel tampons en verband liggen waar het nodig is (op werk, in m'n werktas en thuis) dus als het zover is ben ik voorbereid. Heb het ook goed los kunnen laten en ben druk bezig geweest met mijn werk - wat al genoeg complexiteit en dilemma's met zich meebrengt.. Vandaag een sollicitatiegesprek terwijl ik eigenlijk heel goed op m'n plek zit.. maar ik ben geheadhunt (of hoe ze het ook noemen) voor een topbaan dus ik vond dat ik wel op gesprek moest. Ook is het een parttime functie waar ik voor minder uren werken meer ga verdienen.. je snap het al... dilemma's. Maar wel fijn om me bezig te houden met dit dilemma ipv piekeren over een ronde die we volledig moesten overslaan. 
Ik richt me op december - zou toch mooi zijn als onze grote wens in 2017 mag uitkomen! 
Lucky - schreef op 15-11 om 09:40
Ik duim ook lotus.
Dikke knuffel.

Jenny jij ook dikke knuffel en laat je maar even gaan en vrijdag weer met goede moed verder X

Lucky - schreef op 15-11 om 09:42
Marie succes bij sollicitatie ik duim voor jou dat daar wat moois uitkomt.
Marie - schreef op 15-11 om 09:44
Dankjewel Lucky - we gaan het meemaken  Voelde me al zeer vereerd dat ze me benaderd hebben! Zou wel echt een stap in mijn carriere zijn en uiteindelijk wilde ik altijd wel heel graag carriere maken. Mijn vriend vindt het ook fantastisch - hij ziet het al helemaal gebeuren dat hij minder kan gaan werken en lekker thuis kan zijn zodra we kindjes hebben! Heerlijk zo'n vooruitzicht!! Maar desalniettemin, mocht het niets worden dan liggen bij mijn huidige werkgever ook een aantal goede kansen voor mij in het verschiet.. Misschien wordt het nog een moeilijk beslissing ook nog
Natasja - schreef op 15-11 om 10:00
Oh Lotus hou moed.
Jenny00 nieuwe ronde nieuwe kansen toch??
Dames we gaan ervoor om voor het einde van het jaar een mooie test in handen te hebben.
Succes Marie!
Jolien2809 - schreef op 15-11 om 11:50
Ook deze morgen test negatief of opnieuw een tuurstreepje.. nu echt wat pijnlijke steken boven mijn schede ..  
Natasja - schreef op 15-11 om 13:20
Oh jolien2809 hoop voor je dat je toch een positieve test krijgt.
Geen bloed geeft moed!!
Jolien2809 - schreef op 15-11 om 13:43
Heb net een dikke klodder roze wit achtig verloren... 
^-^ - schreef op 15-11 om 16:39
Stff48 ze hebben met name veel uitgelegd met cijfers. Mijn vriend zijn sperma is goed, groot aantal en goede bewegelijkheid, maar dat wil schijnbaar niet zeggen dat ze allemaal vruchtbaar zijn.. Ook liet ze een tabel zien waarvan 85% binnen een jaar zwanger wordt,  15% niet. Van die 15% wordt zo'n 8% binnen totaal 2 jaar zwanger. Wij zijn nu 1.5 jaar bezig maar er wordt opnieuw gerekend vanaf een miskraam, dit was bij ons nu precies een jaar terug dat ik zwanger raakte. Dat wil zeggen dat wij nu tot die 15% behoren, dus eigenlijk nog een jaar kans hebben en dus nog niet tot de categorie vruchtbaarheidsproblemen behoren. (klinkt opzich fijn haha) Ze gaan gelukkig wel een cyclus analyse doen en bloedprikken en waardes bepalen. Maar als alles werkt zoals het hoort dan is de kans groot dat wij dus nog een jaar mogen wachten voor ze echt met behandelen gaan beginnen. Dit heeft te maken met dat wanneer onze natuurlijke kans bijvoorbeeld 40% is en ifv bijvoorbeeld 30%, we op de natuurlijke manier meer kans hebben. Lang en moeilijk verhaal maar hoop dat je het een beetje begrijpt?

Wil jij nog lang wachten voor je de huisarts vraagt om een doorverwijzing? 
nanie - schreef op 15-11 om 19:32
Wat een nieuws meiden, deze week begon zo mooi! Hoofdjes omhoog en gaan...er zit voor ons helaas niets anders op.
Hoe voel je je na het gesprek Summer? Zie je het wel zitten om nog een jaar te ‘wachten’? 
Jolien enorm balen, kan je geen bloed laten prikken bij de dokter?
Marie, succes met je sollicitatie! Super gaaf dat je de kans krijgt toch? Niet geschoten is altijd mis! Wat moet jij btw lang wachten op je menstruatie zeg..in jou geval hoop ik dat het snel zo ver is

^-^ - schreef op 15-11 om 20:58
Nana het lijkt me niet fijn om nog een jaar te moeten 'wachten'. Ik snap de beweegredenen echter wel. Ik zal het wel zien. Ben blij dat ik in ieder geval een cyclus analyse krijg dan ben ik al behoorlijk wat wijzer  
Cindy (Gast) - schreef op 15-11 om 21:18
hallo dames 
Mag ik mij ook aansluiten bij jullie? 
Zit zelf nu op het wachtbankje na maandag wat licht roos bloed te verliezen nu nog steeds aan het wachten. Wat denken jullie ? Is er een kans ? 

stff48 - schreef op 15-11 om 22:03
Summer mijn huisarts heeft me doorverwezen naar het ziekenhuis , vorige week al
Maar door die miserie op het werk heb ik nog niet de kracht gevonden om te bellen voor een afspraak  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan