Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:08
De site laad soms niet goed en dan komt de tekst er 2keer te staan de dubbel
3230 antwoorden en 30870719x bekeken
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:08
Dubbel
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:11
Oke, aangezien ik ongesteld ben en dan nooit kan slapen heb ik besloten om toch maar even van mij af te typen
Als eerst wat over mijzelf. Ik ben 21 jaar, en heb al dik 4 jaar een vriend. Sinds 2 jaar verloofd en binnenkort geregistreerd partner. Trouwen is niet echt iets voor ons. We willen sinds ongeveer begin dit jaar echt gaan werken om zwanger te worden.  Juni vorig jaar ben ik gestopt met de prikpil en oktober dat jaar had ik al mijn 1e volledig goede ongesteldheid, en sinds dien eigelijk continu regelmatig geweest.
Maardus, mijn verhaal. Ik ben geboren met een te kleine vagina. ( huh, te klein?!?) jep, te klein. Bijna nergens op internet kan je er iets over vinden ( in ieder geval ik niet). Overal staat dat het niet kan: Er moet een baby uit dus er kan ook een penis in. Bij mij niet dus. Ik heb erg lang gewacht met dit probleem omdat er overal op internet staat dat het niks is. Zelf geprobeerd op te rekken met pilotten alleen alles groter als je pink deed erg veel pijn. Seks lukte niet. Vorig jaar ben ik uiteindelijk naar de Gynaecoloog geweest. Eerst een korte tijd met bekkenbodem therapie en pilotten geprobeerd, maar niks hielp. Toen kwam ook zij met de conclusie: hij is te klein. Ook zij kreeg er niet meer als een pink in. 
De volgende stap was een operatie. De week erna mocht ik al meteen komen. ze hebben een stukje in mijn maagdenvlies ( volgensmij is dat de naam van die ring in je vagina) open gesneden. En, na 2 maanden, eindelijk voor het eerst seks. Ik was 20, en mijn  vriend ( thank god) is 3 jaar bij mij gebleven ( ook niet vreemd gegaan) terwijl hij geen seks had. Bijna direct zijn we dus begonnen met het proberen van kinderen krijgen. Helaas tot nu toe nog niet zwanger.
Zijn er hier mensen die hier last van hebben gehad? Iemand met een soort gelijk verhaal?
Wat ik nog extra wilde aangeven is dat ik niet zo goed ben met alle medische termen. Ik wil graag alles leren, dus je zal denk ik af en toe een vraagje voorbij zien komen. 
Sorry voor mijn lange bericht  Fijne avond!
Ik kan de komende uren warschijnlijk nog niet slapen.. Als ik ongesteld ben gaat mijn hoofd altijd heeel erg druk worden. Normaal heb ik hier rustgevende pillen voor, maar die zijn  op ( handig...) 
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:18
Jeetje meis wat een verhaal, je verhaal kan hier prima. Heb je ook een cyclus analyse gekregen..zodat ze in de gaten hebben gehouden hoe je cyclus verloopt? En dus wanneer je ei springt?  Gelukkig kun je nu weer gemeenschap hebben. En miss helpt t om ontspanningsoefeningen te doenn meditatie miss om in slaap te komen..
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:18
Xxx dubbel xx
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:21
hoihoi!

Nee dit heb ik niet gekregen. Ik heb zelfs nooit meer na de operatie een afspraak gehad. 
En nee, helaas niet, maar bedankt voor de tip. Om een of andere gekke reden krijg ik al zolang als ik ongesteld word rond deze periode last van grote angsten. Groter als een psychiater kan helpen. Het enige wat helpt zijn rustgevende middelen die je zo rustgevend maken dat je in principe niks meer kan behalve slapen.. 
Dit is ook de reden waarom ik bijna meteen aan de prikpil ben gegaan
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:23
Maar gefeliciteerd trouwens met je zwangerschap!!
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:27
Hele verstoorde cyclus miss is t een idee toch nog is een afspraak in t zh te maken en dan voor zeker t feit je bent potverdorie geopereerd omdat je niet normaal gemeenschap kon hebben ivm kinderwens. Dan is t niet klaar na alleen een operatie vind ik. Dus als ik jou was zou ik me verder laten onderzoeken dmv cyclus analyse. Miss kan je ook alvast gaan temperaturen!!!! Hoe je temp eruit ziet in je gehele cyclus aan de hand daarvan kan je ook een hoop wijzer worden wat betreft je lichaam/cyclus
Eva - schreef op 23-08 om 00:30
Welkom mm23288

Het drukke hoofd klinkt mij in ieder geval al bekent maar dan altijd  hahah 

Maar jeetje wat een verhaal !! Heftig zeg...
Je vriend is een topper nooit meer loslaten hahaha

Ik had jaren geleden een collega die noemde het een te strakke vagina we dachten nog ze maakt een grapje  maar nee hoor ,die kon wel heel voorzichtig sex hebben met haar vriend ( dus groter als bij jou) maar leuk was anders , altijd heel veel pijn en bloeden ik weet nog dat de gynaecoloog het bij haar ook groter heeft gemaakt met een operatie en dat ze super blij was  en 2 jaar later was ze zwanger ! 
Dus zal voor je duimen dat het bij jullie ook snel mag lukken 


Stff48 heb je al een datum voor de hsg? 

Liefs 
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:31
Dat is misschien best handig ja, een cyclus analyse. Gekke vraag, maar valt dit in de basis verzekering? 
Tempen ben ik vanaf vandaag mee begonnen (1e dag ongesteld.)
Dat kan je het beste in de ochtend doen toch?
Dankjewel voor je andwoord!
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:36
Eva, dankjewel! 
Haha, ik ben ook zeker niet voor plan om hem los te laten 
Dankjewel voor het delen van dat verhaal! Het laat me iets fijner en minder alleen voelen!
MM23288 - schreef op 23-08 om 00:38
ah top! Dankjewel! Ik zag net inderdaad ook de link, die kwam bij mij iets later binnen. Dankjewel voor alle hulp  
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:42
Daarvoor zijn we bij elkaar in de mmm en op t forum om elkaar te ondersteunen. In moeilijke en leuke tijden. Schroom niet om te vragen.  Ik ga nu proberen te slapen. Welterusten lieve dames
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:43
Eva hoe is t met jou. Nod al in zicht. 
En marie voor jou is t ook bijna nod toch! 
*Lotus* - schreef op 23-08 om 00:47
Daarvoor zijn we bij elkaar in de mmm en op t forum om elkaar te ondersteunen. In moeilijke en leuke tijden. Schroom niet om te vragen.  Ik ga nu proberen te slapen. Welterusten lieve dames
Nina - schreef op 23-08 om 06:55
Welkom 23288.

Fijn dat je je verhaal hier doet. We leren hier veel van elkaar. De steun die je hier krijgt is anders dan in het dagelijks leven, fijn om met gelijk gestemde te kunnen praten. Ieders verhaal is anders maar we kunnen er wel voor elkaar zijn.

Hoe is het verder met iedereen hier? Ik verlies nog steeds bloed sinds mijn miskraam en ik ga vandaag trouwen. Ik had het me toch anders voor gesteld zo'n trouwdag. Maar ik ga vol op genieten!
*Lotus* - schreef op 23-08 om 06:58
Nina een hele fijne trouwdag en ik snap heel hlgoed dat je t anders had voorgesteld  heel veel voorspoed en geluk gewenst en een gelukkig huwelijk
*Lotus* - schreef op 23-08 om 06:59
Hoe is t verder met iedereen
MM23288 - schreef op 23-08 om 07:11
Nina, wat vervelend voor je..
Ik wens je toch een hele fijne trouwdag! Veel geluk en plezier samen!
Nancy - schreef op 23-08 om 08:17
Nina, een hele mooie trouwdag gewenst. Veel geluk samen.

MM23288, wat een verhaal meid...jeetje,wat heb je al veel mee moeten maken. Gelukkig heb je een operatie gehad en kunnen jullie nu voor een kindje gaan. Hopelijk krijg je snel je cyclus in beeld,zodat je je vruchtbare dagen goed kan benutten. Oh..en welkom hier .

Met mij gaat het verder goed. Ik voel me goed hersteld na mijn bbz en voor mijn gevoel heb ik dinsdag mijn eisprong gehad...al weet ik dat niet zeker. Sinds gisterenavond ben ik wat misselijk...heel raar,want als ik dinsdag mijn eisprong gehad zou hebben,zou dat wel heel vroeg zijn.
Maar goed, ik ga even nergens vanuit. De aankomende ms gaan we beginnen met ivf,daar richt ik me nu op.
Trees87 - schreef op 23-08 om 09:00
@MM amai wat eeç verhaal! En wat een goede vriend heb jij!!!'ik zou ook denken dat met "alleen" het groter maken van je vagina niet ineens alles is opgelost. Ik denk hierbij ook aan je spiergroepen rondom je vagina, alles moet in een keer anders gaan werken. 
Dus ik zou zeggen geniet vooral eerst van elkaar en van de seks ... en ga ondertussen eens na hoe jouw cyclus er idd uitziet. Zoals de andere dames al aangaven waneer ovu, hoe zit het met men temperatuur. 
Maar vooral veel oefenen nu zou ik zeggen, leer elkaar terug opnieuw kennen 
MM23288 - schreef op 23-08 om 09:07
dankjewel Nancy en Trees voor de lieve berichten!
Ik ben sinds gister maar eens begonnen met tempen. Eerst gebruikte ik alleen ovulatie testen. 
Marie - schreef op 23-08 om 09:18
Nina, heeel veel plezier vandaag! Neem soms een moment om, om je heen te kijken en alles in je op te nemen. De dag vliegt voorbij! 
MM23288, ik herken je verhaal in een beetje een andere context - ik heb ooit een meisje begeleidt dat vaginisme heeft - een vernauwde vagina als gevolg van psychische klachten. Zij gaat naar een seksuoloog en kreeg inderdaad ook van die pilotten en heeft intussen een paar keer voorzichtig gevreeen. Ondans dat zij op dat moment nog geen kinderwens had, besefte ze wel dat zodra er kinderen zouden komen zij ook een oplossing zou moeten hebben. Zij kreeg hierbij heel veel hulp vanuit de seksuoloog. Misschien dat die nog iets kan betekenen? Hoewel natuurlijk bekkenbodem en pilotten meestal hetgeen is ze adviseren. 

Lotus, mijn NOD is pas aankomende maandag. Ben er alleen helemaal niet mee bezig, omdat ik er deze ronde geen vertrouwen in heb - dit keer geen medische hulp - We zullen zien... 
*Lotus* - schreef op 23-08 om 09:22
@marie ik snap dat je er zo in staat maar wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik geloof in wonderen
*Lotus* - schreef op 23-08 om 09:28
Pfff soms laad die site totaal niet. 
*Lotus* - schreef op 23-08 om 09:29
Dubbel 
MM23288 - schreef op 23-08 om 09:30
Dankjewel Marie!
En zoals Lotus zegt, De wonderen zijn de wereld nog niet uit, en ik geloof daar ook in! heel veel succes nog, ik zal voor je duimen!
Eva - schreef op 23-08 om 10:06
Nina wat jammer dat je nog bloed maar ik wil je toch een hele fijne dag wensen heel veel geluk samen 

Lotus hier alles goed hoor aankomende dinsdag nod verwacht er niet veel van deze ronde zonder iui maar een beetje hoop is er altijd haha
Louisag - schreef op 23-08 om 14:40
Wow wat heb ik weer een hoop verhalen gemist.

Nina geniet van je trouwdag!

Mm2388 welkom. Hopelijk krijg je snel wat duidelijker mbt je cyclus. Maar geniet vooral van elkaar. Ookal weet je dadelijk wanneer je vruchtbare dagen zijn, bovenal moet de seks leuk blijven.

Dames op het wachtbankje succes.

Vandaag weer 1e dag van ms. Dat betekent dat ik vanaf vandaag weer ga starten met de pil. Deze ga ik 42dgn slikken en vervolgens wordt het icsi traject gestart. Eind september beginnen met spuiten. Het weer gaan starten met de pil geeft me toch een beetje een dubbel gevoel. Op de natuurlijke manier zwanger worden zit er niet in maar om weer met de pil te gaan starten is toch een raar idee. Hopelijk over een aantal maandjes kan ik zeggen: het is allemaal niet voor niets geweest. Wat kijk ik uit naar deze spannende tijd.
Marie - schreef op 23-08 om 16:46
Louisag, k snap je tegenstrijdige gevoel. Hopelijk brengt het toch uiteindelijk jullie een kindje! Wat een spannende tijd ja! Zet 'm op meis! Even 42 dagen 'rust' en van elkaar genieten is ook fijn!

Hier weer gekke sprongen van mijn lichaam deze week... rond mijn eisprong (1,5 week terug), had ik al migraine en moest ik overgeven. Vandaag wederom migraine en overgeven. Gek toch....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan