Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

^-^ - schreef op 06-12 om 10:22
Wat lief van jullie dames!
Het ziek zijnbij vriendlief zet gelukkig nog niet helemaal door, we hebben het nog wel gezellig kunnen maken. Heb mijn ei nog steeds niet voelen springen, heb ook nog het slijm dus reken eigenlijk wat op vandaag. (als ik hem tenminste voel..)

Proudmommy hoe gaat het nu met jou?

Marie dat klinkt wel goed, hopelijk heeft je gevoel het juist!

Eva het is ook niet makkelijk om niet te testen als je zo'n goed gevoel hebt. Hopelijk over enkele dagen een mooie duidelijke test in handen!

Mir wat verdrietig om te lezen hoe zwaar het voor je is. Ik hoop dat je met alle liefde en steun om je heen snel weer kracht vindt. Ik wens ook voor jou alle goeds in 2018!

stff48 fijn dat bij jou alles goed lijkt, hopelijk het volgende onderzoek van je vriend ook! Duim voor je!

Annesje wat naar dat je zo behandelt wordt. Dat maakt het alleen maar lastiger! Hopelijk tref je de volgende keer toch een vriendelijker persoon !! Heb je het ook aangegeven in het ziekenhuis ?

3230 antwoorden en 31036065x bekeken
nanie - schreef op 06-12 om 12:03
Wat enorm heftig Mir, heel veel sterkte en liefs!
Super vervelend annesje, dan ga je helemaal met een rot gevoel naar huis. Sommige gynaecologen zijn inderdaad zo
Hier gaat het goed follikel van 20mm en ovulatietest die mooi oploopt dus ik hoop dat ie vandaag of morgenspringt..onze eerste echte kans!

Proudmommy - schreef op 06-12 om 12:11
Mirr wat een een vervelende situatie ik weet hoe het is om een kind te verliezen probeer goed te rouwen, ik weet dat het moeilijk is maar dat is een eerste stap naar een nieuwe begin. Ik hoop dat jullie gauw een kleintje mogen verwachten! Dikke knuffel van mij. 
Proudmommy - schreef op 06-12 om 12:14
Summer, lief dat je het vraagt! Hier gaat het goed vorige week mijn termijn echo gehad en ongeacht ik wist wanneer me eissprong was ivm ovulatie testen en en echos, ben ik toch 5 dagen vooruit gezet. Kindje doet het goed en ik voel me ook wel goed alleen af en toe nog misselijk. 

^-^ - schreef op 06-12 om 14:22
Goed om te horen proudmommy! Hopelijk geeft het toch wat rust dat je nu de 12 weken echo hebt gehad en dat alles goed is! Geniet ervan, het is je gegund! 

Klinkt goed nana! Geniet van elkaar en hopelijk heb je over 2 weken een mooie test in je handen

Jenny00 - schreef op 06-12 om 16:07
Proudmommy, wat fijn zo'n positief bericht dat alles goed gaat met jullie kleintje  Voel je je ook goed? 
Annesje, wat een nare man. Heb je ondertussen je bloeduitslagen al binnen?

Nana, fijn dat de medicatie goed werkt! Misschien dit jaar dus nog een zwangerschap voor jou
Summer, jij veel plezier dan nog even. Fijn dat je een eisprong hebt. 
Stff, goed te horen dat bij jou alles er goed uit ziet. Wat was de telling ongeveer van je vriend? Ik denk dat ze dan eerst IUI gaan proberen als het boven de 1miljoen goede cellen zit.

Hoe is het met de rest??
Ik heb tot nu toe toch nog geen eisprong gehad..  vandaag, dag 22, de gynaecoloog gebeld en heb 20 December een afspraak staan om te bespreken hoe verder. Ze noemde alvast een HSG onderzoek. En daarnaast denk ik dat we, als dat er goed uit ziet, met injecties gaan beginnen en hopelijk IUI. Baal er wel wat van dat we dit jaar geen echte kans meer hebben, toch echt te vroeg gejuicht afgelopen week. Ben benieuwd wanneer mijn menstruatie dan nu komt. 
Natasja - schreef op 06-12 om 16:15
Hallo dames,

Alleen even een bericht hier van mij... Heb de tijd niet om alles te lezen, ook heel weinig behoefte op dit moment...

Vandaag een bloedtest gehad in het ziekenhuis. Deze was negatief. Deze ronde wordt het ook niks want ze doen geen behandelingen meer tot eerste week van januari. 
Ik had voor mezelf besloten om december voor de laatste iui te gaan en er dan mee te stoppen na ruim 14 jaar, dit zou dan over ongeveer 2 weken zijn... Deze kans krijg ik niet omdat ze geen behandelingen doen dan.
Misschien in januari nog een keer... Dat zal afhangen van wat ik samen met vriendlief ga beslissen.
Voorlopig ga ik nog wel wat meelezen maar niet echt reageren.
Ik moet het een plek geven, de klap is harder dan ik verwacht had...
Succes lieve dames. Ik duim voor jullie allemaal!!!
Liefs Zeentje 
^-^ - schreef op 06-12 om 20:16
Hier op dit moment mijn eisprong, een week vroeger dan normaal!  Blij dat ik hem eindelijk weer eens duidelijk voel. Op naar het wachtbankje!

Jenny00 wat jammer zeg! Hopelijk krijg je hem toch nog snel en doet een eventuele hsg goed werk voor je! 

Sterkte Zeentje, het blijft zo enorm zwaar soms en zo oneerlijk. 
stff48 - schreef op 06-12 om 22:36
Jenny00 , van de telling heeft ze eigenlijk niks gezegd .. ze ging ervan uit dat dit gewoon een slechte staal was .... als het volgende ook zo was gingen we over op zaadverbeterend traject dusja . .. zullen wel zien zeker? Mijn man is er het hart van in ... mja mannen en hun ego zeker?   
Lucky - schreef op 07-12 om 08:06
Proudmommy heerlijk de 12 weken nu voor jou en alles goed met ukkie.
Lekker genieten en op naar de 20 weken X

Zeentje wat balen dat ze nu deze maand niets meer doen.
Had ik hier in zh ook maar dan 2 á 3 weken rond kerst/oud en nieuw deden ze geen iui wel ivf/icsi.
Neem even je rust en kijk dan samen wat jullie willen.
Sterkte meis.

Annesje sommige gyns zijn niet zo fijn maar hoop dat bloed wel goed was en jij volgende keer fijnere gyn hebt.

En weet niet meer bij wie de partner ziek was maar mocht je traject iui/ivf/icsi doen schrijf even in je agenda wanneer hij ziek was want vaak 3 maanden later kan zaad aantal minder zijn als er ook koorts bij is komen kijken.
Mocht het dus 3 maanden later minder zijn kun je dat makkelijk verklaren.

Hier verder weer richting eisprong.
Was nu weer wat later maar is niet erg. En dan weer op wachtbankje nog net voor de feestdagen nod.
Annesje - schreef op 07-12 om 08:30
Zeentje...veel sterkte meid. X
Jenny, ook balen seg. 

Dames, ik hoop echt dat 2018 óns jaar wordt!!

Mijn bloedwaarden waren wel nog goed, ik moet de dosis verhogen en zaterdagmorgen weer terug op controle. Ik hoop dat het dan idd terug een andere gyn is. Ik had het nog niet aangegeven in het ziekenhuis...als dat nog eens voorvalt, ga ik het zeker wel zeggen. Ze zijn maar met 3 dus het is altijd afwachten wie er nu weer gaat zitten. M'n eigen gyn heb ik al lang niet meer gehad helaas. Is toch een ander gevoel.
Laat ons dus hopen op positief nieuws zaterdag en dat we volgende week toch nog een IUI hebben. Dinsdag ga ik ook voor het eerst naar de acupunctuur. Deze afspraak ligt al lang vast en ben ik ook wel benieuwd naar. Qua timing komt het mss nog goed uit nu! 
^-^ - schreef op 07-12 om 09:41
Lucky dat ging over mijn vriend, het zet nog steeds niet door bij hem gelukkig. Maar bedankt voor de tip!!
nanie - schreef op 07-12 om 11:50
Wat fijn dat het zo goed gaat Proudmommy, lekker genieten van je zwangerschap nu.
Wat balen Jenny, krijg jij nog wel echo's om te bekijken of de follikels goed groeien? of doe je ovulatie testen? Ik hoop voor jou dat je snel over kan naar injecties, dat werkt bij mij in ieder geval een stuk beter.
Zeentje, wat een moeilijke keuze en een dapper besluit. Het is inderdaad zo oneerlijk, het is je echt gegund. Laten we hopen dat je in 2018 toch nog een klein wondertje vast mag houden.
Spannend summer, twee weekjes wachten en dan hopelijk een positieve test voor jou!
Ik duim voor je Lucky!
Hier ben ik een beetje in de war. Ik moet sinds dinsdag ovulatie testen doen maar word er niet veel wijzer van...jullie enig idee? Ik voeg ff een foto toe. Ik las op internet dat niet iedereen een knal test heeft maar mijn gynaecoloog zei dat dit meestal wel het geval is. Mijn follikel was woensdag 20mm maar geen idee of ie nou al gesprongen is of niet.

Twijfelssss, succes weer iedereen!
Jenny00 - schreef op 07-12 om 11:56

Mijn ovulatietest van zojuist. Ik begin er echt door te twijfelen die stomme testen.. Dit valt wel onder positief toch? Hopelijk dan in de komende dagen toch nog een eisprong.
Jenny00 - schreef op 07-12 om 11:59
@nana die testen lijken me nog niet positief. Maar bij sommige vrouwen wordt ie inderdaad nooit knal. 
Bij mij sprong de keren met echo mijn ei pas bij 30mm. Dus zou kunnen dat het bij jou ook wat langer door groeit en in de komende dagen springt. 
Ik kreeg de afgelopen 2x geen echo's meer, de 3 keer daarvoor wel + bloedonderzoek elke keer. Nu alleen dus ovulatietesten en mijn ei is heeeeel laat (als ie al echt gaat springen)
nanie - schreef op 07-12 om 12:56
Bedankt Jenny, ik ga morgen alsnog voor een echo. Heb net gebeld en kon nog terecht gelukkig!
Maaar dat is wel een knaller toch?
Succes met klussen! Haha
Jenny00 - schreef op 07-12 om 13:28
Wat fijn dat ze even gaan kijken! Laat je morgen even horen hoe het is gegaan? 
Ik denk ook wel dat ie positief is, maar had afgelopen zondag ook zo'n test en die droogde heel licht op en mijn temperatuur is ook laag gebleven. Daardoor twijfelde ik nu zo.. maar goed, nu dus maar duimen dat dit de daadwerkelijke piek is! 
Marie - schreef op 07-12 om 14:01
@Jenny, lijkt toch echt een knaller inderdaad! Gauw klussen vandaag en de komende dagen   
HSG is pijnlijk, maar het schijnt in 40% van alle gevallen van HSG er binnen 6 maanden een zwangerschap komt op de biologische manier! Zie bron: https://www.rtlnieuws.nl/nederland/hogere-kans-op-zwangerschap-na-spoelen-eileiders-met-olie. Ik heb het 2 mnd terug gehad, maar moest helaas een ronde overslaan vanwege de overstimulatie. Heb nu wel goede hoop voor deze eerste IUI ronde door deze cijfers    Ben benieuwd wat ze je 20 december allemaal kunnen vertellen. 
 
@Zeentje, wat een verdrietig bericht lees ik van je... 14 jaar is een hele tijd en niemand zou zoiets moeten meemaken en al zeker niet voor deze beslissing komen te staan, maar helaas is dat voor sommigen wel het geval. Ik wens jou en je vriend heel veel kracht toe voor de komende tijd. 
 
@Summer, welkom op het wachtbankje   De 2ww is altijd een spannende periode. Ik hoop dat je allemaal leuke dingen hebt gepland om jezelf af te leiden? Ikzelf ga vanavond lekker met een vriendin naar een ladiesnight met etentje. Tenslotte kan dat niet meer zo gemakkelijk als ik straks een kleine heb dus dan nemen we het er nu maar van!
 
@Annesje, wat spannend meid! Ik ga heel hard voor je duimen dat je zaterdag goed nieuws krijgt! Raar dat je telkens iemand anders hebt   ik heb elke afspraak (van OFO - ECHO - HSG - IUI) nog gehad met dezelfde verpleegkundig specialist Gynocologie gehad. Ik vind dat echt super geregeld in mijn ziekenhuis! En het is ook nog een superlieve leuke dame! 
 
@Nana, ik ben na een aantal maanden gestopt met die tests. Reden is simpel: de ene keer drink je meer dan de andere keer en je kunt juist heel makkelijk je piek missen. Wat voor mij de beste manier is om mijn eisprong te bepalen is het 'aflezen' van mijn uitscheiding. Rond mijn eisprong is deze minimaal en helder. Verder merk ik het steeds beter aan mijn lichaam (mag ook wel na zo'n tijd) en kan ik het ook ongeveer berekenen omdat ik vrij regelmatig ben. Zoek voor jezelf vooral de beste manier om de eisprong te vinden zou ik zeggen - het begint vooral met het in  kaart brengen van je cycli. De app WomanLog helpt mij hierin heel goed! 
 
Hier vanuit het wachtbankje een update: Vandaag cd 21 (6 dpo). 
Het kunnen symptomen zijn, maar ik probeer mezelf vooral niet blij of verdrietig te maken met dingen waar ik toch geen conclusie aan kan verbinden. 
- vermoeidheid (al vanaf IUI)
- grieperig gevoel gehad op 3 dpo (kan duiden op innesteling)
- hoofdpijn / duizeligheid
- opvallend veel waterige afscheiding bij de witte afscheiding die ik normaalgesproken al heb
- lichte krampjes
 
Verder blijf ik rustig afwachten tot de testdag (16 dec - cd30) en ga ook echt niet eerder testen. Zijn er nog meer dames op het wachtbankje? Ik heb allemaal leuke dingen gepland om de tijd goed door te komen. Het enige wat mensen wel enorm opvalt is dat ik geen alcohol drink... m'n schoonmoeder vond het al raar dat ik persé wilde bobben   haha! 

 
Lucky - schreef op 07-12 om 18:40
Dit is mijn knal ovulatie test van vanmorgen.
Dat test streep donkerder is dan controle streep is niet altijd bij mij maar vaak is bij positieve test hij wel hetzelfde kleur als de controle streep.
Verschild idd per persoon hoe knallend de test is.
Bij jou Nana zou ik zeggen kan donkerder.
Jenny bij jou is hij ook erg knallend dus nu je piek en springt ei binnen 24 tot 48 uur.
Jenny00 - schreef op 07-12 om 18:45
Ja, die is ook zeker positief Lucky! Wij gaan er vanavond nog maar weer even voor. Zonde om deze kans voorbij te laten schieten natuurlijk, ook al gingen we uit van een verloren ronde
^-^ - schreef op 08-12 om 19:27
Allemaal eitjes hier, het lijkt wel pasen!
Wordt nog druk op het wachtbankje


Marie ik heb het gelukkig lekker druk, genoeg afleiding dus hopelijk komt het goed! Normaal was mijn NOD een week later, op 1e kerstdag. maar door mijn vroege ei is die nu eerder dus dat maakt het wachten alleen maar makkelijker

Jij hebt al een mooi lijstje marie! Hopelijk een positief lijstje

Hoe gaat het verder met de dames hier?
C81 - schreef op 08-12 om 22:53
Hier ff een update. Ik begin rond 11 januari met een kort schema met menopur.  Daarnaast maak ik ook nog kans om mee te doen met scratching onderzoek. Hier dus nog een maand rust en in het nieuwe jaar met goede moed weer verder met poging 2 icsi. 
^-^ - schreef op 09-12 om 04:59
C81 wat is een  scratching onderzoek? 

Zo bizar; mijn vriend zei net hardop in zijn slaap: heel veel vrouwen worden met dit weer bezwangerd! Ik was beetje wakker dus zeg; huh? Toen was mijn vriend ook half slapend wakker en zei; ik kreeg zo in een keer een kranten artikel voor m'n gezicht! 

(onze ketel is kapot dus het is echt zooooo koud, wellicht dat het daardoor komt) 

Hoop dat het voor ons allemaal van toepassing is! 
Kitty - schreef op 10-12 om 09:26
Hoi hoi, ik.wil mij graag hier aanmelden. Ronde 26 en volgende ronde starten wij met clomid 2x 50mg en dan iui. 

Iemand ervaring met clomid? Ik vind de dosis best hoog? Alles is goed bij ons. En ben dus bang voor overstimulatie 
Annesje - schreef op 10-12 om 11:32
Goedemorgen dames

De controle zaterdag was goed. Maandag IUI!! De gyn had eerst gezegd dinsdag inseminatie maar ik werd opgebeld dat de waarden in mijn bloed al vrij hoog waren dus dat het maandag moest doorgaan, om niet het risico te lopen te laat te zijn. Vandaag dus Pregnyl gezet. Het was trouwens dezelfde gyn als woensdag, maar al een stuk duidelijker en vriendelijker. Gisteren verliet ik dus al met een beter gevoel het ziekenhuis. Nu fingers crossed voor morgen! Het zal dus een spannende Kerst worden want 25/12 is dan mijn NOD...Pfffff!


Kitty ik heb 9 rondes 2x 50mg Clomid achter de rug, waarvan 2x zwanger geweest (1x combi Clomid & Pregnyl en 1x bij de 1e ronde IUI, allebei misgelopen helaas maar heeft niks met Clomid te maken) Het meeste aantal follkels wat ik had was 3 dus dat is ok, maar is toch voor iedereen anders. Hopelijk werkt het goed bij jou!
Jenny00 - schreef op 10-12 om 13:31
Summer, grappig van je vriend  Laten we hopen dat het een voorspellende droom was! 
Welkom Kitty, vervelend dat je ook al zo lang bezig bent. Hopelijk geeft Clomid jullie net dat zetje dat jullie nodig hebben om zwanger te worden.
Annesje, wat fijn dat je morgen mag voor inseminatie!! 

Lucky, is jou ei ondertussen gesprongen?
Ik heb gister weeeer 2 positieve ovulatietesten gehad en vandaag ook 1, zo raar. Echt al de 3e keer in 1 week dat ik dus een LH piek schijn te hebben. Denk dat het gewoon de PCOS is en dat het telkens niet tot een eisprong komt. Wij gaan er dus vanuit dat het dit jaar helemaal niets meer wordt. Op naar het nieuwe jaar met hopelijk betere kansen.

Hoe is het met rest? Liefs!
Kitty - schreef op 10-12 om 17:18
Hey meiden, fijn dat ik mee mag kletsen! 

Ok dus 2 verschillende verhalen hiji. Ik hoop gewoon op 1 goed of max 2 ei. Ben superbang voor een meerlingzwangerschap. (Sorry als ik iemand er mee kwets maar we hebben er al 1, dus dat lijkt me gewoon pittig) 

Ik ga vanaf nj proberen jullie te volgen.
Las iemand over morgen iui, succes! 

Lucky - schreef op 11-12 om 08:10
Jenny bij mij was ovulatie test dag erna weer lichter dus ga er wel vanuit dat eisprong geweest is.
Hebben ze in zh daar niets over gezegd met pcos en eisprong ?
Al hoop ik wel dat je gewoon eisprong heb gehad want je hoort toch wel eens dat mensen vaker een positieve test hebben in 1 cyclus.

Annesje succes vandaag met iui.

Kitty welkom en wens jou veel succes.
Marie - schreef op 11-12 om 10:02
Hee Skybles, dankjewel voor je bericht! Ik heb gisteren heerlijk genoten van de carpaccio, hertenbiefstuk & eendenborstfilet onder het genot van een rood wijntje. Ik hoop dat het de laatste keer is dat ik de komende tijd alcohol mag drinken  

Intussen voel ik weinig en merk ik geen symptomen op  nu wil dat natuurlijk niet alles zeggen maar ik hoop dat het geen slecht teken is!! Wel opvallend is, dat ik vanaf afgelopen vrijdag (7dpo) weinig slijmverlies heb. Eerder had ik juist heel waterige uitscheiding alsof ik in m'n broek had geplast en nu nauwelijks iets... terwijl ik dat wel altijd heb in de week voor mijn menstruatie. Alleen heb ik gelezen dat je wanneer je zwanger bent juist veel verlies hebt  We proberen positief te blijven maar moeten ook rekening houden met de kans dat deze eerste poging is mislukt... 
^-^ - schreef op 11-12 om 11:28
Welkom Kitty! Ik heb geen ervaring met clomid, maar hopelijk geen overstimulatie bij je

Annesje succes vandaag met je Iui!

Jenny00 lastig als je testen steeds oplopen en weer aflopen. Weet je inmiddels al iets meer? Hopelijk toch een eisprong geweest bij je!

Marie gewoon doorgaan met leven inderdaad, en vooral tijdens deze dagen kan een wijntje en een lekker stukje vlees vast geen kwaad. Doe vooral waar jij je lekker bij voelt! Hopelijk is het voor jou een goed teken dat je nu juist géén afscheiding hebt.

Skybles leuk om weer eens wat van je te horen! Hoe gaat het bij jou?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan