Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Jenny00 - schreef op 30-01 om 21:30
Pfff, wat verdrietig Meid22! Ik duim voor jullie dat er wat aan te doen is.
Wanneer hebben jullie een afspraak bij de uroloog? 
3230 antwoorden en 30851123x bekeken
meid22 - schreef op 30-01 om 21:31
Bedankt dames voor de steun,
Zijn doorverwezen en staan op de wachtlijst van waarschijnlijk zo n 3 weken dus nu afwachten ;-) 
Lizzy - schreef op 30-01 om 22:42
Jeetje meid22, dat is erg heftig nieuws. Heel veel sterkte! Ik hoop heel erg dat er nog mogelijkheden zijn voor jullie en dat jullie wens uit mag komen. Zou het kunnen dat hij wel zaadcellen aanmaakt, maar dar ze niet door de zaadleiders kunnen?
@mir, ik duim ook op een wonder voor jou. Je weet het inderdaad nooit! Houd moed!
@c81, hoeveelste punctie is dit voor jou? Vind je het een beetje te doen? Wij gaan in maart als het goed is met icsi beginnen. De punctie vind ik wel erg spannend, ik probeer er maar niet teveel over na te denken.
Liefs en een dikke knuffel voor iedereen die het nodig heeft!
C81 - schreef op 30-01 om 23:28
Lizzy dit was voor mij de 2e punctie. De punctie is op zich niet het ergste in mijn beleving.  Lichamelijk is het de bijwerkingen van de hormonen. En emotioneel is dat de 2 wachtweken from hell. Het moeilijkste daaraan is dat je weet dat je een embryo in je buik hebt maar niks voelt. Je maakt jezelf dus 2 weken helemaal gek met wat voel Ik? Voel ik wel iets? En is dat wel Goed? Ga zo maar door. Hopelijk is het in 1 keer raak want de teleurstelling na heel deze achtbaan komt heel hard aan.  Ik wens je enorm veel succes in dit oh zo zware traject xxx
Lizzy - schreef op 31-01 om 00:09
C81, hoop voor jou dat het deze keer gelukt is! Ik heb inderdaad vaker gelezen dat de wachtweken en de hormonen het ergst zijn. Ik probeer me aan de ene kant een beetje voor te bereiden op wat er komen gaat, aan de andere kant wil ik er ook weer niet teveel mee bezig zijn, want dan raak ik alleen maar zenuwachtig en angstig. Het goede doel maar  goed voor ogen houden en hopen dat t snel lukt! Sterkte!
Marie - schreef op 31-01 om 09:43
Meid22, jeetje wat een klote nieuws voor jullie. Hopelijk kan de uroloog nog een oplossing bieden. 

C81, de 2ww van mij waren voorbij gevlogen omdat ik niet dacht dat het raak was... dat is vaak het gekke. Wat mij is opgevallen aan symptomen (achteraf gezien) was ook heel anders van de rondes dat we dachten goede kans te hebben... zo heb ik de week voor mijn NOD de hik gehad continue, en veel geniest (schijnbaar is dit een symptoom) & ik heb wel een kramp gevoelt, maar die voelde als de napijn van een HSG... al met al geen overtuigende symptomen zoals overgeven (wat ik nu gelukkig ook nog niet doe), pijnlijke borsten, etc. Het enige wat helpt de tijd door te komen is te genieten van het moment en samen leuke dingetjes plannen om naar uit te kijken. Maar het blijven nog altijd 2 lange wachtweken... ik wacht met je mee tot de 19e. 

Lizzy, doe vooral wat goed voelt voor jou. Ik duim voor je mee dat het bij 1 poging hoeft te blijven!

Liefs!
Proudmommy - schreef op 31-01 om 10:05
Meid22  ik wens je heel veel sterkte met dit rotte nieuws! Ik hoop dat ivf jullie toch nog een wonder zal brengen! 

Een dikke knuffel.
DreamBaby - schreef op 31-01 om 12:32
@Meid22 wat een rot nieuws zeg..  Heel veel sterkte!
meid22 - schreef op 31-01 om 17:46
Bedankt allemaal voor de steun & lieve berichtjes ;-)
DreamBaby - schreef op 01-02 om 15:07
Allee nog 6 daagjes en dan hebben ik en mijn vriend onze eerste afspraak bij het fertiliteitscentrum. Spannend! 
Trees87 - schreef op 02-02 om 20:52
Wij vandaag bij gynacoloog onze resultaten gaan ophalen. Bij mij hsg OK, bij manlief was zaad iets vertraagd, maar niet zorgwekkend. Dus we zouden spontaan zwanger moeten geraken, maaar zou nog lang kunnen duren. .
 Dus nu beslist op clomid en progynova en pregnyl te gaan proberen. 
Ben benieuwd wat dit geeft... kan iemand ma al wat inlichten naar ervaringen, bijwerkingen,.... 
meid22 - schreef op 02-02 om 23:35
@Trees wat fijn om te horen dat alles goed is lijkt me ;-) 
Zou zelf ook graag hebben gewild dat het natuurlijk had kunnen lukken, ik kan het nog steeds geen plekje geven, weet dat hij er ook niks aan kan doen maar die wachttijden in het ziekenhuis zijn verschrikkelijk moeten nu 50 dagen gaan wachten op een intake afspraak bij de uroloog en dan heb je dus nog geen eens een onderzoek gehad.
Wij zijn beide komende week jarig, had voor dat we naar ziekenhuis gingen nog goede hoop dat het deze maand misschien wel gelukt zou kunnen zijn en wilde hem zo graag op zijn verjaardag gaan verassen met een positieve test.
Maar nu weet ik dus dat het nooit natuurlijk zal kunnen gaan en dat doet echt zo veel pijn zeker als mensen "grapjes" maken dat ik zwanger ben dan denken ze lollig te zijn maar van binnen ga ik dan echt kappot.
Heb zelfs overwogen de verjaardagsfeestjes voor volgend weekend af te zeggen want voel me zo shit, en mijn verloofde zit er ook echt doorheen maar het leven gaat door en wil ook niet hoeven uit te leggen waarom het ineens niet door zou gaan.
Trees87 - schreef op 03-02 om 07:52
Jaa meid.... begrijp je helemaal. Dit gaat tijd nodig hebben om eerst en vooral te kunnen plaatsen en dan nog maar te zwijgen over die wachttijd. 
Het lichtpuntje aan het einde van de tunnel is er ... al lijkt het nu nog ver... maar jullie zullen er samen geraken!!!!
Jenny00 - schreef op 03-02 om 10:17
Trees, wat fijn dat alle uitslagen goed waren. Met wat extra hulp lukt het vast om jullie droom uit te laten komen. 
Ik heb alleen met Clomid ervaring en dat vond ik eerlijk gezegt echt een rot medicijn. Veel bijwerkingen van gehad zoals intense huilbuilen, neerslachtigheid, weinig energie, slecht slapen en opvliegers. Maar.. er zijn ook mensen die daar niet zoveel last van hebben en na een paar rondes met Clomid al zwanger mogen zijn. Dan zijn die bijwerkingen het zeker waard! 
Meid22, dikke knuffel. Begrijp goed dat je opziet tegen het feestje. Het is ook wel heel heftig nieuws dat je niet zomaar even verwerkt. En 50 dagen wachten op een intake is zeker lang. Zijn er nog andere ziekenhuizen in je buurt waar je eens kan navragen hoe lang de wachtlijst daar is? 
Hoe is het met de rest hier? Fijne dag allemaal
meid22 - schreef op 03-02 om 10:27
@Jenny We zitten bij het UMC Radboud in Nijmegen en zij zijn op dit gebied wel erg gespecialiseerd en het is vanaf ons huis een half uurtje rijden dus dat is wel fijn  
Maar die wachtlijst ja echt verschrikkelijk en sommige mensen maken die het dan weten zeggen dan jullie zijn nog jong jullie hebben alle tijd, dat vind ik echt zo gemeen om te zeggen want ja we hebben wel tijd maar deze onzekerheid is echt killing, mijn verloofde slaapt amper meer, slaap zelf ook slecht het vreet je gewoon echt op en dan zit je niet op dat soort woorden te wachten ;-) 
Heb er wel over gedacht on wachttijdbemiddeling aan te vragen bij de zorgverzekering maar ik wil me ook niet als een voordringer gedragen want ik gun andere mensen ook om geholpen te worden.
Denk dat het wachten wel een stukje makkelijker zou zijn als ik zou weten tot welke dag we zouden moeten wachten dan kan je toch wat meer aftellen / dan heb je iets meer rust.
Vandaag hebben we de jaar de sleutel van ons eigen huis, dus gaan vanmiddag high tea doen en daarna naar de bloemist om bloemwerk voor onze bruiloft te bespreken hoop dat het beetje afleiding zal bieden heb ook nog een verjaardag van een tante moet zeggen dat ik daar dan geen zin in heb dus ga denk ik maar gewoon heel kort.
Fijn weekend allemaal hoop echt dat jullie meer geluk mogen hebben
Trees87 - schreef op 03-02 om 12:14
Jenny ... wat raad jij aan? Clomid avonds innemen of smorgens? Ik hoor ook uiteenlopende verhalen ... dus ben benieuwd. 
C81 - schreef op 03-02 om 12:20
Meid22 ja wachten is echt de rode draad in dit soort trajecten.  Hoeveel geduld kan een mens hebben.  Gun jezelf ff de tijd om dingen te verwerken 
Hier ook geen goed nieuws.  Er is volgens mij geen innesteling geweest. Ik voel me ook totaal niet zwanger. Eerder symptomen van een naderende menstruatie. Na zoveel jaren en pogingen herken ik die symptomen maar al te goed. Zit nog te wachten op bericht van het ziekenhuis of ik nog een cryo heb of meteen na de rustmaand door kan naar poging 3 
DreamBaby - schreef op 04-02 om 18:50
Wij gaan onze afspraak in het fertiliteitscentrum verplaatsen naar ergens in mei (zo heb ik voldoende tijd om mijn medicatie af te bouwen en zo kunnen ik en mijn vriend beide eerste wat kilo's afvallen) zodat wij helemaal 'gezond' aan onze kinderwens kunnen beginnen dus de afspraak gaan wij verplaatsen maar wij gaan zeker wel eens naar het fertiliteitscentrum gaan, alleen nu nog niet... 
Jenny00 - schreef op 04-02 om 18:57
Trees, niet echt een tip eigenlijk. Ik nam het altijd s'ochtends maar reageerde er zo sterk op qua bijwerkingen dat ik denk dat dat hetzelfde was geweest als ik het s'avonds had genomen. Er zijn hier nog veel meer meiden die Clomid hebben genomen. Jullie tips voor Trees? 

C81, oooh ik hoop zo voor je dat het toch goed is gegaan.. maar begrijp je goed als je het al aanvoelt. Soms weet je dat gewoon he. Wanneer zou je kunnen testen? En wanneer weet je of er cryo's zijn uit je laatste punctie? Ik duim toch nog even hard door op goed nieuws voor je

Meid22, begrijp dat je daar wil blijven. Zeker een goed ziekenhuis en dat is ook heel wat waard, maar lang wachten is het zeker. 

Wat zijn er veel meiden stilletjes hier of niet? Ik heb al van een heel aantal meiden een tijdje niets meer gelezen. Gaat alles goed met jullie? Forum even op een lager pitje gezet? 
x
meid22 - schreef op 05-02 om 08:19
@Eva Ja daar heb je gelijk in ;-) wat betreft dat wachten vind ik wel dat ze duidelijkheid zouden moeten geven hoe lang het precies wachten is ;-) 
Hebben wel het een en ander besproken met de bloemist, maar er zijn zo veel opties dat we nog eventjes moeten nadenken wat we precies allemaal willen  maar hij gaat in elk geval vast aan de slag met offerte dus ben benieuwd 
Mir - schreef op 05-02 om 11:20
Ja klopt Jenny, ik lees nog wel veel mee. Ik zat vooral veel op het september forum de laatste tijd. Ik lees wel alles mee want ben ook benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat! Reageren doe ik niet zoveel. Ik zit ondertussen op 6 verschillende fora hier op Brabbels dus het is zoveel om allemaal bij te houden. Verder ben ik ook nog erg druk met het bijhouden en beheren van mijn Facebook groepen...
Maar even een update... nu n bijna 10 weken zwanger en de miskraam wil maar niet op gang komen. Voel me ook nog steeds hartstikke zwanger. Een uur geleden heb ik medicijnen genomen om alles op te wekken. Nu in spanning afwachten wat er gaat gebeuren. 
Deze dagen mis ik onze lieve Tyas extra erg  En ben ik zo bang dat er gezien mijn leeftijd en onvruchtbaarheid nooit meer een levend broertje of zusje voor Tyas gaat komen. Maar de wens is nog steeds groter dan de angst, dus we geven nog niet op.
We hebben nu nog 2 cryo's over van onze 1e icsi poging. Dus ik hoop dat er over een paar weken weer 1 teruggeplaatst kan worden!
^-^ - schreef op 05-02 om 11:42
Sterkte Mir!

Lieve dames, 

Mijn mobiel is gevallen en mijn scherm is stuk. Als ik op brabbels wil typen werkt het scherm 9 van de 10 x niet meer, als ik de T intyp krijg ik bijvoorbeeld de K, dit komt door de scheuren. Ik kan daarom alleen reageren op mijn laptop of als ik geluk heb een kort berichtje via de mobiel als hij even meewerkt.. Het persoonlijk op iedereen reageren zal zolang ik deze mobiel heb dus niet goed lukken, excuus!  

Ik zit nu op meerdere forums ivm de zwangerschap en sommige zijn soms extreem druk, soms wel meer dan 100 berichten per dag!! Het is op den duur zo ontzettend veel om allemaal te volgen en op te reageren... Maar ik zit nu op de laptop en wil jullie toch laten weten dat ik elke dag nog steeds ontzettend veel met jullie mee leef! Ik lees oprecht trouw al jullie berichten en ik duim ook echt voor iedereen door en hoop op een wonder voor jullie allemaal!  

Liefs!
Jenny00 - schreef op 06-02 om 21:26
Spannend Eva! Dat met die 3x LH piek heb ik ook gehad inderdaad. Ik nam ook altijd mijn temperatuur op rond die dagen, dus wist zo dat de 3e keer toch een eisprong was geweest. Maar het maakt je er niet relaxer op inderdaad als die testen zoveel onduidelijkheid brengen. Hopelijk ondanks dat toch mooi nieuws voor jullie.

Mir, begrijp goed dat het dan wel heel veel is  Voel je ook vooral niet verplicht om te reageren hoor, was gewoon even benieuwd hoe het met iedereen was. 
Doen de medicijnen ondertussen al wat? Daar kan je lichaam echt zo heftig op reageren vond ik toen. Bah. Maar alles beter dan de deur niet uit durven met alle onzekerheid en verdriet. Ik hoop zo dat je dit binnenkort allemaal een plekje kunt geven. Onwijs heftig wat je allemaal moet doorstaan. Ik duim hard voor jullie dat jullie naast de ouders van Tyas ook nog de ouders van een ander kindje mogen worden.

Summer gaat met jou alles voorspoedig? Heb je binnenkort weer een echo staan?

Meid22, al wat gehoord over wanneer de afspraak gaat zijn? Anders misschien gewoon even bellen om erachteraan te gaan en zeggen dat je dit heel vervelend vindt die onduidelijkheid. 

C81, hoe is het bij jou?

Hier gaat alles z'n gangetje. Behalve dat ik bloednerveus ben voor de eerste echo vrijdag mag ik niet klagen. Geen bloed is goede moed he  
Toch hou ik rekening met slecht nieuws.. en vind het zo jammer dat ik en mijn vriend er niet meer zo onbevangen in kunnen staan. Ik laat het jullie vrijdag even weten hoe het is gegaan. 
Mir - schreef op 06-02 om 21:31
Wat een lieve woorden Jenny  
Gelukkig heb ik niet echt pijn gehad van de medicijnen. Nu maar hopen dat alles mooi schoon is. 23 februari weer een echo...
Ik ga heel hard voor je duimen voor een super mooie echo vrijdag en ik duim ook voor alle andere meiden op goed nieuws!
Liefs van mij 
Eva - schreef op 06-02 om 21:58
Mir heel veel sterkte de woorden schieten gewoon te kort  ik had zo anders voor jullie gehoopt !!!

Jenny ik heb heel lang mijn temperatuur opgemeten en deze ronde sinds lange tijd dus niet dat zal je altijd zien haha    ik ga uit van mijn eerste piek ( knallers heb ik namelijk nooit helaas  daarom ben ik blij als ik een keer m n eisprong voel maar dat is niet zo vaak ) aangezien ze daarna eventjes lichter werden om weer terug te gaan naar  positief  en dus  donker blijven ik zou nu op 9 dpo zitten en heb nog steeds zo goed als positieve ovulatie testen heel apart zal een kijken of ik ze in mijn album kan plaatsen ! 

Ik snap dat je zenuwen hebt voor vrijdag en het is vooral heel herkendbaar dat jullie er niet meer onbevangen in kunnen staan , ik ga duimen voor een mooie echo vrijdag in ieder geval alvast heel veel succes   
Proudmommy - schreef op 07-02 om 05:19
Mirr, meid toch ik leef ontzettend met je mee. Hopelijk is bij de controlle alles lekker schoon en kunnen jullie weer verder! Dit keer moet de natuur het je gunnen


Jenny, spannend! We gaan voor een mooie echo vrijdag met een mooi kloppend hartje!
^-^ - schreef op 07-02 om 07:17
.Mir ik hoop voor je dat alles mooi schoon is en je je snel weer aan mag sluiten bij de zwangere dames. Wat zal dit een rollercoaster aan emoties zijn voor je.. Sterkte

Spannend Jenny00! Ik duim heel hard voor je voor een mooie echo! De eerste echo is spannend, maar voor de 2e was ik gek genoeg nog zenuwachtiger en toch was alles goed.. Ik mag vrijdag ook weer, gaan we dus samen. Duim voor je, het is je gegund!!

Eva wat vervelend dat de ovulatietesten zoveel onduidelijkheid opbrengen. Wel fijn dat jullie deze ronde extra goed hebben kunnen benutten! Hopelijk mag het voor jullie ook snel raak zijn zodat het ziekenhuis traject niet meer nodig is!  

Proudmommy jij gaat hard! Heb je ook een 20 weken echo gekregen? Hoe gaat het met jou?
meid22 - schreef op 07-02 om 08:06
@Jenny we hebben gisteren de uitslag van mijn bloedtest gekregen deze was helemaal goed :-) 
Heb de gynacoloog die belde nog gevraagd of hij wist hoe lang de wachttijden nu bij de uroloog waren maar dit wist hij niet, heb nog eventjes nagevraagd of hij wil checken of we wel doorgestuurd zijn.
Online heb ik wel gezien dat de wachttijd 50 dagen is tot intakegesprek, absurt lang natuurlijk maar kan er weinig aan veranderen dus probeer het een beetje te laten rusten al ie dat niet makkelijk :-( 
Morgen is me verloofde jarig die wordt 28 en ik zaterdag 23 had een aantal maanden geleden gehoopt dat ik hem voor zijn  verjaardag een positieve test kon geven of een leuk rompertje maar dat is nu natuurlijk wel te vergeten.
Als ik zo over de wachttijden en procedures hoor denk ik dat dit een verloren jaar gaat zijn, wat zo jammer is want had echt gehoopt dat dit echt ons jaar zou gaan worden (omdat we ook trouwen in augustus).
Voel me nog steeds echt shit, heb ook amper zin in dingen (zoals dingen regelen voor de bruiloft) Maarja het leven gaat door dus we proberen er iets van te maken ;-) 
C81 - schreef op 07-02 om 08:48
Mir ik hoop dat je binnenkort mag starten voor je cryo en dat hij maar lekker mag blijven zitten xx
Jenny ik snap dat je het spannend vind. Hopelijk een mooi kloppend hartje voor jou vrijdag! 
Eva dat is ook wat als het zo onduidelijk is.  Heb je de digitale wel eens geprobeerd? Die hele goedkope van action zijn ook goed.
Summer ook jij een mooie echo toegewenst!!
Meid22 kan me voorstellen dat je overal niet zo'n zin in hebt. Die stomme wachttijden ook! 
Ik heb gisteren getest en Mijn gevoel was juist. Negatief. Ik wacht nog steeds op de brief van het ziekenhuis of er nog cryo's zijn. 
Mir - schreef op 07-02 om 12:08
Oh nee C81  Ik hoop zo voor je dat je nog een paar mooie eskimootjes hebt! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan