Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nijn - schreef op 11-08 om 18:07
Lotus en Eva dank jullie wel, ik heb zojuist een yoga sessie gedaan en dat geeft mij nu rust, morgen weer proberen.

Eva wat jammer dat die onderzoeken zo pijnlijk zijn en dan ook nog met een resultaat dat je niet wilde. Sterkte en veel liefs
3230 antwoorden en 31035356x bekeken
Nina - schreef op 11-08 om 18:26
Welkom nijn,

Moeilijk dat je richting de mmm gaat.
Wij zijn sinds 2016 bezig, sindsdien gaan we makkelijker uit eten of iets leuks doen. Samen of met vrienden. Bewust er even uit en even geen dokters of baby praat.

Gisteren de pil ingenomen om de miskraam op gang te laten komen. Ik voel me misselijk en slap maar nog geen krampen of bloedverlies. Vanavond 4 pillen inbrengen en dan wachten tot het gaan beginnen. Zie op tegen de pijn. Vandaag wel boodschappen gedaan en vanmiddag 4 uur geslapen zo ongelofelijk moe ben ik.
Nancy - schreef op 11-08 om 20:46
Hai meiden,

Hoe gaat het met jullie allemaal? 
Ik lees wat mooie berichten maar ook verdrietige berichten helaas.

Wij zijn vanmorgen terug gekomen van onze vakantie naar Noorwegen en wat heeft dat me goed gedaan!
Ik was nog aardig een wrak na de bbz..maar nu voel ik me goed..zowel geestelijk als lichamelijk.
We hebben heerlijk genoten in Noorwegen,wat een geweldig mooi land!! Ik ben echt tot rust gekomen.
En...afgelopen woensdag heb ik mijn 1e menstruatie gekregen na de bbz.
Hoe raar ook,ik ben helemaal blij!! Mijn lichaam doet het weer goed!
De volgende menstruatie gaan we beginnen met de 1e keer ivf..erg spannend allemaal weer. 
stff48 - schreef op 11-08 om 20:54
Welkom nijn , 
Nooit leuk om in de mmm te belanden .. tips & tricks zijn er spijtig genoeg niet in deze trajecten vrees ik  Het is echt een kwestie van vallen en opstaan & je grenzen aftasten.. iedereen hier laat wel eens een traan hier , maar daarom zijn deze toppers van vrouwen in dit groepje altijd paraat om elkaar een beetje moed in te praten .
Wij zijn ook al bezig met zwanger worden sinds oktober 2016 .. maandag zijn we 2 jaar getrouwd & als koppel gewoon nog veel sterker geworden door dit alles .
Lotus , laat je ventje je maar goed verwennen nu  Ohw dat zijn pijnlijke uurtjes om zo vroeg op te staan meid ! 
Eva , wat rot zeg .. veel sterkte Meis & positief blijven ! 
Nina, wat verschrikkelijk  meid   dikke knuffel !
stff48 - schreef op 11-08 om 20:56
Hè Nancy , wat leuk dat je zo een fijne vakantie hebt gehad ! Even hoofdje leegmaken kan goed doen na wat jullie hebben meegemaakt ! 
Super goed dat je lichaam terug doet wat het moet doen , op naar een nieuwe kans nu 
Nina - schreef op 12-08 om 05:58
Nancy fijn dat vakantie je goed heeft gedaan. Dat geeft mij hoop om in de vakantie ook even goed tot rust te komen.

Mijn miskraam is vannacht op gang gekomen, en hoe... Ik zal jullie de details besparen. Maar een uur na inbrengen van de pillen lag ik de rollen op de grond van de pijn. Vriendlief heeft gelukkig zijn nachtrust opgegeven om me te ondersteunen. En volgens mij ben ik het grootste deel wel kwijt. Wel voel ik me ongelooflijk slap omdat ik afgelopen uren veel bloed ben verloren en verlies ik nog steeds veel bloed.
Ik neem aan dat dit allemaal nog even duurt voordat mijn baarmoeder weer helemaal leeg is maar wat wil je met een drieling.
Hopelijk kan ik straks een beetje slapen.
*Lotus* - schreef op 12-08 om 07:09
Ooh nina wat vreselijk ik snap exact hoe je je voelt. Mocht je doorblijven bloeden met dikke klonten en dat t eruit gutst ga ajb naar kraamafdeling. Want ik werd helemaal duizelig en licht in me hoofd en ben onderzocht en bleek dat er weefsel zat nog. Dus hou t ajb goed in de gaten.  Ik moest dus alsnog gecuretteerd 
*Lotus* - schreef op 12-08 om 07:10
Dubbel
*Lotus* - schreef op 12-08 om 07:11
Dubbel
Nancy - schreef op 12-08 om 09:19
Nina,wat verschrikkelijk om te lezen. Hou jezelf goed in de gaten en als je het niet vertrouwd,gewoon naar het ziekenhuis gaan hoor.
Veel sterkte 
Nina - schreef op 12-08 om 12:45
Ja doe ik! Veel rusten en donderdag echo maar voor die tijd mag ik bellen heb een bereikbaarheidsnummer gekregen. Lief dat jullie zo mee leven. Ik gun dit echt niemand.
Eva - schreef op 12-08 om 13:51
Nina meid wat vreselijk idd zoals de andere zeggen als je het niet vertrouwd bellen !!! Onwijs veel sterkte 

Nancy wat fijn dat je de rust heb kunnen vinden in de vakantie ! Fijn dat je lichaam doet wat het moet doen meid .. 

Na gister met  de echo te horen  hebben  gekregen dat er niks te zien was op de echo en ik dus geen eitjes zou hebben deze ronde  en de iui deze maand  dus niet door zou kunnen gaan, ben ik vanmorgen opgestaan met flinke eipijn en een positieve ovulatie test  

Helaas na het nieuws van gister heeft manlief z'n baas blijgemaakt door te blijven staan in zuid frankrijk( druk en mensen te kort )  en pas dinsdag einde middag thuis te komen was het nieuws gister na de echo anders geweest had hij vanavond thuis gekomen  boos dat ik was pfff uiteraard kan hij er niks aan doen maar goed emoties waren even door het dak 

Ik was zo boos vanmorgen ,de echo ging gister al zo vreemd en zat me al niet lekker maar ja je denkt arts die weet het beter dus niet zeuren en doorgaan .
Nu ben ik er toch goed ziek van en besloten toch even het ziekenhuis op te bellen ze schrok ervan, en is gaan overleggen met de gyn deze wil me vanmiddag toch graag  zien voor een nieuwe echo om te kijken of het eitje al gesprongen is ? 
Al met al zou het volgens mij niks meer uitmaken want woensdag ochtend iui is volgens mij al te laat  maar goed ik ga toch maar naar de echo zometeen en dan hoor ik het wel !!
Laat het maar op me afkomen, maar ik ga toch beter  naar m'n eigen lichaam luisteren de volgende keer  !! 

Liefs 
*Lotus* - schreef op 12-08 om 14:02
Nou lekker dan eva
*Lotus* - schreef op 12-08 om 14:03
Dubbel
Nancy - schreef op 12-08 om 21:41
Wat ontzettend kl#te Eva..
Sterkte meid
Eva - schreef op 12-08 om 22:51
Bedankt meiden het is gewoon eventjes enorm balen thats all  ...
De echo vandaag is  eerst door dezelfde persoon als gister genomen met de gyn ernaast en  niks gevonden , de gyn nam het over  en daar kwamen de follikels in beeld  1000 x excuses gehad en het had niet mogen gebeuren...Het is helaas wat het is ,woensdag hadden we mogen komen voor IUI maar haar advies was de poging uitstellen omdat het zonde zou zijn , verwachging is dat het ei morgen hooguit dinsdag springt en dus zou woensdag een te grote gok zijn  wat we zelf dus ook al dachten .
De arts assistente neem ik verder niks kwalijk het was voor haar ook heel vervelend  uiteraard, echo's maken bij mij is gewoon heel lastig en er word doorgegeven dat er alleen nog echo's gemaakt worden door de gynaecologen zelf omdat het zo moeilijk te vinden is allemaal. 
Ik ben blij dat ze nog even gekeken hebben en weet nu dat ik goed naar m'n eigen gevoel en lichaam moet luisteren .

Liefs 
Lizzy - schreef op 13-08 om 01:48
Jeetje Eva, wat vervelend dat het zo loopt! En echt een blunder van het ziekenhuis. Zo schiet het niet op natuurlijk. Is het voor jullie ms een optie om sperma in te vriezen voor dit soort scenario’s? Ik hoorde dat ze dat bij mijn centrum vaker doen als de mannen vaak in het buitenland zijn.

Nina, ik hoop dat het ergste inmiddels voorbij is voor je. Ik heb na de miskraam nog een week bloedverlies gehad, het is nu net over. Ik had er van tevoren niet echt over nagedacht maar ik was ook doodmoe door het bloedverlies, de spanningen en de hormonen. Binnenkort maar weer eens een testje doen om te kijken of het hcg al weg is.

Nancy, fijn dat je weer een beetje bijgekomen bent tijdens je vakantie. Ik ga ook bij mijn volgende menstruatie weer beginnen met een nieuwe icsi ronde. Zal over een week of 4/5 zijn. Dan kunnen we elkaar iig en beetje volgen en steunen . Nu eerst nog even genieten van het weer, de vrijheid en je goed voelen! Straks er weer tegenaan!
Nancy - schreef op 13-08 om 09:03
Lizzy, Dank je wel meid. Bij ons zal het ook over een week of 4 zijn dat we gaan beginnen met ivf (als mijn menstruatie weer netjes op tijd gaat lopen dan). Dan zouden we een beetje gelijk oplopen..dat is leuk. 
Kunnen we elkaar inderdaad steunen en door de wachtweken heen helpen .

Nina - schreef op 13-08 om 09:16
Eva wat heftig! Ik voel zo met je mee de teleurstelling en de hoop en het verdriet. Heel veel sterkte en op naar een nieuwe ronde. Ik voel me slap door het vele bloedverlies maar verder gaat het echt goed. Ik voel me mentaal goed en als ik niet te veel achter elkaar doe gaat het best wel. Bij veel inspanning krijg ik pijn dus moet goed op mezelf letten.
stff48 - schreef op 14-08 om 11:05
Hè lieverds , hoe is het met jullie ? 
Ik heb vandaag een baaldag .. vanmorgend wordt manlief wakker met zoveel positieve energie en het idee van vandaag het tweede staal binnen te brengen .. ik maakte een klein vreugdesprongetje bijna .. eenmaal aan het staal bezig , blokkeerd hij gewoon en komt er maar een heel klein beetje uit .. hij toch blijven opnieuw proberen , maar niets hielp .. ik toch positief aan het inpraten op hem dat het wel genoeg was , maar niet willen luisteren .. nu zit ik hier potje warm te houden ..maar we zijn al een half uur voorbij  dus is voor weg te gooien .
Met gevolg , ik teleurgesteld & manlief kwaad op zichzelf.. dit beloofd een leuke dag te worden  
Nancy - schreef op 14-08 om 11:09
Steff, meid...probeer je niet al te druk te maken om de hoeveelheid. Ook een kleine hoeveelheid kan genoeg zijn.
Jullie kunnen er allebei niks aan doen...helaas gebeurd dit als er druk achter zit.
Sterkte meid.
Nina - schreef op 14-08 om 11:18
Stff48 wat balen! Dit zijn van die pijnlijke dingen. Dan kan je je zo waardeloos voelen.
Heel erg veel succes. Hopelijk is de dag snel voorbij!
*Lotus* - schreef op 14-08 om 11:42
Ach stff wat een nare situatie heel veel sterkte 
*Lotus* - schreef op 14-08 om 11:43
Dubbel
*Lotus* - schreef op 14-08 om 11:44
Dubbel
Eva - schreef op 14-08 om 11:48
Bedankt voor de lieve woorden meiden !


Lizzy ik heb het nagevraagd idd liep zelf ook al met die vraag rond maar hier in het ziekenhuis doen ze alleen IUI pogingen en dus niet aan invriezen enzo dan zouden we naar een ander ziekenhuis moeten ..

Nina  heel fijn dat je je mentaal zo goed voeld  en dat je goed naar je lichaam luisterd !!! 


Stff48 ooo wat vervelend voor jullie beide dit .... veel sterkte dikke knuffel 

Liefs
Marie - schreef op 15-08 om 13:53
Hi meiden!
Ik ben weer terug van vakantie! Hoe is het met iedereen? Nog dames op het wachtbankje? 

Wij zijn intussen weer op een wachtbankje voor een eigen poging zonder medische hulp. Reden was simpel: we waren op vakantie en dus konden we niet naar het ziekenhuis voor echo's. Toch heeft manlief gevraagd of ik een ovulatietest wilde doen en warempel had ik een knaltest op 10 en 11 augustus. 10 augustus 's avonds had ik een test van KV gedaan (20.00u) waarbij de teststreep gelijk was aan de controlestreep op 11 augustus had ik 's middags een smiley (om 14.30u). Ik heb dus gegokt dat ik mijn eitje ergens op 12 / 13 augustus gehad zou moeten hebben. Daarom op 11 en 13 augustus geklust - en gelukkig op de 9e ook al dus op zich voldoende zou je moeten zeggen. Toch heb ik weinig vertrouwen in of we nog op de natuurlijke manier zwanger gaan raken... het duurt nu al weer 3 jaar 3 maanden sinds we zijn begonnen en als 4 IUI's mislukt zijn begint de hoop op nog een 'normale' manier wel te vervliegen bij mij... 

Omdat mijn man militair is gaat het medische verhaal de komende tijd weer uitdagend zijn. Na een half jaar in opleiding te hebben gezeten aan de andere kant van het land, gaat hij nu de komende maanden telkens 2 weken op oefening. Gelukkig zou voor een volgende IUI poging het nog gaan, maar ik durf niet verder te kijken... 

Ondanks bovenstaande heb ik m'n hoop nog altijd gevestigd op de IUI behandeling. IVF lijkt, ondanks 4 mislukte IUI pogingen, nog altijd ver weg. Zover ik kan inschatten wil de gyn nog minstens 3 IUI pogingen doen, omdat 1 mislukte IUI poging voor onze zwangerschap was. Toch begint IVF in mijn hoofd op te doemen en mijn man heeft al gezegd ermee verder te willen gaan als het zover komt; ik heb zo mijn twijfels - vanwege de behandeling en de impact die het heeft op mijn lichaam... maar ook het overslaan van een aantal stappen in de natuurlijke selectie. Er is tenslotte een reden waarom het nog niet zo heeft mogen zijn - ook al is de reden nog niet ontdekt, wil dat niet zeggen dat er geen reden is. Gelukkig hoeven we de keuze nu nog niet te maken.. Gek genoeg voel ik nu veel minder dan voorheen de druk van 'tijd' en leeftijd. We gaan het allemaal zien de komende maanden...

Ondanks de negatieve woorden hierboven, voel ik me echt heel goed. Ik zit lekker in m'n vel en ben happy weer thuis te zijn. Denk dat er een paar spannende maanden voor ons aan gaan komen! Ergens kijk ik er ook wel weer naar uit - zou het ons licht zijn aan het einde van de tunnel?? We hebben nog altijd goede hoop en bekijken 1 ronde per keer  

LiefssssX
Nancy - schreef op 15-08 om 14:16
Marie, Welkom terug meid. Volgens mij hebben jullie een geweldige vakantie gehad?
Ik ga hard duimen dat jullie vakantie iets moois met zich meebrengt en je straks toch een positieve test in handen mag hebben. De mmm gaat je toch niet in de koude kleren zitten he...ook al staan we er sterkt in.
Met mij gaat het gelukkig weer goed na de bbz. Even in een flinke dip gezeten (wat me logisch lijkt),maar onze vakantie heeft ons beide erg goed gedaan..zowel geestelijk als lichamelijk.
Ook vorige week de 1e menstruatie na de bbz weer gehad  (hoe blij kan je zijn met een menstruatie...hihi)
De volgende menstruatie gaan we beginnen met ivf (wij zijn helaas wel al in dit traject terecht gekomen vanwege mijn leeftijd). We gaan hier positief mee aan de slag en hebben goede hoop!

Eva, Bij ons doen ze inderdaad ook geen invriezen in het ziekenhuis. Wij moeten ook naar een ander ziekenhuis.
*Lotus* - schreef op 15-08 om 17:27
Marie fijn dat je er weer bent en ik hoop op een prachtige test over 10 dagen. Want er zijn al weer wat dagen voorbij
Nancy logisch een dip ik vind t super hoe je je erdoorheen slaat
Hier gaat t zijn gangetje. 
*Lotus* - schreef op 15-08 om 17:27
Dubbel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan