Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Jenny00 - schreef op 13-11 om 08:36
Dikke knuffel Zeentje op naar een mooie nieuwe ronde dan maar..
Nana, geen ervaring mee. Hopelijk met Gonal F voor jou een goede eisprong deze cyclus!
Lucky, succes met afwachten  the killing wachtweken!
Welkom stff48. Bij mijn intake in het ziekenhuis kregen zowel mijn vriend als ik een hele vragenlijst. Cyclus, seksleven, erfelijke afwijkingen, geboortes in de familie etc. Daarna inwendige echo en bloedonderzoek. Mijn vriend kreeg een week later een spermatest. 
Naast je vragen opschrijven evt. ook even vragen naar wie je kan bellen als je bij thuiskomst toch nog vragen hebt, want dat gaat vast gebeuren. Gelukkig weten we hier ook best veel met z'n allen, dus vraag gerust wat je weten wil
3230 antwoorden en 31031997x bekeken
Mir - schreef op 13-11 om 08:40
Welkom stff48
Succes op het wachtbankje lucky!
*Lotus* - schreef op 13-11 om 13:00
Ja summer pak jezelf warm in kersenpitje kruikje.. warme eten en warm drinken zorg dat alles warm is wat je eet en drinkt.. dat is wat jij kan doen... kijk ook is op www. Korrelenkruid.nl. Succes. 
Marie - schreef op 13-11 om 13:58
Hi Summer,

Ik heb voor de zekerheid hiervoor acupunctuur behandeling gehad met moxa - dat is ook om je baarmoeder te verwarmen. Had namelijk zelf het idee dat bij mij de innesteling niet goed ging.

Je zou je eens kunnen laten voorlichten door een acupuncturist. Ik weet niet in welke omgeving je woont - en of je dit wilt delen. Maar heb een goed adresje in de omgeving Eindhoven  

Groetjes,
Marie
Natasja - schreef op 13-11 om 15:23
Dankjewel lieve dames.
Heb vanmorgen het ziekenhuis gebeld en mag morgen weer met clomid beginnen en volgende week maandag voor bloedprikken en en.
Ben benieuwd of het goed zal zijn...
*Lotus* - schreef op 13-11 om 16:49
Kijk maar is op korrel en kruid je hebt hormoon thee en innestelingsthee en ook koudebaarmoeder theej
OOh sorry de update is alsvolgt is nog wel even spannend geweest... Politie is er zelfs even bij betrokken geweest. Maar hij stond savonds rond 17 uur ineens op de stoep en noemde me snitch. Ook was hij erg boos..
Snap nu wel beter waarom. 
de oplossing is nu ook gevonden en hij mag even op adem komen wat school betreft, hij was erg in de war en begreep ook niet echt goed hoe het allemaal verder moest.. Dat maakte hem boos en gefrustreerd.
Nu gelukkig in het weekend wel wat kunnen spreken met elkaar.. Je wil toch echt niet dat zo'n jongen wat overkomt...
Nou dat waren echt even enerverende dagen pffff. Maar goed hoort erbij. Pubertijd maar in combinatie met adhd en odd maakt t toch een stuk lastiger 
Proudmommy - schreef op 13-11 om 16:51
Lotus, wat lief daf je het vraagt dat waardeer ik! Hier gaat het goed mooie en goede echo's gehad tot nu toe. Heb er wel vertrouwen in. 



Hoe is het met jou en je zoon? 
Anoniem (Gast) - schreef op 13-11 om 17:13
Hallo dames. Mag ik even inbreken met de volgende vraag? Ik heb mijn cyclus een jaar bijgehouden en heb daarbij het laatste half jaar ovulatie testen gebruikt en dit genoteerd.   Kan het nou ook nog zo zijn dat een ziekenhuis wil dat je een half jaar gaat temperaturen?!

Bedankt! En succes allemaal! 
*Lotus* - schreef op 13-11 om 17:14
nee hoor niet een half jaar maar vaak wel 3 maanden.
succes
Proudmommy ik heb net me verhaal getypt denk dat je het had gemist.
Enneh heel fijn de mooie echos dat geeft de burger moed. 
skybles - schreef op 13-11 om 17:21
Jeetje Lotus dat had ik allemaal weer gemist!  Hopelijk keert de rust snel weer een beetje terug.

Lief inderdaad dat je naar ons vraagt. Gister eerst echo gehad op de eerste hulp. Als je dan 2,5 jaar bezig bent en je ziet ineens bloed in je onderbroek dan is er niks meer over van dese nuchtere Friezin!! Man hysterisch zitten janken (*schaam) dat ik zo bang was dat het mis zou gaan. Terwijl ik eigenlijk steeds het gevoel heb dat het wel goed zit. Anyways ze zijn in het Zkh heel lief want ze snapten alle spanning en hormonen heel goed en gingen daarom toch even kijken. Ze konden een mooie innesteling zien en mijn hormoonwaarden waren goed. Toen dacht ik wel even ‘Jezus, Jil wat heb je je weer lopen aanstellen’.
Ik mag vrijdag weer om daarmee ook de spanning er bij mij vanaf te halen. 

Wat betreft een koude baarmoeder, ik heb echt veel met een pittezak op mijn buik gezeten de laatste IUI. Wie weet!
Ook heb ik een injectie b12 gehad. B12 gebrek kan ook een reden zijn dat het niet lukte bij ons.

Nu ik toch hier aan het typen ben moet ik wel nog iets kwijt aan jullie allemaal. De afgelopen periode is echt zwaar geweest voor mij. Ik heb zo ongelofelijk veel steun aan jullie allemaal gehad! Jullie zijn voor mij stuk voor stuk engeltjes. 
Ik heb er (en nu nog steeds) enorm van gebaald dat ik jullie moest vertellen dat het bij ons gelukt is. Ik wil namelijk dat jullie allemaal hetzelfde mee maken en een vreugdedansje doen op de wc met een zwangerschapstest in je hand. Man wat gun ik het jullie enorm!! Ik hoop daarom ook dat deze groep binnen No time helemaal vol staat met positieve testen. 

Hele dikke knuffel!!!!
Jolien2809 - schreef op 13-11 om 17:52
Deze middag deze test gehad.... zou het dan toch kunnen...?
nanie - schreef op 13-11 om 18:19
Ohhhh Jolien ik zie een duidelijk streepje! Super fijn 
Wat enorm spannend moet dat geweest zijn skybles, gelukkig zat alles goed. Super lief wat je zegt, maar je verdient het zelf net zo goed. Je mag er trots op zijn en je hoeft echt niet te balen! Hopelijk gebeurt het ons allemaal een keer.
Voor mijn gevoel Was de uitgangsecho niet goed dus heb mijn eigen gyneacoloog gebeld. Die gaf aan dat ik toch een slechte uitgangsecho heb gehad en eigenlijk niet had mogen starten met spuiten. Nu dus eerder terug om te kijken hoe het er uit ziet en waarschijnlijk moeten we deze ronde afbreken..voel me er even heel rot bij
Jolien2809 - schreef op 13-11 om 18:25
Morgenvroeg doe ik nog eentje want morgen zou ik ongesteld moeten worden.. mijn temperatuur was deze ovhtend wel veel hoger dan anders 36,6 vorige week was ie nog 36,2 
Natasja - schreef op 13-11 om 18:52
Gefeliciteerd Jolien 2809
Jolien2809 - schreef op 13-11 om 19:11
Voorzichtig met die gefeliciteerd.. ben er echt nog niet zo zeker van om eerlijk te zijn... :-( 
Mir - schreef op 13-11 om 19:47
Gelukkig dat het weer de goede kant op gaat met je zoon Lotus. 
Gefeliciteerd Jolien!
Wat balen dat het toch niet goed zit en je waarschijnlijk moet stoppen met spuiten Nana... 
Proudmommy fijn dat alles goed gaat! 
Skybles kan me heel goed voorstellen dat jullie zo geschrokken zijn.
Dikke knuffel voor jullie allemaal 
stff48 - schreef op 13-11 om 20:04
Bedankt voor het warme ontvangst dames .. 
ik heb het emotioneel heel zwaar momenteel .. komt er ook nog eens bij dat mijn werkgever te weten is gekomen dat wij al een jaar aan het proberen zijn .. ze waren heel kwaad op me .. ook over het feit dat ik nu verdere onderzoeken moet laten doen & dat deze waarschijnlijk niet altijd kunnen doorgaan op mijn vrije dag .. 
ik lig ik bed met zware zware migraine aanval & mijn man weet niet hoe het komt... vrees dat hij als een gek naar mijn werk zou vliegen om hen hun staat te zeggen
Mir - schreef op 13-11 om 20:28
Stff48 wat erg zeg! Ik zou het toch met je man delen als ik jou was, ook al wordt hij boos... Dat is dan wel zijn goed recht vind ik. Ze hebben het recht niet om zo naar tegen jou te doen op je werk. Alsof dit al allemaal niet zwaar genoeg is. Je hebt hier toch niet om gevraagd? Heel veel sterkte ermee en ik hoop dat het gauw beter met je gaat en dat ze toch nog meer begrip op gaan brengen op je werk. 
stff48 - schreef op 13-11 om 21:03
Wij hadden eigenlijk besloten om tegen niemand iets te zeggen maar na meer dan een jaar wordt het toch een zware last om alleen te dragen .. ik werk in privé sector in hele kleine groep .. trok me de laatste maanden het enorm hard aan dat het niet lukt .. met gevolg da de baas het weet nu & heel erg kwaad op me is ... ze hebben het letterlijk uit me getrokken .. had meer begrip en respect verwacht .. maar toont nog maar eens aan dat we maar een nummertje zijn zeker ? 
Jenny00 - schreef op 14-11 om 10:09
Zeentje, fijn dat je nu wel weer gelijk verder kan. Ben je de grootste teleurstelling weer te boven? 

Lotus, wat een goed nieuws dat je zoon weer veilig thuis is gekomen. Hopelijk voelt hij zich voortaan zeker genoeg om z'n spanningen/verdriet met jullie te delen. Lastig allemaal hoor! 

Summer, ik drink s'ochtends vaak koude smoothies. Om ze minder koud te maken warm ik ze een beetje op met gekookt water. Niet perse lekkerder daardoor, maar ik vind het wel fijner voelen in mijn buik. Daarnaast houdt ik er altijd een kopje thee bij naast. Voor mijn idee heft de kou zich dan een beetje op. Kan dat met je shakes misschien ook?

Proudmommy, wat mooi dat je echo's goed zijn en je er vertrouwen in hebt! Lekker van genieten

Skybles, wat heftig dat je dan ineens zo in angst zat. Begrijp goed dat alle alarmbellen dan afgaan. Super fijn dat alles er goed uit zag en je nu extra check-ups krijgt.  
Over het schuldig voelen..  NIET DOEN! We zijn hier allemaal met dezelfde reden en hopen dus ook allemaal een keer te kunnen delen dat het gelukt is. Ik vind het persoonlijk juist fijn hier te horen dat het werkt, al dat medische gedoe. Geeft een beetje houvast als ik zie dat er wel degelijk successen worden behaald hier

Jolien, heb je vandaag een nieuwe test gedaan? Ben benieuwd naar de uitslag!

Nana, wat vreemd die tegenstrijdige berichten..waarom laten ze je een nieuwe ronde starten als dat niet goed is  Hopelijk pakt het toch nog goed uit en hoef je deze cyclus niet af te breken. Wanneer weet je meer?

Mir en Lucky, hoe is het met jullie?

Stff48, wat een lul/kut baas heb jij zeg! Alsof het niet al zwaar genoeg is dat je een medisch proces in moet om zwanger te kunnen worden komt dat er ook nog bij. Die mensen begrijpen volgens mij echt niet waar het om gaat in het leven.. 

Hier vandaag/morgen NOD. Gisteravond een earlytest gedaan die negatief was. Dus ik verwacht dat mijn menstruatie helaas weer gaat komen.. Alleen twijfel ik een beetje wat ik moet doen als het doorzet. Mijn gyn zei bij de laatste afspraak dat als mijn cyclus langer zou zijn dan 5 weken ik moest bellen, dat de Clomid dan mogelijk niet meer genoeg werkt. Nu was mijn cyclus dus elke keer 34 dagen. Maar als ik morgen ongesteld wordt is dat dag 36. Scheelt maar 2 dagen, maar zit dan wel over de 5 weken. Wat zouden jullie doen, wel of niet bellen?
Mir - schreef op 14-11 om 10:23
Hier gaat het redelijk Jenny. Lief dat je het vraagt. Afgelopen zaterdag hebben we een herdenkingsbijeenkomst voor ouders van overleden kindjes gehad in het Radboud UMC in Nijmegen. Dat was heel heftig, maar ook heel mooi. Nu zit ik wel weer even in een dipje en voel me erg moe, maar ik had het ook voor geen goud willen missen om ons jongetje en alle andere kinderen te herdenken. 
 Wat balen dat je test negatief was Jenny. Als ik jou was zou ik toch de gynaecoloog even bellen om te overleggen over je cyclus. Dat zou ik in ieder geval doen in geval van twijfel. Succes ermee 
Anoniem (Gast) - schreef op 14-11 om 10:33
Fijn dat je weer mag beginnen met de Clomid Zeentje, hopelijk deze ronde meer geluk.
Jolien ik snap je onzekerheid, heb je alweer getest?
stff48 wat een bizarre reactie, waar is jou baas precies boos over? Ik vind het echt niet kunnen hoe ze reageren en zou er zeker wat mee doen. Zo mag niemand zich voelen en zeker niet in het traject waar je nu in zit.
Oh Mir wat knap dat je deelneemt aan zo'n herdenkingsdienst, lijkt me zo enorm moeilijk. Dikke knuffel voor jou!
Jenny bij twijfel altijd bellen, volg je gevoel! hoe voel je je, baal je erg?
Ik hoor vrijdag meer, dan heb ik weer een echo. Moet eerlijk zeggen dat ik er erg tegen op zie..wil niet weer een maand weggooien.
Hopelijk ben ik niemand vergeten, fijne dag iedereen!
nanie - schreef op 14-11 om 10:34
oeps, dat  anonieme berichtje was van mij. Vergeten in te loggen!
stff48 - schreef op 14-11 om 10:47
Mijn baas is kwaad omdat ik over een jaar terug niets gezegd heb dat ik aan kinderen wou beginnen .. en telkens als de klanten erachter vroegen zei ik , we zien wel .. we hebben nog tijd hè .. ze zijn kwaad omdat ik hun blijkbaar teleurstel hierdoor .. want nu als ik op andere dagen mijn onderzoeken moet laten doen , dan moet zij haar werk anders regelen .. ik snap dat het heel druk is hè , maar ik heb dan wel een collega die juist haar uurtjes komt kloppen & naar huis gaat .. & daar zeg ik dan wat van , krijg je als antwoord Jama ze doet haar werk tegenwoordig heel goed ..Krijg je als antwoord , goh jij bent hard veranderd zeg ... emotioneel heb ik het heel zwaar tegenwoordig , dus dan kun je al wat veranderen hè ..Moet ik mijn kinderwens dan laten verwateren omdat zij het zo druk heeft ofwa ? Denk het niet ... sorry maar hier krijg ik echt heel veel stress van .. ik ben gisteren thuis gekomen , Mn bed ingekropen & gehuild ..
Ik had me dit echt wel anders voorgesteld  
C81 - schreef op 14-11 om 11:26
Hoi! 
Stff48 dat vind ik echt niet normaal van je baas!! Een beetje begrip en respect is zeker op zijn plaats! Het is ook niet jouw probleem dat zij hun werk anders moeten plannen. Jouw verantwoordelijkheid is jouw geluk! En je baas is verantwoordelijk voor de planning en dat alles goed loopt op het werk.  Had hij/zij maar geen baas moeten worden! 
Lotus heftig zeg! Heeft jouw zoon weer een beetje rust in zijn hoofd gevonden? 
Skybles en proudmommy het is jullie zeker gegund hoor!! En skybles dat je zo reageerde bij bloed verlies is erg begrijpelijk!! Je bent een vrouw met een grote wens , dus heel natuurlijk dat je zo reageert.
Summer klopt idd van die baarmoeder.  Ik ga zelf ook starten met acupunctuur. Precies zo dat het precies gelijk loopt met het traject. 
Nana wat vervelend allemaal van die uitgangsecho.  Ik hoop dat het allemaal goed komt. 
Jolien ik zag een streep! Hoe is het Nu? 
Hoe gaat het met de andere dames? 
Jenny00 - schreef op 14-11 om 11:41
LOTUS!!!
Wat goed  en wat lopen je testen mooi op! Ik ga heeeel hard voor je duimen dat het een plakker is
Mir - schreef op 14-11 om 11:43
Oooh Lotus!!! Gefeliciteerd  Ben echt super blij voor je!
C81 - schreef op 14-11 om 11:45
Jaaaa!!! Lotus!! Oh meid wat gun ik het je !  van harte gefeliciteerd!!
nanie - schreef op 14-11 om 11:50
Gefeliciteeeeeerd Lotus, wat enorm gaaf!
Proudmommy - schreef op 14-11 om 12:14
Lotus, de pubertijd is een moeilijk periode vooral voor ouders ik ken er veel van ik was ook geen makkelijle puber ik hoop dat het snel een positieve draai heeft! Gelukkig gaat het nu wat beter EN WAT EEN POSTIEF NIEUWS ZIE IK HIER GEFELICITEERD! ik duim op een plakker praat met je buik deze baby gaat groeien en groeien! Ik duim op een plakker whooeeii!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan