Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Mir - schreef op 05-11 om 18:32
Gefeliciteerd Skybles!!! 
3230 antwoorden en 31044938x bekeken
Lucky - schreef op 06-11 om 08:04
Wow wat een goed nieuws Skybles.
Gefeliciteerd x

nanie - schreef op 06-11 om 09:07
Super gefeliciteerd Skybles, op naar een fijne zwangerschap!!
Annesje - schreef op 06-11 om 09:58
Dag Dames

Skybles, proficiat! Superleuk nieuws!

Wij zijn van gisteren terug van 4 dagen Kroatië...heerlijk ontspannen!
Vandaag terug op controle, ik had nog geen eisprong gehad. Baarmoederslijmvlies was 14mm en de follikel 22mm, Vandaag Pregnylspuit moeten zetten en morgen terug voor inseminatie...spannend!! 
Nu, ik heb er eigenlijk geen hoop in dat het gaat lukken. De kans dat het 2x na mekaar raak zou zijn is toch wel klein denk ik dan... Maarja soit, we gaan er alleszins voor!
Mir - schreef op 06-11 om 10:23
Heerlijk Kroatië  Waar zijn jullie geweest? Heel veel succes morgen Annesje!
Natasja - schreef op 06-11 om 10:41
Annesje
Dat is goed nieuws.
Heel veel succes met de inseminatie morgen.
Ik duim alvast voor je!
Annesje - schreef op 06-11 om 11:14
Heerlijk land eh, Kroatië. We zijn in Dubrovnik geweest. Het was onze 3e keer Kroatië en ook alweer duidelijk waaróm het onze derde keer was. Za-lig!!

Thanks ladies, het blijft toch alweer spannend!
Mir - schreef op 06-11 om 12:25
Oohh super mooi Dubrovnik  Daar zijn wij 8 jaar geleden op huwelijksreis geweest! Dit jaar en vorig jaar waren we in Zadar en zijn ook een aantal keer in Istrië geweest. Kan niet wachten om er weer op vakantie te gaan, zo'n mooi land!
Marie - schreef op 06-11 om 12:51
Hee meiden, 

Annesje, dat klinkt wel lekker nog een vakantie naar Kroatie. Zou er ook graag eens naartoe gaan, maar wij gaan elk jaar naar dezelfde plek in Italie aan het comomeer. Heel veel succes morgen - ik zal voor jullie duimen!

Hier veel last van bijwerkingen van de Provera (10 mg - 10 daagse kuur) om de menstruatie op te wekken. Afgelopen weekend wilden we vrijen (veilig) maar het deed pijn bij mij  m'n baarmoeder voelde ik gisterochtend ook trekken en ik heb een naar gevoel in m'n buik. Ook een opgeblazen gevoel.. nog 3 pillen dan is de kuur voorbij - hoop dat ik dan snel menstruatie krijg zodat ik door kan met de Chlomid. Ondanks dat ik er positief in sta is deze kuur echt zwaar om positief te blijven. Hoop dat volgende keer de Chlomid niet weer teveel eitjes opwekt! Ik denk niet dat ik nog zo'n kuur ga doen.. ben moe, neerslachtig en heb echt nergens zin in. Oh ja en ik vreet me echt te barsten - heb continue honger   

Meer dames ervaring met Provera? Ik vind het echt rotzooi.. maar maak het nu af. Wil geen half werk voor de volgende ronde

Mir - schreef op 06-11 om 14:46
Nee geen ervaring mee, maar waar vervelend voor je Marie 
Gelukkig ben je er bijna vanaf! Nog even volhouden...
nanie - schreef op 06-11 om 18:10
Wat vervelend Marie,
Ik had ook last bij Primolut(zelfde soort hormoon als provera maar andere merknaam volgens mij). Mijn gyneacoloog vertelde dat de progesteron dat in ‘t medicijn zit voor hele vervelende bijwerkingen kan zorgen. Heb jij vooral tijdens de provera last van de neerslachtigheid? Want dat had ik ook, zodra ik aan de chlomid mocht was dit weer over..heel vaag.
Ik heb vandaag mijn prikinstructie gehad, was prima. Vind het stiekem wel spannend om te gaan spuiten, hopelijk went het!
Annesje - schreef op 07-11 om 08:50
Ik heb de eerste keer ook provera moeten nemen, ik had vooral last van opvliegers en een opgeblazen gevoel.

Nu heb ik gisteren dus de pregnylspuit gehad (een b-merk ervan maar dezelfde werking, de "echte" was niet leverbaar momenteel) maar ik ben misselijk ervan. Nog iemand dit gehad? Gisterennamiddag begon dat en nu heb ik het nog...Of er moet iets anders aan het broeden zijn natuurlijk maar vind het echt vreemd, nog nooit gehad na het zetten van Pregnyl. Ik heb ook een hele rode ronde plek op mn buik op de plek waar de spuit gezet is. Ook nog nooit gehad...
Gisterenavond had ik ook heel fel buikpijn, we dachten dat het mijn eisprong al zou zijn maar dat hopen we niet natuurlijk want ik heb vandaag pas de inseminatie. Pfffff, een mens wordt er zo onzeker van! 
Natasja - schreef op 07-11 om 09:53
Heel veel succes met de inseminatie Annesje.
Hopelijk ben je snel van dat misselijke gevoel af...
Hier vanmorgen bij het toiletbezoek een veegje licht rose slijm. Morgen mijn nod, donderdag bloedprikken in het ziekenhuis maar denk dat de bloedtest voor niks zal zijn...
Zullen dus weer een volgende ronde mogen... 
Vevady (Gast) - schreef op 07-11 om 10:04
Hey dames!
ik lees al ff mee maar wil me graag bijvoegen in jullie groepje als dat mag.
Mama van dochter (15 maanden) en nu 3e ronde voor 2de kindje.
morgen/overmorgen is mijn NOD. nu stond ik gisteren op met heel licht bruinverlies/slijm bij het afvegen. Nadien nx meer gemerkt. Ik dacht dat mijn ms erdoor zouden komen, maar voorlopig dus nx meer te bespeuren. Eigenlijk ook geen klachten tot vandaag (buiten een zeurende hoofdpijn de laatste week). Nu ben ik deze vm wel al de hele tijd misselijk. wat denken jullie van die bruine afscheiding? gisteren een test gedaan maar natuurlijk superwit! 
ik ben heel onzeker en ben er continu mee bezig. vorige keer waren mn man en ik meteen vanaf de eerste maand zwanger... nu heb ik schrik dat het wel eens écht lang zou kunnen duren. hoe doen jullie dat trouwens, zo lang wachten. ik probeer mij steeds af te leiden maar zonder succes. ben helemaal verkrampt :-).
aan iedereen heel veel succes toegewenst!!  
Marie - schreef op 07-11 om 12:58
Hoi Vevady,
Wat leuk dat je meeleest! Vanwaar je keuze om in de mmm groep mee te kletsen? Van mij mag iedereen meekletsen hoor, maar ik lees dat je onzeker bent en er veel mee bezig bent en ik kan me zo voorstellen als je onze verhalen leest dat dit niet echt bemoedigend voor je moet zijn... tenslotte kom je niet zomaar in een mmm terecht. 
Als je moeite hebt positief te blijven zou ik vooral in de NOD groep aansluiten, daar heb je regelmatiger dan hier baby-nieuws  en natuurlijk ook dames die wat meer in hetzelfde schuitje zitten als jij. 
Vwb je vragen: geen idee... elk vrouwenlichaam en elke zwangerschap of cyclus is anders. Dat weet ik inmiddels uit ervaring (althans dat deel van vrouwenlichaam en cyclus want zwanger ben ik nooit geweest). Ik heb zelf afgelopen cyclus zelfs een hele week licht bruinverlies gehad en daarna pas menstruatie gekregen. Maar het zou ook zomaar een innesteling kunnen zijn. Ik duim voor je! 
Wat ik als tip kan geven - aangezien je ook vraagt hoe wij dat doen (het wachten)  - is vooral niet testen voor NOD. Ik merk daarnaast dat hoe meer ontspannen ik ben, des meer ik 'op tijd' mijn menstruatie krijg. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wat mij heeft geholpen is de NOD groep - om soms ook mezelf te laten gaan in het zoeken naar alle symtomen op internet.. dat hielp mij positief te blijven en hoop te houden dat het deze keer toch echt raak was. Ja, de teleurstelling is elke keer groot. De ene keer groter dan de andere keer... maar dat mag ook als je iets graag wilt. Dat verdriet mag er ook zijn. Bij mij helpt het ook om veel dingen te relativeren.. focussen op de dingen die goed gaan en wat het mij persoonlijk allemaal brengt om zo lang bezig te zijn. Een soort van 'omdenken' eigenlijk.. maar dat lukt niet altijd even goed.. Het scheelt als je er met iemand over kan praten.. iemand die je support. Gewoon naar je luistert maar niet oordeelt en vooral niet allerlei goedbedoelde maar niet fijne adviezen geeft. Dat is een van de redenen waarom ik het niet aan mijn moeder heb verteld  

Hoop dat je iets met mij tips kunt! Liefs!
skybles - schreef op 07-11 om 13:49
Annesje ik had het met mijn eerste keer pregnyl spuiten. Echt weeïg was ik. Andere keren minder last van. Denk dat het per ronde kan verschillen.

Als je gister je eisprong hebt gevoelt is een inseminatie vandaag nog wel een goede timing hoor. Een eitje blijft 24 leven vertelde mijn gyn. 

Dus heeeel veel succes!!!
Jenny00 - schreef op 07-11 om 14:26
Marie, wat mooi verwoord. Ik slik even een paar tranen weg hier in de trein  
Hopelijk mag het voor iedereen uitkomen die het graag wil. De wens voor een kindje is zo sterk dat het inderdaad elke keer een teleurstelling is als het niet is gelukt. 
Dikke knuffel voor al jullie sterke vrouwen hier! 
Annesje - schreef op 07-11 om 14:40
Mijn inseminatie zit erop...nu is het afwachten tot 22/11, dan moet ik bloed gaan laten trekken.
Me maar proberen met veel ander dingen bezig te houden dan... Meer dan wachten kunnen we nu niet doen!
Natasja - schreef op 07-11 om 15:16
Was het meegevallen Annesje?
nanie - schreef op 07-11 om 15:39
Zeker mooi verwoord Marie. Het blijft een rollecoaster met alle teleurstellingen..
Spannend Annesje, hoe is het gegaan?
Zeentje heeft het bij jou al doorgezet? Ik wacht nu op mijn ongesteldheid..daarna voor het eerst starten met prikken. Heb er gek genoeg wel zin in, eindelijk het gevoel dat we de goede kant op gaan. 
Natasja - schreef op 07-11 om 15:48
Hoi Nana
Nee heb nergens meer last van, geen rose slijm meer. gewoon droog.
Ik wacht nog maar netjes af maar denk toch dat het niks gaat worden.
Heb je al getest? of wacht je ook gewoon nog af??
Annesje - schreef op 07-11 om 15:54
Alles is prima gegaan. Enkel de eendenbek was het meest vervelende. Van het inbrengen van het zaad enzo heb ik niks gemerkt. Achteraf nog een 20 min moeten blijven liggen en dan weer terug aan het werk gegaan. 
nanie - schreef op 07-11 om 16:37
Hi!
Zeentje, ik heb een test gedaan voordat ik aan de Primolut begon en die was negatief. Gister mijn laatste tablet genomen dus nu wachten tot ik ongesteld word. Wel fijn dat het gestopt is..dat wachten is zo spannend! Wil je zelf nog geen test doen..of is het daar nog te vroeg voor?
Fijn dat het meeviel Annesje, poeh die eendenbek is ook vervelend!
Natasja - schreef op 07-11 om 16:46
@Nana
Ik wil heel graag testen maar durf het niet. heb al zoveel geld weggegooid met onnodig testen, die toch steeds negatief zijn... Mijn nod is morgen.
Nog maar even afwachten denk ik.
Wat is primolut? 
Jolien2809 - schreef op 07-11 om 21:18
Deze morgen een early test vd action gedaan, zeer licht streepje. Nu hopen dat het blijft toenemen !
Natasja - schreef op 07-11 om 21:33
Oh wat spannend Jolien.
Ik duim voor je!
Proudmommy - schreef op 08-11 om 02:50
Jolien, spannend ik duim dat de testen mooi zullen oplopen voor jou! 

Zeentje hier draaien me duimen voor jou hopelijk breng je goed nieuws 


Xxx
Natasja - schreef op 08-11 om 07:00
Dank je Proudmommy 
Ik hou jullie op de hoogte maar heb er geen goed gevoel bij
Anoniem (Gast) - schreef op 08-11 om 08:59
Ohh wat spannend Zeentje! Primolut moest ik slikken na mijn kuur chlomid omdat ik geen eisprong had gehad. Nog steeds niks te bekennen bij jou? 
Super fijn voor je Jolien, hopelijk wordt het een dikke vette streep
Jolien2809 - schreef op 08-11 om 09:08
Pf deze ochtend omo wit :-(

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan