Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

^-^ - schreef op 18-12 om 10:37
Lieve meiden. Het voelt op dit moment dubbel om dit te delen, aangezien ik zo met iedereen meeleef. Maar ik heb vanmorgen voor het eerst getest op dpo 12, action testje dus geen erg gevoelige. Heb weinig symptomen, enkel veel wit verlies wat ik gek vond, vandaar na veel twijfel toch getest..

Foto's staan op mijn profiel voor diegene die wil kijken
3230 antwoorden en 31043685x bekeken
Eva - schreef op 18-12 om 10:39
Van harte gefeliciteerd summer het is jullie gegunt geniet ervan dit is gewoon een plakker 


Zeentje hopenlijk brengt het gesprek met de psycholoog  wat rust voor je veel sterkte 
Marie - schreef op 18-12 om 11:39
Dankjewel Eva, ik krijg vanmiddag rond 2u telefonisch consult met mijn behandelend specialistisch verpleegkundige. Wellicht dat zij me nog wat kan aanbieden of vertellen... intussen krijg ik wel krampen die op menstruatie lijken .. dat er maar snel duidelijkheid mag komen! Ben er nu wel klaar mee met dat wachten  

Summer, voel je vooral niet schuldig meid - we hopen allemaal op mooi nieuws en jouw is het net zo hard gegund! Ben blij voor je - het lijkt op een plakker, duim voor je dat je straks mooie oplopende tests hebt!

Dankjewel Zeentje, ik hoop het ook, maar probeer er niet al teveel op te rekenen. Sterkte bij de psych - hoop dat het je wat ruimte in je hoofd kan bieden... 
Annesje - schreef op 18-12 om 11:48
Wauw Summer...proficiat! En zo bijzonder, ongeveer een jaar na je vorige positieve test.
Dat de testen maar goed mogen oplopen en dat het een plakker blijft! Ik duim voor je!

Marie, zo balen!  *knuffel*

Zeentje, succes bij de psycholoog...hopelijk geeft het je de nodige rust!

Hier alles nog "normaal", we wachten en we wachten maar...Heb wel al een paar dagen het gevoel dat mn menstruatie eraan komt (logisch, komt door de Pregnyl), ben misselijk met vlagen, maar dat zal ook wel gewoon komen door het groot aantal collega's met buikgriep hier. Pfff, hoop dat dat alleszins niet door gaat zetten. 
Het is gewoon nog te vroeg om iets van zwangerschapssymptomen te hebben/voelen. Nog een week geduld...
^-^ - schreef op 18-12 om 13:37
Dankjewel lieve meiden!
De Clearblue geeft nu ook al 1-2 weken aan, moet het nog even bevatten geloof ik ,,


Marie hoop voor jou snel duidelijkheid!


Annesje ik duim voor jou!
Eva - schreef op 18-12 om 13:56
Marie ben benieuwd wat ze aanbieden de onzekerheid is gewoon heel frustrerend hou je taai meid ! 

Summer super de cb ook al zo positief dit moet goedkomen 

Annesje hoop dat de week voorbij vliegt en dat ook jij mooi nieuws mag hebben met kerst ! 

Hier dag 7 van de menstruatie (normaal 3 daagjes thats it ) en nog steeds alleen bloed met afvegen nog 1 maal getest (je hoopt dan toch tegen beter weten in dat hij op magiestrale wijze ineens positief knalt maar helaas ) inch:  het is wat het is ff m n positieve mojo terugvinden en doorgaan 
Marie - schreef op 18-12 om 14:47
Hee meiden, wat een k*tdag was dit.. en we zijn pas halverwege... Heb net de gyn gesproken en die zei dat het best kan dat ik nog weinig hcg aanmaak, maar dat het ook kon dat ik vanwege de hormonen een wat andere cyclus heb dan normaal... nog geen uur later breekt m'n menstruatie alsnog door  grrrr..... ik was al zaterdag behoorlijk teleurgesteld door de negatieve test maar door het gesprek met de gyn kreeg ik weer wat hoop, valt dat dan weer ff tegen. Gelukkig nu wel duidelijkheid en een einde aan het wachten . We moeten door naar de volgende IUI.. Ik ga ff de bossen in met m'n hondjes.. even m'n kop leegmaken. 
Trees87 - schreef op 18-12 om 15:09
jeetje marie ... wat sneu!!! 
Ja zo die onzekerheid ... hoop ... geen hoop .... hoop ... geen hoop ... het blijft allemaal zo wisselen.
Ga maar de bossen in ... energie ophalen! 
^-^ - schreef op 18-12 om 15:22
Knuffel marie
Eva - schreef op 18-12 om 15:45
He wat klote marie hopenlijk brengen de honden en buitenlucht je weer wat rust dikke knuffel 
Annesje - schreef op 18-12 om 16:16
Oh Marie toch, verdorie! *knuffel*
Ik zei het nog al: 2018 móet gewoon ons jaar hier worden! 
Natasja - schreef op 18-12 om 16:26
Wat jammer Marie. De hondjes en de boslucht zullen je wel wat goed doen. 
Gefeliciteerd Summer
Ben bij psych geweest. Niet veel wijzer geworden. Wel heel veel gejankt.... Ze adviseerde om even rust te nemen dat ik wat meer ademruimte creëer voor mezelf
Lucky - schreef op 18-12 om 19:05
Gefeliciteerd Summer 

En voor iedereen die het nodig heeft dikke knuffel X
Jenny00 - schreef op 18-12 om 20:43
Summer gefeliciteerd! En zeker niet schuldig voelen, op zulke mooie testen hopen we allemaal hier  

Marie, dikke knuffel voor jullie! Wat naar dat je dan toch weer wat hoop krijgt door zo'n telefoontje. Dan komt een menstruatie des te harder aan. Heb je je hoofd een beetje leeg kunnen maken buiten?

Ik begin ook weer wat hoop te krijgen, en dat vind ik best eng. De kans is zo klein dat het wat gaat worden deze ronde, maar haal dan weer van alles in m'n hoofd. Had 3 dagen een hele gevoelige onderbuik en sinds gister is m'n temperatuur nog weer hoger geworden. Ik hou zondag maar aan voor m'n nod, dus nog even geduld. Woensdag bespreken hoe verder bij de gynaecoloog. 

Fijne avond en dikke knuffel voor wie het nodig heeft!
stff48 - schreef op 18-12 om 22:02
Summer , dikke proficiat ! Het is je van harte gegund meid ! Net zoals alle anderen hier natuurlijk !  
Marie , oh wat erg meid ! Dikke knuffel .. we gaan voor een super 2018 met heel veel baby'tjes !!!! 
Ikzelf ben sinds vanavond kotsmisselijk .. al een hele week een echt rothumeur , super moe & echt zin in niets .. zondag is mijn nod .. maar we zullen er maar vanuit gaan dat de buikgriep me tussen heeft zeker ? 
Xx
Proudmommy - schreef op 19-12 om 00:47
Gefeliciteerd summer! Ik ben super blij voor je, duimen dat dit een plakker is. 



Ik hoop dat derest hier ook snel mogen volgen. Ik duim heel hard voor jullie. 
^-^ - schreef op 19-12 om 07:43
Dankjewel dames !  

Ik vind het zo ontzettend spannend allemaal. Komt denk ik ook omdat het morgen pas mijn nod is..
Het voelt wel goed gelukkig, alleen ik voel nog zo weinig dat ik daarom erg vaak enorm twijfel! 


Ik blijf sowieso nog wel even mee lezen met jullie als dat goed is..
Want jullie zijn allemaal zulke lieve meiden!  Ik duim heel hard voor iedereen!!
Proudmommy - schreef op 19-12 om 08:50
Summer, als je gevoel zegt dt het goed zit dan zit het goed daar geloof ik in. En over veel voelen dit gebeurt meestal in de 6de week en geloof me als je eenmaal veel symtomen hebt ga je wensen dat je niks bleef voelen en natuurlijk geven symptomen geen garantie. Ik was heel misselijk maar pas later kreeg ik pijn  in me borsten en nu staan ze op ontploffen. 
Ik wens je een gezonde zwangerschap toe en dat jullie in 2018 jullie baby mogen ontarmen.
skybles - schreef op 19-12 om 11:13
Summer, gefeliciteerd! 
Wat zul je het straks met kerst en oud en nieuw nog even moeilijk hebben met het geheim houden!  Toch maar die fles Jip en Janneke champagne verstoppen 

Kwaaltje komen echt wel! I promiss, en dan wou je dat je ze niet had Haha.
Lekker genieten nu van het goede nieuws. Accepteer dat het soms onzeker kan zijn maar vergeet vooral niet te genieten, dat hebben jullie verdiend.
^-^ - schreef op 19-12 om 13:59
Skybles ja indd dat wordt lastig met de feestdagen want ik lust graag een wijntje! Ik vlieg 12 januari naar Spanje dus wil wel wat kilo's kwijt, ivm de bikini! Dus ga ik aan de water, wellicht trappen ze erin hihi. 
^-^ - schreef op 20-12 om 08:59
Marie wat goed om te lezen dat je zo verwend bent! Fijn dat je je weer iets beter voelt.

Vandaag mijn nod! Vanmorgen m'n 2e en laatste action test gedaan. Hij is keurig opgelopen en ik voel me steeds meer zwanger. Ik kan vanaf vandaag eindelijk genieten! En ik ga knetter hard duimen dat jullie allemaal snel achter mij aan komen!

Op een gezond en natuurlijk een vruchtbaar 2018!
Eva - schreef op 20-12 om 09:25
Ooo marie vampire diaries my favorite  en ian helemaal hahaha heerlijk dat je zo verwend ben en dat er zulke lieve mensen om je heen staan heel erg fijn!!! 
En wat een super manager zo zijn er maar weinig  
Het hopen op het kerstwonder herken ik het heeft me momenteel echt even de das omgedaan ,
Ik ben erg down momenteel ( heb een zware depressie gehad een aantal jaar geleden en ik val af en toe  nog wel eens een paar dagen soms weekjes terug helaas ) ! Die gaan dan weer gepaard met hele zware migraine aanvallen en de laatste keer zelfs een cluster dus ik moet er echt snel weer uitkruipen !! 
Ik vind de afspraak in het ziekenhuis veels te spannend, dus ik weet gelukkig wel waar het vandaan komt , en ook al heb ik al 2 keer een afspraak gehad bij deze onwijs lieve gyn, heeft degene daarvoor die mij zo vresenlijk behandeld heeft de overhand!  vandaar dat het ook steeds bij uitstellen bleef ,
en ik ben er dus echt heel zenuwachtig voor , en maak me dan weer druk over het feit dat ik geen hulp verdien want ik heb al 2 kinderen maar ik vind wel dat ik alles moet aanpakken om te proberen voor mijn man  (mijn vriendin zei laatste dat ik zo niet mag denken en dat ook wij  recht hebben op hulp de ene dag kan ik zo denken en de volgende dag denk ik weer anders heel vermoeiend is het wel in ieder geval voor mezelf ) echt een strijd in mijn hoofd momenteel maar goed dat komt ook wel weer goed.
de goede mindset ben ik gewoon echt eventjes kwijt ,en ik heb gewoon echt heel veel verdriet( wat we allemaal herkennen uiteraard)  die ik van mezelf ook  niet mag hebben ! 

Morgen  in ieder geval weer weegdag voor mij ( en dus even heel wat anders om aan te denken)  ik ben op en streng dieet sinds februari pfff wat bij iedereen snel gaat gaat bij mij echt heel erg traag  ik ben nu 15 kilo kwijt terwijl iedereen allang klaar is  , en niemand weet hoe het komt erg jammer helaas maar we gaan gewoon door al zijn deze dagen erg lastig om niet te snaaien als ik me zo voel  hihi 

Anyway ik ben druk opzoek naar mijn positieve ikke want ik vind het vresenlijk om zo te zijn en hoop dus ook dat ik het  snel  weer vind 

Marie de motiverende praatjes  hier van jullie lees ik dus ook  heel graag haha !!! 

Jenny spannend meid de duimen draaien over uren voor je  ook al schat je de kans klein een kans is een kans  


Summer fijn dat je test mooi is opgelopen ! Genieten moet je zeker lekker gaan doen het is toch iets heel moois en bijzonder  op naar je eerste echo 
 
Fijne dag 
^-^ - schreef op 21-12 om 19:54
Het is stil hier, hoe gaat het met jullie?

Jenny hoe was je gesprek gister met je gyn? Nog steeds een goed gevoel over deze ronde?

Dikke knuffel aan een ieder die er een wil 
stff48 - schreef op 21-12 om 21:09
Hè summer , 
Ik reageer momenteel niet zo vlug omdat ik hele drukke dagen heb deze maand & nu 2 weken 6 van de 7 werk & savonds als een blok in slaap val Haha
Hoe is het met jou meid ? 
Ik wacht bang af naar mijn nod op zondag , nog geen ms symptomen dus hoop doet leven zeker ? Xx
Jenny00 - schreef op 21-12 om 22:12
Lief dat je het vraagt Summer ^_^
Gesprek gister was goed. Krijg 11 januari een HSG, de cyclus daarna beginnen met injecties. Nog geen IUI de komende tijd.
Mijn goede gevoel is wat afgenomen, voel me niet echt anders dan normaal, buik ook weer veel rustiger. We zullen het zien zondag.

Hoe is het met jou?

Spannend Sttf, hopelijk hebben we zondag allebei zomaar een mooie verrassing

Eva, wat heftig dat je je zo neerslachtig voelt. Heb je iemand bij wie je terecht kan voor hulp? 

Marie, mooi geschreven weer! Hopelijk brengt je positieve houding positief nieuws! En wat fijn van je werk!! Leuke dingen in het vooruitzicht.

Hoe is het met de rest? Hebben jullie al zin in de kerst of zien jullie er tegenop? 
Zelf altijd een dubbel gevoel. 2 jaar geleden met de kerst onze eerste echo aan de familie laten zien. Daar moet ik toch telkens weer aan denken. Herkennen jullie vast dat soort herinneringen/datums. 
Liefs!
^-^ - schreef op 22-12 om 07:43
Fijn die afleiding dan steff!

Jenny ik heb veel positieve verhalen gehoord nav een Hsg! Hopelijk biedt het voor jou ook mooie kansen!

Hier vanmorgen wakker geworden met spotting en wat vlokjes bloed. Ik vrees opnieuw voor een miskraam. 
Annesje - schreef op 22-12 om 09:06
Oh nee Summer dat meen je niet...Laat ons hopen dat het niets is en gewoon een kleine bloeding wat geen kwaad kan..knuffel!

Hier kon ik het vanmorgen niet laten om te testen, 11 dpo. Te vroeg mss, maar alleszins, de test was spierwit. 
Ik had het wel verwacht. Ook uit zelfbescherming had ik me daarop ingesteld denk ik. Maar toch balen...
Ik zie dus wel op tegen Kerst ja, vond het sowieso al spannend omdat 25/12 de officiële testdag pas was, 14 dpo. 
Eva - schreef op 22-12 om 11:02
Jenny bedankt voor je reactie het is vooral fijn om hier je ei  eventjes kwijt te kunnen aangezien niemand weet waar we allemaal mee bezig zijn !
Jammer dat jouw goede gevoel af is genomen  ben benieuwd zondag hopenlijk zit je gevoel mis 

Ik heb hulp gehad en kan altijd bellen maar dit zijn dingen waar ik van mezelf  zelf uit moet komen om sterker te worden  ik geef mezelf daarom altijd 2 a 3  dagen en dan moet het klaar zijn  en dat is het dus ook weer !

Al blijf ik de afspraak zeer spannend vinden dat blijft gewoon een dingetje voor mij dat heb ik met alle afspraken 

Ik voel me dus weer positief en hopenlijk blijft dat voorlopig zo !

Het dubbele gevoel met kerst is hier ook aanwezig, we hadden met kerst 2 kindjes van een maand in onze armen gehad als alles anders was verlopen , dus het is heel herkenbaar  ik hoop toch dat we allemaal een beetje afleiding hebben met kerst  en ervan kunnen genieten !

Annesje wat balen van je spierwitte test  de hoop zakt dan altijd meteen weg maar ik duim nog even voor je door !

Summer  he nee toch  hopenlijk blijft het bij een beetje en is het verder helemaal niks meid ik duim hard voor je 
Jenny00 - schreef op 23-12 om 16:51
Summer, is het bij gisteren gebleven of heb je vandaag ook nog wat bloedverlies? Ik duim hard dat alles goed is!!  
Annesje, balen van de test  Was fijn geweest zo op de valreep van dit jaar natuurlijk! 
Hier een beetje hetzelfde verhaal. Mijn temp is lager en zag net al wat licht bloed, dus ook hier weer niet gelukt helaas. Dikke knuffel!
Eva, gelukkig dat je je weer wat beter voelt. Het is ook een heftig proces waar we in zitten met z'n allen. Goed dat je jezelf een paar dagen de tijd geeft. 

Liefs!
^-^ - schreef op 23-12 om 19:47
Annesje hopelijk te vroeg geweest met testen. 11 dpo is nog vroeg natuurlijk. Wie weet wat er nog gebeurt 

Eva hoe gaat het nu met je? Hopelijk voel je je een stukje beter nu!

Jenny00 wat balen van je temp  ik duim hier echt stug door voor jullie!!

Hier gaat het redelijk gelukkig, lief dat je ernaar vraagt. Ik had gister ochtend indd wat roze en donkerrood aan m'n papier. En verder af en toe licht bruine afscheiding. Geen helder bloed nog verloren en hoop daarom dat het bij de innesteling hoort. M'n symptomen komen en gaan zoals je vaak hoort in het begin. Het voelt tot zover gelukkig allemaal toch nog wel goed! Alleen hoop dat het bruinverlies snel ophoudt. Mag waarschijnlijk wel een extra vroege echo al voor onze vakantie ipv erna 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan