Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 20-03 om 14:12
We hebben eigenlijk wel al alles geregeld op de Balonnen na haha maar ook dat komt wel goed, vrijdag hebben we de ringen opgehaald zijn super mooi geworden rosé goud met 12 diamantjes ;-) 
Begrijp wat je bedoeld, heb zelf meerdere keren traantje moeten laten, zeker ook toen we het nieuws kregen dat we niet natuurlijk zwanger kunnen worden, dan ben je nog zo jong en leef je zo gezond en dan denk je echt waar hebben we dit aan verdiend.
Maar ben er wel van overtuigd dat we beide een kindje zullen gaan krijgen wanneer en hoe is nog eventjes afwachten maar het komt goed
3230 antwoorden en 31042140x bekeken
Nancy - schreef op 20-03 om 14:33
Hai meiden,

Mag ik ook gezellig inhaken hier? Ik heb al een tijd mee gelezen.
Mijn man en ik zijn ondertussen 4 jaar bezig voor een kindje. Helaas hebben we 2 keer een miskraam gehad :-(.
Na de laatste miskraam hebben we besloten om hulp te zoeken. Al snel konden we terecht in het ziekenhuis en nog sneller konden we gaan beginnen met spuiten (Gonal F).
Er zijn 2 mooie eitjes gegroeid en afgelopen zaterdag hebben we onze eerste IUI gehad. Erg spannend allemaal.
Nu zitten we in de spannende wachtweken...
stff48 - schreef op 20-03 om 20:00
He Nancy ! Spannend zeg,  We duimen heel hard voor je ! 
Meid22 , ja is ook wel zo .. ik denk vaak aan wat heb ik dit verdiend ? Maar als ik hier de verhalen lees , denk ik dat ik het nog niet zo slecht heb .. natuurlijk had ik jonger mama willen worden ( op Mn 25ste) maar dit is nu eenmaal niet gelukt .. dus nu hopen we gewoon dat we op een dag toch ouders zullen zijn  
Nancy - schreef op 21-03 om 07:56
Dank je stff48!

Lizzy - schreef op 21-03 om 10:59
@meid22, leuk hoor al die voorbereidingen! Hopelijk geeft dat ook een beetje afleiding.
@stff48, helaas bepaalt de natuur soms anders inderdaad. Hebben jullie al iets laten onderzoeken of nog helemaal niets? In juli zijn jullie ruim 2 jaar bezig?
@Nancy, spannend, welkom! Wat fijn dat het zo snel gaat en dat je gelijk al je eerste iui kon doen. Ik zit zelf ook aan de gonal-f, gezellig .
Gisteren had ik het wel weer even moeilijk. Al die onzekerheden zijn pittig en de bijwerkingen begin ik ook steeds meer last van te krijgen.
Als er nog dames zijn die ervaringen hebben met aantallen follikels en of er alsnog meer bij kunnen groeien na langer doorspuiten met hormonen... ik hoor t graag!
Hoe is het met de rest??
Nancy - schreef op 21-03 om 11:08
@ Lizzy, dank je wel meid.
Heb je zoveel bijwerkingen van de Gonal-F? Watvoor bijwerkingen heb je?
Ik moet zeggen..ik had alleen hoofdpijn,maar ik voelde me verder goed.
Ik snap je onzekerheden heel goed meid. Ik denk dat we daar allemaal wel last van hebben.
Ik hoop van harte dat we snel mooi nieuws mogen brengen.
Wat betreft het langer doorspuiten,kan ik je helaas niks over vertellen.
Sterkte verder met spuiten,hopelijk krijg je snel de IUI
Eva - schreef op 21-03 om 11:53
Nancy welkom wat naar te horen dat jullie ook al zolang bezig zijn en 2 miskramen hebben gehad ,  wel fijn dat jullie zo snel al aan iui konden  beginnen hopenlijk een mooi resultaat duimen draaien voor jullie !!

Lizzy 
Bij mij zagen ze toen op de echo 2 grote  follikels  2 wat kleiner en  een aantal nog wat kleiner ,uiteindelijk na langer doorspuiten  aangekomen op de dag van de punctie  toen toch 10 mooie follikels kunnen prikken met allemaal een eitje erin dus hopenlijk heb jij ook dat geluk !  

Duimen draaien hard voor jullie allemaal meiden !!!!
Nancy - schreef op 21-03 om 12:19
@ Eva,dank je wel meid. We duimen hard door
Jenny00 - schreef op 21-03 om 12:33
Hey meiden,
Ik ben de laatste tijd niet meer zo actief in deze groep, maar lees af en toe nog wat mee.
Wil jullie in ieder geval allemaal een hele dikke knuffel geven. Op een gegeven moment is het ineens zo ver, dan groeit er ook een lief klein mensje in jullie. Ik hoop zo dat dat bij jullie allemaal snel mag gebeuren en deze heftige periode met het grootste geluk kan worden afgesloten.

Liefs Jenny
Nancy - schreef op 21-03 om 13:01
Hai Jenny,

Wat superlief van je! Dank je wel
Eva - schreef op 21-03 om 13:11
Jenny  wat een lieve woorden , laten we het hopen  dat het maar op mag schieten voor iedereen hier  
Al 12 weken meid gaat hard wanneer heb je weer een echo ? En hoe voel je je ? 

Hier trouwens nog 9 dagen tot aan de afspraak voor de uitslagen  en tegelijkertijd ook  op het wachtbankje spannende dagen zo !!! 
Voeld een beetje als de laatste keer op het "natuurlijke" wachtbankje en dat is best een raar gevoel het maakt de hoop dat het nu wel goed gaat komen net wat groter maar aan de andere kant wil je ook totaal niks verwachten  
Als het nu weer niks word hoop ik echt dat de gyn een plan klaar heeft liggen en we direct kunnen starten met een behandeling ....... 
Kortom hier dus ook volop in afwachting en vooral spanning 

Marie - schreef op 21-03 om 22:04
Sorry meiden, ben even niet meer zo actief geweest. Ik heb het even allemaal losgelaten en dat heeft mij goedgedaan. 
Zo goed dat ik weer vooruit ben gaan kijken en bezig ben gegaan met onze bruiloft voorbereiding, terwijl ik daar eerst nog wel wat moeite mee had. Toen we onze bruiloft vastlegden wilden we het nog simpel houden, omdat ik 6 mnd zwanger zou gaan zijn. Afgelopen zaterdag dan toch maar een jurk uitgezocht - heel dubbel. Altijd over gedroomd maar zo zo confronterend. Desalniettemin heb ik er van kunnen genieten en durf ik echt weer vooruit te kijken en volgens mij heeft dat zo'n goed effect gehad dat ik nu veel eerder dan ik dacht mijn menstruatie heb gekregen   YAY! 
Sinds ik ben gaan bloeden op 9 februari heeft het 40 dagen geduurd voor mijn menstruatie op gang is gekomen, dat vind ik echt heel erg meevallen en super natuurlijk! Had daar helemaal niet meer op gerekend. Voel me nu wel beroerd door mijn menstruatie maar ben heel erg dankbaar voor het feit dat het nu alweer zover mag zijn dat we weer naar een IUI-traject kunnen gaan kijken. 

Het afscheid van mijn tante was goed en precies zoals het bij haar past. Op de een of andere manier voel ik alleen maar rust als ik aan haar denk. Het is goed zo. Mentaal gaat het steeds beter en dat is fijn, maar heb wel even m'n dip gehad en neerslachtig geweest. Had gewoonweg nergens zin in, maar het toe te geven was het enige wat ik kon en dat was goed maar ook wel moeilijk voor mijn vriend. Het deed hem pijn toen ik hem vertelde dat ik geen zin had om onze bruiloft voor te gaan bereiden en op de een of andere gekke manier door het tegen hem uit te spreken heeft mij geholpen ook daar weer mee verder te gaan. 

Momenteel is het erg druk op mijn werk maar ik ervaar daardoor geen stress. Ik kan m'n gedachten goed verzetten en kijk uit naar de nabije toekomst. Ik houd hoop! 

Ik hoop gauw weer goed nieuws hier te lezen meiden!
meid22 - schreef op 21-03 om 22:34
@Marie Welkom terug ;-) 
Goed dat je eventjes de rust hebt genomen die je nodig had, heb ook wel eens een pauze op deze site genomen omdat het me allemaal een beetje te veel werd. 
Leuk hè die voorbereidingen ;-) wij hebben nu wel bijna alles geregeld ;-) 
Begrijp hoe je je voelde met jurken passen, ik ging 18 januari jurken passen en dat was twee weken voor onze afspraak in het ziekenhuis dus aan de ene kant waren we erg bezig met onze kinderwens maar aan de andere kant wil je ook een mooie jurk.
Vond het ook heel emotioneel om mezelf in een trouwjurk te zien, heel mooi moment maar ook heel moeilijk het is immers wel echt een grote stap en het begin naar een nieuwe levensfase.
Wij hebben in januari onze huwelijksreis geboekt en heb toen nog extra annuleringsverzekeringen afgesloten (ja ging toch om een reis van €4000) omdat ik dacht van misschien raken we zwanger en dan mag ik niet meer vliegen (of wel heen maar nog niet terug we gaan 22 dagen).
Dus waren er in ons achterhoofd erg met een kindje bezig tot het verschrikkelijke nieuws 31 januari.
In het begin kon ik ook niet meer van de voorbereidingen genieten ik dacht waarom zou ik nog trouwen als we geen kinderen kunnen krijgen waarom trouwen we dan.
Maar uiteindelijk heb ik het voor zo ver mogelijk een plaatsje kunnen geven en weer begonnen met voorbereidingen ;-) we trouwen ik de Skybar bij Valk Tiel, toen we daar gingen kijken kregen we echt tranen in onze ogen zo mooi is het daar en we hebben een Porsche limousine kunnen huren hier is er maar 1 van in NL dus daar ben ik ook super blij mee
Hoop voor jullie dat jullie snel weer zwanger mogen raken  en alvast een hele mooie dag gewenst 
Lizzy - schreef op 21-03 om 22:38
sorry, dubbele post!
En ik zie ook ineens weer nieuw berichten. Moet nog even bijlezen, heb niet op alles gereageerd sorry!
Eva - schreef op 21-03 om 22:55
Marie wat fijn dat je je wat beter voeld het is ook allemaal niet niks zo alles tegelijk zoveel emoties  ! Wel fijn dat je  toch wat heb kunnen genieten van het uitzoeken van een trouwjurk is toch een heel bijzonder moment  ,  en zeker  dat je  menstruatie er al  is !!
op naar een volgende goede IUI  !

Lizzy dat zou zeker een fijne uitkomst zijn ik hoop voor je dat het er nog wat meer gaan worden meid !!

Ik durf niet te zeggen hoeveel dagen ik gespoten heb eerlijk gezegt , het was voor eicel donatie en dus niet voor mezelf en het is al bijna 5 jaar geleden hihi  ...

 wat ik nog wel weet is dat we met een hele lage dosering menopur moesten beginnen aangezien mijn AMH waarde heel hoog was en ze heel bang waren voor overstimulatie! Dat deed dus achteraf niet genoeg en toen op moeten hogen, en daarna nogmaals op moeten hogen, heb best een tijdje door moeten spuiten  

Nog geen echte ontwikkelingen hier nog 9 dagen tot de uitslagen en ook op het wachtbankje dus beetje gek gevoel ...
even geduld hebben nog en hopen op een klein wondertje zo niet dan hoop ik op het starten van misschien  IUI  voor onszelf maar goed hangt allemaal af van de bloeduitslagen !
Even spannend dus nog hier 
stff48 - schreef op 22-03 om 07:34
Lizzy , ik heb al alle nodige onderzoeken gehad in december & bij mij was alles oké . Mijn man heeft al 1 sperma test gehad & die was niet zo goed . Nu zou hij de 2e nog moeten laten doen maar merk dat hij het er toch moeilijk mee heeft . En over een maand heeft hij zware antibiotica in het ziekenhuis gehad dus het nu laten testen gaat weinig nut hebben denk k.. 
in oktober zijn we 2 jaar bezig  
Nancy - schreef op 22-03 om 08:15
@ Lizzy, Oh sorry..ik dacht dat jij ook voor IUI aan het spuiten was.
Je spuit inderdaad een stuk meer dan ik heb moeten doen,ik zat op 75E. Nu snap ik wel dat ik weinig bijwerkingen had.
Spannende tijd voor je zeg! Hopelijk snel goed nieuws.
Is het jullie eerste icsi?
Marie - schreef op 22-03 om 09:41
Meid 22, ja was heel bijzonder. Wat je zegt heel emotioneel om mezelf in DE jurk te zien. Klinkt als een droombruiloft en reis. Dat gaan wij allemaal niet doen, omdat we ons geld willen sparen voor de verbouwing van ons huis, maar voor ons kan het toch al niet meer stuk. We hebben alle mensen die belangrijk voor ons zijn om ons heen die dag en vieren samen onze liefde. Mooier kan niet voor ons.

Eva, daar gaan we inderdaad voor een goede volgende IUI. Dat ze m'n bruidsjurk dan maar wat losser moeten maken omdat ik weer zwanger ben  dat maakt mij nu niets meer uit! Ik hoop dat je uitslagen goed zijn, maar dat is misschien niet meer nodig. Wanneer is je NOD? 

In mei zijn wij 3 jaar bezig alweer.. hopelijk brengt de komende IUI iets moois! 
Eva - schreef op 22-03 om 10:01
Marie hahha ja dat maakt helemaal niks uit de  jurk valt altijd aan te passen ik hoop dat de volgende IUI mooi nieuws brengt wanneer moet je weer naar het ziekenhuis ? 

Meid22 heel jouw bericht gemist wat fijn dat ook jij weer een beetje kan genieten van de voorbereidingen klinkt als een prachtig huwelijk ! 
Wij zouden ons trouwen toen heel klein houden zonder jurk en poespas omdat mijn schoonmoeder toen net overleden was ,en op haar sterfbed bleef ze maar vragen wanneer gaan jullie nou trouwen, helaas kon ze er niet meer bij zijn en hebben we het uiteindelijk toch aangepakt met een mooie jurk en leuk feest en de volgende dag mijn bruidsboeket op haar graf gelegd ! De huwelijksreis moeten we nog steeds maken haha zijn al 5.5 jaar verder  
Leuk om te lezen hoe iedereen een trouwdag anders ziet  ! Maar vooral fijn dat jullie weer een beetje kunnen genieten van het plannen van jullie speciale dag ! 

 Marie Mijn NOD is 1 april ( wat een datum )maar in doe de ochtend  van 30 maart een testje hebben we afgesproken  voordat we naar de gyn moeten ! 

Marie - schreef op 22-03 om 10:05
Precies! Ik krijg morgenvroeg al een echo om te kijken of alle bloed uit mijn buikholte weg is en of ik nog cystes oid heb zitten zodat deze niet worden meegeteld om te bepalen of de IUI doorgaat. Klinkt als een heel bijzondere bruiloft Eva, ben heel dankbaar dat alle mensen die ik er bij wilde hebben er bij kunnen zijn, maar natuurlijk zal ook mijn peettante in gedachten zijn.. Owww kijk dat komt ook alweer snel dichterbij 1 april! Ik ga voor je duimen dat het allemaal goed gaat komen!!! 
Eva - schreef op 22-03 om 10:19
Oo fijn zeg morgen al een echo ik duim dat alles goed is en dat jullie  snel weer kunnen  starten  !!! 
Dat is het aller belangrijkste die dag , dat je de mensen om je heen heb die je er graag bij wilt hebben alleen dat maakt een dag al heel speciaal !!! En je gedachte zal ook zeker die dag  bij je peettante zijn en dat is alleen maar mooi op z' n  belangrijke dag , tenminste zo ervaarde ik het . 
De hele dag hadden we  alleen maar regen maar elke keer als we naar buiten moesten was het wonderbaarlijk droog met een paar stiekeme zonnestraaltjes toeval waarschijnlijk wel maar het  was toch  mooi om te denken dat mijn schoonmoeder de kraan even had uitgezet daarboven 

 Dank je wel !! 
Ik vind het wachten ineens heel  snel gaan deze maand haha heb geloof ik mijn rust wel een beetje gevonden (eindelijk) . 
Nancy - schreef op 22-03 om 11:41
@ Eva, knap om te lezen dat je je rust hebt gevonden. Hoe doe je dat meid? Ik word soms gek van de dingen die ik voel of denk te voelen.
Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken..maar dat is soms best lastig .

@ Marie,wat fijn dat je morgen al een echo krijgt. Succes in ieder geval. Hopelijk mogen jullie snel met IUI beginnen.
meid22 - schreef op 22-03 om 11:44
@Marie bij mij was de eerste jurk al meteen DE jurk, moest meteen huilen, ik dacht echt goh ben ik nou echt zo n emotioneel wrak en moet ik nou echt overal om huilen, toen voor het idee nog 2 andere gepast maar die waren het niet en daarbij moest ik ook niet huilen.
Dus was voor mij echt het teken dat dit je jurk was ;-) 
Het belangrijkste is zeker dat je dierbare bij deze dag aanwezig kunnen zijn.
Verbouwen van jullie huis was super spannend ;-) wij hebben vorig jaar februari ons huis gekocht, en zijn sinds aug 2016 verloofd, dus twee jaar ertussen om alles goed te regelen 
@Eva wat naar dat ze er niet meer bij kon zijn en wat speciaal van je bruidsboeket heel mooi gebaar
Mijn schoonvader trouwt 31-5 met zijn vriend en wij hebben afgesproken onze bloemen te ruilen omdat we allebei zo lang op reis gaan anders is het ook zonde van de bloemen 
Eva - schreef op 22-03 om 11:58
Nancy nou het heeft me 4 jaar gekost om het een beetje te vinden hahaha dus ik weet hoe je je voeld en het is gewoon heel lastig !!! 
Met alles wat je voeld is het gewoon heel moeilijk ! 
En het helemaal loslaten wat iedereen altijd zo mooi zegt kan ik ook niet hoor  vind dat ook eigenlijk altijd wel een beetje een nare opmerking als ik heel eerlijk ben ...
Ik denk dat ik nu de rust gevonden heb omdat we in afwachting zijn van de onderzoeken en dus het idee heb dat ik in ieder geval hulp ga krijgen ..
Dus of ik die rust vast kan blijven houden dat is weer een 2e puntje hihi maar de eerste 2 maanden wachten was een hell en nu lijkt het ineens voorbij te vliegen nog maar 8 dagen 
Voor nu als ik onrust voel in m'n lichaam ga ik op pad met de hond voor een hele grote ronde extra weer of geen weer dat geeft mij dan weer wat rust   
En  ik bof gewoon ontzettend met m'n mannetje al is hij nig zo weinig thuis al mijn onzekerheden kan ik kwijt bij hem( dat deed ik voorheen nooit ben nogal een opkropper )  en dat doe ik nu dus ook ,  hij is heel rustig en relaxt en heeft in al die jaren nog nooit de moed laten zakken en dat heb ik uit eindelijk een  beetje kunnen  overgenomen denk ik  

Hoop dat je snel ook een beetje die rust kan vinden meid  .... 



Nancy - schreef op 22-03 om 12:13
@ Eva, Ook al heeft het je 4 jaar gekost,dan nog vind ik het knap .
Ik probeer het ook zeker,maar na mijn laatste miskraam vind ik het lastig. Sindsdien voel ik veel meer in mijn lichaam (waarschijnlijk omdat ik er meer op gefocust ben...). Ieder krampje..ieder plopje..alles wordt gevoeld.
Wauw,nog maar 8 dagen! Dat moet een lekker gevoel geven meid.
Gelukkig heb ik ook zo'n geweldige man thuis zitten. (leuk om al die bruiloft verhalen te lezen,wij zijn bijna een jaar getrouwd)
Mijn lieve man is eigenlijk altijd thuis..hij is chronisch ziek . Maar ondanks zijn ziekte is hij er altijd voor me.
Ik kan altijd bij hem terecht,zelfs als ik een verschrikkelijke pestbui heb..hihi.
Eva - schreef op 22-03 om 12:32
Meid 22 wat leuk ook dat is een heel mooi gebaar  om de bloemen te ruilen 

Nancy het is ook heel lastig heb zelf  ook het idee dat je veel meer voeld na een miskraam in je lichaam, ik voel zoiezo na mijn laatste miskraam van 2 vorig jaar maart ineens veel vaker mijn eisprong vroeger nooit gevoeld dus heel apart ! 
Maar wat ik nu voel probeer ik eigenlijk een beetje weg te zetten voor mezelf en  te gooien op het feit dat het van alles kan zijn want ook ik heb mezelf er gek mee gemaakt 

Heeeel fijn om te horen dat jij ook z'n lieverd thuis heb zitten !!!! Wat naar te horen dat je man chronisch ziek is ook dat is niet altijd even makkelijk lijkt me  soms vergeten we wel eens dat het voor de mannen ook allemaal heel spannend en moeilijk moet zijn ( tenminste ik dan ) maar het vormt je samen en maakt je sterk en dat is wel heel erg fijn en belangrijk

En gelukkig hebben we ook nog dit forum waar we elkaar kunnen steunen voor zover dat gaat en waar je alles kwijt kan om je hart te luchten 

Nancy - schreef op 22-03 om 13:00
Eva, Hihi,ik voel na mijn 2e miskraam ook ineens heel goed mijn eisprong. Zelfs de aanloop er naartoe voel ik al..heel bijzonder.
Wat kan je er jezelf gek mee maken he...zeker weten dat je zwanger bent door alles wat je voelt en dan toch je menstruatie krijgen..pfff.
Het is inderdaad niet altijd even makkelijk voor ons,maar meer voor manlief. Hij heeft iedere dag de pijn en kan erg weinig. Vind het zo ontzettend sneu voor hem ...zo'n lieverd,zo'n geweldige man verdient de wereld!! En dan moet hij dit allemaal meemaken.
En dan ook nog dit traject waar we inzitten...eerst al 2 miskramen mee moeten maken. En ja..je hebt gelijk hoor...soms vergeten we nog wel eens dat het onze mannen ook verdriet doet. Maar dat komt omdat wij alles moeten voelen in ons lijf..denk ik.
Gelukkig begrijpen onze mannen dat echt wel en worden we alleen maar sterker .
En inderdaad..gelukkig kunnen we hier ons eitje kwijt  en begrijpen we elkaar door en door hier.
Ik ben blij dat ik ingehaakt heb hier,dank jullie wel lieve meiden.
Ellatje - schreef op 22-03 om 14:42
Een vrouwenlichaam is toch iets gek he...
Afgelopen zondag follikelmeting op dag 9.
(Vorige keer op dag 10 en inseminatie op dag 12)
Links eentje van 10,5,rechts eentje nog kleiner.
Bloedname,maandag telefoon,'t is nog veel te vroeg,waarschijnlijk tegen het einde van de week'.
Graag opnieuw meting op woensdag.
Intussen had ik zelf het idee dat mijn lichaam serieus aan het werken was (vruchtbaar slijm,..)
Woensdag meting:rechts eentje van 10 mm,(dat van zondag dat verder,gegroeid is?)links niks te bekennen.weg dus...
Alle visuele tekens gaven aan dat mijn eisprong geweest was+mijn eigen klachten.
Mijn gyne stuurt de uitslag door naar het universitair ziekenhuis,maar zegt zelf,ik vrees dat dit een ronde overslaan wordt...
Woensdag namiddag krijg ik telefoon van het universitair ziekenhuis.
'Het is in uw bloed onduidelijk of uw eisprong al geweest is'.
Maw,ze weten het niet.
Vanavond moet ik terug naar het universitair ziekenhuis,voor nog een echo ,zodat ze kunnen zelf direct beoordelen en indien nodig een inseminatie plannen op vrijdag of zaterdag of niet,als hij toch al geweest is.
Eigenlijk is er een kleine kans dat er een dubbele eisprong is (geweest),vandaar nog een extra echo vanavond...
Zucht...
Nancy - schreef op 22-03 om 14:57
Ellatje...jeetje wat een gedoe zeg!! Nooit geweten dat je vlak achter elkaar een dubbele eisprong kan krijgen...
Hopelijk verteld de echo je vanavond iets anders en kan de inseminatie snel doorgaan
Sterkte meid
Ellatje - schreef op 22-03 om 15:07
Ik heb me daar eens in verdiept...
Aangezien tweelingen hier echt een familietrekje zijn (broer-zus,neef-nicht,nicht-nicht,mijn zoon was een vanishing twin,mijn broer heeft een tweeling,...) en mijn moeder altijd heeft beweert dat een dubbele eisprong in onze familie zit.
Een dubbele eisprong kan gerust,volgens de wetenschappers,vooral bij 30+ers,maar meestal is dat twee tegelijk,niet met enkele uren of,zelfs dagen tussen.
Maar bij onze familie komt dat wel voor is al gebleken.
Vanavond is gewoon een éxtra controle,het is niet zeker,een dubbele eisprong,maar,het is een mogelijkheid.
Men vind het gewoon vreemd dat alle visuele tekenen van de eisprong er waren op echo,maar in het bloed was het niet te zien,dus is dit in theorie een verklaring.
We zullen wel zien straks.ik rekende er al niet meer op toen mijn gyne zei dat we noodgedwongen een ronde moeten overslaan,voorlopig ga ik daar van uit,is er toch nog een kans,dubbel zo leuk dan...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan