Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Eva - schreef op 23-05 om 09:00
Dank je wel nina 

Hoi nancy,


Mijn man is internationaal vrachtwagen chauffeur en dus maar 1 soms 2 dagen in de week thuis, en ivf  is iets wat ik absoluut niet in mijn 1tje wil doen grotendeels dan !

 Ik heb al 2 meiden 10 en 12 uit een eerdere relatie waarbij mijn ex is weggegaan toen ik zwanger was van de jongste,
 dus ik heb een aantal jaar alles alleen gedaan, en doe uiteraard nu nog een hoop alleen wat ik helemaal niet erg vind  ,
maar  door de eicel donatie die ik heb gedaan weet ik wat er allemaal bij komt kijken en dat trekt voor nu eigenlijk die grens ik vond het mooi om te doen en had het zo nog een keer gedaan voor m n nicht maar voor mezelf niet   .
 Dan is het ook nog zo  dat ik heel zwaar depressief ben geweest een aantal jaar terug en ondanks dat dat heel goed ( op soms dipjes na ) gaat en ik alles onder controle heb hou je daar altijd wel iets aan over helaas,en bij mij is dat geuit in paniek aanvallen en mega zenuwen naar afspraken toe en maakt niet uit wat voor afspraken ik vind ze allemaal even spannend en verschrikkelijk! 
 Dan  mag ik ook niet vergeten van mezelf  dat er al 2 grote meiden rondlopen die ook al een stuk ouder zijn  en dat leeftijds verschil kruipt ook langzaam omhoog  we zijn begonnen toen de jongste 5 was en daar heb ik persoonlijk gewoon heel erg veel moeite mee . Ik wil geen moeder zijn  die alleen maar bezig is met het krijgen van een baby , ze krijgen alles mee en ik ben zo open en eerlijk mogenlijk en als ze jonger waren geweest had ik waarschijnlijk anders beslist .
Daarbij word ik in november 36 en ook dat vind ik dan weer een dingetje bij andere mensen totaaaal  geen problemen mee en ik denk dat als ik nog geen kinderen had gehad ik dat ook geen probleem zou vinden  maar dat is dus  een dingetje dat ook  steeds terugkomt .
 
Verder willen we uiteraard dolgraag een baby( die wens is echt niet minder groot als iemand die wel voor ivf gaat )  en ik gun mijn man ook echt zooooo  erg een kindje van hemzelf ( ook al noemt hij de meiden zijn meisjes en is hij al een echte vader ) het knaagt .....
maar voor ons voelt het alsof we er alles aan gedaan hebben en voor iemand die keihard riep ik ga de mmm niet in zijn we toch al een  end  die grens over 
  

Ik hoop gewoon heel erg hard dat iui mogenlijk is  en dat dat net  het zetje voor ons is wat we nodig hebben 

3230 antwoorden en 31035847x bekeken
Nancy - schreef op 23-05 om 09:25
Eva, Jeetje meid..wat een heftig verhaal zeg. Je hebt al een lange weg achter de rug.
Ik snap nu heel goed dat ivf geen optie is voor jullie.
Als jullie zelf het gevoel hebben,dat jullie er alles aan hebben gedaan..snap ik zeker de gedachte erachter.
Ik hoop van harte dat iui een mogelijkheid gaat zijn voor jullie en dat dat jullie wonderkindje mag brengen.
Eva - schreef op 23-05 om 09:55
Dank je wel meid ik hoop het ook !

Eerst de afspraak dinsdag afwachten,  en dit wachtbankje uitzitten 

Nancy - schreef op 23-05 om 09:59
Spannend allemaal meid. Ik duim hard voor jullie
Nina - schreef op 24-05 om 13:19
Nog 7 dagen voor ik ongesteld moet worden. Dan mag ik gaan beginnen met icsi. Als alles mee zit. Ik ben heel benieuwd. Voor het eerst in lange tijd hoop ik snel ongesteld te worden.
Eva - schreef op 24-05 om 13:54
Spannend nina dat je menstruatie maar snel komt 
Miley - schreef op 24-05 om 15:43
Ik heb weer een tijdje gemist , maar wat een blije en soms heftige verhalen ! Voor alle zwangere, PROFICIAT en voor alle niet zwangere, hou moed ! We komen er ooit wel
Ik heb netjes can dag 3 tot 7 clomid 50 genomen , ben op dag 13 een echo gaan laten nemen en jammer genoeg hebben we niet genoeg effect bereikt dus nu weer 5 dagen clomid ( in het midden van een cyclus ) en vanaf volgende ronde en dosering hoger ik hoop dat deze ronde nog niet voledg is weg gesmeten, maar ik vrees er ergens voor
betty (Gast) - schreef op 25-05 om 08:35
he balen miley.. Wat is niet voldoende resultaat? het eitje nog niet genoeg gerijpt?
Nina, dat is wel appart he als je zit te wachten op je menstruatie. 
a.s. Zondag heb ik mn nod jee wat spannend weer. Ik kan nou niet zeggen dat ik al weet welke kant het op gaat. Nog geen stevige hoofdpijn, maar ook nog geen zwangerschapssymptomen. 
Nancy - schreef op 25-05 om 08:41
Spannend Betty, ik duim voor je!
Miley - schreef op 25-05 om 10:34
Heey betty,
Er zaten weer een hoop eitjes maar dus nog geen dat genoeg gegroeid was . Volgende donderdag nog eens kijken en hopen dat het nu nog wel gewerkt heeft 
Annesje - schreef op 26-05 om 08:12
Lieve dames, 
Ik lees hier af en toe nog mee en jullie verhalen/ gevoelens zijn allemaal heel herkenbaar. 
Ik wil jullie een hart onder de riem komen steken. Mijn man en ik probeerden sinds 2015 voor een kindje te gaan, maar moesten tegen wil en dank ook de mmm in. Een reis met heel wat ups en downs, tegenslagen, 2 miskramen, emotionele rollercoasters,... Maar kijk, nu bijna 3 jaar later lijkt het lot ons wél gunstig gezind te zijn. Ik ben ondertussen 16 weken zwanger en tot nu toe gaat alles goed. 
En eerlijk waar, ik wens voor elk van jullie hetzelfde!
Goede moed!!

Liefs, Annesje
meid22 - schreef op 26-05 om 09:02
@Lotus en @Annesje ben heel blij dat het bij jullie allemaal is goedgekomen  
Wij zijn sinds 2016 bezig met ons eerste kindje en moet zeggen dat het wel een beetje begint op te breken, vooral omdat wij het nieuws hebben gehad dat mijn verloofde geen zaadcellen had, hierdoor is er 0 kans om natuurlijk zwanger te worden en hebben we dus geen keus om niet in de medische molen te zitten of we moeten onze kinderwens loslaten maar dat willen we ook niet  
9 juli is de PESA ingreep en aan de ene kant kijken we er naar uit maar aan de andere kant is het ook heel spannend want het is 50% kans van slagen, en mocht het niet lukken dan moeten we zelfs weg bij het ziekenhuis dus zou echt verschrikkelijk zijn  
Maar we houden moed hopelijk wordt het ons ook gegund om zo n mooi wondertje in de buik te mogen krijgen  ziekhuis heeft wel gezegd dat als de PESA slaagt we na onze huwelijksreis mogen starten met ICSI in september dus daar gaan we nu heel erg op hopen  
Fijn zonnig weekend allemaal 
Trees87 - schreef op 26-05 om 10:39
@lotus en @annesje ... leuk op deze manier weer iets van jullie te horen! 
Dat het jullie voor de wind mag blijven gaan!!! 
@meid22 .... waaaaw wat een verhaal weeral. maar je bent in de tijd wel weer hele poos opgeschoven. Volgende week is het al juni en dan nog maar een maandje en dan staan jullie weer een stap verder!!
Maar wat ik super leuk vind is dat jullie trouwdag er aan komt! Dat is een zalige dag waarbij je kan gaan nagenieten op de huwelijkreis.
En dan maar ALLES op ALLES zetten voor de toekomstige baby!!! 
Nina - schreef op 26-05 om 14:32
Meiden wat spannend allemaal. Ik probeer me nog een week in te houden met dekken aan de behandeling. Over iets minder dan een week moet ik ongesteld worden dan kan ik beginnen met spuiten mijn eerst icsi behandeling. Een hoop aanstaande bruiden hier. Ik trouw op 23 augustus nog maar 3 maandjes tot de grote dag.
Marie - schreef op 26-05 om 17:08
Hi dames,

Even een snel berichtje van mij.. aangezien ik druk met de voorbereidingen van de wedding ben: gisteren ochtend wakker geworden met heeel veel bloed.. heel hevige menstruatie.. een dag voor NOD.
Gisteren ovulatietests gehaald - komende ronde gaan we zelf klussen op onze huwelijksreis waarin ik m’n ei gewoon MOET hebben!! Ik heb er een goede gevoel bij dat we deze bonus voor ons huwelijk krijgen - zou mooi zijn als het lukt! We duimen! Intussen gaan we vooral genieten en toeleven naar onze bruiloft!

Succes meisjes!!
Nina - schreef op 26-05 om 22:40
Jammer Marie.
Wel fijn dat je wat afleiding hebt nu je naar je bruiloft toe leeft.
Geniet van je grote dag. En ik hoop dat je tijdens je huwelijksreis gewoon eens een keer heel veel geluk hebt! En het gewoon raak is.
*Lotus* - schreef op 27-05 om 07:01
Wat vervelend marie, ik hoop dat je een mooie trouwdag hebt. Miss alles even helemaal loslaten en zelfs geen ovu testen meenemen en gewoon genieten van elkaar. Wie weet dat er een wonder gebeurt. Ik gun t je en de anderen van harte..

Gister ben ik op de hoogte gebracht van de nipt test, geen verhoogd risco
Kitty - schreef op 27-05 om 13:19
Wat fijn Lotus! Nu lekker genieten van het mooie wondertje in je buik!!
Nancy - schreef op 28-05 om 08:12
Marie,nee toch he!! Wat balen meid . Ik duim zo hard voor jullie,dat jullie wondertje jullie gaat verrassen in jullie huwelijksreis. Bijna DE dag he..spannend allemaal zeg. De weersomstandigheden ziet er tot nu toe goed uit..gaat helemaal de goede kant op!
Lekker van genieten meid.

Wat fijn om positieve verhalen te lezen,dat geeft een meid moed.
Miley - schreef op 28-05 om 10:59
Heey iedereen ,
Ik heb een vraagje , zoals jullie weten ben ik deze cyclus begonnen met clomid 50, vorige week dinsdag bleek dat deze niet genoeg geholpen heeft en heb ik terug 5 dagen clomid 50 moeten nemen met de bedoeling volgende cyclus 100 te nemen . Nu moest ik deze week donderdag terug een meting laten doen ( clomid genomen tot zaterdag) . Nu merk ik zelf en aan mijn ovulatie testen dat mijn eisprong vandaag geweest is . Ik heb dus ook mijn afspraak afgezegt . Maar ik heb nu een beetje bang  voor overstimulatie ... vorige echo zaten et weer veel kleine eitjes een geen enkel groter , dus als ik nu een eisprong gehad heb ? Is het dan 1 , 2 of misschien wel 3 of 4 ... Uiteraard hebben wij al geklust ( standaard 5/7 ) moet ik nu bang hebben  met 2 zou ik geen probleem hebben maar 3 of 4 gaat niet lukken vrees ik ( ook ni kwa gezondheid en risico's ) . Wat zouden jullie doen ?
Trees87 - schreef op 28-05 om 12:55
Ik zou persoonlijk met afspraak toch laten doorgaan. Want stel dat er idd overstimulatie en het zijn er 3. Toch wel veel te veel risico's vind ik persoonlijk. Ze kunnen oik zien of je ovu al geweest is .... 
betty (Gast) - schreef op 28-05 om 13:22
ik zou ff bellen wat en wanneer handig is. ik weet niet of en wat ze er aan zouden kunnen doen en wat ze kunnen zien als je ei(tjes) al gesprongen zijn. Als ze het wel kunnen zien dan ben je ws gerust gesteld. als ze achteraf niks kunnen zien of doen kun je afwachten.
ik neem eerst iig minimaal voor een maand afscheid van jullie. Ik ben gisteren weer ongesteld geworden, wat toch ff als een klap aan kwam als je beide net getest en voor zover dan natuurlijk alles goed was volgens de gyn. Ik was er al niet meer zo mee bezig afgelopen maand, maar nu ga ik ff helemaal niet meer rekenen of ovutesten doen. Mn man houd de agenda wel in de gaten voor mn eisprong en ik ken mn lijf inmiddels ook wel. Dan gaan we lekker klussen rond mn ei als we zin hebben en verder laat ik het even gaan. 
meiden veel geluk gewenst met jullie behandelingen of die van je man. Ik gun iedereen het geluk van een kindje, dus ik hoop dat jullie snel een positieve test in handen hebben. 
Nina - schreef op 28-05 om 15:20
Betty wat een tegenvaller.
Ik ben vrij deze week week begint slecht. Hoofdpijn, misselijk en chagrijnig. Ik ben aan het wachten tot ik ongesteld word dan mag ik beginnen met icsi. Maar dat kan nog wel een paar dagen duren. Manlief is vannacht spugend zijn bed uitgekomen. Morgen moet hij zaad inleveren voor de icsi hopelijk is hij niet ziek en moeten we de hele zaak uitstellen. Moe chagrijnig misselijk en nergens zin in...
Bah bah
meid22 - schreef op 28-05 om 18:26
@Nina wat vervelend dat jullie ziek zijn  heb geen idee hoe dat in jullie ziekhuis zit maar weet dat bij ons zo was dat ingreep 3 maanden worden uitgesteld als hij ziek zou zijn ;-)  (wij moeten een PESA en daarna  ICSI) de kwaliteit van het zaad gaat door ziekte  namelijk achteruit en het duurt 3 maanden voordat het lichaam daar weer van hersteld is ;-) hopelijk kan jullie behandeling wel gewoon doorgaan  
Nina - schreef op 28-05 om 19:03
Hoi meid22

Ben ik ook bang voor. Eindelijk kunnen we starten met een behandeling en dan hebben we dit...
Ik heb zo de balen in.
meid22 - schreef op 28-05 om 19:10
@Nina herken het gevoel mijn verloofde is ook steeds op het verkeerde moment ziek ;-) hij heeft nu 9 juli de ingreep hopelijk wordt hij niet meer ziek
Lizzy - schreef op 28-05 om 19:12
@nina hoop dat t door kan gaan voor jullie!
Gisteren heb ik een check echo gehad. Mijn ei was 12mm op cd12. Dus nog niet zo heel erg groot maar dat had ik ook wel verwacht met mijn iets langere cycli. Ben ook wel blij dat t toch al 12mm was en dus hopelijk wel een vroegere eisprong dan vorige maand op cd22. Verder zag alles er goed uit. Ik moet nu dagelijks ovu testen doen en bellen zodra die positief is. Ik hoef ook geen extra echo’s meer tenzij ik aankomend weekend nog steeds geen positieve test heb.
Ik merk wel dat ik er superveel mee bezig ben. Vast heel herkenbaar voor jullie. Ik probeer me rustig te houden maar ik vind dat lastig. En dat ben ik weer bang dat het gestress de innesteling negatief beïnvloedt en dan word ik daar ook weer gefrustreerd van. ZUCHT... wat is t toch een gedoe allemaal.
Duimen maar weer deze ronde en ik duim ook voor alle andere die weer een poging doen!
Nina - schreef op 28-05 om 23:07
@lizzy super spannend zeg. Ik snap dat je er heel veel mee bezig bent. Zou ik ook hebben. Zeker als je niet de afleiding hebt van iets anders. Soms gaat het goed als je werkt enz. Maar soms is dat juist niet fijn. Hopelijk snel een positieve test.

Nancy - schreef op 29-05 om 14:50
Hai meiden,
Vandaag een follikelmeting voor ronde 4 van iui gehad en het zag er goed uit.
1 eitje rechts van 12.5mm en 1 links van 9mm en nog wat kleintjes.
Deze donderdag weer een echo en hopelijk wordt dan de volgende iui gelijk gepland.
Ook hebben we maandag het eerste gesprek voor IVF. Dat willen ze alvast op gaan starten ivm de wachttijd.
Maar eerst maar eens op voor ronde 4 van iui.
Nina - schreef op 29-05 om 21:24
Succes Nancy spannend joh!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan