Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 18-09 om 12:20
Ben zojuist gebeld door het ziekenhuis ;-) 
Heb een beetje gemengde gevoelens bij de uitslag, ben super blij dat ze wat hebben kunnen invriezen, maar aan de andere kant ook een beetje telleurgesteld ;,( de uitslag is dat er 4 zijn ingevroren.
Weet dat 4 een mooie score is, maar aangezien er 21 eitjes waren voelt 4 toch als een kleine telleurstelling ;-) maar we gaan er voor en hopen dat er bij die 4 een mooie plakker zit  
3230 antwoorden en 31025873x bekeken
meid22 - schreef op 18-09 om 12:21
Dubbel
*Lotus* - schreef op 18-09 om 12:32
DD dat is idd echt vreselijk ik ben ook elke blij en dan verdrietig geweest... maar nu een gezonde baby en zooo zoo dankbaar.
Ik hoop dat jullie met de ivf pgd gauw succes hebben 
Och meid ik snap de teleurstelling maar 4 is toch ook echt heel goed hoor.en wie weet zijn dit jullie 4 kindjes ik ga heel hard bidden dat t bij jullie gaat lukken
*Lotus* - schreef op 18-09 om 12:33
Dubbel
*Lotus* - schreef op 18-09 om 12:34
Dubbel
meid22 - schreef op 18-09 om 12:43
Bedankt voor je lieve berichtje Lotus                  4 kindjes zou wel een beetje veel zijn hihi maar theoretisch gezien zou het inderdaad kunnen ;-)  We zouden al heel erg blij worden als we er eentje mogen krijgen  onze droom was altijd om er ooit twee te krijgen maar in onze huidige situatie mogen we al heel blij en dankbaar zijn als we er eentje mogen krijgen  we hebben in elk geval vier kansen dus dat is fijn   lief dat je voor ons wilt bidden ;-) ben heel blij dat jullie wens wordt vervuld (weliswaar naar een hele lange en verdrietige weg) brengt weer hoop voor alle andere  dames hier  
meid22 - schreef op 18-09 om 12:51
Dubbel
Nancy - schreef op 18-09 om 12:58
Meid, wat fijn nieuws dat er 4 goed zijn! Ik begrijp je teleurstelling na 21 eitjes,maar 4 is toch al heel mooi.
4 kansen op jullie wondertje. 
*Lotus* - schreef op 18-09 om 13:33
Nou ik duim keihard voor jullie meid. 
Ook voor eva dpo 9 man man wat spannend nog 5 te gaan of 4. Nou ik hoop en bid een prachtige zw test die positief is
Lizzy - schreef op 18-09 om 13:56
Meiden heftige verhalen allemaal. Lotus, ik kende jouw verhaal nog niet zo goed, maar je hebt aardig wat moeten doorstaan. Fijn dat het uiteindelijk gelukt is. Ik twijfel ook wel of ik nog doorwil voor een 3e keer of misschien nog meer wil focussen op wat je kan doen met voeding ed. Echter doen en laten we al veel en het zaad wordt er niet echt beter van. Ze zeiden dat het zaad prima was voor icsi. Maar toch wel weer een stuk minder dan vorige keer; vorige keer 1.7 miljoen, nu 0.15 miljoen. Het zijn ook maar momentopnames maar het zou zo fijn zijn als je exact weet hoe je het positief kan beïnvloeden want allles wat hij toe nu toe gedaan heeft, heeft weinig effect.

Betty, Nina, ik hoop dat t met jullie ook snel beter gaat. Het is erg pittig allemaal.
Meid22, snap dat je teleurgesteld bent. Je had wat meer gehoopt maar 4 is een mooi aantal. En met jouw leeftijd is de kans op innesteling volgens mij wel wat groter.
Punctie is godzijdank voorbij. Wat kan ik daar door een hoop zenuwen voor hebben. 2 kalmeringstabletten ingenomen maar ik zat nog te shaken. Moest ook wel even wachten. Infuus moest 3x geprikt worden. Daarna moest ik naar het toilet maar eenmaal in de stoel bleek ik nog een halfvolle blaas te hebben  en moest ik ook gekatheteriseerd worden want mijn blaas zat in de weg. Ik had het bijna niet meer. Die morfine shot was wel fijn. 
Uiteindelijk waren er 5 grote aangeprikt en 1 kleine. De rechterkant hebben ze laten zitten omdat die erg klein waren. Er zijn 2 eicellen gevonden. Beter 2 dan geen maar had stiekem wel een beetje gehoopt op 3 of 4. Maar ja daar is niets aan te veranderen. Nu wachten op donderdag op de uitslag van de bevruchtingen.
Naast mij lag een vrouw (met gordijnen er tussen) waar ze 0 eicellen gevonden hadden. Dat lijkt me echt vreselijk. Er daarnaast iemand met 1 eicel dus tja 2 is in ieder geval beter dan 0 of 1. Duimen maar de komende dagen.

Dikke knuffels 
Nancy - schreef op 18-09 om 14:10
Lizzy, wat fijn dat je het achter de rug hebt. Hoe is de pijn nu?
Wel fijn dat er 2 eicellen gevonden zijn en nu duimen op een mooie bevruchting. Ik begrijp goed dat je op meer had gehoopt,maar ook deze 2 kunnen je geluks eitjes zijn.
Ik duim heel hard voor jullie meid. 
Marie - schreef op 18-09 om 15:47
Oww meisjes wat spannend allemaal weer! 
Ik moet nog een week op het wachtbankje, maandag NOD. Heb al sinds vrijdag pijnlijke borsten en bepaalde steekjes in m'n bm die me doen denken aan m'n HSG.. dat gevoel heb ik eerder gehad toen ik zwanger was, maar ik kan me natuurlijk ook dingen in m'n hoofd halen. M'n buik lijkt ook echt opgeblazen  ondanks dat ik supergezond eet. We zullen zien... 
Volgende week woensdag - m'n uitgerekende datum - heb ik vrijgenomen. Toen ik het vanmorgen vertelde aan m'n team dat ik vrijnam om die reden barste ik in tranen uit. Het zit allemaal nog erg hoog, terwijl ik juist het gevoel had dat ik het los heb gelaten. Ik hoop dat die dag mooi wordt en dat mijn menstruatie uitblijft maandag zodat ik woensdagochtend kan testen!  
Nancy - schreef op 18-09 om 16:16
Marie, fijn dat je vrij hebt kunnen krijgen die dag meid. Je verdriet mag hoor lieve meid, het is nog zo kort geleden...
Ik ga heel hard voor je duimen dat je woensdag een mooie test in handen mag hebben.
meid22 - schreef op 18-09 om 18:41
@Lizzy Wat fijn dat je punctie achter de rug is  snap heel goed dat je zenuwachtig was, ik moest ook gaan plassen voor de punctie maar ik kon gewoon echt niet (door de stress misschien) dus ik dacht dat hij leeg was maar hij was meer dan halfvol dus ze spraken ook over katheter echter is dit mij gelukkig bespaard gebleven omdat ze er toch omheen konden (al deed het er tegen aan drukken wel mega veel pijn).                                  Snap heel goed dat je had gehoopt op een paar eitjes meer, hoop dat dit echt top eitjes zijn en ze beide berucht mogen raken ga heel hard voor je duimen  en wat vreselijk voor die andere vrouwen, ik had ook een vrouw naast me liggen (met gordijnen er tussen) en die had 2 kleine eitjes en de artsen zeiden dat ze niet wisten of ze wel bevrucht konden worden vond dat zo verschrikkelijk naar voor haar al kende ik haar natuurlijk niet en voelde me ook heel schuldig dat ik net me ouders had gebeld en gezegd dat dat ik er 21 had).
Besef me heel goed dat ik al heel blij mag zijn met 4 vruchtjes in de vriezer  vind alleen het afgevallen aantal zo hoog maar komt misschien ook doordat ze in dit ziekenhuis heel streng zijn met invriezen staat ook op de formulieren dat slechts 50% van de stellen de mogelijkheid tot invriezen heeft ;-)
Ben dus vanmorgen al ongesteld geworden, heel onverwacht maar ook wel fijn kunnen we weer snel vooruit
meid22 - schreef op 18-09 om 18:45
Dubbel
Nina - schreef op 18-09 om 20:01
Wauw wat een spannende verhalen weer vandaag poeh.
Meid ik snap wel dat van 21 4 overblijven weinig lijkt. Gek dat je ongesteld bent geworden maarrrr des te sneller een tp.
DD welkom hier.
Lizzy hoe voel je je?
Hier gaat het goed ondanks dat ik ongesteld geworden ben. Ik moet alleen het ziekenhuis bellen omdat ik op dag 12 van mijn cyclus een hsg onderzoek mag. Maar ik krijg het ziekenhuis niet te pakken.ik hoop dat ik volgende week terecht kan want anders schuift het weer een maand op. Zucht. Morgen weer proberen.
Lizzy - schreef op 19-09 om 01:03
Dank jullie meiden voor de support. De pijn valt mee, het lijkt wat minder dan vorige keer, maar ik heb ook wel paracetamol genomen. Doordat er ook maar aan 1x kant geprikt is, heb ik ook maar aan 1 kant last. Voorlopig doe ik nog wel rustig aan. Ik heb de hele middag geslapen, ook een beetje versuft van de medicatie denk ik.

Ik had het vandaag wel een beetje moeilijk met het aantal eicellen. Vorige keer had ik minder grote follikels maar wel meer eicellen en daar heb ik me toch een beetje aan vast gehouden denk ik, dus had nu wel gehoopt op 3-5 eicellen. De arts zei ook dat ze er meer verwacht hadden, dus ik was echt wel een beetje teleurgesteld. Vanavond ook even goed met mijn man over gehad en we moeten gewoon positief blijven. 2 eicellen zijn er in ieder geval en we hopen gewoon op het beste. Teveel spanningen is ook niet goed voor een eventuele zwangerschap. Donderdagochtend nieuws over de bevruchtingen.
Meid22, ik had hetzelfde. Dacht echt goed uitgeplast te hebben, maar blijkbaar niet. Was ook echt verbaasd. Het katheter was niet heel erg, maar alles bij elkaar was het gewoon een beetje veel. Bij ons centrum wordt ook maar van 50% van de stellen een embryo ingevroren. Wel gek hoor dat je nu al ongesteld geworden ben, dat is wel echt snel. Maar goed des te sneller naar volgende rond.
We waren ook nog 4 jaar getrouwd vandaag. Heb gisteren 4 rozen gekocht en vandaag nog even sushi besteld nu het nog kan . Hopelijk voel ik me morgen goed genoeg om nog wat leuks te doen.

Marie, wat zou het mooi zijn als je juist op die dag een positieve test hebt. Ik zal voor je duimen.
Nancy, succes donderdag!
Nina, het klinkt alsof je de positieve flow te pakken hebt. Hoop dat het lukt me de afspraak.
meid22 - schreef op 19-09 om 07:09
@Marie Begrijp heel goed dat die dag een beetje lastig is, heel fijn dat je vrij hebt kunnen krijgen  hoop echt dat je een mooie positieve test mag krijgen  het zal je andere kindje natuurlijk niet vervangen maar het zal hopelijk de pijn wat verzachten  
Ben zelf op mijn 15de misbruikt en daar uit zwanger geworden, natuurlijk wilde ik geen kindje van hem maar ik wilde wel graag het kindje houden, echter ben ik uiteindelijk door mijn omgeving gedwongen tot abortus (ik was minderjarig dus had helaas niks te kiezen).              Maar weet nog goed hoe ik me heb gevoeld op de uitgerekende dag, en zelfs nu 8 jaar later denk ik er elk jaar aan op die dag (natuurlijk denk ik er ook nog vaak aan op andere dagen) ;-)
Door mijn verleden heb ik het heel zwaar dat ik nu ik zwanger wil worden maar niet zwanger kan worden (terwijl ik dus toen ik misbruikt werd in 1x zwanger was), het heeft voor mij ook heel lang gevoeld alsof ik gestraft wordt voor toen, terwijl ik alles maar dan ook echt alles er aan heb gedaan om  het kindje te mogen blijven houden (ging bijv werken voor €2,50 per uur bij de Mac) 
@Lizzy hoop dat de pijn snel minder gaat worden  hartelijk gefeliciteerd met jullie 4 jarige jubileum echt super leuk  wij zijn pas iets meer dan een maand getrouwd hihi.                                   Hoop ook dat je vandaag goed genoeg voelt om iets leuks te gaan doen afleiding is wel echt fijn zeker als je de uitslag moet afwachten
Zelf houdt ik niet van sushi (houdt ook niet van vis behalve kibbeling haha) maar inderdaad nu nog lekker van genieten nu het nog kan  
Ga voor je duimen voor een mooie uitslag donderdag  
Ja was zelf ook verbaasd over het feit dat het nu al kwam omdat ik 3 weken geleden nog menstruatie had, maar denk dat het pilgebruik voorafgaand aan de behandeling en het spuiten van de hormonen en het ineens compleet stopppen met alle medicatie hier voor hebben gezorgd, weet inmiddels wel echt zeker dat ik ongesteld ben want verlies wel minstens zo veel bloed als normaal ;-) 
Was gisterenavond even naar de sportschool, heb wel rustig aan gedaan maar toch kreeg ik wel wat last (geen idee of het door menstruatie komt of nog door de punctie) dus ben na 400 calorieën gestopt.
De schade van de vakantiekilo s viel gelukkig reuze mee haha was 0,4 aangekomen (terwijl ik 22 dagen op vakantie was all in haha) 
meid22 - schreef op 19-09 om 07:11
Dubbel
meid22 - schreef op 19-09 om 07:11
Dubbel
anastasia - schreef op 19-09 om 08:26
Hoi meiden, wat een verhalen weer! Nog nooit in zo’n actieve praatgroep  gezeten hihi. Zo zie je maar weer dag elk lichaam anders is he.. en wat kan er veel mis mee zijn helaas.. herinnerd me er toch elke dag weer aan dat het echt een wondertje is om zwanger te worden..
Hier inmiddels 7 dagen overtijd, maar nog steeds een negatieve test.. echt symptomen heb ik niet, wel wat krampjes en een heeeeel erg zeer stuitje.. maar denk niet dat dat een zwangerschapssymptoom is..  
Als ik donderdag nog niet ongesteld ben mag ik komen bloedprikken vrijdag.. 
anastasia - schreef op 19-09 om 08:28
Hoi meiden, wat een verhalen weer! Nog nooit in zo’n actieve praatgroep  gezeten hihi. Zo zie je maar weer dag elk lichaam anders is he.. en wat kan er veel mis mee zijn helaas.. herinnerd me er toch elke dag weer aan dat het echt een wondertje is om zwanger te worden..
Hier inmiddels 7 dagen overtijd, maar nog steeds een negatieve test.. echt symptomen heb ik niet, wel wat krampjes en een heeeeel erg zeer stuitje.. maar denk niet dat dat een zwangerschapssymptoom is..  
Als ik donderdag nog niet ongesteld ben mag ik komen bloedprikken vrijdag.. 
anastasia - schreef op 19-09 om 08:51
Wat een rare site.. staat Mn verhaal er weer dubbel op
Sochra - schreef op 19-09 om 10:10
hoi iedereen vandaag bloedprikken en echo tijdens regels 12 okt terug naar jette. soms zo moeilijk in de omgeving zeggen ze je zult wel blij zijn nu er aan gewerkt wordt. maar ik ben vooral gwn droevig dat hoewel er tot hier toe niks gevonde  is ik blijkbaar niet alleen zwanger kan worden iets dat meeste vrouwen kunnen zonder er bij na te denken. je jan tv niet aan zetten of er is iets op over iemand die ongepland zwanger is. en hier zijn wij aan het knoken voor zo'n wondertje
Marie - schreef op 19-09 om 10:13
Jeetje meid22, wat een heftig verhaal. Kan me voorstellen dat het voor jou dubbel is geweest en nog steeds. Ik ben nu aan het kijken of ik kan deelnemen aan zoiets dat heet  'Rite of the Womb' waarbij je tijdens een ritueel verborgen verdriet, opgeslagen in je baarmoeder, een plekje kan gaan geven. Misschien is het interessant daar eens wat over te lezen. 
Je kunt er in geloven of niet, maar het schaadt in ieder geval niet  

Fijne dag meisjes!
Sapa - schreef op 19-09 om 17:14
Hoi allemaal, 1x eerder een berichtje geplaatst toen het “nog een ver van m’n bed show was”...mijn man heeft in aug een PESA gehad.Gisteren naar de gynaecoloog geweest, via de PESA hebben ze 18 rietjes verkregen, geen idee of dat weinig/veel is.
Volgens m’n gynaecoloog was m’n cyclus vrij kort, dit kon icm mijn leeftijd er op wijzen dat mijn eicellen op aan het raken waren.Nu beginnen met de anti conceptiepil en 23 oktober gaat het hele traject beginnen.
Ik lees/praat graag mee met vrouwen die weten wat ik doormaak, m’n omgeving probeerd me te steunen maar merk dat ze soms niet weten wat te zeggen.
Groetjes sapa
meid22 - schreef op 19-09 om 17:26
@Sapa welkom terug ;-)
Mijn man heeft 15 juni ook een PESA gehad die was overigens mislukt en toen een TESE meteen er achter aan (dan maken ze een snee in de balzak en halen ze weefsel er uit waar ze dan zaadjes uit halen).
Hij had 8 rietjes en daarvan zeiden ze al dat dit een heel goed resultaat was (je hebt maar 1 rietje per behandeling nodig, voor mijn 21 eicellen hebben ze ook maar 1 rietje hoeven te gebruiken dus we hebben nu nog 7 rietjes zaad in de opslag) 
Dus 18 rietjes is echt een top resultaat
Wat spannend dat je ook aan het traject mag beginnen, begrijp goed dat je wel een beetje zorgen maakt over dat je eitjes misschien opraken  mag ik vragen wat je leeftijd is? (Als je dit liever niet wilt zeggen begrijp ik het natuurlijk ook).
Hoop dat het in oktober allemaal vlot mag gaan voor jullie  veel succes en mocht je willen praten mag je me ook altijd een persoonlijk berichtje sturen  
meid22 - schreef op 19-09 om 17:26
@Sapa welkom terug ;-)
Mijn man heeft 15 juni ook een PESA gehad die was overigens mislukt en toen een TESE meteen er achter aan (dan maken ze een snee in de balzak en halen ze weefsel er uit waar ze dan zaadjes uit halen).
Hij had 8 rietjes en daarvan zeiden ze al dat dit een heel goed resultaat was (je hebt maar 1 rietje per behandeling nodig, voor mijn 21 eicellen hebben ze ook maar 1 rietje hoeven te gebruiken dus we hebben nu nog 7 rietjes zaad in de opslag) 
Dus 18 rietjes is echt een top resultaat
Wat spannend dat je ook aan het traject mag beginnen, begrijp goed dat je wel een beetje zorgen maakt over dat je eitjes misschien opraken  mag ik vragen wat je leeftijd is? (Als je dit liever niet wilt zeggen begrijp ik het natuurlijk ook).
Hoop dat het in oktober allemaal vlot mag gaan voor jullie  veel succes en mocht je willen praten mag je me ook altijd een persoonlijk berichtje sturen  
Betty - schreef op 19-09 om 23:44
He Meid ik snap dat 4 een teleurstelling is komende van 21 eicellen, maar als je uitgaat van nog niet volgroeid zaad is het toch ook wel weer een wonder dat je 4 embryos overhoud! 
Wat heftig eerst het misbruik en dat je je kindje niet mocht houden tegen al je gevoel in. En logisch dat je de link gaat leggen naar als een zwangerschap uitblijft. Heb je het wel goed kunnen verwerken? 
En gelukkig niet hoeven wachten op je ms, dat scheelt ws weer een week 
Fijn dat je snapt waar ik doorheen moet met mn angsten. Gelukkig durf ik meer als mn man er maar bij is. Maar het zal me vast een paar slapeloze nachten opleveren.
 Ik heb me lekker op mn werk gestort. Even genieten van 3 weken weer meer energie en een redelijk humeur  
Ohh DD wat verschrikkelijk zeg! Respect voor je keuze. Heel moeilijk om die beslissing te maken. Wat een verdriet zeg. Ik hoop dat je snel weer zwanger bent van een gezond kindje en dat dat alles de moeite waard maakt. 
Ik knijp me in de handen met 1 oerhollandse gezonde knul. Een heerlijk ventje. We gunnen hem alleen zo nog een broertje of zusje. En ik droom echt van een 2e. Alles nog een keer mee maken. Ik hou ook echt van het hele kleine, maar de leeftijd van mn zoon is ook prachtig met zn gekwebbel en wat het kleine lijfje al zo veel kan en begrijpt. Wonderlijk hoor! Daar houbik me voor nu maar aan vast en daar doen we het voor! 
Sapa wat fijn om zo veel rietjes te hebben! Nu nog een paar mooie eicellen en embryos. Veel geluk gewenst. 
Sochra wat naar he dat de medische molen nodig is. Dat is ook niet niks pff.. maar ik hoop dat het snel wat oplevert. 
Wat lang overtijd anastasia.. spannen is dat zeg. Heb je ook het idee dat je eisprong later is geweest (of kan dat niet?). Ik had wel het idee maar vond 2 dagen overtijd al rete spannend  
Lizzy 2 eicellen lijkt me ook heel spannend, maar gelukkig bied het kans. Hopelijk zijn ze van goede kwaliteit en trekken ze een topper van een zaadje binnen. 
anastasia - schreef op 20-09 om 08:54
Betty, ik heb werkelijk waar geen enkel idee wanneer mijn ovulatie geweest is.. we wilden dit jaar nog rustig aan doen en volgend jaar de stap weer zetten.. bovendien, we roken nu ook nog.. dus wilden allerlei dingetjes regelen, stoppen met roken en dan vol goeie moed de molen instappen.. net gebeld met de huisarts.. mag daar morgen om 8.40 uur heen, gaan ze daar een test doen.. ben benieuwd.. denk dat ik stiekem nog even naar de Kruidvat ga vanochtend hahaha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan