Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Marie - schreef op 03-12 om 10:00
Hee Summer,
Ja ook bij mij was het niet geheel zonder pijn. Ik moest daarvan wel even bijkomen en ik voelde me ook vermoeid toen ik even boodschappen was gaan doen.. met de vemoeidheid kwamen de krampen ook terug en had ik ook wst bloedverlies. Dat schijnt heel normaal te zijn na IUI maar heb het liever niet. Ik wacht rustig af..! Hoop dat het allemaal heeft geholpen. Gisteren ook nog maar even gezellig gemaakt
3230 antwoorden en 31039881x bekeken
Jenny00 - schreef op 03-12 om 13:25
Ik ben zo blij, vandaag een positieve ovulatietest! Dus toch weer een kans deze ronde. Was een beetje bang dat de Clomid 100mg misschien niet meer genoeg zou doen, maar gelukkig dus weer net als de vorige rondes, morgen op dag 20 een eisprong  Wel een beetje dubbel gevoel nog om weer heel veel hoop te gaan hebben, dat maakte afgelopen keer wel echt nog moeilijker doordat we er zo'n goed gevoel over hadden. Maar goed, we zullen zien, voel me in ieder geval goed. Of het nu door de acupunctuur komt, aanvullende vitamine/mineralen of mijn mindset die sinds vorig weekend veranderd is..  ik voel dat ik er anders in sta nu dan vorige ronde. 

Hoe is het met jullie? Zijn er meiden aan het aftellen naar een eisprong? nod? Eerste echo's? 
Cindy (Gast) - schreef op 03-12 om 15:38
Heey meiden 
Hoe is het met jullie ? 
Hebben jullie ooit last van misselijkheid tijden de ovulatie? 
Marie - schreef op 03-12 om 21:23
Jenny wat fijn dat je toch een eisprong hebt!! Fijn gezellig maken vanavond en morgen dan  toitoitoi!!!
Cindy, nee nooit last van gehad maar ik heb van de gyn wel begrepen dat je van de Ovitrelle om een eisprong op te wekken, zwangerschapsverschijnselen kunt krijgen (oa misselijkheid en braken). Dus op zich zou het misschien wel kunnen... ik heb er gelukkig geen last van gehad. 
Natasja - schreef op 04-12 om 06:45
Vannacht wakker geworden van ontzettende krampen in mijn onderbuik. Het gevoel alsof er vanalles kapot ging binnenin. Na een hoop tranen van de pijn en een half uur verder was het gevoel weg. Vanmorgen  bij toiletbezoek een veeg licht rose slijm. 
Ben bang dat de iui niet goed gegaan is. 
Mag woensdag bloed laten prikken in het ziekenhuis en mijn nod is op 10 december 
^-^ - schreef op 04-12 om 07:40
Zeentje en Marie bedankt voor jullie reactie. Wat vervelend dat zo'n behandeling zo gevoelig is..

Jenny00 wauw wat fijn dat je toch een positieve ovulatie test hebt! Dat wordt gezelligheid hihi.

Cindy ik ben zo'n 2 dagen voor mijn ovulatie misselijk, met name in de ochtend. Dit verschilt per ronde maar herken het wel degelijk!

Eva bedankt! Ben toch wel een beetje zenuwachtig nu!! Gelukkig mag ik straks heen en hoef ik niet de hele dag te wachten.. 
Lastig hea om te wachten met testen. Hopelijk heeft je gevoel gelijk en blijft het toch een keer zitten bij je!

Zeentje wat vreemd! Zou het niet een innesteling kunnen zijn? 
Natasja - schreef op 04-12 om 07:55
Ik hoop dat het dat is maar vrees er voor. 
Was dezelfde pijn als bij mijn laatste miskraam, maar toen had ik medicijnen om de mk op te wekken...
Heb er geen goed gevoel bij 
C81 - schreef op 04-12 om 08:51
Hoi! Zeentje het zou inderdaad een innesteling kunnen zijn.  Je bent nog te vroeg om ongesteld te worden. 
Marie 24 miljoen is echt ontzettend goed! Mijn vriend kwam nooit hoger dan 2 miljoen. De andere pogingen minder dan 1 miljoen. Vandaar nu de icsi. Dus je maakt een goede kans. 
Jenny fijn dat de clomid weer zijn werk heeft gedaan!
Hier op naar icsi 2. Morgen gesprek over hoe ze het gaan doen 
Jenny00 - schreef op 04-12 om 09:21
Zeentje wat ontzettend naar  Hopelijk toch nog goed nieuws voor jullie woensdag 

C81, succes morgen. Zie je erg op tegen een nieuwe ronde icsi?  

Summer, succes vandaag! 

Cindy, nee nooit misselijk tijdens ovulatie. Heb je hormonen gebruikt om de eisprong op te wekken? 

Eva, super spannend dan! Hopelijk zit je gevoel goed. Wachten tot de volgende menstruatie zou ik ook niet volhouden, dat is wel heel lang wachten, maar begrijp je insteek. 

Marie, voel jij je ondertussen weer goed? Je poes goed werk geleverd als kruikje? Zo lief die foto 

Stff, wat naar van je werk. Wat zijn dat voor mensen daar zeg? Ik word er gewoon een beetje boos van, en sta niet eens in jou schoenen.. Dikke knuffel!


Hier dus ondertussen al niet meer zo zeker van m'n positieve ovulatietest. Zag hem gisteravond nog liggen, en opgedroogd lijkt hij niet meer positief. Hebben jullie dat wel eens gehad? Gisteravond dus nog een test gedaan, die was duidelijk negatief. Op een ander forum zeiden ze dat je een ovulatietest ook naar een bepaalde tijd niet meer moet aflezen. Maar goed.. ik test dus nog even door voor de zekerheid. En anders heeft de Clomid misschien toch niet meer genoeg gedaan. 
Fijne dag allemaal!
Annesje - schreef op 04-12 om 09:29
Oh Zeentje, hopelijk is het idd innesteling. Maar zelf voel/ken je je eigen lichaam het best natuurlijk... En je kan niet meer doen dan afwachten..stom! :-( 

Ik ben vanmorgen op controle geweest en ben eigenlijk wel teleurgesteld. Donderdag was mijn follikel 12mm, vandaag nog maar 14mm...niet echt hard gegroeid dus. Had gehoopt vandaag een goede follikel en dan morgen IUI. Ik had de indruk dat de Clomid bij mij beter z'n werk deed dan nu de Menopur. Woensdag wéér maar eens op controle. Met dan hopelijk wèl goed nieuws.
Ik voel me echt slecht, hoewel ik geen slecht nieuws gehad heb ofzo. Maar toch, de teleurstelling...  
Jenny00 - schreef op 04-12 om 09:32
Ah.. snap je teleurstelling Annesje! Je maakt hoe dan ook een planning in je hoofd en dan valt zoiets vies tegen. Je hebt al zo weinig houvast in dit hele proces, dus heel begrijpelijk dat je daardoor verdrietig bent. Hopelijk woensdag een mooi groot ei 
Marie - schreef op 04-12 om 10:05
Eva, ik duim voor je! 

Zeentje, dat klinkt niet goed  meestal ken je wel je eigen lichaam als geen ander, maar probeer vooral rust te houden. Ongeacht wat het ook gaat worden.. je lichaam is er niet bij gebaad als je jezelf zo enorm zorgen maakt. Misschien dat je even met de gyn kan bellen? Misschien dat ze je dan kunnen inplannen voor een echo of een bloedtest kunnen doen oid? 

C81, Jaaa ik was ook blij verrast! Dat was ook nog na filtering! Maar de eerste keer toen hij zijn zaad liet testen had hij zelfs 97, nog wat miljoen waarvan 75% goedzwemmend. Deze keer was het rond de 54 waarvan 50% goedzwemmend, dus volgende keer toch wat minder alcohol het weekend ervoor  hihi! Nog meer kans! Wij zijn overgegaan op IUI omdat we onverklaarbaar subfertiliteit hebben - kortom, alles werkt maar nu nog een bevruchting! Hopelijk is het nu zover!!! DUIMEN!!!!  

Icsi lijkt me wel heel spannend hoor! Uiteindelijk is er maar 1 goed zaadje nodig voor een baby!! Ik duim voor jullie  

Marie - schreef op 04-12 om 10:12
Jenny, jaaa gelukkig voel ik me goed! Voel wel van alles nu gebeuren in m'n onderbuik ondanks dat ik mezelf er niet probeer op te concentreren maarja... iets met roze olifant toch?!  m'n kittycat heeft z'n best gedaan het hele weekend!! Telkens als ik even zat - ook tijdens het eten - kwam hij bij me op schoot liggen.. Zooo cute! Hij is altijd wel aanhankelijk, maar ligt het liefst bij mijn vriend maar deze keer niet  Let op - je kunt een ovulatietest en zwangerschapstest na een minuut of 5 aflezen, maar als het te lang heeft gelegen dan wijkt dat altijd af.. niet teveel conclusies aan verbinden! Je hebt waarschijnlijk gewoon een LH piek gehad en hebt in ieder geval je best gedaan die kans te benutten!

Annesje, Hopelijk doen de hormonen nog goed werk vandaag! Ik duim voor een groter follikel!

O ja, voor de liefhebbers: ik luister momenteel deze muziek op mijn headset https://youtu.be/RtPobuXghMM  
Wie weet wat het doet  Fijne dag vandaag!
nanie - schreef op 04-12 om 11:31
Hoi!
Hoe gaat het met iedereen?
Zeentje dat klinkt inderdaad niet goed, hopelijk brengt het bloedprikken je wat meer duidelijkheid.
Ik ben aan mijn 4e week en derde spuit Gonal-F begonnen en nu een eitje van 12 mm. Vandaag weer terug om te kijken of het is doorgegroeid. Vind het toch weer zo spannend, bang om teleurgesteld te raken. Het gaat zo ontzettend langzaam voor mijn gevoel. Maar dat zullen jullie allemaal wel herkennen
Sorry als ik niet op iedereen reageer, ik lees het vaak even tussen werk door 
Succes iedereen weer! liefs

^-^ - schreef op 04-12 om 11:32
Bedankt Jenny00! Je moet een ovulatie test indd niet meer aflezen na tijd. Bij mij bleven ze echter wel positief nadien. Maar ze kunnen lichter worden.

Heb net mijn 1e echo gehad, het viel gelukkig mee. Wow wat was ik zenuwachtig! Mijn baarmoeder en eierstokken zien er op de echo goed uit gelukkig. Ik heb al sinds gister vruchtbaar slijm en voelde aldoor al rijping, dus was daardoor echt heel zenuwachtig. Maar mijn slijmvlies is al 7.5 en mijn eitje al 18mm, ik zit nog maar op dag 10! Dus een erg vroeg ei dit keer! Normaal pas rond dag 17/18/19 dat ik dit voel en dan moet ie dus nog springen. Ik moet maandag bloed prikken dan gaan ze de waardes bepalen. En dan eerst mijn nod afwachten. Als ik ongesteld word moet ik bellen voor een gesprek samen met mijn vriend over hoe nu verder. Dus vanavond hier maar even gezellig maken. 

Gister was het precies een jaar geleden dat ik de eisprong had waarbij ik even zwanger mocht zijn. Blijven toch bijzondere dagen die komen gaan. Met kerst het eerste heldere bloed verloren en op oudjaarsdag begon de miskraam.. De ronde vóórdat ik zwanger werd had ik ook een eisprong op dag 12, ben nu al benieuwd naar eind januari 
Marie - schreef op 04-12 om 12:51
Summer, wat een fijn nieuws!! Lief zijn voor jezelf en je lichaam en het heel gezellig gaan maken de komende dagen!
Hopelijk heb je deze keer wederom goed nieuws, maar is het dan wel een plakker!! 
Cindy (Gast) - schreef op 04-12 om 18:38
jenny: nee niks gebruikt om de hormonen op te wekken, toen ik opstond was ik echt gewoon heel misselijk 
^-^ - schreef op 04-12 om 20:22
Klopt Marie ben ook erg opgelucht! Je weet maar nooit wat voor gekke dingen ze hadden kunnen zien. 

Mijn vriend is ziek geworden vandaag.. Weet niet of het wel wat worden gaat, jammer!

Cindy ik ben ook de hele dag door al wat licht misselijk. Dat is vast een bijwerking van het LH hormoon, zodra dat zakt wordt de misselijkheid ook weer minder 
Natasja - schreef op 05-12 om 07:01
Mezelf toch niet kunnen bedwingen. Had me voorgehouden dat ik niet zou testen en de bloedtest van morgen zou afwachten. Maar toch met een stomme kop getest vanmorgen...
Natuurlijk omo wit....
Ach ja dan weet ik ook dat ik morgen een negatieve bloedtest zal hebben... 
Maar afwachten tot ik weer ongesteld word 
Proudmommy - schreef op 05-12 om 09:41
Summer, ik duim dat er binnenkort een mooie verassing voor jullie zal zijn. Een mooie gezonde zwangerschap! 

Dat duim ik ook voor alle andere dames hier.. voor iedereen zal deze tijd komen een dikke knuffel van mij.
Marie - schreef op 05-12 om 09:54
O jee summer wat vervelend dat je vriend ziek is geworden  hopelijk knapt ie snel op en vindt hij de energie om het toch nog gezellig met je te maken!

Ik heb gelukkig geen last van misselijkheid door de hormonen - enkel dat ik soms m'n eten opboer, het komt dan wel omhoog maar zakt gelukkig ook wel snel. 

Zeentje, wacht rustig af meid, misschien heb je nog te weinig hormonen om de test te laten slagen!
Ik duim nog steeds voor je!

Hier is het rustig op het wachtbankje. Gisteren acupunctuur gehad voor een goede innesteling - verder drink ik vanaf de IUI POM granaatappelsap en draag ik m'n edelstenen (carneool, rozenkwarts & maansteen) en ik leg elke avond een warme pittenzak op m'n rug & buik. Tja... ik laat liever niets aan het toeval over  Gisterenmiddag kreeg ik een flauw gevoel alsof ik grieperig begon te worden. Uit verschillende bronnen op internet blijkt dat dit mogelijk een teken kan zijn van innesteling. Mijn acupuncturiste zei ook dat ze dacht dat ik gisteren mijn innesteling zou hebben. Vandaag voel ik me ook gewoon weer goed.. er gebeurt wel veel in mijn buik - gerommel enz.. maar dat zou ook van de Ovitrelle kunnen komen. 
We wachten rustig af  
Natasja - schreef op 05-12 om 10:07
Dank je Marie
Hoop ook voor jou dat alles zijn werk doet en dat je snel goed nieuws hebt...
Eva - schreef op 05-12 om 12:00
Zeentje wat balen dat je test omo wit was vanmorgen,wellicht wat marie ook zei nog  iets te vroeg!  ik blijf duimen op een goede bloedtest morgen maar snap  dat je er zelf zo niet over denkt ! 

Annesje hopenlijk morgen een mooi gegroeide follikel ! 

C81 succes vandaag met de afspraak voor jullie 2e icsi!

Nana succes vandaag hopenlijk is je eitje gegroeid !

Summer wat vervelend daf je vriend ziek is hopenlijk vinden jullie toch een manier om er nog eventjes werk van te maken !

Marie spannend hopenlijk gister een goede innesteling geweest en straks een hele mooie positieve test !!! 

Jenny bij mij droogde te positieve ovulatie testen altijd lichter op dus ik ging echt altijd uit van de uitslag binnen de tijd ! 

Hoop dat ik iedereen gehad heb soms mis ik ineens een aantal berichtjes! Wens iedereen in ieder geval heel veel kracht en sterkte in dit hele rollercoaster gebeuren

Ik vind het wel erg spannend worden nu dus ik heb  ondertussen de testen maar besteld, 
 en hopenlijk kan ik dan m n geduld bewaren en nog eventjes wachten ! Het maakt het nu wat lastiger omdat ik me zo goed voel en daarbij ook een aantal rare dingen voel ,maar goed het  lichaam kan gekke truckjes uithalen ook dat weten we ondertussen wel 
Fijne dag vandaag  dames 
Mir - schreef op 05-12 om 16:54
Lieve meiden, ik ben helemaal ingestort na de negatieve test van afgelopen vrijdag en het gaat niet goed met mij. 
Zoveel zware ellende en teleurstellingen, ik kan het even niet meer aan. Ik moet het leven weer leuk gaan vinden en alle boosheid, verdriet en jaloezie over wat ons allemaal is overkomen een plekje geven. 
Wat is het leven oneerlijk!
Gelukkig krijg ik goede hulp, maar mijn hoofd zit zo vol dat er niets meer bij kan. 
Ik zal af en toe nog wel meelezen hier, maar een tijdje niet meer reageren. 
Heel veel succes voor jullie allemaal en alvast hele fijne feestdagen. Ik hoop dat voor ons allemaal onze grote wens in 2018 uit mag komen!
Liefs en dikke knuffel van mij 
Annesje - schreef op 05-12 om 17:09
Hier word ik stil van Mir...
Het is verdorie allemaal niet eerlijk!!
Ik hoop dat je kracht haalt uit je omgeving/hulp en dat je het allemaal een plek kunt geven. Geef het tijd, doe het op jouw tempo, waar jij je het meest comfortabel bij voelt.
Dikke dikke knuffel! X 
Jenny00 - schreef op 05-12 om 20:47
Dikke knuffel lieve Mir wat goed dat je even wat afstand neemt en hulp hebt ingeschakeld. Hopelijk voel je je snel weer gelukkiger en kan je deze zware periode een plekje geven. Op naar een mooi en liefdevol nieuw jaar.
stff48 - schreef op 05-12 om 22:51
Dikke knuffel Mir ! Kom op , we gaan voor een beter jaar ! 
Ik ben vandaag bij de gyn geweest .. hebben al onze uitslagen gekregen .
Bij mij was alles in orde , enkel manlief zijn zwemmertjes staal waren niet veel zaadcellen aanwezig maar de gyn dacht dat dit kwam door dat het een hele kleine staal was & wss heeft manlief er langer over gedaan dan binnen het half uur het te bezorgen aan het labo , hem kennende ..
Dus hij moet een nieuwe staal binnen doen , is deze goed moeren we nog een half jaar proberen .
Is deze niet goed , gaan we over naar een zaad verbeterende behandeling , ben de naam even kwijt icsi of iui ? Dus het hangt van het nieuwe staal af hè , is het niet goed , wordt volgende maand al een behandeling opgestart..
Follikels groeide goed & maandag moet ik nog even laten nemen om te kijken of mijn eisprong daadwerkelijk heeft plaatsgevonden maar daar twijfelde de gyn niet aan ..
Dus we gaan positief blijven !
Marie - schreef op 06-12 om 06:13
Mir, wat verschrikkelijk te lezen wat voor moeilijke tijd je momenteel doorgaat  en dat terwijl je al zoveel te voorduren hebt gehad.. Neem vooral de tijd voor jezelf, want het is niet niks wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Je hebt jezelf zolang sterk gehouden dat het niet gek is dat je instort en al deze gevoelens door je heen gaan. 
Heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop dat je desondanks toch samen met geliefden en vrienden fijne feestdagen hebt! 

Stff, afhankelijk van de telling van je man kiezen ze voor IUI, IVF of ICSI. IUI kan nog altijd met minder zaad maar het moet dan volgens mij minimaal 1 miljoen zijn. Ik duim voor jullie dat het allemaal goedkomt en jullie op de natuurlijke manier zwanger raken! Ik ben zelf ook naar huis gestuurd om het nog een half jaar te proberen toen bleek dat m'n vriend goed zaad had. 

Helaas voor ons heeft dat niet geholpen - maar sluit vooral niets uit Stff! 
Lucky - schreef op 06-12 om 08:16
Mir hele dikke knuffel en sterkte.
Ik snap jou heel goed.
Neem de tijd en ga daarna samen weer op voor een nieuwe ronde als de tijd daar weer rijp voor is.

Stff hopelijk volgende staal goed en anders is iui een goed begin.

Succes verder aan iedereen en hopelijk nog wat mooi nieuws aan het eind van het jaar 
Annesje - schreef op 06-12 om 09:51
Hier een slechte controle gehad. Ook weer een andere gyn, een man dit keer. Nu, los van het feit dat het een man was had ik er echt geen goed gevoel bij. Hij deed niet de moeite om mijn follikel te zoeken. En dan zag m wel iets maar nog niet eens nagemeten. En met de woorden "Dat is niks, bel namiddag maar eens als de bloedresultaten er zijn, dan hoort ge of we de medicatie gaan verhogen" En ik kon gaan. 
Bah! 
Weeral maar teleurgesteld en met tranen naar huis...gelukkig was mn man vanmorgen meegekomen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan