Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Louisag - schreef op 27-10 om 08:20
Marie super leuk! Geniet maar lekker van de bobritjes.

De testen blijven hier gelukkig positief. Maar wat een spannende tijd vind ik dit. Ervaar het allemaal als veel heftiger dan het stimuleren, injecteren en de punctie.

We proberen er steeds meer van te genieten. Na 3dagen positieve testen begin ik er steeds meer in te geloven, echter is mijn vriend nog heel erg terughoudend. Dat maakt het toch best wel beladen. Iedere dag is een stapje vooruit en met elke stap voorwaarts ben ik blij. Hopelijk kan mijn vriend de angst dat het mis gaat ook langzaamaan een beetje los gaan laten en gaan genieten van het moment. Maar het is en blijft een spannende tijd.
3230 antwoorden en 31039336x bekeken
Marie - schreef op 27-10 om 09:16
Dankjewel! 

Tuurlijk blijft het spannend Louisa! Maar probeer ook te genieten. Je kunt niet anders doen dan goed voor jezelf zorgen. De vorige keer toen ik zwanger was, kwam het zo onverwacht en was het zo onwerkelijk dat ik ervan vergat te genieten. Pas toen ik ging genieten kwam het miskraam.. nu geniet ik er al van, want het feit dat het kan zegt al zoveel!! Je lichaam weet hoe het moet en het kan met je partner. Meer bevestiging kun je niet krijgen.
Miley - schreef op 27-10 om 21:41
Hier zit ik weer , zoals altijd test ik door met ovulatie testen tot ik ongesteld ben . Nu lopen de testen toch een beetje op , waar 3 dagen geleden een onzichtbare streep stond staat nu toch al een redelijk duidelijk streepje . Uiteraard maak ik mijzelf weer ergens gek want ik voel " gerommel " in mijn buik . Ben ik mijzelf echt weer gek aan het maken , zo kwets ik mijzelf natuurlijk wel weer hè . Ik test vooral door met ovulatietesten omdat ik cyclussen heb tussen de 34 dagen en de 104 dagen ... . Zit nu 3 dagen voor nod ongeveer . Ik hoop echt dat ik mijzelf van de teleurstelling kan behoeden  
Ik hou mezelf ook voor pas op mijn nod te testen , maar dat ene testje ligt op dit moment te branden in de kast hopenlijk kan ik hem morgen nog laten liggen 
Sochra - schreef op 28-10 om 16:12
dag dames ik gebruik momenteel de ap flo om mijn cyclus bij ye houden maar zijn er ook aps waarin je de medische ingrepen kunt toevoegen?
Eva - schreef op 29-10 om 11:07
Marie wat mooi om het zo te kunnen delen genieten 

Louisag testen zien er prachtig uit meis gefeliciteerd 

Miley ik hoop dat de oplopende ovulatie testen zo voor je nod bij jou wat goeds betekenen meis spannend !! 


DD  wat klote van de overstimulatie hopenlijk ben je anel weer de oude maar wauw wat een record daar moeten wel goede tussen zitten wat spannend !!! 


Sochra wat jammer als je hoopt op een insiminatie en het gaat niet door is dat heel erg balen meis!!  hoe is het nu ? 

Hier een hele zware heftige menstruatie  gehad 2 dagen dag 3 was alles al over bizar !
 Vandaag het ziekenhuis gebeld en pas 22 november een afspraak met de gyneacoloog en pas daar word dan een datum geprikt voor de HSG ! 
Die zal dan plaatsvinden in december en dat betekend dat IUI 4 met hormonen pas plaats gaat vinden in het nieuwe jaar ...dat was een klap in m'n bek! 
Het is wat het is helaas  en we kunnen er niks aan veranderen,  betekend dat we "nog" langer  geduld moeten hebben en hopen dat 2019 goed begint 

Liefs 
Marie - schreef op 29-10 om 13:54
Eva, geef niet op! Je ziet wel aan mij dat in een 'medische pauze' je ook nog zwanger kunt raken  Wij waren zelfs bijna klaar met de IUI's en praatte al over IVF. Nu superdankbaar voor deze pauze! 
Louisag - schreef op 29-10 om 15:53
Eva, hopelijk wordt jullie geduld beloond. Geef nooit de moed op! Wij zijn na het nieuws van zowel de huisarts als de gynaecoloog in Eindhoven in een diep dal terecht gekomen, Tilburg geloofde in "ons" en hebben ons constant het vertrouwen gegeven dat het mogelijk was en zie nu... Meteen icsi 1 een positieve test en nog 2 cryo's achter de hand. 
Als ik nu terug kijk op de afgelopen 2jaar is het het zeker waard geweest maar je geduld wordt zeker op de proef gesteld. Hopelijk hebben jullie ook snel een positieve test in handen! 
Miley - schreef op 29-10 om 16:17
Bedankt eva maar ik twijfel er aan , morgen nod en ik voel de krampjes al een beetje opkomen ...
Wat naar dat je zo lang moet wachten , maar zoals marie zegt , misschien maak je in de tussentijd nog kans e .. 
Wij zijn gestopt met de clomid en door mijn zware angst kunne wij dus ook niet verder in de medische molen , we gaan een half jaar aankijken ( hopenlijk niet telkens met cyclussen van 80 dagen ) .
Eva - schreef op 29-10 om 16:32
Bedankt meiden,
 we wachten al 5 jaar dus deze medische pauze  is  er niks  bij ,en zo moeten we het positief bekijken hihi, en even pauze kan nooit geen kwaad hopelijk mag ik net zoveel geluk hebben als jullie  !!
We geven ook zeker de moed niet op !! Alleen na zoveel tijd word de hoop elke maand een beetje enger en de wens groter voor zover dat nog mogenlijk is , we zijn begonnen toen mijn jongste dochter bijna 6  werd gister is ze 11 geworden .... 
maar goed iedereen hier weet alles van het lange wachten en jullie  zijn  het nieuwe mooie positieve  resultaat dat het ineens raak kan zijn , en dat was wel even nodig hier in de groep 

Liefs 
Sochra - schreef op 29-10 om 19:04
veel succes eva.
gistere 1st maal pregnyl gespoten morgen dus om kwart voor 11 inseminatie  gelukkig krijgen ze het op werk opgelost. is wel met ingevroren zaad omdat daan er.niet bij kan zijn 
Proudmommy - schreef op 30-10 om 11:36
Hey lieve dames, dames die mijn niet kennen ik heb hier ook in het verleden geschreven. Hoe gaat het met jullie.. 

Na een tijd kwam ik weet even schrijven. 


EN WOOW MARIIE GEFELICITEERD!  Het is je echt gegunt je hebt veel meegemaakt en nu is het ook nog op de natuurlijke mannier gelukt! Ik ben super blij voor je, echt waar. Geniet van elk moment lieverd. 

Eva, ik duim voor je lieve schat hopelijk ook snel een wonder voor jou! Je verdient dat! 

Andere dames waar het is gelukt Proficiat!

Ik duim voor jullie allemaal hier dames, dikke knuffel!
*Lotus* - schreef op 30-10 om 11:47
Wouw wat fantastisch. Jij bent weer zwanger. Gefeliciteerd meis gebiet ervan
Proudmommy - schreef op 30-10 om 11:53
Dankjewell lieve lotus.
Marie - schreef op 30-10 om 15:05
Hee Proudmommy, dankjewel  Jij ook gefeliciteerd, hoever ben je? 
Proudmommy - schreef op 30-10 om 15:17
Marrie, ik weet het niet denk tussen de 3 a 4 weken zit op cyclus dag 35 Mijn vorige cyclus was 45 dagen. Ik krijg een vroege echo omdat ongv te schatten. 

Dankjewell.
Sochra - schreef op 30-10 om 18:54
ik kruip weer op het wachtbankje. omdat donderdag een feestdag is denk ik er over om morgen als daan thuos komt het mischien ook gewoon te proberen wat denken julie?
Tamara - schreef op 30-10 om 19:19
Deze maand voor het eerst iui.... Vandaag was de 2e dag om gonal f te prikken... Gister viel het me 100% mee maar vandaag had ik er meer moeite mee omdat elk plekje zeer deed om te prikken.... Uiteindelijk toch maar door de pijn heen geprikt maar vond het geen pretje.... Volgende week maandag eerste echo om te kijken of het aanslaat en of het niet te heftig reageert
meid22 - schreef op 30-10 om 20:05
@Tamara wat vervelend dat je zo n last hebt van het spuiten, heb zelf in augustus ook moeten spuiten en had er ook wel moeite mee maar werd ook erg ziek van de gonal (diarree,koorts duizeligheid) hoop dat jij dat jij dit niet zult hebben  
Tamara - schreef op 30-10 om 20:34
Ik heb gelukkig nog nergens last van maar mijn fa had gezegd mensen die heftig op clomid reageren hebben bijna nooit geen last van de gonal en ik reageerde best heftig op de Clomid dus laten we hopen dat ik hier geen bijwerking van krijg
Lizzy - schreef op 03-11 om 13:50
Marie, Louisag, gaat het allemaal goed met jullie zwangerschap so far?
Meid22, is je terugplaatsing voor dinsdag gepland?
Hoe is het met de rest? Zijn er nog ontwikkelingen?

Ik ben sinds gisteren weer terug van vakantie. Dat is wel weer even wennen hoor. Mijn man is vandaag ook alweer aan het werk, dus het is wel erg stil. Ik ben gisteren ook ineens al ongesteld geworden, terwijl ik verwacht had dat het nog wel een weekje zou duren ivm de icsi van vorige maand. En alhoewel de kans klein is toch een beetje teleurgesteld, want ze zeggen toch altijd dat het gebeurd als je er niet mee bezig bent en ontspannen bent (wat we op vakantie zeker waren). 

Gisteren het Innestelings boek gekocht, straks even supplementen bestellen en binnenkort beginnen met acupunctuur. Hopelijk wil het een beetje helpen en is het over een paar maandjes raak.

Oh ja en woensdag hebben we nog een evaluatiegesprek bij het ziekenhuis van de 2e icsi. Ben benieuwd of ze nog iets van verbeterpunten hebben voor de behandeling.
Lizzy - schreef op 03-11 om 14:50
Volgende week is trouwens de week van de vruchtbaarheid
Missnatural.nl organiseert ook een aantal webinars over het verbeteren van je vruchtbaarheid, voor wie het interessant vindt.
Louisag - schreef op 03-11 om 16:45
Lizzy welkom terug. Heb je een fijne vakantie gehad? Je rust weer een beetje terug gevonden? 
Hier gaat het so far so good. Inmiddels mijn ouders op de hoogte gebracht (met de ouders van mijn vriend hebben we geen contact) en opa en oma schoten helemaal vol. 

Marie alvast succes maandag .het zal even spannend zijn maar deze keer zit het vruchtje goed! Ik heb er bij jou alle vertrouwen in. 
meid22 - schreef op 03-11 om 17:47
@Lizzy hoop dat je een hele fijne vakantie hebt gehad
Hoop ook dat jullie heel snel zwanger mogen raken  
Heb komende dinsdag inderdaaad terugplaatsing in principe om 14:30 maar de tijd kan nog veranderen, heb de hele middag vrij genomen zodat we niet hoeven te stressen en ook na de terugplaatsing rustig aan kunnen doen  
Vandaag feestje van een baas die met pensioen gaat echt heel gezellig al is het wel lastig om aan de cassis te zitten haha voel me ook beetje bekeken maar zo kan ik wel vast wennnen  (mag sowieso  al geen alcohol meer ivm medicatie) 
Fijn weekend allemaal
Marie - schreef op 05-11 om 10:51
Heeeej meisjes!!

Lizzy welkom terug van vakantie, hoop dat jullie van elkaar hebben kunnen genieten!  Natuurlijk ben je teleurgesteld, maar er is niets verkeerds aan hoop hebben en houden meid! Hou je sterk, je bent goed bezig! Ben benieuwd of het boek & de supplementen je goed gaan doen! Mijn ervaring is in ieder geval positief! Mocht je nog interesse hebben in de healing touch behandeling die ik heb gehad: laat het even weten! Dat is het enige nieuwe in de hele lijst aan dingen die ik heb gedaan om zwanger te raken en ik hoorde dat deze behandeling wel meer kwaaltjes verhelpt (clusterhoofdpijn, migraine & andere fysieke klachten). Mijn accupuncturiste is overigens ook heel goed, ze helpt meerdere dames die in een vruchtbaarheidstraject zitten en heb gelezen dat er wetenschappelijk bewijs is dat bij ivf/icsi trajecten meer slagingskans is met accupunctuur  

Meid 22, ik hoop voor je dat morgen jullie geluksdag is!   Wij hebben afgelopen weekend ook moeten liegen, heb maar gelogen dat ik geen bier meer kan zien omdat ik een kater had  LOL, dat was voor mij de meest plausibele reden om geen alcohol te drinken  Vorig weekend was ik al niet lekker, maar gelukkig waren het vrienden die er vorig weekend niet bij waren! Aankomend weekend hebben we in het Zuiden de prinsenbekendmaking voor carnaval... daar ga ik dus ook ALTIJD naartoe. Als ik daar aan de spa ga dan valt dat direct op dus ik denk dat ik maar ga zeggen dat ik een dubbele afspraak heb en ergens naartoe moet. Wel echt superjammer omdat we denken dat een heel goede kennis van ons prins wordt... we zullen zien, misschien dat ik bij de bekendmaking om 23.11 uur even langskom en dan blijf en naar huis rijdt met m'n man. 

Over vandaag: ik heb om 13.20 uur de eerste echo en dat is natuurlijk spannend, maar ikzelf en mijn moeder zijn er zeker van dat het helemaal goed zit. De rest van de ouders: schoonouders en pa zijn zenuwachtig. Mijn man heeft er vannacht slecht van geslapen en gisteren had hij zelfs gedroomd dat het niet goed was.. mijn schoonbroertje en zijn vriendin zitten ook al te duimen dat alles goed is... zij waren er allemaal bij toen ik mijn man belde vanuit Barcelona dat ik een miskraam had, dus natuurlijk zitten zij anders in de wedstrijd. Het voelt voor mij alleen gewoon heel zeker dat alles goed is... tuurlijk is er een stemmetje dat zegt dat je nooit garanties hebt, maar ik houd mijn hoofd koel.. dat moet wel  Zolang we vertrouwen hebben komen we al een heel eind! Heeft me 3,5 jaar op de been gehouden dus ook nu in onze nieuwe zwangerschap. 
Qua symptomen mag ik niet klagen, maar heb wel enorm gevoelige borsten waardoor ik minder goed in slaap kom. Heb al best grote borsten en op mijn zij liggen is toch altijd even zoeken, maar nu is het extra gevoelig.. Verder enorme spierpijn in mijn rug, geen idee wat ik heb gedaan maar heb er wel last van. En natuurlijk ben ik enorm moe.. maar daar geef ik dan ook maar aan toe. Ik lig er voortaan rond 22u in, terwijl ik voorheen altijd tegen 12-en in bed lag. Ik pas in ieder geval goed op mezelf. Meer kan ik voor nu niet doen. 
Als ik mijn echo heb gehad laat ik iets weten vanmiddag!'
Fijne dag meiden!



Nancy - schreef op 05-11 om 11:00
Marie, veel succes met je allereerste echo. Ik duim dat jullie kleine wondertje mooi op zijn/haar plek zit,maar met zoveel positieve gevoelens moet het haast wel goed komen.
*Lotus* - schreef op 05-11 om 11:15
Lieve Marie super veel plezier met de echo ik hoop dat je een mooie echo zult krijgen duim heel hard. 
Marie - schreef op 05-11 om 11:19
Dankjewel  We gaan er gewoon vanuit  
Elisabeth93 - schreef op 05-11 om 11:55
Hoi dames net terug van het ziekenhuis voor een follikelmeting. 2e ronde met clomid.

Niet zo goed nieuws...

Maar 1 eitje van 16 mm, dus dat opzich oke op cd 13. Vorige keer op cd 11 had ik er een van 16 en een van 18. 

Mn baarmoederslijmvlies vond ze veel te dun, deze was nu nog dunner dan op cd 11 de vorige keer. Helaas is dat ook 1 van de bijwerkingen van clomid.

Volgende ronde zal ik dus ook moeten gaan spuiten.
Marie - schreef op 05-11 om 14:46
Na alle pech en al het wachten is vandaag in ieder geval bevestigd dat we een zwangerschap van 6 weken hebben op de juiste plek! We zijn er nog langer niet, maar we zijn al enorm dankbaar voor onze 2.3 mm grote embryo waarvan we ook nog een kleine flikkering konden zien van het hartje  wat zijn we gelukkig & dankbaar

Kitty - schreef op 05-11 om 19:57
" Na alle pech en al het wachten is vandaag in ieder geval bevestigd dat we een zwangerschap van 6 weken hebben op de juiste plek! We zijn er nog langer niet, maar we zijn al enorm dankbaar voor onze 2.3 mm grote embryo waarvan we ook nog een kleine flikkering konden zien van het hartje  wat zijn we gelukkig & dankbaar

"
Marie

Yeah lieverd gefeliciteerd

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan