Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

DD - schreef op 16-10 om 10:04
Hoi meiden,
Net eerste fm gehad. Er zouden als ze goed blijven groeien 10 follikels kunnen zijn, heb gelezen dat dit heel goed is dus vind het super spannend. Nu maar hopen dat ze goed blijven groeien! Eerste olgutran ook gezet. Vrijdag opnieuw fm .. vind het allemaal erg spannend. Normaal gezien zal pick up zondag doorgaan. Deed navraag ivm sperma en is idd beter om nog eens te lozen ... ontzie mij het wel maar swat. Alles voor dat kleine wondertje  ik hoop dat alles nu vlot mag gaan en dat we binnen een maand horen dat er een goedje is voor de terugplaatsing!!!!
Meid22, ik ben ook benieuwd hoe mijn cyclus zal zijn na de hormonen. Ik hoop maar dat ze snel komen zodat alles weer vlug in orde is voor de terugplaatsing! Stom dat je het vanaf die moment dan weer niet in handen hebt.
Sochra; mss innestelingsbloed?? Ik zal duimen voor jou!
Liefs DD 
3230 antwoorden en 31042024x bekeken
Lizzy - schreef op 16-10 om 18:56
Louisag, wat een verhaal zeg! Verschrikkelijk! Maar gelukkig een erg goede afloop!
Meid22, ik zou er op rekenen dat het wat later komt. Bij mij was het 5/6dagen later dan normaal.
Veel meiden weer druk bezig zeg! Ik hoop echt snel op goed nieuws, want dat is alweer veel te lang geleden op het forum.

Ik ben aardig ingestort de afgelopen weken. Ik was continu van slag en aan het huilen om ‘niks’. Ik weet niet hoe een burn-out voelt maar ik weet wel dat ik op moet passen dat het niet die kant op gaat. Ik kon me haast niet tot werk zetten. De 2e mislukte icsi poging icm verhuzing naar een nieuwbouwhuis heeft veel stress en emoties opgeleverd. Gelukkig hadden wij nog vrije dagen gepland staan en zijn nu last minute naar Sri Lanka! Even de gedachten op wat anders en uitrusten. Want daar heb ik nu vooral behoefte aan. Bedankt nog voor de lieverd berichtjes. Meiden, sterkte allemaal!! Hou vol en houd moed!
meid22 - schreef op 16-10 om 19:07
@Lizzy vreemde is wel dat de krampen wel al vanaf zaterdag aanwezig zijn, dus dacht eigenlijk dat het zaterdag misschien al zou komen of zondag maar het is er nog steeds niet  wordt er echt verdrietig van want wil juist door, en hoopte zo voor donderdag ongesteld te zijn omdat ik dan naar ziekenhuis moet en dan kon ik meteen dan bloed laten afnemen hoef ik niet weer terug te komen.    Vind naar het ziekenhuis gaan hoop gedoe omdat hij niet om de hoek is en ik geen rijbewijs heb dus ook nog afhankelijk van anderen (Man en moeder) en gewoon lastig met me werk.
Wat fijn dat jullie lekker er tussenuit zijn  heel veel plezier saampjes  
En nieuwbouwhuis wat leuk  ons huis is van 2011 dus ook relatief nieuw maar wij zijn tweede eigenaar (eind 2016 gekocht feb 2017 er gaan wonen) zou hierna ook graag een nieuwbouwhuis willen, had er begin dit jaar bijna een willen kopen maar kinderwens bruiloft huis verkopen en nieuwbouwhuis leek me echt te druk dus verhuisplannen zijn voor ons van de baan (ons huidige huis heeft 4 slaapkamers) verhuizen hoeven we dus ook niet echt.
Hoop in elk geval heel hard dat voor jou 3x scheepsrecht is  liefs 
meid22 - schreef op 16-10 om 19:13
Dubbel
Sochra - schreef op 16-10 om 22:59
wel ze zijn er. donderdag dus bloed laten nemen en dan zien we weer verder deze ochtend pregnyl bij apotheek gaan halle gigantisch druk en ik stond daar bekan te bleite in de winkel 
Louisag - schreef op 17-10 om 07:39
Sochra aan de ene kant jammer dat de ms doorgebroken is. Maar nu kan je weer verder vooruit denken.

Meid22 geef je lichaam even de rust. Die ms komt er wel en dan kan je weer stapje voor stapje vooruit kijken.

Lizzy ik begrijp je gevoel heel goed. Die situatie waar jij je nu in bevindt dat is ook mijn angst. Neem je tijd en begin aan icsi 3 wanneer jullie er beiden aan toe zijn.
We hebben op heel veel dingen in het leven invloed maar op dit niet. Ik ga hard voor jullie duimen!

DD wat een goede 1e meting! Hoe groot waren de follikels al?

Betty op naar een nieuwe ronde vol nieuwe kansen.

Marie wat beschrijf je het afscheid van de opa van je man mooi. Hopelijk kunnen jullie er op een fijne manier op terugkijken en kunnen jullie dit grote verlies na verloop van tijd een plekje geven. Vergeten zillen jullie deze bijzondere opa in ieder geval nooit.

Elisabeth hoe gaat het met jou?
meid22 - schreef op 17-10 om 07:51
@Lousiag het is nogal frustrerend als je al 2 jaar een stabiele cyclus hebt en deze nu zo in de war wordt geschopt door de hormonen, toen 5 dagen na de punctie werd ik ook ineens ongesteld en dat is echt niet fijn zeker niet als je zonder tas op je werk bent en dus een collega om tampons moet vragen in een vol kantoor (ja misschien stel ik me aan maar ik voel me daar gewoon niet heel prettig bij). En zo is het ook niet fijn om wel de buikkrampen te hebben maar niet het bloed, durf sinds zaterdag al niet zonder maandverband te lopen omdat ik denk dat het elk moment komt (en ik niet wil doorlekken) dus erg comfortabel is het niet  
En ja wil uiteraard ook graag door ;-) (zeker omdat ziekenhuis in december en januari grootendeels dicht is) 
Dit is echt zo vervelend  
meid22 - schreef op 17-10 om 08:04
Dubbel
Louisag - schreef op 17-10 om 11:44
Na de verschrikkelijke dag van afgelopen zondag kunnen we er nu toch wel zeker van zijn dat vanmiddag de terugplaatsing door gaat.
Ze konden vandaag tot 10.30u bellen om mede te delen dat er geen embryo's ontstaan zijn. Inmiddels zijn we alweer een uur verder en er is niet gebeld.
Zondag leek alles onmogelijk maar de wonderen zijn de wereld niet uit. Ik weet ook wel dat dit nog niets zegt of het blijft plakken. Maar.... Er zijn mogelijkheden en daar zijn we al zo blij mee

Nancy - schreef op 17-10 om 12:00
Louisag, Wat een geweldig nieuws! Ik ga zo hard voor jullie duimen dat het een pakkertje mag zijn.
*Lotus* - schreef op 17-10 om 12:04
Wat een mooi nieuws louise ik blijf keihard doorduimen
DD - schreef op 17-10 om 14:25
Louisag super dat de terugplaatsing kan doorgaan! ik duim met 100 duimen dat het kleine wondertje mag blijven plakken en knus mag groeien in mama's buikje!
er zaten follikels in van verschillende grote geloof dat de grootste 15mm was.. Zaten er van 11,10,13 en dan nog wat kleintjes. morgen mag ik l terug op controle want gisteren nog geen uur na bloedafname belden ze al dat ik donderdag ipv vrijdag mag terug gaan omdat mijn waarden zeer goed staan. Dus nog even af tellen en dan zijn we aan de pick up.. vind dit heel spannend!
meid22 begrijp heel goed dat je gefrustreerd bent dat u regels niet komen. Had dit ook toen ik wist dat we konden starten bleef het precies maar duren. Even proberen niet aan te denken, hoop voor je dat ze snel komen. Ik verlang ook niet tot het moment dat ik weet dat de terugplaatsing zal kunnen plaats vinden want ben bijna zeker dat ik dan net mijn regels zal gehad hebben drie dagen voor ze bellen ofwel dat ze ook uitblijven..
en zo zie je maar dat de ene verlangt naar regels en de andere niet, vind het heel jammer voor je Sochra!

DD
Sochra - schreef op 20-10 om 20:49
vrijdag nu naast gesprek mett spygoloog en donatie van de back up nu ook bloed afnamen en echo ( omdat ik op dag 11 zal zitten dan) dus kan zijn dat we dan zondag al bevruchting hebben en dan volgen we 2 weken limbo. heb best wel wat stress
Marie - schreef op 22-10 om 09:19
Nou meisjes... vandaag NOD.. nog geen bloed, maar heb weinig hoop.

Ondanks het bloedverlies op 13 oktober - 5 dagen na eisprong - heb ik verder geen aanleiding te denken dat ik zwanger ben. Vanaf zaterdag loop ik al met een maandverbandje in.. had zaterdag beige verlies.. maar niet veel. Tijdens het vrijen gisteren licht bloedverlies, maar daarna niet meer. 
Wel heb ik bekende krampen, maar het komt niet op gang... door het bloedverlies de 13e kreeg ik hoop, maar ben er bang voor dat het nu ook niet raak is. 

Woensdag krijg ik de resultaten van m'n bloedtest op progesteron. Mijn man is deze week op oefening dus zie hem vrijdagavond pas weer. Als de menstruatie doorbreekt en de test is positief gaan we iui6 inplannen en een intake voor ivf. Mijn hoop dat het niet zover hoeft te komen is groot, maar het vertrouwen helaas niet.. 
Zou er toch een wondertje gebeuren deze maand voor ons? 
Elisabeth93 - schreef op 22-10 om 09:42
Marie heb je al een zwangerschapstest geprobeerd?
Marie - schreef op 22-10 om 12:50
Hi Elisabeth,

Nee, ik test nooit voor of op NOD. Als ik al aan testen toekom dan is het NOD+2 of meer. Nu ik veel meer inzicht in mijn eigen cyclus heb en precies weet wanneer ik ovuleer en hoe lang mijn LH fase is, heb ik tot nu toe niet meer getest want telkens kwam m'n menstruatie voor NOD, op NOD of NOD+1.

Enige die er wijzer van wordt is de fabrikant. Testen veranderd de uitkomst niet en ik kan na 3,5 jaar het geduld wel opbrengen om af te wachten  Neemt niet weg dat ik het enorm spannend vind zo rond NOD  

Nog meer dames die NOD hebben vandaag of morgen? 
Elisabeth93 - schreef op 22-10 om 13:37
Ah zo Marie. Snap je volkomen, zeker na zo een lange tijd.

Ik heb woensdag mijn NOD. Gisterochtend al getest, helaas negatief (ben nu een jaar bezig en heb PCOS). Dit is mijn eerste ronde met Clomid 50 MG.

Op dag 11 had ik 2 mooie eitjes. Éen 16 en één van 18. Op cyclusdag 16 waren ze beide ''weg''. Die van 18 was helemaal niet meer te vinden en die van 16 zagen we nog maar dan opengebarsten zeg maar. Baarmoederslijmvlies was 7 mm. Na een week bloed moeten prikken. Progesteronwaarde was 86 dus dat was ook prima!

Ookal teste ik negatief, weet heel goed dat het toch alsnog raak kan zijn, maar daar heb ik wel een hard hoofd in hoor. Nu sinds vandaag veel last van een gevoelige/krampende buik.
Louisag - schreef op 23-10 om 06:00
Sochra wat bedoel je precies met 2 weken limbo? Begrijp ik het goed dat je met iui bezig bent?

Marie en Elisabeth93 spannende dagen voor jullie. Ik ga voor jullie duimen.
Marie - schreef op 23-10 om 09:06
Elisabeth ik hoop voor je dat de krampen niet negatief zijn, maar het gevolg zijn van een innesteling. 
Dankjewel Louisag enorm spannend! Vanmorgen NOD +1, 15 dpo, droog wakker geworden. Is nog steeds spannend, want ik heb ook rondes gehad met een lh fase van 14 dagen. Het kan nog alle kanten op en ik heb niet het idee dat ik zwanger ben, maar goed... we zullen zien! 
Elisabeth93 - schreef op 23-10 om 09:27
Louisag en marie dankjewel.

Ik weet vrijwel zeker dat mijn ms er aan komt. Sinds kort begonnen met temperaturen, maar zit nu 1 dag voor bod en temperatuur is al aan het zakken ik heb goede hoop voor de 2e ronde.

Heel veel succes dames.
stff48 - schreef op 23-10 om 09:32
Ik duim hier keihard voor iedereen ! ????
stff48 - schreef op 23-10 om 09:34
??? Moesten  zijn 
Sochra - schreef op 23-10 om 12:55
louisag ja iui 1 ik bedoel 2 weken zonder dat je weet of het gelukt is of niet
Louisag - schreef op 23-10 om 13:48
Spannend Sochra.
Ik als nuchtere Hollandse zit nu in de bekende wachtweken maar oooo wat vind ik het killing vooral de eerste paar dagen kon ik aan niets anders denken.
Maar wij zijn dan ook met icsi1 bezig en inmiddels zit er al weer 7 dagen een embryotje lekker warm in mijn buik.
Marie - schreef op 23-10 om 14:26
Pff nou snap echt goed dat je dan wat anders in de wachtweken zit... nou Louisag ik ga heel hard voor je duimen!
Mijn verbandje is nog mooi wit. SPANNEND!
Nancy - schreef op 23-10 om 14:35
Marie, ik duim zo hard voor je!!!!
meid22 - schreef op 23-10 om 14:52
@Marie Duim ook voor jullie mee  hopelijk morgen positief nieuws  
@Lousiag hopelijk voor jou volgende week mooi nieuws  
Hier de laatste dagen wat minder actief in deze groep (ben beheerder van nod nov dus daar behoorlijk druk mee en me man noemt me al Brabbels verslaafde hihi).
Had donderdag afspraak bij ziekenhuis voor evaluatie, hebben goed gesprek gehad, ziekenhuis heeft excuses aangeboden voor de vervelende opmerkingen en we hebben een vaste arts gekregen waar we een goed gevoel bij hadden  deze arts blijft hier nog minimaal 4 jaar werken dus hoeven nu niet bang meer te zijn voor veranderingen.
Mijn menstruatie was donderdag nog altijd niet gekomen terwijl ik een hele regelmatige cyclus heb (of had) dus inwendige echo gehad om te kijken.
Had een dik baarmoederslijmvlies en arts vertelde me dat het wel 3 weken kon gaan duren tot me menstruatie zou aanbreken, ik was hier behoorlijk van van slag en voelde me een beetje in een steek gelaten door mijn lichaam.
In de avond ben ik een hapje gaan eten en naar de bioscoop met mijn man, eventjes wat anders aan me hoofd.
Toen we in de avond laat terug kwamen (rond 23:00) voelde ik ineens nattigheid, ging naar het toilet en zag daar een druppeltje bloed.
Wist niet wat ik moest denken, zou het van de echo komen of zou het toch me menstruatie nu al zijn? 
Uiteindelijk is vrijdag ochtend de menstruatie echt (heftig) doorgebroken
Vrijdag avond begonnen met Progynova slikken (dit moet 2x per dag)
Nu dus officieel in cyrobehandeling
De arts vertelde dat de ochtend voor terugplaatsing cyro wordt ontdooid mocht dit niet goed gaan (10% kans) dan ontdooien ze een volgende en kan de terugplaatsing dus alsnog doorgaan.
Ben heel blij dat we eindelijk doorkunnen en er eindelijk een kans is op een kindje
Nancy - schreef op 23-10 om 15:02
Meid,waar slik je de Progynova voor?
Spannend allemaal hoor. Ik ga hard duimen!!
meid22 - schreef op 23-10 om 15:06
@Nancy dat is om het baarmoederslijmvlies extra dik te maken zodat de kans op innesteling groter is, daarnaast moet ik nog utrogestran gaan inbrengen 3x per dag op een nog nader te bepalen moment (dat hoor ik na de echo die op dag 10 of 11 van me cyclus zal zijn) ;-)
Lief van je
Louisag - schreef op 23-10 om 15:09
Spannend Marie. Ik ben nog steeds voor je aan het duimen. 
Meid22 wat fijn dat de ms toch doorgebroken is. Op zich is het ook best raar dat het baarmoederslijmvlies dik was bij de echo maar de ms pas 3wkn later zou komen toch? Bij mij bouwt het BM slijmvlies zich juist op en dat zag je ook altijd goed op de echo's. Wanneer moet je nu naar het ziekenhuis voor een echo? Of hoe gaat het nu in zijn werk? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan