Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Jenny00 - schreef op 25-12 om 10:49
Lieve meiden, ik wil jullie even een hele fijne kerst wensen! Ik wens jullie allemaal veel liefde toe en mijn kerstwens is dat iedereen hier volgende kerst een kindje mag hebben  Liefs Jenny
3230 antwoorden en 30852967x bekeken
Mir - schreef op 25-12 om 14:03
Hey lieve meiden,
Na een korte periode van "social media rust" kom ik toch even op de valreep van 2017 met positief nieuws! 
Ik wens jullie allemaal hele fijn kerstdagen en dat al jullie wensen, vooral die ene grote wens, uit mogen komen in 2018 
Proudmommy - schreef op 25-12 om 15:48
Iedereen een vrolijkkerst en natuurlijk een gelukkig en gezonde vruchtbare 2018!! 


Mirr, wat een goed nieuws!!! GEFELICITEERD!
^-^ - schreef op 25-12 om 16:31
Mir van harte gefeliciteerd!

Iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een gezond en vruchtbaar 2018!!
skybles - schreef op 25-12 om 17:16
Super zeg! Gefeliciteerd! Wat zullen jullie in de wolken zijn deze kerst 
Jenny00 - schreef op 26-12 om 10:57
Gefeliciteerd Mir! Dat is wel het allerbeste kerstkado  
Eva - schreef op 26-12 om 11:30
Hele fijne feestdagen meiden hopenlijk allemaal met een fantastisch 2018 vol baby geluk 

Wauwww van harte gefeliciteerd mir wat een mooi kerstkado  !! 

Cindy (Gast) - schreef op 26-12 om 14:03
Goedemiddag iedereen
Allemaal fijne feestdagen en een vruchtbaar 2018
Ik ben nu een tijdje niet meer hier geweest omdat ik het even allemaal rust wou geven. 
Ik ben nu al 8 dagen ongesteld en heb zeer veel last van bloedneuzen. Is dit normaal ? 
OnzeWens (Gast) - schreef op 27-12 om 01:08
Ik praat ook graag mee. Na deze maand zijn we het jaartje rond. Ik heb nu mijn tweede cyclus met clomid.
Lucky - schreef op 27-12 om 12:46
Gefeliciteerd Mir 
Eva - schreef op 27-12 om 18:07
Haay meiden ,

Hoe gaat het met iedereen ? 
Hopenlijk een beetje kunnen genieten van elkaar met kerst ?

Cindy 8 dagen ongesteld kan best eens voorkomen de boeldneuzen  zijn misschien toeval als je teveel bloedneuzen hebt kun je altijd naar de huisarts gaan wel vervelend dat je al zo lang ongesteld ben ! 

Welkom onze wens en veel succes hopenlijk is deze ronde met clomid raak voor jullie ! 


Summer hopenlijk is het gerotzooi snel voorbij en kunnen jullie optimaal genieten wel fijn dat je voor een vroege echo mag meid !!! 
Liefs 


Annesje - schreef op 28-12 om 09:07
Dag dames

Ik ben helemaal in de war na gisteren. Het is te zeggen, ik baal heel erg. Gisteren was de dag van mn bloedtest. 's Morgens had ik thuis nog een test gedaan en daar was duidelijk een streepje te zien binnen de 5 minuten. Ik had er mijn man zelfs nog voor uit bed geroepen en hij zag het ook. We hadden dus wat hoop...maar dan het telefoontje van het ziekenhuis: geen goed nieuws, negatieve bloedtest.  Dit kwam toch wel aan! Zo vreemd! Ik was zo van slag dat ik zelfs vergeten ben te zeggen dat ik thuis wel een positieve test in handen had.
Nu dus weer wachten op mn menstruatie.
Er kan nu ook geen behandeling gestart worden vermits ze dicht zijn tot 7 januari. Dus een maand geen behandeling...

Dat 2017 maar snel voorbij is, wat een rotjaar! 


Mir: Gefeliciteerd met het goede nieuws, fijn voor jullie!
Marie - schreef op 28-12 om 09:14
Hee meiden!

@Mir, gefeliciteerd meid! Van harte gegund! Geniet ervan!
@Onzewens, welkom. Is er een speciale reden dat je Chlomid bent gaan gebruiken? Ik gebruik het ook voor IUI, maar heb nu al 2 keer overstimulatie  
Ja meiden... weer 4 eitjes gegroeid, waarvan 3 twijfelgeval of ze gaan springen. Mijn ziekenhuis wil max 2 eitjes zien die gaan springen - bij 3 of meer wordt de cyclus afgekapt en gaat de IUI niet door. Gisteren echo gehad, vanmiddag gaan ze weer een echo maken om te kijken of de 3 eitjes zijn gegroeid of dat er 1-2 zijn gegroeid en hoe deze er uitzien. De grootste was 16-12 mm, wat ook niet optimaal was.. heb het idee dat die stomme hormonen juist meer kwaad dan goed doen. 
Heb de afgelopen dagen echt enorme opvliegers & snachts wordt ik badend in het zweet wakker. Ik had gisteren al een slecht voorgevoel over de echo, maar we zullen vanmiddag moeten gaan afwachten om te zien of de IUI door zal gaan. Als dat zo is, moet ik waarschijnlijk morgen al terugkomen. 

Pfff... tis toch wat! Hoe waren jullie feestdagen? Lekker genoten? Wij hebben wel echt ontzettend leuke dagen gehad. Vandaag en morgen mag ik werken maar dat is altijd wel gezellig  
Jenny00 - schreef op 28-12 om 13:04
Tjeee Annesje, kan me voorstellen dat dat echt een enorme domper is! Wat voor test had je gebruikt? En was de HCG waarde van je bloedtest echt 0? 

Marie, balen dat de Clomid zoveel eitjes laat rijpen. Hopelijk vanmiddag 1 mooi groot ei op de echo! Laat je even horen hoe het eruit zag?
Cindy, gaat het ondertussen al beter met je?
Welkom OnzeWens! 

Ik ben eerlijk gezegd wel blij dat de kerstdagen voorbij zijn. Had het behoorlijk moeilijk eerste kerstdag. Mijn menstruatie zette die dag hard door en was zo intens verdrietig. 2 jaar geleden op 1e en 2e kerstdag onze eerste echo laten zien en nu 2 jaar later met lege handen en een heftige menstruatie. Nu gaat het gelukkig wel weer, af en toe schiet ik nog even vol maar ben weer wat rustiger. Vooral richten op de toekomst. Aankomende cyclus de HSG en daarmee ligt alles even stil, geen hormonen en bijna geen kans op zwangerschap. Voelt wat dubbel maar daarna hopelijk betere kansen. 

Hoe is het met de rest hier?? x
Annesje - schreef op 28-12 om 14:29
Ik had de kruidvattesten 2 voor 5 euro gebruikt. Die heb ik al altijd gebruikt en nog nooit een vals resultaat gehad. Ofwel was er een streep ofwel was er niks. Ik heb ook opgezocht of de Utrogestan een verkeerd beeld kan geven maar dit zou ook niet zo zijn. Enkel dat de menstruatie dus kan uitblijven erdoor (wat ook zo is nu in mijn geval) 
Ik heb geen idee of de HCG echt 0 was, maar alleszins te weinig om te spreken van een zwangerschap blijkbaar. 

Jenny ik kan geloven dat het moeilijk voor je was *knuffel* 

Marie, jammer van de overstimulatie. Hopelijk een goede echo vandaag dat de IUI toch nog kan doorgaan!

2018: Nieuw jaar, nieuwe kansen!!
Eva - schreef op 28-12 om 15:21
Annesje wat vervelend !!! Ik heb wel een aantal keer flink vals positief getest met kv 2 v 5 euro ik vind ze persoonlijk niet meer zo goed als een aantal jaar geleden helaas ! 
Jammer dat er geen behandeling plaats vind deze maand  veel sterkte !! 

Jenny voor jou is het dan wel prettig dat de kerstdagen voorbij zijn heftig al die emoties he!  Hopenlijk na de HSG snel  goed nieuws voor jullie ! 

Marie gelukkig heb je je lekker vermaakt met de kerstdagen ! Maar  wat een ellende voor de 2e keer overstimulatie erg frustrerend ! Hopenlijk toch een goede echo vandaag voor jullie en dat de IUI toch door kan gaan !


Hier is het rustig ! Ik voel m'n  ei wel dit keer maar we  zijn er even niet mee bezig en focusen ons op de afspraak in het ziekenhuis !
En ik knal er nog even wat kilos vanaf tot die tijd ,   ik temp deze maand dus niet en gebruik geen ovu testen  ik wilde echt  even rust in mijn hoofd creeeren en  die ene maand op al die jaren maakt dan ook geen verschil meer ( al kon ik tot voor kort zo echt niet denken ) het blijft een lastig iets maar ik doe mijn best on de rust in m n hoofd te bewaren .

Dikke knuffel voor wie hem nodig heeft 
Marie - schreef op 28-12 om 18:48
 Helaas.. 3 grote eitjes.. de kleinste van de 3 was 13,8*15,8mm en dat was nèt te groot.. had onder de 14 moeten blijven. Wat is het toch weer kut!! Ik kan hier gewoon geen positieve draai aan geven.. deze nieuwe teleurstelling valt me heel erg zwaar. Woensdag belt m’n gyn, die is dan weer terug van vakantie. Dan gaan we overleggen hoe nu verder. Liefst stop ik met de Chlomid. .. we zullen zien.. nu maar even mezelf verdrietig voelen dan later kijken we wel weer verder. 
Trees87 - schreef op 28-12 om 19:23
oooh marie ... geen goed nieuws! 
Heel veel sterkte en vol goede moed 2018 ingaan hé !!!! 
Eva - schreef op 28-12 om 19:42
Marie logisch dat je hier even geen positieve draai aan kan geven  ! Heel veel sterkte!
stff48 - schreef op 28-12 om 22:28
Goh lieve Marie , wat erg zeg
Dikke knuffel !!
Natasja - schreef op 29-12 om 08:27
Dikke knuffel Marie
Marie - schreef op 29-12 om 10:47
Dankjulliewel meiden..  Heb een slechte nacht gehad en vanmorgen opgestaan met - hoe kan het ook anders - hoofdpijn. Ik heb eens gegoogled en op diverse fora lees ik afwisselende verhalen. De gyn was niet echt overtuigend in haar verhaal over het vrijverbod, in ieder geval niet zo nadrukkelijk als bij de 5 follikels. 
Ik lees op diverse fora dat er genoeg meiden zijn die IUI wel krijgen met 3 follikels & dat er ook genoeg zijn die 'gewoon' vrijen terwijl ze een vrijverbod hebben. Ik twijfel nu heel erg... in al die tijd, ruim 2,5 jaar ben ik nog niet 1 keer zwanger geweest. Hoe groot is dan de kans dat ik een 3-ling krijg?! Bij de vorige IUI waren er 2 eitjes en hebben we al aangegeven dat een 2-ling wat ons betreft mag komen. 

Ik heb het gevoel dat we het gewoon moeten proberen op de natuurlijke manier.. dat er 3 follikels zitten betekent nog niet dat ze ook alledrie een eitje hebben, gaan springen, bevrucht worden &/of innestelen. Bovendien ben ik nog nooit zwanger geraakt op de natuurlijke manier, dus de kans is <10% en de kans op 3-ling bij zwangerschap is geloof ik 3/4% dus met een snel rekensommetje heb ik een kans die kleiner is dan 0.3% op een 3-ling. Ik vind het wel het proberen waard....
Jenny00 - schreef op 29-12 om 11:12
Marie, als ik jou was zou ik er ook voor gaan. Wat je zegt, de kans is zo klein dat je een 3-ling krijgt. Uiteraard is die kans er wel, dus als je daar oke mee zou zijn zou ik deze ronde niet verloren laten gaan. 
Hoe staat je partner hier tegenover?
En ga je nog wel door met Clomid (mocht het niet lukken deze ronde) ik vind het klinken alsof jou lichaam dit dus helemaal niet nodig heeft.. Er kan toch ook IUI worden toegepast in een natuurlijke cyclus? Zijn er hier meiden die daar ervaring mee hebben misschien?

Eva - schreef op 29-12 om 12:20
Marie,  persoonlijk zou ik er ook voor gaan !  
Als  je gevoel zegt doen en jullie staan er samen achter  is het zeker  poging waard ! 
stff48 - schreef op 29-12 om 12:33
Hè Marie , ik zou je gevoel volgen & er gewoon voor gaan !!
Marie - schreef op 29-12 om 13:06
Dankjulliewel meiden - het voelt bijna als een ethisch dilemma.. maar het voelt te slecht om het niet te proberen. Vanavond maar eens goed over praten, maar weet eigenlijk al bijna zeker dat m'n vriend ervoor wilde gaan. Dat was al meteen zijn eerste opmerking, maar ik wilde het even laten bezinken en research doen om het echt wel verantwoord is.. maarja, als ik iets heb geleerd dan is het dat niets zeker is in het leven. Dus ik wil de gok wel wagen!

Ik weet nog niet wat we gaan doen met de Chlomid - maar wat mij betreft stoppen we er gewoon mee. Ja, je kunt IUI ook in de gewone cyclus doen. Het enige voordeel van de Chlomid is dat de cyclus mogelijk wat ingekort wordt (maar dat is bij mij niet het geval geweest de afgelopen 2 keer) en dat er wat makkelijker bepaald kan worden wanneer de eisprong plaatsvindt... maar ik zou bijvoorbeeld wel de Ovitrelle kunnen spuiten de volgende keer (mocht het dan nog nodig zijn). 

We gaan zien wat het nieuwe jaar ons gaat brengen, maar wij gaan dit weekend het jaar knallend afsluiten (letter en figuurlijk)  
skybles - schreef op 29-12 om 13:35
Bij ons in het ziekenhuis doen ze ook gewoon de inseminatie met 3 follikels. 

Ik was er ook voor gegaan! 
Lucky - schreef op 29-12 om 18:47
Marie volg je hart.
Ik zou het zelf ook gewoon doen en dan zie je wel wat er gebeurd.
En als je 3 kids krijgt dan ben je meteen klaar 

Heb geen idee wat er hier als max gezet werd.
Bij mij zoiezo 1 omdat ik met bechterew beter geen tweeling kan krijgen ivm rug want zou niet goed zijn voor mijn gezondheid en dat is wel belangrijk als je zwanger bent.

Zet hem op meis.
Eva - schreef op 01-01 om 12:23
Iedereen een heel gelukkig gezond en liefdevol nieuwjaar gewenst ! 
Dat al jullie wensen uit mogen komen 



Eva - schreef op 01-01 om 12:23
Iedereen een heel gelukkig gezond en liefdevol nieuwjaar gewenst ! 
Dat al jullie wensen uit mogen komen 



Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan