Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Eva - schreef op 29-11 om 13:47
Stff48 
Wat vervelend dat de gyn niet zo vriendelijk was als verwacht ! Het is toch wel belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je gyn vind ik persoonlijk , als het zo blijft zou ik ook zeker overwegen om over te stappen maar een andere gyn !!!!  Ik heb zelf helaas een hele slechte ervaring grhad  afgelopen april met een gyn waardoor ik niet eens meer terug durfde naar het ziekenhuis!!
 Iets dat toen gelukkig keurig opgelost werd door de verloskundige ( die ook geen fan waren van die man bleek achteraf ) toen en ben toen bij een andere gyn terecht gekomen in hetzelfde ziekenhuis en wat een wereld van verschil was dat !!
 Anyway als de tweede afspraak dus weer zou voelt zou ik zeggen kies voor jezelf en vraag naar een ander  hopenlijk had je gyn idd gewoon een slechte dag !!

Marie spannend heel veel succes klinkt als een geweldige kans !! 
3230 antwoorden en 30850381x bekeken
Jenny00 - schreef op 29-11 om 14:43
Marie, heb je al nieuws ontvangen over de mogelijke baan?
Tink, tuurlijk mag je mee blijven praten hier! Wil je zelf nog wel een kindje? (aangezien je zo benoemd dat je vriend dat niet meer wil..)
Stff, krijg je dinsdag dan ook al gelijk de uitslagen van je bloedonderzoek/echo? En wanneer mag je man 'het potje' inleveren?
Annesje, hoe is het met jou? 

Zeentje, hopelijk mooi nieuws voor jou volgende week! Op zo'n kado hoop ik voor de kerst
Eva, fijn dat we hier inderdaad een beetje herkenning kunnen vinden. In mijn omgeving, ondanks veel lieve mensen, zijn deze gevoelens niet zo bekent. Zag dat jullie ook al lang bezig zijn. Hopelijk is het snel weer raak! 

Mir, is er bij jou al nieuws? Of test je morgen pas weer? Hoop zo voor je dat het een plusje/2e streepje/'zwanger' wordt! 

Natasja - schreef op 29-11 om 14:58
Dank je Jenny00
Ik hoop het stiekem ook, maar ben ook bang dat ik te hard ga hopen.... dus probeer ik niet te veel te hopen 
Mir - schreef op 29-11 om 18:14
Ik ben gestopt met testen. Werd er een beetje geobsedeerd door haha. En ook teleurgesteld, omdat het steeds negatief was. Dus om mezelf verder te beschermen test ik pas weer op m'n officiële testdag en dat is vrijdag 
stff48 - schreef op 29-11 om 19:44
Hè lieverds , ben wel blij dat ik ben gegaan maar komt ineens veel op me af hè ..
Wat lief dat jullie aan me denken !
Direct inwendige echo gehad , bloedonderzoeken .. manlief zou voor dinsdag zijn goedje ook moeten afleveren zodat we dinsdag alle resultaten hebben ,, dinsdag krijg ik opnieuw een inwendige echo om te zien of mijn follikels genoeg groeien .. best wel spannend dat we dinsdag eigenlijk al gaan weten waar we voorstaan hè ... 
mijn man was gisteren niet echt zo blij te horen dat hij een spermaonderzoek moest laten doen , maar hij heeft me vandaag verteld dat hij gewoon bang heeft dat hij onvruchtbaar ofzo zou zijn door zijn vroegere heup operaties .. maar hij zou vrijdag toch zijn potje vullen zei hij  
Xxx
Mir - schreef op 29-11 om 21:50
Succes stff48, spannend allemaal hè?
stff48 - schreef op 29-11 om 23:23
Ik probeer zo rustig mogelijk te blijven maar merk wel dat ik met mijn gedachten afdwaal op Mn werk  dus vind het toch wel spannend ja ! Xx
^-^ - schreef op 30-11 om 09:01
Spanned Mir!

Stff48 heel veel succes! Wij vonden het ook heel spannend. Duim voor je! 

Ik heb maandag mijn 1e inwendige echo / follikel meting. Ben ook benieuwd hoe het er van binnen allemaal uitziet bij mij! 
Annesje - schreef op 30-11 om 10:47
Dag dames

Stff, spannend! En hopelijk heb je volgende keer een goed gevoel bij de gyn, anders zou ik ook veranderen als dat mogelijk is. Het is al niet fijn die gynbezoeken en als je er dan nog geen goed gevoel bij hebt...
Succes maandag Summer...ook spannend!
Ik ben op controle geweest vanmorgen. De spuiten doen hun werk, ik heb 1 follikel van 12mm en het baarmoederslijmvlies was heel goed. Nu weer verder spuiten tot en met zondag en dan maandag terug op controle. Ben wel opgelucht want ik wist niet wat voor effect de menopur op me ging hebben!
Marie - schreef op 30-11 om 10:50
Hee meiden,
Gisteren een drukke dag gehad, dus kon helaas jullie niet bijpraten. Helaas is de keuze toch op een andere kandidaat gevallen dus geen nieuwe job voor mij! Jammer, maar er is een last van m'n schouders want het idee om mijn collega's te verlaten zat me ook niet helemaal lekker. Dus het is goed zo, m'n collega's waren heel blij te horen dat ik bleef en dat geeft ook wel een fijn gevoel. Nu mag ik in ieder geval op mijn verjaardag 5 februari naar Barcelona met collega's, dus dat is ook niet geheel vervelend  
Verder heb ik gisteren direct na werk een acupunctuur behandeling gehad, de dame die dat bij mij doet was heel enthousiast en positief. Heb een moxa behandeling gehad en in vergelijking met voorgaande keren werden de naalden snel warm. Ik ging helemaal zen weg...
De spuit Ovitrelle zetten vond ik spannend, maar dat ging ook goed. Vriendlief heeft me nog geholpen met timen. Was echt heel lief van hem. Ik ben alleen heel erg verdrietig geworden toen hij gisteren geen seks wilde hebben. Ik hoopte dat hij nog wel een zaadlozing zou hebben. Heb een heel gesprek met hem gehad, en dat was ook een goed gesprek maar ik ben er nog steeds wel verdrietig door. Ik hoop dat het zaad van goede kwaliteit is als hij vrijdagochtend moet produceren terwijl hij maandagavond voor het laatst een zaadlozing heeft gehad. Tenminste... als hij zelf niet gisteravond nog z'n best heeft gedaan - want dat was mijn uiteindelijke voorstel en heb er ook niet meer naar gevraagd vanochtend... 
Pfff... lastig als ik er zo positief in sta en alles eraan doe om de voorwaarden zo goed mogelijk te maken en hij weet het allemaal niet en heeft het onvermogen om dit te doen ondanks dat hij wel heel graag wil.  
Marie - schreef op 30-11 om 10:52
Stff, wat spannend voor jullie! Ik duim dat de zwemmers goed zijn!!
Toitoitoi!
Annesje - schreef op 30-11 om 11:06
Hoi Marie...Jammer dat de keuze op iemand anders is gevallen maar wel goed dat je nu weet waar je aan bent en dat je huidige collega's blij zijn dat je blijft. Geeft toch ook een goed gevoel eh.:-)

Wel jammer dat je vriend niet wou...  Maar ze halen toch sowieso de beste kwaliteit zaadcellen uit het sperma om in te brengen dus het zaad zal sowieso wel goed zijn. Goed dat je erover kon praten met hem! 
Jenny00 - schreef op 30-11 om 11:09
Marie, dikke knuffel! Snap goed dat je daar verdrietig van wordt.. Het is niet niks om hormonen te spuiten en dan lijkt zijn onderdeel zo'n kleine moeite he. Ben je erachter wat de reden is dat hij dit zo niet wil? Is hij ergens bang voor? Of heeft het medische traject invloed op hoe hij tegen seks aankijkt op dit moment?
Wel fijn dat je zo'n goed gevoel had bij de acupunctuur. Ik merk dat bij mij ook de rust in m'n lichaam terugkeert, misschien wel mede daardoor. Het is hoe dan ook al fijn om even echt verzorgd te worden en een plek te hebben waar je verdriet er ook mag zijn. Tenminste, zo ervaar ik dat. 
Hopelijk voor jullie vrijdag gewoon goede zwemmers! En fijn van die lieve collega's

Annesje, wat een goed nieuws dat je lichaam goed aan de slag gaat dankzij de hormonen! Op naar een mooie eisprong  

Stff en Summer, succes maandag en dinsdag! Spannend die eerste onderzoeken & uitslagen, maar ook fijn om te horen hoe het ervoor staat. 
Hoe is het met de rest hier? x
Marie - schreef op 30-11 om 14:16
Ja heel jammer Annesje, maar inderdaad wat je zegt - het geeft een heel goed gevoel dat mijn collega's me zo waarderen en het me toch zo enorm hebben gegund. Dat is mij ook onwijs veel waard!

Je hebt gelijk, ze halen de beste kwaliteit eruit - maarja.. ik wil gewoon heeel graag dat het slaagt! En vorige keer was zijn zaad enorm goed en daarom was ik zo vol vertrouwen. We zullen vrijdag de telling moeten gaan afwachten. Hopelijk heb ik me inderdaad druk gemaakt om niets! We hebben er gelukkig goed over kunnen praten - maar helaas heb ik niet kunnen ontdekken waar het probleem 'm in zit. Ik denk wel dat een vervolg op ons gesprek zeker moet komen en eventueel dat hij hier professionele hulp bij zoekt. 

Dankjewel Jenny, Ik denk niet dat het 'm zit in angst of zijn kijk op ons seksleven. Hij is altijd wat terughoudend geweest en een lager libido dan ik. Omdat ik psychologie heb gestudeerd blokkeert hij telkens als ik doorvraag omdat hij het idee heeft dat ik hem analyseer, maar ik heb ook ECHT het idee dat er meer achter zit. Maarja... we zullen zien, misschien krijg ik hem zover dat hij er wel over gaat praten met mij. Hij gooit het erop dat hij moe is - maar dat koop ik niet  

Acupcuntuur werkt goed voor mij - ik voel dat mijn lichaam er echt op reageert en ik kan goed praten met de dame die dat doet. Het voelt een beetje als yoga, ik  kom helemaal ontspannen terug. 

Ik duim voor goede zwemmers morgen!!! Heb lekker vrij genomen dus ga rustig aan doen naderhand. 
Natasja - schreef op 30-11 om 15:21
@annesje
Fijn dat de spuiten werken zoals het hoort
@Marie
Jammer van de baan, maar ook weer fijn da Ik hoop dat je mogen een goede iui krijgt. Met heel veel goede zwemmertjes van je vriend.
Natasja - schreef op 30-11 om 15:26
Grrr stomme pc....

Mijn bericht voor jou Marie was nog niet klaar....
Jammer van de baan, maar ook fijn dat je zo gewaardeerd wordt door je collega's. Ik hoop in ieder geval op een goede iui voor morgen voor je, met heel veel goede zwemmertjes van je vriend.
En ga maar lekker iets leuks doen samen na de iui, gezellig bankhangen met een filmpje of zoiets... Dat doe ik ook elke keer. Ik ga na de iui ook niet meer werken. daar voel ik me ook niet fit genoeg voor, vooral geestelijk dan niet
Mir - schreef op 30-11 om 17:35
Heel veel succes morgen Marie 
Eva - schreef op 30-11 om 21:27
Succes morgen marie !!! 
Mir - schreef op 01-12 om 08:10
Mijn test is negatief  Ik voel me zo depri. Kan niet nog meer teleurstellingen aan. Het was het enige geweest dat deze ellendige decembermaand weer een klein beetje goed had kunnen maken. Een lichtpuntje die we op dit moment zo hard nodig hebben. Het mag wee niet zo zijn voor ons... Nu alles weer proberen te verwerken, een plekje geven en zo goed en kwaad als het gaat weer doorgaan 
Annesje - schreef op 01-12 om 08:58
Oh Mir... *Dikke knuffel*

Marie, veel succes vandaag met je IUI!!
Natasja - schreef op 01-12 om 09:23
Oh Mir dikke knuff
Lucky - schreef op 01-12 om 09:27
Dikke knuffel Mir.

Marie succes vandaag en op naar een mooie test.

Ik was 2 dagen te vroeg ongesteld dus was zwaar balen maar ja zo gaat het elke maand.
Had zo gehoopt dat na hsg in augustus er snel een zwangerschap zou zijn.
Ondanks dat er bij ons beide geen reden is gevonden voel je je als vrouw toch naar en schuldig omdat het niet lukt.
Ik ben er zo aan toe en word er niet jonger op (39 )
We hebben nog 1 ivf poging maar die laat ik nog even staan tot volgend jaar ivm baan die ik nu heb en daar graag wil blijven en hoop op contract.
Na jaren zoeken nu echt een leuke baan wat echt voor mij is.
Ondertussen zijn wij na hsg elke maand zelf bezig om zwanger te raken in de hoop dat het natuurlijk lukt.

Verder wens ik iedereen veel succes en hopelijk nog wat mooie testen voor het jaar 2017 over is 
Marie - schreef op 01-12 om 09:48
Superbedankt meiden, wat lief dat jullie aan ons denken! We hebben vanmorgen het zaad ingeleverd en over een half uur ben ik aan de beurt! Spannend!!! Vriendlief was supergestressed maar we hebben jntussen ook kunnen lachen. De kaarsjes branden bij ons en bij vrienden en m'n schoonzusje. Wat een steun allemaal, echt overweldigend! En... potverdrie die rothormonen laten we zo janken elke keer! Hihi!

Mir wat ontzettend kut! Ga lekker shoppen voor kerst, verzet je gedachten en trek een lekker flesje wijn open! 2017 was niet jullie jaar, maar 2018 gaat dat worden!!! Hiu daar aan vast meid! 

Lucky, wat jammer!! ik hoop voor je dat de ivf gaat lukken, weet je al wanneer je ervoor wilt gaan? Heb je ook al acupunctuur geprobeerd? Er is wetenschappelijk onderzoek dat het ook echt de kansen vergroot voor oa. ivf!
Nou meiden!! Toitoitoi!
Marie - schreef op 01-12 om 12:17
We zijn weer thuis.. de IUI ging niet vlotjes.. de gyn had moeite het rietje door de bmm te krijgen. Ze heeft daarom een paar hulpmiddelen gebruikt waardoor het pijn deed. M'n vriend wilde niet meekijken hoe ze het zaad inbracht, dat vond hij maar niks. Hij is eigenlijk al de hele ochtend bok chagrijnig.. heb het idee dat het van de zenuwen komt. Heb even thuis wat gerommeld maar lig nu toch even op de bank met een warmtezak op m'n buik. Katje er meteen opgekropen, was echt lief!

Het goede nieuws was wel dat er 24 miljoen goed zwemmen zaadjes waren gefilterd!! De cijfers van het ongefilterde zaad was niet zo goed als de vorige keer maar nog steeds ruim voldoende! M'n vriend vond alleen de 10% slagingskans tegenvallen. Ik heb gezegd dat het gewoon 50-50 zou zijn. Wel of niet zwanger  we moeten natuurlijk rekening houden met een kans dat het niet lukt maar ik blijf positief! Alle voorwaarden zijn goed dus het moet gewoon lukken. 16 december mogen we testen!!! Dit worden 2 heul lange weken!!!
Natasja - schreef op 01-12 om 13:28
Hey Marie,

Ik heb de afgelopen 2 keren ook een minder vlotte iui gehad. Ze hebben mij gezegd dat dat kwam omdat er een knik in mijn baarmoedermond zat. Heb dat aan de vrouw van een collega gevraagd ( zij is vroedvrouw) en die zei dat dat heel normaal is, de ene keer gaat het vlot en de andere keer komen ze niet makkelijk langs de knik.
Ik ga ook altijd met een kruikje op de bank liggen en heb dan ook de katten die lekker bij me komen liggen. De rest van de middag kijk ik tv of lees ik een boek op de bank.
Rust nu maar lekker uit en ik duim voor je dat jullie op 16 decemeber een positieve test hebben...
Jenny00 - schreef op 01-12 om 14:59
Dikke knuffel Mir en Lucky! Blijft altijd verdrietig als het weer niet gelukt is  
Marie, fijn dat de spermacellen met zoveel goede waren! En 10% klinkt inderdaad altijd weinig vind ik. Lekker rustig aan doen vandaag. En fijn he dat er bij dit hele proces ook veel liefde is. Ben echt zo dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen waar ik meer dan ooit bewust van ben. 
Fijne dag nog allemaal
stff48 - schreef op 01-12 om 20:36
Hè lieverds , zit met iets heel vervelends ...
Over enkele weken heb ik op het werk moeten vertellen dat we aan het proberen zijn , zoals sommige onder jullie nog wel weten ( heb dit over een paar weekjes gepost  ) 
Nu vond Mn bazin het nodig om mijn schoonzus in te lichten als zij daarstraks langskwam op het werk ..
Terwijl ik zo heb gevraagd om te zwijgen .. dit doe je toch niet hè ?  ook al wist mijn schoonzus ervan , ik voel me echt dik belazerd !
^-^ - schreef op 02-12 om 13:58
He wat balen Mir en lucky!! 

Marie hopelijk toch een mooie positieve test in je handen over een tijdje!

Mag ik vragen waarom jullie rustig gaan liggen na de iui? 
^-^ - schreef op 02-12 om 14:01
Wow stff48 dat iemand zoiets kan doen! Ze waren al zo gemeen, dat kan er bij mij al niet in. Maar dit? Pff. wat lijkt het mij verschrikkelijk moeilijk om daar op deze manier te blijven werken. Heel veel sterkte want dat kan je wel gebruiken! 
Natasja - schreef op 02-12 om 16:52
@Summer ik ga altijd liggen omdat het toch wel heftig is. De spanning die je zelf hebt. Maar ook de iui is spannend. Ook omdat de iui zelf niet pijnloos is. Bij mij moeten ze altijd wroeten en wringen om het goede plekje te vinden. Waardoor mijn bm en onderbuik ook altijd gevoelig zijn. In het ziekenhuis zeggen ze tegen mij ook dat ik de rest van de dag rustig aan moet doen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan