Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Eva - schreef op 07-03 om 12:38
Jenny wat fijn dat alles goed is flink bijslapen nu !!!!

3230 antwoorden en 31006654x bekeken
Annesje - schreef op 07-03 om 14:05
Super Jenny! 

Ik moet zeggen dat ik nu ook al super onzeker ben, hier vreesde ik voor na mijn 2 eerdere miskramen. Ik voel vanalles en niks, pijnlijke borsten, dan zijn ze weer minder pijnlijk dan eerder en denk ik weer het ergste, vaak naar het toilet gaan om te kijken of er geen bloed is, denken aan morgen of mn HCG wel goed gestegen gaat zijn, ...ik maak mezelf gek op deze manier! 
En ik weet dat ik er nu niks meer aan kan doen, dat ik de natuur zijn gang moet laten gaan maar dat is zó moeilijk! Zeker omdat de natuur ons al 2 keer serieus pijn heeft gedaan. 
Eva - schreef op 07-03 om 14:22
Oo annesje dikke knuffel 
 
Het zijn allemaal hele logische en normale  emoties die voorbij komen,  en helaas na miskramen is het onbezorgde er gewoon vanaf  hoe graag je het ook wilt zijn en wil genieten  is het vertrouwen hebben gewoon heel erg moeilijk !!! 


De kwaaltjes probeer je je dan aan op te trekken  maar als die komen en gaan maakt dat je onzeker , maar de eerste paar weekjes zullennze niet altijd aanwezig zijn  en dat hoeft  echt niks slechts te betekenen !!

Ik hoop dat je hcg morgen mooi gestegen is en dat je stapje voor stapje wat zekerder kan gaan worden 

Jenny00 - schreef op 07-03 om 15:35
Heel herkenbaar Annesje. Dat checken op de wc doe ik dus nog steeds. Je wilt jezelf op de een of andere manier toch wat beschermen tegen dat grote verdriet. Qua kwaaltjes weet ik nu dat dat niets hoeft te zeggen. In het begin voelde ik wel van alles, maar alles niet heel overtuigend. Vanaf week 7 niets anders dan meer moe. Vroeger naar bed, that's it. Maakte mij ook heel onzeker. 
Precies wat Eva zegt, echt vertrouwen houden is heel lastig wanneer je hebt meegemaakt hoe het ook kan gaan. Hopelijk krijg je morgen een mooie uitslag. Mag je al vroeg in je zwangerschap voor een eerste echo? Misschien kun je eens vragen of je elke week mag komen, dat zullen ze vast begrijpen en kan echt wat rust brengen. 
Annesje - schreef op 08-03 om 10:31
Zo, de bloedafname voor vandaag zit er ook op. Om 14u mag ik bellen voor het resultaat. Ik moest eerst bij de gynaecoloog zelf zijn, en die viel me heel erg tegen. Niks empathisch, geen succeswensen, de vraag of ik al bloedverlies had, ...echt niet leuk! :-( Ze zei wel dat de waarden in mn bloed goed waren, dat ze vorige zwangerschap lager waren. En dan ging ze terugkijken naar de eerste zwangerschap en daarover zei ze "Ah maar hier waren de waarden thans ook hoog. Ja, we zullen moeten zien wat het geeft" Pfffff! Ik ging er dus met geen goed gevoel buiten. 
Nu zal ik het telefoontje van namiddag moeten afwachten, met hopelijk goed nieuws!
Jenny00 - schreef op 08-03 om 11:11
Wat kan dat wisselen he per gynaecoloog!
Fijn dat je om 14u de uitslag hoort. Hopelijk een mooie verdubbeling van de waarden  
Succes met wachten.. nog 3 uur. Mijn duimen draaien
Eva - schreef op 08-03 om 12:54
 Wat spannend!!!!   Duimen draaien voor je annesje  
 
Hoe is het met de rest van de meiden hier  ? 


Liefs
Trees87 - schreef op 08-03 om 14:30
oooh annesje duim ook !!!!! dat de waarden de pan uit mogen swingen.
Vergeet maar snel die commentaar van de dokter .... empathie is jammer genoeg niet iedereen gegeven. 

Ik zit ondertussen 9 dagen terug aan de pil, maar nu weer last van bloed , onder de anticonceptie ! #ksnaperdeballenvan :-( 
Dus die pil laat ik maar voor wat het is, die ene dag zal ook niet uitmaken. 
Dat het bloeden maar gewoon doorkomt dat ik men clomid kan nemen! 
@jenny ... ook goed dat jij goed nieuws hebt gekregen! 
@eva ... hoe is het met jou? 
Annesje - schreef op 08-03 om 15:02
Goed nieuws...Gestegen van 100 naar 240.
En toch ben ik niet overtuigd...zijn die waarden wel hoog genoeg vr 4 weken zwangerschap, moest het niet hoger liggen, ...? 
Maar enfin, ik moet proberen genieten dag per dag nu zeker.

Nu morgen nog een spannende dag, omdat we dan de bloedresultaten weten van in Jette. Hopelijk daar ook nog goed nieuws! 
Jenny00 - schreef op 08-03 om 15:46
Annesje, wat een goed nieuws! Ik ging gelijk even waarden googlen, bij 4 weken zwangerschap horen de waarden te liggen tussen de 3-426 dus je zit perfect  en mooi gestegen ten opzichte van 2 dagen geleden. Op naar nog meer goed nieuws morgen. 

Trees wat vreemd dat ook door de pil heen een bloeding begint. Je lichaam lijkt echt wel wat van slag. Hopelijk zet het dan nu inderdaad door tot een menstruatie en kun je weer verder. 
Eva - schreef op 08-03 om 19:02
Annesje wat  fijn dat het mooi gestegen is hopenlijk morgen nog meer goed nieuws  

Trees wat vervelend zeg steeds die bloedingen !!! Dat het nu maar snel door mag zetten zodat jullie door kunnen gaan !!!

Hier gaat het  op zich goed.
Het is gewoon even een vervelende maand na vorig jaar  en het valt me zwaarder dan gedacht,   dus af en toe een vol hoofd en wat emoties die eruit komen maar goed ook dat hoord erbij
Aan de andere kant is het een nieuwe ronde met nieuwe kans dus daar hou ik me stevig aan vast 

Proudmommy - schreef op 08-03 om 21:28
Annesje, ik weet dat het moeilijk is ken het als geen ander. Maar probeer voor nu te genieten van je zwangerschaps je waardes zijn hartsikke mooi voor 4 weken en ook nog eens goed gestegen. Deze zwangerschap zal goed gaan, probeer daaraan te denken het zal je zeker helpen voordat je denkt zijn de 12 weken voorbij. 


Dikke knuffel xx 
Ellatje - schreef op 09-03 om 22:22
Menstruatie is aangekomen.
Even een.dipje hier.niet alleen omdat het niet gelukt is maar ook
Gewoon omdat ik weet dat nu die hysteroscopie volgt omdat men vocht in baarmoeder had gezien en ze dat willen checken en ik een.beetje bang ben wat ze weer gaan vinden dan en wie weet of onze kinderwens weer wordt opgeschoven of helemaal wordt ontnomen.
Sorry.doemdenkdagje vandaag...
Ellatje - schreef op 09-03 om 22:22
Dubbele post
Annesje - schreef op 10-03 om 10:37
Jammer Ellatje...probeer het positief te bekijken. Met die hysteroscopie weet je precies of je baarmoeder normaal is en moest er iets mee zijn, kunnen ze er ook gericht iets aan doen. Het is spannend natuurlijk en je wil het liever niet, dat snap ik...knuffel!

Wat goed Trees dat je menstruatie begonnen is. Op naar een goede ronde!!

Ik heb gisteren goed nieuws gekregen in Jette. Alle bloedresultaten waren normaal, enkel genetica en chromosomen had ze nog niet binnen maar daar verwacht ze niet onmiddellijk problemen omdat de waarden van zowel mijn man als mij goed waren. Begin april belt ze om de resultaten door te bellen van genetica en chromosomen. Ik heb ook verteld over mijn onzekerheid, de wisselende symptomen en de angst. Was allemaal heel normaal, en ik mag me niet vastpinnen op symptomen. Ze zei dat er vrouwen zijn die alle kwaaltjes hebben en waar het toch mis loopt, en vrouwen die niks voelen of heel weinig voelen en waarbij het wel goed loopt. Het zullen nu zware weken zijn maar ik moet van dag tot dag bekijken, afleiding zoeken en proberen er toch ook van te genieten. 
Dus hopen dat alles goed blijft gaan en aftellen naar de 1e echo binnen 3 weken...
Trees87 - schreef op 10-03 om 11:04
@annesje ... you make my day!!! Kei goed ... nu stilletjes hopen op een mooie echo! 
Eva - schreef op 10-03 om 21:33
Trees wat fijn dat je eindelijk verder kan gaan !!!

Annesje super nog meer goed nieuws  op naar een mooie echo !!

Ellatje wat naar hopenlijk vinden ze niks geks en is er voor jullie snel goed  nieuws,   sterkte voor nu het is  altijd rot om je zo te voelen !



meid22 - schreef op 11-03 om 10:46
Helaas gaat het hier nu wat minder.               29 maart heeft mijn verloofde afspraak in het ziekenhuis voor een echo om te kijken of er zaad aanwezig is, de vorige keer was er met semenonderzoek niks gevonden.
Hij was eind dec ziek geweest (norrorvirus) en het schijnt dat dit grote invloed kan hebben op de zaadkwaliteit en het duurt dan 3 maanden voordat dit weer goed is.
Nu heeft hij dus een afspraak op 29 maart, ruim 3 maanden nadat hij ziek was, maar nu is hij dus gisteren weer ziek geworden, hij had hoge koorts en was bezig met een wandeltocht van 110 km, deze wilde hij natuurlijk graag uitlopen en de ehbo heeft hem 2 ibuprofen gegeven.
Het schijnt dus zo te zijn dat ibuprofen een negatieve werking heeft op het zaad bij mannen, dus ik zie de bui al hangen over 2,5 week zullen waarschijnlijk het nieuws krijgen dat het niet goed is, en als er wel iets wordt gevonden wat ik uiteraard hoop zullen we wel weer 3 maanden moeten wachten ivm zaadkwaliteit, ik baal hier echt zo erg van.
Trees87 - schreef op 11-03 om 11:04
@meid 22... de brufen zal heus wel op 2.5 week uit zijn lijf zijn ... zaadjes worden namelijk frequenter aangemaakt.
Ik zou de hoop niet opgeven.
Moest hij nu een brufen nemen op de dag van zijn onderzoek, dan lijkt mij die invloed veel groter.

Blijven hopen en anders even bellen deze week ... misschien beetje verzetten in tijd

spannende tijden voor jullie! 
stff48 - schreef op 11-03 om 11:17
Hier begint het weer af te korten , dinsdag NOD .. begin toch weer wat zenuwen te krijgen , bang voor weer een teleurstelling vrees ik ..
Soms vraag ik me echt af , of het ons niet gegund is  
meid22 - schreef op 11-03 om 11:19
@Trees de vorige keer was het ruim een maand nadat hij ziek was het onderzoek, zaadjes worden inderdaad wel frequeter aangemaakt (mits er natuurlijk zaadjes aangemaakt worden) maar het duurt 3 maanden voordat de zaadkwaliteit weer helemaal hersteld is, dit heeft de gynacoloog ons verteld vandaar ook dat er 3 maanden gewacht moest worden op een vervolgonderzoek :-(
Lizzy - schreef op 11-03 om 12:16
@meid22, wat balen! Tegen ons is ook verteld dat het 3 maanden duurt voordat het weer op peil is. Weet je zeker dat ibuprofen een slechte invloed heeft? Eerlijk gezegd vind ik het best onduidelijk wat allemaal positief en negatief effect heeft op zaadkwaliteit. Mijn man heeft echt veel gelaten toen hij hoorde dat het bij hem slecht was en de bewegelijkheid was toen wel verbeterd maar de concentratie was nog minder geworden. Hij is helaas wel regelmatig ziek maar wel zonder koorts. Hoop dat jullie onderzoek toch door kan gaan!
Onze onderzoeken zijn verder allemaal goed gegaan dus alleen de uitgangsecho op de eerste cyclusdag nog voordat we beginnen met de 1e icsi. Ik denk morgen al! Heb wel echt de bibbers om mezelf te prikken en voor de punctie... pfff das nog wel ff een dingetje.
@poesh ik las dat er bij jou eerst te weinig eitjes waren voor een pick up en dat het daarna wel goed ging. Heb je toen andere hormonen of dosering gekregen?
Ik zal de komende tijd wat meer meelezen en meeschrijven. Voor jullie allen veel succes! Ik wens jullie al het geluk!
Poesh - schreef op 11-03 om 19:28
@lizzy ja idd ze hebben een veel hogere dosis gegeven. Ik moest ipv 112,5 E spuiten, 187,5E spuiten. Met menopur telkens.
Hier nog ongeduldig aan het afwachten op de resultaten van de pgd... Nog een 3tal weken normaal....
Ik lees veel mee, reageren staat op een laag pitje. Meestal is er al gezegd wat ik ook zou zeggen.

Maar ik duim wel volop voor iedereen mee!!
meid22 - schreef op 11-03 om 23:04
@Lizzie, ja heb wel gehoord & gelezen dat ibuprofen een slechte invloed heeft op het zaad, wist dit eerst ook niet maar mocht het niet nodig zijn dan is paracetamol beter.
Super spannend dat jullie beginnen met eerste icsi :-) ga voor je duimen  :-)
Mag ik vragen hoe lang het bij jullie heeft geduurd van eerste onderzoek tot aan dat jullie traject begint (weet dat elk geval weer apart staat van mekaar) maar ben wel nieuwsgierig hoe lang het bij anderen ongeveer duurde.
Snap hoe je je voelt met betrekking tot het zetten van spuiten, ben zelf super bang voor spuiten en weet ook niet of ik ze zelf zou kunnen zetten dus wellicht laat ik dat door mijn verloofde doen tegen die tijd (hij werkt in de zorg) 

Heel veel succes allemaal
Trees87 - schreef op 12-03 om 20:19
hey meid ... wij sinds dec 2016 bezig, in dec 2017 naar gynacoloog geweest, in jan 2018 HSG gehad en man sperma onderzoek. 
in febr 2018 resultaat verkregen ... nu start ik 2de cyclus met clomid (pilletje), pregynova (pilletje) en pregnyl (1 injectie). 
Dus dit valt in tijd nog wel mee 

Veel succes voor jullie! 
Jenny - schreef op 12-03 om 20:39
Hallo allemaal.
Ik lees nog altijd regelmatig mee. Ik ben de andere Jenny. 
Wij zijn al bijna 4 jaar bezig. 4 miskramen gehad. 
Alle onderzoeken gedaan, echt alles gehad. En alles is goed. Zelfs super goed. 
Waar ligt het dan aan he. Moet meer san 4 jaar geduld hebben ofzo?!
Lizzy - schreef op 12-03 om 21:09
He meid22, wij zijn in april 2017 voor het eerst bij het fertiliteitscentrum geweest. We hadden in okt/nov kunnen starten maar toen waren we er zelf nog niet helemaal aan toe. We moesten ook 3 maanden wachten voor een tweede zaadkwaliteittest. We zijn in totaal nu bijna 2 jaar bezig.
Vanavond heb ik na een half uur met die spuit in mijn handen en wat traantjes verder mijn eerste spuit gezet. Pfoe dat viel niet mee, maar ik heb het toch gedaan dus het is wel een overwinning.
Jenny, jeetje jij moet een hoop geduld en mentale kracht hebben. Hoop dat je snel beloond mag worden voor het wachten!
Eva - schreef op 12-03 om 22:06
Meid wat vervelend dat je verloofde koorts had hoop niet dat het teveel invloed heeft gehad ! Druk aan het aftellen naar de 29 ste jullie  ik duim !!! 

Lizzy succes met jullie eerste icsi de eerste spuit is gezet  super !!! ik vond zelf de opvolgende spuiten steeds makkelijker gaan ,dus dat hoop ik voor jou ook ..
 De punctie was ik echt  heel erg zenuwachtig voor  niet normaal , maar vond ik persoonlijk uiteindelijk  reuze meevallen,  terwijl het erg moeilijk aanprikken was bij mijn linker eierstok omdat die zo verstopt ligt , dus dat was echt even wroeten .
Maar viel hier dus mee in plaats van tegen is natuurlijk per persoon heel verschillend, 
maar misschien toch fijn om een goede ervaring te horen voor je 


Poesh spannende wachtweken voor je hopenlijk vliegen ze  een beetje voorbij !! 

Jenny gaan ze jullie nergens mee helpen dan ondanks dat alles goed is ?  Vresenlijk dat jullie ook al zolang bezig zijn hoop op snel een wondertje  !! 

Wij zijn ook al 4 jaar bezig  en een aantal miskramen verder,  en we krijgen de 30ste de uitslagen van de chromosoom onderzoeken, de rest van de onderzoeken is allemaal in orde ook, maar ik hoop toch echt dat ze ons dan nog ergens mee kunnen en  gaan helpen 

meid22 - schreef op 12-03 om 22:37
@Trees bij jullie gaat het dan wel resultatief snel ;-) hoop dat als mijn verloofde eenmaal bij uroloog is geweest er ook wat meet vaart in zal gaan komen ;-) hebben in augustus onze bruiloft in de vooruitschiet en gaan 22 dagen op huwelijksreis dus dat is dan sowieso al een verloren maand.
@Lizzie wat spannend zo n eerste spuit, ben ook super bang voor spuiten al vanaf kind af aan en er is ook iemand in mijn familie die in een rolstoel terrecht is gekomen door een verkeerd geprikte ruggenprik, nu weet ik dat een ruggenprik wel heel wat anders is dan gewoon een prik maar het maakt me wel heel angstig (niet dat ik nu al hoef te prikken).
@Eva ja hij kan er uiteraard ook niks aan doen dat hij koorts kreeg maar daarom wel dubbel balen, dat het maar snel de 29e mag worden en er duidelijkheid mag gaan komen.
Heel veel succes allemaal met jullie trajecten
Marie - schreef op 13-03 om 08:57
Annesje, wat een fijn nieuws om hier te lezen! Ik hoop voor je dat het mag blijven zitten!

Ikzelf heb slecht nieuws, niet over onze kinderwens, maar mijn peettante is gisteren overleden  Na 1,5 week op IC, was haar lichaam op en toen de apparatuur afgesloten werd was ze ook binnen 5 minuten weg. 

Zelf heb ik het mentaal even flink te verduren momenteel en is het lastig nu mijn vriend natuurlijk niet thuis is.. maar dat is het leven van een militairsvrouw en ik mag nog niet klagen! Hij heeft in de 7,5 jaar dat we samen zijn geen uitzending gehad. 

Ik reken op mijn eerste menstruatie weer begin april, dus het is een 'lange' tijd wachten nu tot we weer concreet over onze kinderwens kunnen gaan denken. Ik moet zeggen dat ik het goed kan loslaten, maar soms voel ik me ontzettend neerslachtig. Heb bijvoorbeeld ook geen zin om bruidsjurken uit te gaan zoeken voor onze bruiloft 4 juni... omdat ik dan 6 maand zwanger zou zijn had ik bewust geen bruidsjurk uitgezocht, maar nu....ben ik bijna verplicht een jurk te dragen en hoe blij ik eerst over onze bruiloft was, zo geen zin heb ik daar nu in. Heb het afgelopen weekend tegen m'n vriend verteld, maar die reageerde alleen maar boos. Snap het wel, maar het is gewoon hoe ik me voel op het moment... 

Langzaam ben ik aan het opkrabbelen, maar het gaat langzaam. Ik laat het verdriet ook maar gewoon toe, want het wegstoppen heeft ook geen zin. Ik hoop dat ik straks in april het kan loslaten en dat moeder natuur ons weer geluk brengt. 

Fijne dag meisjes - stay strong! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan