Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nina - schreef op 30-08 om 20:06
Het is prachtig. Het is fijn zo iets te lezen. Natuurlijk kreeg ook ik tranen in mijn ogen. Dank je wel!!
3230 antwoorden en 31008572x bekeken
Nina - schreef op 30-08 om 20:17
Het is prachtig. Het is fijn zo iets te lezen. Natuurlijk kreeg ook ik tranen in mijn ogen. Dank je wel!!
Marie (Gast) - schreef op 30-08 om 20:29
hee meiden,

Ik lees even wat moeilijk mee.. met mij gaat het momenteel slecht.. heb voor de zoveelste keer hele heftige migraine aanvallen in een hele korte periode. Misselijk, tot niets in staat en alleen maar op bed en slapen. Ik ga een afspraak maken met m’n gyn voor een echo voor iui5, maar ook vragen voor een andere check op hormonen oid in relatie tot m’n aanvallen.. weet niet of er meer dames zijn maar momenteel 2/3 keer per week migraine is echt teveel...

Ik hoop dat ik snel weer opknap en dan lees ik weer bij!
Liefs!
Marie (Gast) - schreef op 30-08 om 20:30
hee meiden,

Ik lees even wat moeilijk mee.. met mij gaat het momenteel slecht.. heb voor de zoveelste keer hele heftige migraine aanvallen in een hele korte periode. Misselijk, tot niets in staat en alleen maar op bed en slapen. Ik ga een afspraak maken met m’n gyn voor een echo voor iui5, maar ook vragen voor een andere check op hormonen oid in relatie tot m’n aanvallen.. weet niet of er meer dames zijn maar momenteel 2/3 keer per week migraine is echt teveel...

Ik hoop dat ik snel weer opknap en dan lees ik weer bij!
Liefs!
MM23288 - schreef op 30-08 om 20:46
heel veel beterschap Marie!
meid22 - schreef op 30-08 om 21:05
@Marie vind het heel vervelend om te lezen dat het zo slecht met je gaat  hoop echt dat je gyn wat voor je kan betekenen  en dat je jezelf snel beter voelt, wil je in elk geval heel veel beterschap wensen.
Had zelf een aantal jaar geleden (nog voor de kinderwens) heel vaak heftige hoofdpijnaanvallen, tot huilend van de pijn aan toe.                                Ben toen naar de huisarts gegaan en die kon niks voor me doen.                                                        Vrij kort hierna merkte ik dat mijn zicht niet helemaal oké was, ben toen naar de opticien gegaan ;-) daar bleek inderdaad dat ik een bril nodig had, en daarnaast dat een oog lui was.        Hierdoor moest me andere oog te veel doen en kreeg ik hoofdpijn, sinds mijn bril ben ik gelukkig verlost van me hoofdpijn  
Migraine is natuurlijk nog heftiger dan erge hoofdpijn maar hoop dat er voor jou ook een oplossing zal worden gevonden  
                              
meid22 - schreef op 30-08 om 21:08
Dubbel
                              
Tamara - schreef op 30-08 om 21:33
Hoi hoi ik ben nieuw op dit forum en zal me even voorstellen... 
Ik ben tamara 27 jaar oud en ben bezig voor ons eerste kindje. Ik heb pcos waarvoor ik het eerste half jaar clomid heb gekregen en nu al een paar maanden tamoxifen maar ik zit nu met het volgende vorige maand en deze maand heb ik echt hele pijnlijke krampen tijdens mijn menstruatie zo erg dat ik amper kan lopen.... Is er iemand die hier ervaring mee heeft of wat het eventueel zou kunnen zijn? Het duurt meestal 2 dagen en dan is de ergste pijn weg.... In oktober moet ik weer naar het ziekenhuis voor verdere behandeling
*Lotus* - schreef op 30-08 om 21:43
Welkom tamara wat naar dat je in de mmm terecht bent gekomen.  Als jong meisje heb ik enorme maanstonden pijn gehad ik weet niet wat dat was. 
Maar desalniettemin ik kreeg voor de pijn ascal poeder. Miss kan je tijdens je bezoek aan t zh is navragen wat t precies is. Sterkte. En de medicijnen die je nu slikt wat doen die precies ik ken ze niet? 

Marie heel veel sterkte en beterschap
*Lotus* - schreef op 30-08 om 21:44
Hoe gaat t verder met iedereen. 
Louiseag heel veel succes. En hopelijk krijg je niet teveel que gewicht erbij die hormonen doen een hoop goede maar er zitten ook zeker nadelen aan. 
Trees87 - schreef op 30-08 om 21:55
Jeetje ... wat een emotionele boodschappen hier of zijn het mijn hormonen die op hol slaan??
Ik wens jullie ook allemaal veel sterkte toe ... want ik ken het gevoel! 
Tamara - schreef op 30-08 om 22:05
@lotus de tamoxifen zorgt voor een eisprong want die krijg ik niet uit me eigen... Eigelijk zijn die medicijnen bedoelt voor mensen met borstkanker en word het heel uitzonderlijk gebruikt voor pcos.... Ik had van de clomid heel veel bijwerkingen vandaar dat ik de tamoxifen heb gekregen 
*Lotus* - schreef op 30-08 om 22:31
Tamara kan dat geen kwaad voor een evt zwangerschap?  Hebben ze dat onderzocht of t miss ook anders kan? Clomid was voor mij ook geen succesverhaal.  
*Lotus* - schreef op 30-08 om 22:32
Trees hoe gaat t verder met ondanks alle emoties
Tamara - schreef op 30-08 om 22:49
Nee het kan geen kwaad voor een zwangerschap... Ik kreeg 2 opties toen ik geen clomid meer wou en dat was of tamoxifen of zelf prikken maar aangezien ik doodsbang ben voor naalden was dat geen optie haha 
Poesh - schreef op 31-08 om 07:31
Pff deze ochtend negatief getest, moest toch al positief zijn ondertussen.. vorige donderdag dag 6 embryo teruggeplaatst gekregen
Nancy - schreef op 31-08 om 07:47
Marie, wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo'n last hebt van migraine. Ik heb zelf ook ervaren hoe erg migraine kan zijn. Ik had vroeger er erg veel  last van. Ik heb toen imigran neusspray gekregen van de huisarts. Misschien is dat ook iets voor jou? Geen idee of het samen gaat met zwanger willen worden hoor..daar was ik toen nog helemaal niet mee bezig.

Tamara,welkom meid. Vervelend dat je ook in de mmm terecht ben gekomen. Ik hoop dat je hier veel steun vind.

Poesh, Wat ontzettend balen meid! Hopelijk ben je iets te vroeg geweest met testen en mag je toch nog een positieve test krijgen. Ik duim voor je.

*Lotus* - schreef op 31-08 om 08:38
aah neej Poesh hopelijk ben je te vroeg met testen? welke test hebje gebruikt?
Eva - schreef op 31-08 om 09:21
Tamara welkom jammer dat jullie ook al een tijd bezig zijn, veel succes in de mmm 

Poesh ik hoop dat je gewoon iets te vroeg hebt getest  meid duimen draaien hard door !

Nina heel veel sterkte  heel heftig waar je doorheen gaat momenteel dikke knuffel

Marie wat naar te lezen van je migraine zou het er zeker even met de gyn over hebben!! Ik  heb eventueel een paar tips voor je als je dat fijn vind ,dus hierbij mijn verhaal !

Ik ben zelf een hele zware migraine patiënt ( sinds mijn 8e jaar ) en heb last van cluster hoofdpijnen ( sinds mijn 30e) .
van beide hoofdpijnen heb ik periodes dat een aanval ruim 3 dagen duurd en dan 2 dagen opknap en dan begint de ellende weer ! Met sommige aanvallen ben ik ineens  mijn zicht en gehoor voor een groot gedeelte kwijt, en kan ik helemaal niks meer. Ik heb dan ook echt dat ik met mijn hoofd tegen de muur aan ga bonken omdat het zo vreselijk veel zeer doet  en  ik  dan geen andere uitweg meer zie . Helaas is het hier genetisch bepaald en heb ik het van beide ouders meegekregen, alle medicatie geprobeerd maar niks hielp hier helaas ,dus ik moest naar de neuroloog  die heeft alles verder onderzocht en kwam met  béta blokkers aanzetten Doodsbang was ik voor die medicatie maar ja zo doorgaan kon ook niet aangezien ik niet meer kon functioneren !
Dus ben ik ermee begonnen en het duurde even een paar maanden voordat het ging werken maar daarna was het stukken beter !! 
Een dag zonder hoofdpijn heb ik nooit maar deze hoofdpijnen  zijn dragenlijk  af en toe slaat hij nog om in migraine maar 1 x in de maand of 2 x in de week is een wereld van verschil 
Mijn boodschap is dus laat je zeker even onderzoeken op je hormoon huishouding of het daar vandaan komt? Zo niet vraag meer onderzoek aan  en laat je   niet zomaar wegsturen!
 Idd een neusspray wat nancy zegt en zo zijn er echt nog wat andere medicijnen die je goed zouden kunnen helpen  is het proberen waard ! 
De trigger vinden voor een aanval is wel fijn voor jezelf ,soms is het  voedsel (  ui, kerrie, chocola),
Ook het kan stress zijn ( waarvan de onbewuste stress meestal de zwaarste aanval geeft ), 
 Iets in je hormoon huishouding dat een aanval triggert . Vaak is net voor de menstruatie of tijdens ook een moment dat het omhoog komt . 
Een migraine/ "hoofdpijn"dagboek  bijhouden is heel handig voor een eventuele diagnose  dus tijd stip datum wat je voeld en wat je hebt gegeten enz !

Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat het snel zakt veel beterschap 

Liefs 
Anne - schreef op 31-08 om 09:38
Marie voeding kan een grote rol spelen bij migriane zoals kaas alcohol en suiker. Fysio kan ook helpen als je spieren een rol spelen. Dry needle heeft mij erg geholpen.
Zelf gebruik ik zetpillen ergocoffeine. Het is een paardenmiddel, je kan dan gewoon functioneren. Veel sterkte
Poesh - schreef op 31-08 om 09:44
Lotus, ik weet niet of je die test kent, life test. Heb daar altijd vroeg positief mee getest, vandaar dat ik daarbij blijf..
Dank jullie dames, maar ik heb er echt schrik voor, ik denk zondag nog eens te testen of miss maandag, moet dan ook wel voor bloedafname gaan, maar dan ben ik alvast voorbereid op het nieuws..

Tamara, welkom hier, hopelijk lukt het je snel in de mmm!
*Lotus* - schreef op 31-08 om 09:51
poesh Nee die testen ken ik niet heb je ook een foto van je test staat er niet toch onverhoopt een streepje al is het maar een licht streepje.. Heb je ook pregnyl gespoten...of is het puur in eigen cyclus? Ik hoop echt met heel me hart op iets positiefs

Eva wat lijkt t me zwaar wat jehebt  echt zoo pijnlijk 
Poesh - schreef op 31-08 om 09:59
Nee lotus, er is totaal niks te zien op de test, heb er dus ook geen foto van genomen.
Ik heb pregnyl gespoten op 16/08. Tot maandag testte ik positief van de pregnyl, dinsdag was de test negatief. Dus nadien niet meer getest, tot het positief kon worden van een zwangerschap.
Poesh - schreef op 31-08 om 10:25
ok, nu heb ik iets mega dom gedaan denk ik... Ik heb de test opengemaakt.. En wat blijkt? er staat wel degelijk een tweede streep, alleen niet waar hij hoort te staan?! heel raar, ik ga kijken of ik een foto kan posten..
Anne - schreef op 31-08 om 10:27
Dat geeft hoop!!!! Ga heel hard voor je duimen
MM23288 - schreef op 31-08 om 10:29
dat is gek! ik wacht de foto af!
Poesh - schreef op 31-08 om 10:32
Het zal zonder foto moeten..
Als je een test openmaakt, tot waar je de absorptiestrip loopt, net voor het plastiek gedeelde waar normaal de 2 strepen in verschijnen, wel in de strip zelf staat er een duidelijk roze lijn. Vaag maar duidelijk roos en dik. Geen fijn lijntje ofzo..
Ik heb nog al zo testen opengemaakt van life test, en dit nog nooit voorgehad...
Het geeft idd hoop, maar zoveel schrik dat dit valse hoop is... Ik heb nu enkel nog een digitale van clearblue liggen, maar die is mij iets te kostelijk om nu al te gebruiken, die zou ik echt wel willen houden tt zondag/maandag.
*Lotus* - schreef op 31-08 om 10:53
Poesh heb je een foto en kun je nog even wat testen bijhalen. 
*Lotus* - schreef op 31-08 om 10:54
driedubbel
*Lotus* - schreef op 31-08 om 10:54
driedubbel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan