Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Elisabeth93 - schreef op 11-12 om 12:38
Van harte gefeliciteerd Sochra ! Volgens mij hebben wij ook al samen in aardig wat NOD topics gezeten Ben super blij voor je !
3230 antwoorden en 31029908x bekeken
Sochra - schreef op 11-12 om 12:42
bedankt iedereen  rond 2u gaat jette bellen voor verdere instructies zo blij maar het is nog zoo pril rn beetje onwezelijk 
juist ook naar mijn vriend gebeld die was ook over the moon 
Betty - schreef op 11-12 om 18:54
Oooh Sochra wat super!! Gefeliciteerd!!  Eindelijk goed nieuws voor jullie. 

De huisarts stuurt er een brief achteraan. Hij vind het gezien mijn leeftijd medisch ook niet verstandig om nog tot mei te wachten. Al zijn we iig voor maart maar vast een aantal testen verder. Eind vd week zelf de assistente weer bellen. 
Proudmommy - schreef op 11-12 om 19:21
Sochra, Gefeliciteerd meid geniet ervan!
Marie - schreef op 12-12 om 09:57
Sochra, wat fijn om weer goed nieuws hier te lezen!!! Zo blij voor je!! 
Louisag, komt allemaal goed meid... die onzekerheid moet je zo gauw mogelijk achter je laten. Lekker genieten van je zwangerschap! Ik ben alweer voor de tweede keer snipverkouden en ik heb het er zooo graag voor over! 
Betty - schreef op 15-12 om 13:25
Ik mag begin Februari naar de gyn. Er is wel eerder plek, maar zelfs na contact met de huisarts houden ze vast aan maart en dan mag ik blij zijn dat ik begin februari ‘al’ mag komen. Nog 2 menstruaties te gaan  en dan maar hopen dat ik de afspraak af kan bellen. 
Nijn - schreef op 16-12 om 09:15
Hier helaas weer ongesteld geworden, dacht al dat de artsen een dag verkeerd zaten met hun berekening van mijn ei. Weggegooide iui kans, zo jammer.
Wij twijfelen of we onze ouders willen vertellen dat we al 2 jaar bezig zijn. Eene kant fijn om te kunnen delen, andere kant willen we ze graag verrassen als het geluk is en niet steeds de vraag krijgen hoe het er voor staat. Hoe hebben jullie sit aangepakt?
Tamara - schreef op 16-12 om 09:36
@nijn...wou wouden het eerst ook niet vertellen maar ze waren er per ongeluk achter gekomen (lag een boek op tafel over zwanger worden hihi) en ik moet zeggen ik ben nu wel blij dat ze het weten je kan het met iemand delen en ze kunnen je erbij helpen qua steun en je krijg niet steeds de confronterende vraag van wanneer komt het en dat soort dingen 
Betty - schreef op 16-12 om 11:04
Mijn ouders en schoonouders en zussen weten ook dat we de wens hebben en dat het nog niet lukt. Aan de ene kant is het mee leven en de steun fijn. Ik kan ook bij mn moeder terecht als ik er even door heen zit. Dat was vorige week ook wel even nodig.  
Ik kan de week voor mn ms ook best pittig reageren en dan kan ik ook zeggen dat ik voor mn menstruatie zit. 
Aan de andere kant blijf je de vraag houden hoe het er voor staat. Dat veranderd niet zo zeer, maar wel de manier waarop ze het vragen. 
Betty - schreef op 16-12 om 11:08
En balen nijn. Zeker als je gevoel al niet goed zit. 

Mijn gevoel zegt ook dat er een probleem is. Maar moet dus nog anderhalve maand wachten tot ons vervolg in het zh. 
Tamara - schreef op 16-12 om 20:42
10 a 11 dpo en 12 dagen na de ovitrelle spuit mag ik denk ik heel voorzichtig blij gaan zijn na 26 maanden
*Lotus* - schreef op 16-12 om 20:45
Tamara gefeliciteerd wat leuk zeg.  Een augustus baby. 
Lizzy - schreef op 16-12 om 23:53
Tamara wat fantastisch! Gefelciteerd!

Sochra, jij ook nog gefeliciteerd!

Verder nog nieuws dames? Ik verwacht deze week mijn ei, dus we mogen weer aan de slag.
Marie - schreef op 17-12 om 09:27
Gefeliciteerd Tamara!!

Wij hebben morgen weer een echo en ik ben benieuwd en een beetje zenuwachtig. Gisteren ineens toch weer bloedverlies  Kwam wel na wat obstipatie klachten dus hoop dat het vooral daardoor kwam. Vanmorgen was het weer gewoon zuiver... Morgen weten we gelukkig weer meer over de kleine

Mooie dag vandaag meisjes!
Nancy - schreef op 17-12 om 10:22
Gefeliciteerd Tamara!! Wat super zeg .

Marie, dat is weer schrikken meid. Gelukkig mogen jullie morgen weer voor een echo. Heb je nu nog bloedverlies? Of blijft het nu weg?
Ik duim voor je meid.

Wij hebben woensdag de terugplaatsing...erg spannend weer...wat zou het toch mooi zijn,na bijna 5 jaar...
Louisag - schreef op 17-12 om 10:28
Tamara gefeliciteerd met je zwangerschap. 

Marie wat zal je weer geschrokken zijn. Hopen op een goede echo morgen maar dat zal zeker goed komen. 

Nancy hopelijk blijft jullie eskimootje lekker warm in je buik zitten en gaan jullie knallend 2019 in. 

De afgelopen 2 maanden zijn er veel dames uit de mmm groep zwanger geworden. Ik hoop ook nog veel nieuwe zwangerschappen eind 2018 en anders in 2019. 
Nancy - schreef op 17-12 om 11:06
Eva, meid....ik hoop en duim zo hard met jullie mee!! We gaan ervoor hoor.
Hou moed meid.
Liefs
Louisag - schreef op 17-12 om 11:13
Eva verlies de moed niet! Al is dit voor mij momenteel makkelijk praten. Heb me de afgelopen 2jaar ook regelmatig afgevraagd waarom wij niet? En dit is ook heel normaal. Ik gun het jullie allemaal van harte, geef de moed niet op! 

Hier gaat het allemaal goed. Al heb ik best veel last van diverse kwaaltjes. Het is allemaal voor het goede doel. Morgen de termijnecho en intake bij de verloskundige met 11+2. Vind het toch wel weer erg spannend. Maar we gaan van het beste uit.  
Betty - schreef op 17-12 om 12:48
Tamara wat super en dat zo voor de kerst en nieuwjaar aan!! Hopelijk kun je een mooie dikke buik showen de zomer van volgend jaar. 

Lizzy veel klusplezier! Wij mogen ook weer eind van de week. 

Marie hopelijk was het een onschuldig bloedvaatje en heb weer een mooie echo! Gaan ze de termijn nu bepalen? 

Louisa voor jou hopelijk ook een mooie termijnecho! Ik had pas door hoe spannend ik het vond toen ik buiten stond en alles goed was. Ik begon ineens weer te kwebbelen als mezelf, daarvoor was ik steeds te veel in gedachten schijnbaar. 

Nancy ik ga weer duimen draaien voor een stevige plakker. Bikkel zeg 5 jaar.. hopelijk wordt 2019 jullie roze (of babyblauwe) wolk jaar. 

Eva dat zou fantastisch zijn he! Het is iedereen hier zo gegunt. Ik hoor het nu veel vaker van andere koppels dat het niet lukt. Zo frustrerend he elke maand die teleurstelling en dat twijfelen aan jezelf. 

Onze zoon begint ook op baby’s te letten. Vanmorgen was er een babytje op tv en benoemde hij dat ook echt. Hij riep me er voor uit de keuken, Mama mama baby. Dan kan ik alleen maar heel hard hopen dat we in 2019 zwanger mogen worden. De combi van ovutesten en tempen bevalt me wel. Mn eisprong is toch steeds iets aan de latere kant eerder dag 15-17 dus nu kunnen we hopelijk nog gerichter klussen. 
 
Marie - schreef op 17-12 om 13:15
Ja was erg schrikken, vooral omdat het helderder leek dan de vorige keer dat ik bloed verloor. Inmiddels heb ik geen bloedverlies meer, maar is wel spannend! Ik probeer me niet te druk te maken en rustig af te wachten tot morgen  Ik reken gewoon weer erop dat we een spartelend mensje gaan zien! 
Marie - schreef op 17-12 om 13:20
Hi Betty, de termijn was vorige keer al vastgesteld op 5 december. Toen hebben ze mijn uitgeregekende datum bijgesteld naar 3 juli. Nu ben ik morgen 11+6 weken dus ik verwacht dat het gelijk blijft, maar we zullen zien. 
DB - schreef op 17-12 om 15:47
Misschien dat ik na 14 maanden voorzichtig mag zeggen dat het gelukt is! 
Tamara - schreef op 17-12 om 17:31
hoi hoi ik wil even jullie mening over de testen... Bovenste is van gisteravond en de onderste van vanmorgen... Ik vind de onderste lichter... Ik zit.nu 11 dpo
DB - schreef op 17-12 om 17:55
DB - schreef op 17-12 om 18:42
Dat is toch duidelijk een streep eh? 
Proudmommy - schreef op 17-12 om 18:59
GEFELICITEERD alle zwanger, hopelijk nog meer die bij zullen voegen.
Betty - schreef op 17-12 om 20:40
Tamara het hoeft niks te betekenen. Niet iedereen test met ochtendurine een donkerdere streep een beetje meer drinken kan al verschil maken. Hopelijk gewoon een plakker en is ie morgen donkerder. 

Db wouw! Ja daar heb je geen vergrootglas voor nodig! Gefeliciteerd!! 
DB - schreef op 17-12 om 20:43
Betty ik dacht eigenlijk dat ik niet goed zag haha ben al 14 maanden bezig dus het is nog steeds een beetje wennen aan het idee. En ben 1 dag overtijd vandaag dusja hopen dat het blijft zitten 
Eva - schreef op 18-12 om 13:11
DB gefeliciteerd  dat is duidelijk !!!

Tamara idd wat betty zegt het kan allemaal redenen hebben ...
Sommige vrouwen testen s avond positiever dan smorgens , je kan een schommeling hebben, bij de 1 lopen ze mooi op maar dat is echt niet bij iedereen zo .....

Heb je vandaag nog een test gedaan ?


Betty fijn dat die combinatie van ovulatie testen en tempen bevallen zo kun je dan voor jullie zelf idd gericht bezig zijn !!
Wat lief dat je zoontje met babys bezig is haha super schattig !!! 

De meiden hier zouden het echt onwijs leuk vinden en we mogen dus ook echt nog niet stoppen van ze ( en ik me maar druk maken over het leeftijdsverschil haha ) 
Ze hebben een half zusje van 4 en een halfbroertje van 7 maanden maar aangezien ze hun biologische vader al ruim  10 jaar niet hebben gezien zien ze die kids dus ook niet en dat vinden ze wel jammer .......

Ik hoop dat jullie het ziekenhuis niet nodig hebben meis en snel zwanger mogen zijn !!! 

Nancy & louisag bedankt voor de lieve berichtjes we geven idd de moed nog even niet op en zijn er vol voor gegaan deze laatste ronde van het jaar manlief was thuis met de positieve ovulatie testen dus dat was al een extra kadootje want het geeft toch altijd net wat meer kans  

Liefs  Eva 
Tamara - schreef op 18-12 om 16:05
@eva ik heb vandaag nog niet getest ik ga morgenvroeg weer een testje doen dus ik ben benieuwd 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan