Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Sochra - schreef op 04-10 om 19:00
nancy sucses met de nieuwe maand. nog maar 1 week en we krijgen ons plan van jette ben benieuwd wat de stappen gaan zijn. heb nog hoop om het zo op te lossen aangezien deze week een eisprong was en mijn vriend thuis was 
3230 antwoorden en 31033475x bekeken
Betty - schreef op 05-10 om 16:59
Och nancy en Lizzy wat balen weer zeg.. 
Lizzy ik hoop echt enorm dat de 3e keer scheepsrecht is. 
Nancy ik hoop dat jou eskimootjes lekker warm dicht tegen je aan kruipen! 
Sochra eindelijk maar toch dan een plan. Ik ben ook benieuwd! 
Ik ben begonnen met temperaturen. Eens kijken of ik dan gelijk uit kom als met de ovutesten en anders heb ik dat alvast een paar maand gedaan voor we echt de mm in gaan. Ik ben nu wel aan het einde begonnen maar wie weet haal ik mn ms er al vast uit. Mn temp is iig in 4 dagen 0,3 gedaald met nog een weekje te gaan, volgens mij klopt dat wel toch dat je temp zakt? Ik geloof niet dat het een goed teken is, maar ja ik verwacht er sowiso niet veel meer van. 
Eva - schreef op 05-10 om 17:49
Haay meiden ,

Hier erg stil geweest even tijd voor mezelf gezocht .... 
 En nu waren we goed opweg  naar IUI 3, die had aanstaande zondag plaatsgevonden en  manlief had vrij . Maar vandaag dacht de baas van mijn man daar dus anders over en weigerd hem thuis te laten , mijn man heeft per direct zijn ontslag ingediend en is er helemaal klaar mee  maar ja alsnog moest hij wel werken uiteraard anders krijgt hij de vrachtkosten en die zijn niet mals , hij werk zo hard en is nooit thuis en nu dit , ik heb hem echt  nog nooit zo boos gezien !!! 
Helaas betekend dit dat we deze ronde totaal geen kans hebben en dat voeld weer lekker klote , maar vooral omdat ik nu zag hoeveel pijn het hem deed en hoe diep het zit m' n hart brak  !!! 

Meiden dikke knuffel allemaal en heel veel sterkte? ik blijf stug doorduimen voor jullie allemaal !! 
Het zijn teveel pagina's voor me om nu even snel terug te lezen  want ik verga van de koppijn, maar ik ga dat op mijn gemak morgen even doen !! 

Liefs 
Betty - schreef op 05-10 om 22:45
Eva, wat een rotstreek (beschaaft uitgedrukt, om het netjes te houden). Wat mannen in die leidingevende functies toch geen benul hebben. 
Ik vind het heel erg voor jullie. Jammer van de baan, maar als ze zo met personeel omgaan dan is er gelukkig op het moment werk genoeg. De gemiste kans is echt heel jammer, elke maand is er 1 als het al zo lang duurt. Ik snap je koppijn en frustratie goed. Denk aan jezelf en je man en verwen elkaar even met iets leuks binnenkort. 
Een dikke virtuele knuffel. 
Sochra - schreef op 06-10 om 14:47
eva zo erg dikke knuffel alvast. ik snap het wel mijn vriend is ook zelden thuis gelukkig houden zijn bazen wel rekening als hij verlof vraagt (zo is hij deze week zeker donderdag thuis maar daar staat dan tegenover dat hij morgen al moet vertrekken) is wel niet netjes van de baas de vorig baas van mijn vriend was ook zo een paljas. hij is nog nooit zo gelukkig geweest als toen hij van werk veranderde het enige nadeel is dat hij bij de vorige op zwitserland reed waardoor hij soms woe of donderdag een avond thuis was nu rijdt hij op zuide van frankrijk en is hij dus efectief een hele week van thuis weg. ik sprong vorige week een gat in de lucht toen bleek dat het ei juist in zijn verlof viel.
Marie - schreef op 06-10 om 16:21
Eva.. wtf?!?! En wat als hij ziek was geweest? Kan echt niet!
Ik zou een jurist inschakelen .. 

Hier helaas weer klotenieuws, alsof ons jaar niet slechter kon.. de opa van m’n man is vanmiddag plotseling overleden.. gelukkig waren we er bij, maar bovenop alle verdriet konden we dit echt niet hebben... 
Nancy - schreef op 06-10 om 16:34
Marie,wat verschrikkelijk!! Gecondoleerd en sterkte meid.

Eva, dat meen je niet!!! Wat is dat voor baas zeg! Goed dat hij zijn ontslag heeft ingediend..hij verdient zoveel beter.

Betty - schreef op 06-10 om 21:10
Oh Marie wat een verdriet. Ik zou ook niet weten wat ik moest als mn oma er niet meer zou zijn. Ook voor jou een dikke knuffel. 
Eva - schreef op 08-10 om 09:24
Marie gecondoleerd wat een vreselijk verdrietig nieuws heel veel sterkte voor jou en je man...

Bedank lieve meiden , het laatste woord is hier ook zeker nog niet over gezegt... 
Manlief heeft een telefoontje gepleegt naar zijn vorige werkgever en kan daar gewoon weer terugkomen dus dat is allemaal alweer geregeld gelukkig .

Nancy wat jammer dat de 1e terugplaatsing niet gelukt hopelijk word het 2e eskimootje jullie wonder .

Lizzy heel moeilijk en heftig waar jullie nu doorheen moeten ik hoop met heel mijn hard dat de 3e keer jullie een mooi wonder opleverd !! 

Sochra spannend meid ben benieuwd naar het plan van aanpak !!!

Liefs 
Elisabeth93 - schreef op 08-10 om 10:52
Hoi dames,

Afgelopen vrijdag ben ik in het ziekenhuis geweest voor een eerste follikelmeting. Dit was mijn 1e ronde met provera (menstruatie opwekken) en daarna clomid 50 mg voor de follikels.

Afgelopen vrijdag was CD 11 en toen had ik één ei van 10 mm, één ei van 16 mm en één ei van 18 mm. Dat was inprincipe harstikke goed voor CD 11 Die van 10 tellen we niet mee, maar 16 en 18 zijn zeker goede kanshebbers. Er was wel een klein minpuntje, mijn baarmoederslijmvlies was nog wat aan de dunne kant, 4,3 mm dacht ik. Ik moest me nog geen zorgen maken, want ook dit kon nog goed doorgroeien.

We hebben dus ook de opdracht gekregen om vanaf afgelopen vrijdag om te dag te vrijen omdat ik nu dus vruchtbaar ben. Aanstaande woensdag moet ik terug en dan krijg ik nog een meting. Mocht mn baarmoederslijmvlies nou wel te dun blijven, had ze het over injecteren. Dus ik hoop dat het nog wat dikker wordt.

Ik probeer ook de Clearblue ovulatietesten, maar tot aan vanmorgen nog steeds geen smiley gezien. Sinds gisteren wel echt krampen/trekkend gevoel in mijn buik. Een follikel groot ook 1,5 tot 2 mm per dag en kunnen springen vanaf 20 mm dacht ik. Daar zit ik nu dus wel al aan, vreemd toch dat de test dan negatief blijft?

Ik ben super benieuwd naar woensdag, is hij dan al gesprongen of groeit hij nog flink door !!
Marie - schreef op 09-10 om 09:59
Hee meiden,
Ik heb gisterochtend een positieve ovulatietest gehad! Zondag avond nog gevreeen, maar helaas lukte het gisteravond manlief niet.. Hij ervaart toch weer teveel druk .. de ene keer gaat het beter dan de andere keer.. met alles van het afgelopen weekend snap ik ook wel dat het even niet gaat. Het frustreert alleen wel.. vooral omdat ik enorm veel doe om de situatie zo goed mogelijk te krijgen voor een bevruchting. 
Gisteren heb ik nog acupunctuur gehad en vanavond ga ik naar de Kundalini yoga & krijg ik een behandeling 'touch of health' speciaal voor mijn hormonen. Ben benieuwd! Hopelijk heeft die ene keer vrijen effect. Tenslotte is er maar 1 zaadje voor nodig. 

Elizabeth, 2 eitjes is heel mooi! Een follikel kan doorgroeien tot zelfs 24 / 26 mm volgens mij. Blijf volhouden meid! Ik duim voor je!
Elisabeth93 - schreef op 09-10 om 11:05
Hoi Marie,

Jammer dat het even niet lukte, maar inderdaad wel logisch na alles wat zich heeft afgespeeld.
Ik snap jou ook heel goed dat het jou frustreerd, zo lang bezig, zo veel moeite voor doen..
Deze ronde niet als gemist beschouwen hoor.. als je gisterochtend een positieve test had en je hebt zondagavond nog gevreeën dan kan dat al voldoende zijn, wat je zegt, er is er tenslotte maar 1 nodig heel veel sterkte meis.


Ik vroeg me trouwens nog af.. ben hier vrij nieuw in betreft medicijnen en dergelijke.. Ik had dus 2 mooie grote eitjes en 1 wat kleinere die we eigenlijk niet mee tellen. Nou heb ik al sinds gisteren steken rechts (waar dus de grote eitjes zitten) ik dacht ovulatiepijn, maar ik ben er vanmorgen weer mee opgestaan en de test gisteren bleef negatief. Vandaag geen test gedaan, omdat ik dacht, ik moet woensdag toch weer voor een echo. De arts zei dat ik vruchtbaar ben dus vanaf afgelopen vrijdag om de dag vrijen en dan woensdag weer een echo dus testen is niet nodig Nou vroeg ik me eigenlijk af aangezien ik 2 grote eitjes had.. is het mogelijk dat ze afzonderlijk springen of als je er 2 hebt moeten ze ook allebei tegelijk springen?
DD - schreef op 09-10 om 10:22
Hoi meiden,
Tijdje geleden dat ik er was. Ik bleef nu en dan wel lezen. 
Deze morgen kwamen mijn regels door, nog wel licht maar ze komen eraan. Waar iedereen ze NIET wil zien ben ik super blij om ze te zien want dat wil zeggen dat we eindelijk zullen kunnen starten met de ivf! Nu maar hopen dat ze nog volledig doorkomen vandaag dat ik kan bellen naar ivf.
Zijn weeral een hoop teleurstellende verhalen gepasseerd.
Wens toch voor iedereen hier een klein wondertje. Ik zal vanaf nu mss wel wat vaker langskomen met vragen of klachten als jullie dat oké vinden 
Veel liefs DD
Nancy - schreef op 09-10 om 11:02
DD, succes met alles meid. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Wij hebben net onze 1e ivf poging achter de rug en gaan voor poging 2,dus hopelijk kan ik je vragen beantwoorden.
Tipje van mijn kant, neem tussendoor goed de tijd voor jezelf en pak je rust. 
DD - schreef op 09-10 om 11:11
@Nancy: dankje! Hoe lang zijn jullie dan al exact bezig? En hoeveel tijd zit er precies tussen start hormonen en de pick up? Ze hebben dit allemaal wel al eens uitgelegd maar is even geleden dus daarmee.. ik hoop voor je dat je 2de poging goed nieuws kan brengen. Hoeveel eitjes had je bij de eerste en hoeveel waren er uiteindelijk over voor terugplaatsing?
DD
Louisag - schreef op 09-10 om 11:23
Vandaag naar het zkh geweest voor de 1e follikel meting op cd10.
Het viel me een beetje tegen.
5eicellen gezien tussen de 11 en15mm en 2 Ieniemienie eicellen die zelfs te klein waren om op te meten. n
De gonal-f is opgehoogd naar 150.
Wat denken jullie?
Wat denken jullie ?
Nancy - schreef op 09-10 om 11:36
DD, Wij zijn nu 4,5 jaar bezig voor een kindje waarvan 1 jaar in de mmm.
We hebben het eerst met IUI geprobeerd. Van de 4e poging waren we zwanger,maar het was een bbz.
In september onze 1e poging IVF gehad. 
Bij mij zat er 2 weken tussen het starten van hormonen en de pick up. 
Schrik niet...ik had bij de pick up 28 eicellen,waarvan er in de 1e instantie 20 bevrucht waren.
Ivm een overstimulatie ben ik een nacht in het ziekenhuis beland en is de terugplaatsing uitgesteld naar dag 5.
Zolang hebben we onze embryo's dan ook door laten groeien,waar er uiteindelijk 8 van zijn ingevroren met erg goede kwaliteit.
Dus over ongeveer 1,5 maand krijgen wij een terugplaatsing van 1 (of 2) van onze eskimootjes..
Nancy - schreef op 09-10 om 11:38
Louisag, goed dat ze de gonal hebben verhoogd. Je zal zien dat bij de volgende meting je follikel een groeispurt hebben gekregen.
Succes meid
meid22 - schreef op 09-10 om 11:56
@DD Wij zijn 2 jaar bezig met ons eerste kindje waarvan sinds januari in het ziekenhuis.
In juni man PESA+TESE gehad voor de zaadcellen, 8 buisjes zaad ingevroren na bewerking.
31 aug start spuiten, 13 september punctie we hadden 21 eicellen hierdoor mocht ik geen terugplaatsing en moest ik 2 cyclussen wachten.
Uiteindelijk 11 bevruchtingen op dag 3 en 4 ingevroren op dag 5.
Over ongeveer een week verwacht ik mijn menstruatie en in di cyclus zal als het goed is (eindelijk!) de terugplaatsing gaan plaatsvinden.
@Louisag snap dat je meer had gehoopt/verwacht maar kan ineens heel hard gaan  zeker nu gonal f is verhoogd ;-) veel succes 
DD - schreef op 09-10 om 12:05
Dank jullie voor de uitleg.. pft jullie hebben allemaal al zo een weg afgelegd.. 
bij ons is het namelijk zo dat er voor december geen terugplaatsing zal zijn dus embis worden zoieso ingevroren. Wij hebben al een zoontje gelukkig. Was zwanger van het tweede maar bleek chromosoom afwijking waardoor we nu best via ivf met pgd werken. Dus wanneer de pick up gedaan is moeten we zoieso een maand wachten omdat ze die embis eerst moeten onderzoeken en dat kan een maand duren daarna wachten op mijn cyclus en dan pas terugplaatsing. Ik hoop natuurlijk dat het meteen raak zal zijn anders zijn het telkens blokken van twee maanden tenzij er enkele goeie embis tussen zitten uit de eerste pick up maar ik hoop al op 1 goeie.. 
meid22; waw 11 bevrucht dat lijkt mij een heel mooi aantal. Ik hoor in veel gevallen dat er maar twee ofzo meer over zijn!
Veel succes!!!!
Nancy - schreef op 09-10 om 12:09
DD, wat verdrietig om te lezen dat jullie zwanger waren van een kindje met een chromosomenafwijking.
Dit wordt allemaal extra spannend voor jullie.
Succes met alles
meid22 - schreef op 09-10 om 12:12
@Dd wat heftig van de chromosoom afwijking  
Bij ons zijn ze midden dec tot midden januari ook dicht ivm feestdagen etc ;-) hoop in elk geval voor jullie dat het meteen raak mag zijn
11 is zeker mooi aantal maar daar zijn er dus 4 van over op dag 5 dus de rest is weg ;-) maar in elk geval 4 kansen  
meid22 - schreef op 09-10 om 12:27
Dubbel
Elisabeth93 - schreef op 09-10 om 16:01
Oke zo eigenwijs als ik ben.... toch maar nog een ovulatie test gedaan, ik heb mn smiley !!! Eindelijk op cd 15, morgen dus mn eisprong. Komt goed uit kan ze in het ziekenhuis gelijk zien of die al gesprongen is hahaha. Nog nooit zo een korte cyclus gehad. Voelt zo fijn ! Mn 1e ei sinds april/mei
Betty - schreef op 09-10 om 19:29
Veel plezier Elisabeth 
Mooi als ze dat voor je kunnen bekijken. Dan weet je gelijk of je al klaar bent of nog ff door mag met klussen. 
Hier nog een slopende 4 dagen te gaan. Ik verwacht er niet zo veel van. Maar toch blijft elke maand een sprankje hoop totdat ik bloed. Ik heb alvast een thermometer gekocht om volgende maand iets preciezer te kunnen tempen. 
Nancy - schreef op 10-10 om 12:15
Lieve Marie, Ik begrijp je verdriet zo goed..dat het jullie laatste IUI gaat zijn. De hoop is zo groot en dan iedere keer de teleurstelling als het is mislukt.
Ik hoop dat je eitje toch nog eventjes heeft kunnen wachten en dat ze toch bevrucht is. Ik duim in ieder geval heel hard voor jullie.
Ook ik drink in de wachtweken vaak een glaasje granaatappelsap. Het schijnt inderdaad erg goed te zijn.
Veel sterkte vanavond. Vraag in gedachte vanavond zijn hulp en wie weet lukt het hem deze keer al om een lief zieltje langs te sturen.

Louisag - schreef op 10-10 om 16:30
Elisabeth93 wat raar dat deze gesprongen is. Alhoewel ik wel vind dat je pas laat terug moest naar het zkh voor een tweede meting.
Gisteren ben ik naar het zkh geweest voor de 1e FM en bij mij waren de follikels nog helemaal niet zo groot en ik moet morgen terug. Ieder zkh is anders maar vind dat ze jou wel erg laat terug laten komen .
meid22 - schreef op 10-10 om 16:46
@Lousiag wellicht heeft dit te maken dat ze geen punctie hoeft dus dan is het niet erg als het ei springt (denk dat het meer is dat ze kijken hoe de cyclus loopt) ;-) 
@Elisabeth93 denk dat zo n grote eicel niet kan verdwijnen (al ben ik natuurlijk geen arts) wellicht is deze idd al gesprongen of lag hij verstopt op een plekje die ze niet in beeld kregen? 
@Marie heel veel sterkte
meid22 - schreef op 10-10 om 16:47
@Lousiag wellicht heeft dit te maken dat ze geen punctie hoeft dus dan is het niet erg als het ei springt (denk dat het meer is dat ze kijken hoe de cyclus loopt) ;-) 
@Elisabeth93 denk dat zo n grote eicel niet kan verdwijnen (al ben ik natuurlijk geen arts) wellicht is deze idd al gesprongen of lag hij verstopt op een plekje die ze niet in beeld kregen? 
@Marie heel veel sterkte
Elisabeth93 - schreef op 10-10 om 16:48
Louisa g wat bedoel je met raar dat ie gesprongen is ? Afgelopen vrijdag waren ze 16 en 18 mm dan zouden ze vandaag beide rond de 24 a 26 zitten. Dat is volgens mijn gynaecoloog normaal om te springen.  
Ik ben dus op cd 11 en op cd 16 naar het ziekenhuis geweest voor een meting.  En dus vandaag cd 16 mijn eisprong.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan