Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nancy - schreef op 20-11 om 09:54
Lieve Lotus, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prinsesje!! Ik hoop dat alles goed is gegaan en dat alles goed is met jullie.
Geniet maar lekker van jullie kleine meid.
Liefs van mij 
3230 antwoorden en 30868668x bekeken
*Lotus* - schreef op 20-11 om 10:11
Dank jullie wel lieve elizabeth en lieve nancy ik hoop dat jou eskimo blijft plakken  lieve nancy
Nancy - schreef op 20-11 om 10:16
Dank je wel lieve Lotus. Ik hou je op de hoogte.
Liefs
Louisag - schreef op 20-11 om 13:55
Lotus Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter Milou. Wat een prachtige naam. 

Nancy hoe gaat het met jou? 
Nancy - schreef op 20-11 om 14:00
Louisag, het gaat goed meid. Donderdag hebben we de terugplaatsing van ons eskimootje .
Hopelijk binnenkort goed nieuws van mij..

Hoe gaat het met jou? Hoe voel je je?
Louisag - schreef op 20-11 om 14:05
Nancy wat fijn! Nu komt het echt dichterbij. 
Wij hebben vanmorgen de 1e echo gehad en het zag er allemaal goed uit. Ons wondertje is 1,1mm groot en de hartslag was duidelijk zichtbaar. Heel speciaal om te zien. Heb echt een hele rits echo foto's mee naar huis gekregen. Dus wij genieten nog even door. 
Hopelijk kan jij je snel aansluiten. Maar na donderdag die killing wachtweken. Ik ga heel hard voor je duimen. 
Nancy - schreef op 20-11 om 14:08
Louisag, oh wauw, wat bijzonder . Wat super om te horen dat alles er goed uit ziet. Het is jullie zo gegund meid.
Geniet inderdaad maar lekker verder.
Ik hoop ook dat ik me snel aan kan sluiten. Hihi,hou maar op over de wachtweken...ik word nu al nerveus .
Maar komt wel goed.
Dank je wel
*Lotus* - schreef op 20-11 om 14:11
Lieve Louise ag gefeliciteerd meis met kloppend hartje en geniet ervan. En bedankt voor compliment. 
Eva - schreef op 20-11 om 15:26
Louisag wat fijn dat jullie een goede echo hebben gehad met kloppend hartje super  genieten 

Nancy succes donderdag met de terugplaatsing  duimen draaien weer hoor 

Lotus  echt heel bijzonder idd genieten !!!

Hier aan het wachten vandaag NOD  voel nog niks en  ben nog schoon wel  gister avond onder het koken heeel  erg eng geworden uit het niets  en bijna flauw gevallen , dat is me echt  nog nooit overkomen ik  ben maar gaan zitten en heb me de hele avond eng gevoeld  verder voel ik me vandaag weer  prima alleen hele warme gloeiende wangen en super moe !! Dus laat die ellende dan maar snel doorbreken 

Liefs 
Marie - schreef op 20-11 om 16:23
Ooowh Eva, ik ga voor je duimen meid!!!
Nancy - schreef op 20-11 om 18:25
Eva,meid dat klinkt wel positief hoor..al die kwaaltjes. Ook voor jou draaien mijn duimpjes hard 
Betty - schreef op 20-11 om 19:05
Miley wat fijn dat je ei zo mooi op tijd is! Ik wens jou veel geluk! Iig weer een goede kans! 
meid22 - schreef op 20-11 om 19:21
@Betty mijn testen zijn idd heel erg afgelopen, was al meteen zo verdrietig en dat ben ik nog.       Natuurlijk wist ik dat het nog heel pril was maar dat het zo snel zo mislopen had ik niet verwacht en zeker niet na de duidelijke testen die ik had.             Heb het ziekenhuis gisteren ochtend gebeld en die zeggen dat ik donderdag nog keer moet testen voor de rest doen ze dus niks                                       Het is echt heel vervelend en vooral omdat we net onze ouders dit weekend hadden verrast             Mijn moeder weet wel al van de aflopende test maar me schoonouders & zusje nog niet
Lizzy - schreef op 20-11 om 20:04
Lotus van harte gefeliciteerd me jullie dochter!
Nancy, wat spannend! Het heeft nog lang geduurd tot je terugplaatsing.
Meid22, wat vreselijk . Ik hoop echt dat het loos alarm is.

Dank je Marie (h), het is wel een goede tip om gewoon te accepteren dat ik het niet los kan laten. Nu ben ik er steeds tegen aan het vechten, en dat vermoeid me eigenlijk alleen maar.
Betty - schreef op 20-11 om 20:31
Dat kan ik me zo goed voorstellen meid. Ik heb een vroege miskraam meegemaakt. Je zit in zo’n roalercoaster van emoties. En dan 2 dagen moeten afwachten zeg. Ik begrijp goed dat je verdrietig bent en je nu tussen hoop en vrees zit. Sterkte en ik hoop dat het aan de testen ligt meid. 
meid22 - schreef op 20-11 om 20:52
Bedankt dames, heb het momenteel heel zwaar, en niet alleen ik maar mijn man ook ;-).                     We moeten inderdaad afwachten, het voelt vooral heel wrang om de Progynova en Utrogestran te slikken/ in te brengen wat ik weet dat dat ook (eventueel) bloed tegen houdt.                                 Natuurlijk weet ik dat we geen enkel invloed kunnen uitoefenen en dat het de natuur is maar na 25 maanden de blijdschap en dan de telleurstelling komt wel echt hard binnen (natuurlijk hopen we dat het nog goed komt maar als ik heel realistisch ben geloof ik daar gewoon niet in).                         We zijn nu samen de kerstboom aan het optuigen al moet ik ook zeggen dat ik nu ook veel minder zin in kerst heb, maar het leven gaat door ;-) 
Betty - schreef op 20-11 om 21:06
Mocht het wel mis gaan, dan weet je iig dat het wel kan Meid en dat jullie nu wel veel dichterbij zijn. Maar ik hoop alsnog dat er ergens een wondertje gebeurt, want een kerst met een wondertje in je buik is wel heel bijzonder.
meid22 - schreef op 20-11 om 21:15
@Betty het vruchtbaarheidsprobleem zit niet aan mijn kant hè (niet dat ik mijn man de schuld wil geven vind het juist mega erg voor hem) ik kan dus in principe gewoon zwanger worden.                    Maar in ons geval gaat het enkel via ICSI (om van ons samen te krijgen) en dat is wel heel lastig en dit is (tot nu) wel een hele grote telleurstelling, weet dat we nog wel behoorlijk wat kansen hebben. Maar toch is en blijft het heel erg pijnlijk allemaal  en gun dit echt niemand.
Betty - schreef op 20-11 om 21:25
Weet ik meid, ik heb alles gevolgd en jullie hebben al zoveel teleurstellingen gehad dat ik jullie alleen maar het beste gun.
Bij een normale zwangerschap lukt het innestelen ook niet altijd goed, dus laat de moed niet helemaal zakken en daarmee bedoel ik zeker niet dat je niet verdrietig mag zijn. In tegendeel zelfs. Schrijf hier zoveel als je wil. Ik hoop dat we er allemaal een beetje voor je kunnen zijn. 
meid22 - schreef op 21-11 om 07:41

Goedemorgen dames,
Waar ik al bang voor was is helaas gebeurd, me test is weer helemaal negatief.
Ga om 08;00 het ziekhuis bellen om te vragen of de medicatie mag stoppen, die houdt namelijk ook het baarmoederslijmvlies in stand en zorgt dat er dus sowieso geen bloeding komt.
Nu wordt het afwachten wat het ziekenhuis zegt, daarna afwachten op wanneer de bloeding komt en daarna kunnen we ons opnieuw aanmelden voor een terugplaatsing.
@Eva hoop voor jou op een hele mooie test

*Lotus* - schreef op 21-11 om 08:18
Ach meid wat enorm verdrietig voor jullie neem de tijd om t te verwerken. Ik hoop dat je snel een doorgaande zwangerschap hebt.
Nancy - schreef op 21-11 om 08:47
Meid, och wat verdrietig. Veel sterkte voor jullie gewenst. 
Eva - schreef op 21-11 om 09:43
Meid22 wat enorm verdrietig heel veel sterkte gewenst voor jullie 

meid22 - schreef op 21-11 om 15:35
Bedankt dames, krijg komende dinsdag een echo, heb er eerlijk gezegd helemaal geen zin in, ook nog doorgegaan met de medicatie.                                  Maarja als het ziekenhuis het wil dan doen we het maar  hopelijk kunnen we het dan afsluiten.
Nijn - schreef op 21-11 om 19:41
Dag Dames,

Wat een vrolijke en verdrietige berichten bij elkaar. In ieder bericht zie ik liefde steun naar elkaar wat ik super vind, dank jullie wel daarvoor! Samen komen we er wel.
Ik ben een tijd stil geweest omdat het mij wat teveel werd. 
Omdat ze in het ziekenhuis de oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap niet kunnen vinden zijn wij helaas bij de IUI behandeling aangekomen. Morgen zal ik mijn eerste spuit gonal-f zetten en hopen dat ik meteen de goede dosering te pakken heb. Super spannend, verdrietig dat het zelf niet lukt en hoopvol omdat we weer een stap verder kunnen.

Veel liefs, Nijn
Eva - schreef op 22-11 om 09:43
Nou meiden , hier ondertussen 2 dagen overtijd totaal nog geen tekenen van menstruatie zo gek !!
Zometeen maar eens een testje wagen heel spannend !! Vanmiddag eindelijk de afspraak bij de gyn dus  ben echt heel erg benieuwd 

Nijn heel naar als ze geen oorzaak kunnen vinden dat is altijd erg dubbel !! Maar fijn dat jullie kunnen starten met IUI heel veel succes meis !!

Meid jammer dat het ziekenhuis je nog even laat lopen op deze manier, ze zullen er vast hun redenen voor hebben maar voor jullie is het klote veel sterkte !!

Nancy succes met de terugplaating vandaag !!!

Liefs eva 
Proudmommy - schreef op 22-11 om 09:46
Wooooow eva zou het dan toch? Je verdient het echt Ik hou je in de gaten en duim heel hard.
Marie - schreef op 22-11 om 10:43
Eva, ik duim heeeel hard voor je!!!!
Nijn, ik en mijn man zijn na 3,5 jaar proberen eindelijk zwanger! Ook bij ons was er onverklaarbare subfertiliteit 'geconstateerd'. Dat betekent niet dat er niets is waardoor het zo lang duurt, maar ze kunnen het niet vinden. 
Wij hebben 5 mislukte IUI's achter de rug en uiteindelijk ben ik nu spontaan zwanger geraakt. Mijn tip: volg je gevoel! Ik heb het boek 'InNESTeling' gelezen en daar veel advies uit opgevolgd (met name rondom voeding). Ook ben ik begonnen met Kundalini Yoga & heb ik op de dag van mijn eisprong een accupunctuurbehandeling gehad. De dag daarna had ik ook nog een behandeling 'touch of health' gehad... dat is uiteindelijk een spontane zwangerschap geworden  Het is misschien niet DE manier voor jou, maar wie weet heb je er wat aan  
Eva - schreef op 22-11 om 13:44
Bedankt voor het duimen meiden !!
Helaas waren de testen negatief 
Vanmiddag alles maar even voorleggen  aan de gyn  en helaas  maar afwachten wanneer de menstruatie komt 

Liefs 
Betty - schreef op 23-11 om 08:10
Ooh meid wat verdrietig. Veel sterkte met het omgaan hier mee. Dat de volgende poging wel een stevige plakker wordt hoop ik enorm voor jullie. Klote van de medicatie, dat moet wel heel wrang zijn. 
Eva wat maak je het spannend! Elke positieve test is hier heel gewenst! Mijn duimen draaien! 
Nancy ook veel geluk gewenst voor jou! 
Mijn ovutest was gistermorgen knal, gisteravond wat ovulatiepijn en ons best gedaan en vanmorgen was de temperatuur mooi omhoog, dus op het wachtenbankje. NOD 5 december, ik weet al wat ik vraag van sinterklaas

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan