Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Betty - schreef op 26-04 om 19:44
He Trees wat naar dat je bloed. Ik kan me goed voorstellen dat je dan heel onzeker blijft. Ik duim met je mee voor een goede hcg stijging. 

Nou dat wachten is wel lastig ja! En jullie moeten dius ook weer afwachten. Vervelend! 
Dat is wel een tegenvaller, maar hopelijk wordt het met een paar aanpassingen zoals het roken wel beter. Jullie hebben iig duidelijkheid en er is wel goede hoop op verbetering toch? 
3230 antwoorden en 31036164x bekeken
Eva - schreef op 26-04 om 20:17
Betty jaa dat wachten pfffff word er moedeloos van !!!

Verdee  ik heb geen idee , ik viel nogal stil aan de telefoon!!! Het  was toch een aardige klap in mijn gezicht en ze wilde meteen een afspraak maken bij de uroloog en als we daar zijn geweest ons terugzien !

Ze noemde het verminderd vruchtbaar ,al kan het uiteraard altijd erger  en verder ben ik alles vergeten te vragen wat ik  zo netjes had opgeschreven helaas !

Ze kon alleen nu nog niks voor ons betekenen daar moet echt eerst de uroloog aan te pas komen  helaas  dus ja hopenlijk is er grote  kans op verbetering maar ik heb dus nog geen idee ..........

Ondertussen begint m'n leeftijd een flinke rol te spelen in mijn hoofd  en dat vind ik persoonlijk erg moeilijk elke maand is te lang en nu gaat er weer een maand extra overheen ik probeer het los te laten maar vind het op dit moment allemaal even heel erg lastig !!!! Gaat wel weer over maar voor nu ist ff kut haha 
Ach ja morgen weer een nieuwe dag
Gul - schreef op 26-04 om 20:56
Kan ik me aansluiten? Weten jullie wanneer mijn eisprong was?
meid22 - schreef op 27-04 om 08:24
@Eva vervelend dat jullie niet de uitslag hebben gekregen waar jullie op hoopten ;-) 
Snap dat 5 miljoen minder is dan gemiddeld maar wij zouden echt heel graag 5 miljoen hebben, wij hebben immers nul gehad bij het zemen onderzoek.
Mijn verloofde is een aantal weken terug bij de uroloog geweest en moest zich aan een aantal leefregels houden en voedingssupplementen gaan slikken, wellicht dat dit bij jullie ook zou helpen om de kwaliteit te verbeteren  
Hij mag bijvoorbeeld niet meer zijn telefoon in zijn broekzak hebben, die straling is erg slecht, en max 5 min douchen per keer niet meer in (een warm) bad en 1 glas alcohol max per dag (niet dat hij elke dag drinkt hoor Haha), hoop dat de uroloog jullie verder kan helpen ben blij dat jullie snel bij de uroloog terrecht kunnen  wij moesten immers 8 weken wachten op eerste afspraak bij de uroloog  

Liefs
Miley - schreef op 27-04 om 09:49
Jenny00 , ik heb nog al gehoord dat je dan inderdaad gewoon kan zwanger worden, maar mijn dochter is al 5 jaar ondertussen dus zou niet graag nog jaren wachten en om de dag is inderdaad beter dit heb ik ook al gehoord , maar bij ons is het standaard 6op 7 , mijn vriend let ook niet echt op vruchtbare dagen of niet dus ik hoop dat de kwaliteit nog goed genoeg is dat ik inderdaad niet aan de clomid hoef, maar ben wel blij dat als het niet lukt , dat ik het toch achter de hand heb duidelijk gistere eiersprong gehad dus normaal zit het wel goed kwa proberen nu dat wachten weer . Al de rest op deze topic nog veel succes , ik lees alles mee , maar heb vaak de energie niet om op iedereen te antwoorden
Betty - schreef op 27-04 om 12:52
De spannende wachtweken dus miley. Ik duim dat het lukt. Hopelijk heb je onbewust ook wat minder stress deze maand omdat je nu weet wat je achter de hand hebt. 

He door dat bloedprikken op 6 dpo ben ik er toch weer meer mee bezig dan ik wilde en begin ik weer te twijfelen. Zou mn eisprong toch niet later zijn geweest? Zou ik toch een kand hebben. 
Ik zit nu 9dpo en 13dpo normaal ongi dus vandaar dat het nu toch wel ff spannend wordt, maar eigenlijk alleen maar tekenen dat ik gewoon ongesteld ga worden (hoofdpijn en korter lontje). Stom dat je toch elke keer weer hoop hebt, ook al is de kans nog zo klein (4/5 dagen voor mn ei sex, dus te vroeg en daarna mn man niet te porren voor een potje klussen). 
Nancy - schreef op 30-04 om 07:10
Hai meiden,
Helaas...ik heb weer mijn menstruatie gekregen..nog wel op Koningsdag .
We gaan maar door voor ronde 3 met iui...
Trees87 - schreef op 30-04 om 13:36
Oooh nee Nancy ... heel veel goede moed toegewenst!!
Miley - schreef op 02-05 om 09:32
Heey meiden , hier ondertussen 5/6 dpo, gistere avond/nacht redelijke krampjes in men onderbuik , het is natuurlijk nog veel te vroeg om er iets van te zeggen maar het geeft me toch ergens een slecht gevoel   normaal zou er nu toch nog niets aan de hand mogen zijn denk ik ?
Nancy - schreef op 04-05 om 12:46
Marie, wat leuk dat je zondag je vrijgezellendag hebt! Wanneer is DE GROTE dag?
Spannend weer he...onze groeiende eitjes.
Ik mag vanmiddag weer voor een echo..beetje vroeg,maar misschien zijn er al mooie eitjes te zien.

Miley, misschien is het een innesteling meid. Hou moed
Marie - schreef op 04-05 om 13:03
Ja. superveel zin in! 4 juni is de grote dag! gepland toen we wisten dat ik zwanger was en daarom dus op maandag om de kosten te drukken - maar intussen doen we onze bruiloft met alles erop en eraan 

Heel spannend altijd - vooral nu ik het 'zelf' doe zonder hormonen. Welke dag zit je nu? Ik begon met hormoonstimulatie al op cd10 met echo's en dan had ik rond 14/15 al mijn eisprong... nu heb ik het idee dat het wat langzamer gaat, maar niet extreem veel. Gewoon mijn eigen tempo  
Nancy - schreef op 04-05 om 14:09
Oh wauw,dat is al bijna!!! Spannend hoor. Wij zijn net 1 jaar getrouwd...zo geweldig. Wij hebben ook met alles erop en eraan gedaan :-).

Ik zit nu op dag 8 van mijn cyclus. Erg vroeg voor een meting,maar de 1e IUI ronde ging erg snel..ze willen alles goed in de gaten houden.
Je weet nooit hoe snel het gaat he.. Welke hormonen heb je?
Nancy - schreef op 07-05 om 08:42
Afgelopen vrijdag een echo gehad voor de follikel meting. Rechts zaten 4 kleine eitjes. Het was dan ook nog vroeg voor de eitjes om mooi gegroeid te zijn.
Links kwam weer eens niet te voorschijn...wat ze ook probeerde.
Vanmiddag weer een echo. Als er dan te weinig groei in zit,gaat we de hormonen verhogen.
Ben weer benieuwd..
Marie - schreef op 07-05 om 14:35
Hee meiden!!
Gisteren echt een topdag gehad met mijn vrijgezellendag.. ik ben ook helemaal de echo van die ochtend vergeten de rest van de dag. Daar kreeg ik weer te horen dat het niet echt superhard was gegroeid en dat ik morgen weer terug moet komen. Maar het goede nieuws was wel dat ik niet 1 maar 2 eitjes had die waren gegroeid! Links 14 mm en rechts 11 mm... wie weet! Benieuwd naar de echo morgen (11.30)
@Nancy - ik had Chlomid tijdens 3 maanden, maar die werkte te hard op mijn lijf... eerste keer 5 follikels, daarna 2 en daarna 3. Bij die 3 follikels ben ik op de natuurlijke manier zwanger geraakt - ondanks vrijverbod. 
Nu alleen maar 1 keer ovitrelle spuiten om de eisprong op te wekken voor de IUI om beter te timen   Ben benieuwd wanneer ik weer mag. Ik gok zelf op donderdag - Hemelvaart, maar misschien wordt het wel eerder. 

We wachten rustig af! Zit nu op cd 16  

Nancy - schreef op 07-05 om 15:07
Marie, wat leuk dat je zo'n topdag hebt gehad! Nu op naar DE dag .
En wat spannend voor je zeg...toch 2 groeiende eitjes. Op naar de volgende echo met de eitjes mooier gegroeid.

Ik heb over een uurtje weer een echo om te kijken hoe ze zijn gegroeid.
C81 - schreef op 07-05 om 15:20
Nancy spannend! Succes! 
Marie wat fijn dat je het leuk hebt gehad! 2 eitjes! Nog heel even geduld en dan is het weer zo ver.
Ik heb overmorgen de eerste echo voor terugplaatsing van een cryo. 
Nancy - schreef op 07-05 om 15:25
C81,wat spannend meid. Ik duim voor je
Marie - schreef op 07-05 om 15:31
C81, dat is inderdaad spannend dan! Ik duim mee  
Betty - schreef op 07-05 om 16:30
C81 spannend! Succes! 
En nancy en Marie? zijn ze goed gegroeid? Ik hoop het! 
Nog 1 week aftellen en dan krijgen we de uitslagen. 
Nancy - schreef op 08-05 om 08:09
Hai meiden,
Gisteren de echo gehad. Rechts zag ze 2 eitjes van ongeveer 13 mm zitten. Toen ging ze links kijken.
Ik zei nog tegen haar,dat ik van links niks verwachtte aangezien het vrijdag niet te zien was.
Maar tot mijn grote verbazing,zag ze links een heel mooie eitje van 18 mm!!
Groot genoeg om de iui in te plannen. Aanstaande woensdag hebben we de 3e iui. Hopelijk groeien de eitjes rechts nog even door..ze verwacht van niet,maar ze zei: Je weet maar nooit he.

Marie,succes met jouw echo vandaag. Ik duim op net zulk goed nieuws :-).
Nancy - schreef op 08-05 om 08:46
Hai Marie,
Tot nu toe is ook 1 eitje groot genoeg voor morgen en heel misschien groeien de andere 2 ook wel door. Bij ons zeggen ze,dat er met iui maximaal 3 eitjes mogen zijn.
Ging het bij jou toen niet door,omdat het risico van een meerling dan toch te groot is?
Wat heerlijk dat je vriend vanavond al thuis komt!! Lekker van jullie tijd genieten meid.
Ik duim voor je vandaag.

Miley - schreef op 08-05 om 08:55
Heey,
Nancy & Marie veel succes nog en hopen op het beste natuurlijk! 
Betty , hoe gaat het bij jou ondertussen ?
Hier zitten we vandaag op 12dpo  , nu ben ik deze keer mezelf serieus aan het bedwingen geen zwangerschap test te doen , en k heb daar een heel gekke manier voor ik heb al een paar keer gelezen dat je zwangerschap ook kan opsporen met ovulatie testen ( die zijn ook een pak goedkoper ) en iemand als ik met enorm veel testdrang moet iets doen natuurlijk dus ben ik de laatste 3 dagen ovulatie testen een het gebruiken . Nu hou ik mijzelf ook niets voor , ik weet dat je hier totaal geen zekerheid mee hebt en het wil meestal zelfs niets zeggen , maarja ik hou me er wel mooi mee bezig terwijl die ene zwangerschaps test mooi in de kast blijft liggen tot donderdag . Nu valt het wel op dat de testjes een beetje oplopen dus wie weet donderdag misschien een mooie echte zwangerschapstest  maar dat weten we donderdag pas natuurlijk . Zal een foto van de ovulatie testjes toevoegen enkel ter informatie natuurlijk want je kan hier uiteraard niet zeker zijn van een zwangerschap, maar wel een mooie bezigheid voor mensen op het laatste van het wachtbankje
Miley - schreef op 08-05 om 08:57
Nancy - schreef op 08-05 om 08:58
Miley,
Dank je wel meid.
Oh wauw...dat klinkt wel positief bij je. Spannend om dan donderdag DE test te gaan doen. Ik duim heel hard voor je.
Moest wel lachen om jouw berichtje..mooie bezigheid voor mensen op het wachtbankje..hihi.
Eva - schreef op 08-05 om 12:48
Haay meiden , ik lees weer een hoop positief nieuws!!! Mijn  duimen draaien hard voor jullie 

Liefs 
Proudmommy - schreef op 08-05 om 18:03
Hey lieve meiden, wil even laten weten dat ik jullie niet vergeten ben en ik hard voor jullie blijf duimen dat je gauw gezegend mogen zijn met een kindje!!

Ik zie dat er ook nieuwe dames zijn bijgekomen ook jullie wens ik het allerbeste!!

Dikke knuffel van mij en much love
C81 - schreef op 09-05 om 20:03
Nancy spannend! Hoe ging de iui? 
Marie hoe was het bij jou? 
Miley spannend die wachtweken.  Maar je hebt een goede bezigheid gevonden zie ik. Ik duim voor je! 
Ik krijg een cryo in natuurlijke cyclus teruggeplaatst. Ik zit nu op dag 9 en ik ben al klaar! Ik had al een follikel van 18mm. Om 18.00 de ovitrelle gespoten. De 15e is de terugplaatsing. Nu maar hopen dat het goed ontdooit. 
Nancy - schreef op 09-05 om 20:07
C18,wat spannend meid! En wat goed dat je al zover bent. Ik ga hard voor je duimen.

Marie,hoe is het gegaan?

De iui ging echt super! We hadden dubbel zoveel zaadjes als de vorige keer,70 miljoen!
Het voelde allemaal erg goed. Nu weer 2 lange weken wachten. 
Betty - schreef op 09-05 om 20:21
Wouw 70 mljn! Nancy

Ik help mee hopen dat de cryo goed ontdooit c81

Lief proudmommy! 34 weken zie ik? De laatste loodjes. Geniet nog ff van het getrappel en de rust. 

Hoe is het met jou Miley? 
Ik verwacht richting het weekend mn vruchtbare weken. Ik wacht op het sein van mn man dat ik in een bekertje mag plassen voor een ovutest hihi 
Ff voor de duidelijkheid: ik heb mn man de testen en agenda in handen gedrukt. Was er na een jaar ff helemaal klaar mee! Hoef de uitslag ook niet te weten tenzij hij er niet uitkomt. 
Lizzy - schreef op 09-05 om 23:44
Veel spannende ontwikkelingen! C81: spannend! Is dit de terugplaatsing van je eerste cryo? Veel succes!
En Nancy wat een super aantal! Hopelijk dit keer raak.
Ik zit nu nog in de rustmaand na mijn eerste icsi, inmiddels cd 31. Ik had pas een positieve ovulatie test op cd 22. Mijn lijf is wel een beetje van slag. Normaal heb ik direct na de eisprong tot de menstruatie pijn in mijn borsten maar nu ook niet. Ook was het ovulatieslijm minder duidelijk aanwezig. Ik vraag me af of ik wel echt een eisprong heb gehad. Hopelijk word ik begin volgende week gewoon ongi, zodat we met de cryocyclus kunnen beginnen!
Dat gaan we doen in een natuurlijke cyclus, zelfs geen ovitrelle. Vorige week hebben we een gesprek gehad. Als het weer niet lukt, mag ik de cyclus erna gelijk door met icsi 2. De arts vond dat ik toch wel weinig eicellen had en ik zat al bijna aan de maximale dosering, dus volgende keer gaan we het met meriofert (of zoiets) proberen. Ook werken ze nu sinds kort met pilletjes voor na de terugplaatsing en hoef ik die vieze gel niet meer te gebruiken.
Maar goed, eerst maar eens ongi worden en starten met de cryocylus. Het begint wel weer te kriebelen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan