Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

*Lotus* - schreef op 04-01 om 12:48
" Lotus wat een geweldig nieuws!! Voor jou begint het jaar heel goed. Ik hoop dat je je kindje in september in je armen mag sluiten . Dikke knuffel van mij! Het is je erg gegund!
Alle andere dames nog de beste wensen voor het nieuwe jaar met veel babygeluk! "
C81

Dank je wel lieve c81 vandaag in elk geval ook pregnant op de test
3230 antwoorden en 30982795x bekeken
*Lotus* - schreef op 04-01 om 13:12

Me testen van vandaag
Marie - schreef op 04-01 om 14:34
Super fijn Lotus! Nu nog blijven zitten baby! 
*Lotus* - schreef op 04-01 om 14:51
" Super fijn Lotus! Nu nog blijven zitten baby!  "
Marie

ja echt ik duim me suf vandaag
*Lotus* - schreef op 05-01 om 14:52
Vandaag ben ik me rotgeschrokken had wat roze verlies maar niet echt buikpijn zoals ik heb als ik me maanstonden krijg nu heb ik vanmorgen blanco testen en was helemaal van de leg of althans er stond een licht streepje.. maar ik kon  t niet laten om vanmiddag nog even te testen en jahoor weer pregnant en een positieve kv
Natasja - schreef op 05-01 om 22:29
Vandaag weer op gesprek geweest bij de gynaecoloog en te horen gekregen dat we beter ivf kunnen gaan doen.....
Omdat ik vandaag ongi werd ook meteen moeten beginnen met de pil. Is zo dubbel... terwijl je alles wilt doen om een wondertje te krijgen moet je toch anticonceptie gebruiken....
Maandag zkhs bellen voor nieuwe afspraken voor de ivf te starten...
Ben er niet goed van. Mijn gedachten en emoties vliegen alle kanten op
Ben helemaal in de war pffff
*Lotus* - schreef op 07-01 om 08:59
helaas het mocht alweer niet zo zijn
DreamBaby - schreef op 07-01 om 10:33
Oh.. Wat erg voor je Lotus! Dikke knuffel!  
Annesje - schreef op 07-01 om 11:21
Neeeen...dat meen je niet Lotus, wat erg!  Dikke dikke knuffel
Lucky - schreef op 07-01 om 12:32
Sterkte Lotus XxX
Eva - schreef op 07-01 om 13:23
Zeentje heftig nieuws  dat is zeker een hele dubbele  gedachte,   veel sterkte !

Lotus wat erg  ik had zo gehoopt dat dit het plakkertje was voor jullie , dikke knuffel en heel veel sterkte !

Summer ik zag dat je een mooie echo hebt gehad heel fijn meid lekker genieten nu !!

Hoe gaat  het verder met iedereen ?  het is stilletjes hier 

Gister is mijn oudste dochter 12 geworden  en nog steeds zijn we bezig met het krijgen van een kindje( van ons samen ) ,  nooit verwacht dat het gat  zo groot zou zijn ! Jaren geleden begin je ergens aan met het idee het kan wel even duren maar zolang had ik echt niet verwacht helaas is het zo en gaan we er dit jaar nog even keihard tegenaan !! 

Vrijdag is mijn nod dus het word hier alweer erg spannend . 



Natasja - schreef op 07-01 om 19:38
Dank je Eva
Sterkte Lotus 
^-^ - schreef op 07-01 om 20:43
Heel erg veel sterkte lotus! Had het je zo gegund!

Zeentje dat is ook best wel heftig zeg. Heb je het inmiddels een beetje kunnen verwerken allemaal?

Hier gister avond wat heeel licht roze afscheiding. Vandaag 2x bruin.. Vind het zo verdomd spannend op deze manier...! 
C81 - schreef op 08-01 om 08:56
Lotus wat een verdrietig nieuws! Heel veel sterkte en een hele dikke knuffel! 
Zeentje ik weet dat het niet makkelijk is om te horen, maar je kansen worden groter om eerder zwanger te raken.  Je  geeft het een plek je verlegt je grens, verstand op nul en je gaat er weer voor. Althans zo ging het bij mij. Het is absoluut geen makkelijk traject waarbij je eigen mentale kracht en je relatie echt wel getest wordt. Ik wens je erg veel succes en wie weet is het bij de 1e terugplaatsing meteen raak! 
Hier inmiddels op mentale voorbereiding voor icsi poging 2. Morgen de scratching en zaterdag of zondag komt de menstruatie en start ik meteen met spuiten. Ik hoop eind deze maand de punctie. Aan de ene kant heb ik lang moeten wachten om weer te beginnen en ben ik blij dat er actie komt. Aan de andere kant zie ik als een berg op tegen de bijwerkingen van de grote hoeveelheid hormonen en de emotionele achtbaan en de vreselijke wachtweken. 
Marie - schreef op 08-01 om 10:46
Lotus, wat een KL%#*#&%#*)#)*(#$ TY#*(WEF)@#s#)% zooi  Het is jullie zoo gegund en telkens weer deze teleurstelling na zo'n blijdschap .. ik snap niet hoe dit kan?! Wat zegt je gyn? 

Zeentje, heftig hoor... ik kan me voorstellen dat je dit een plekje moet geven en er een modus in zult moeten vinden, maar ik hoop net zoals C81 zegt dat dit je meer gaat opleveren en de kansen vergroot! Je zult zien - achteraf - dat het de moeite waard is als het raak is!

Eva, gefeliciteerd met je dochter - 12 .. wat een mooie leeftijd!! Knap dat je nog steeds volhoud en ervoor wilt blijven gaan! Succes deze week op het wachtbankje!

Summer, dat snap ik inderdaad dat het zo spannend voor je wordt! Ik duim voor je! 

C81, jeetje... wat lijkt me dit inderdaad een heftig traject... ik hoop dat het bij ons niet zover hoeft te komen, maar houd overal rekening mee. Ik wens je veel kracht en geluk toe deze ronde - dat het maar eindelijk raak mag zijn!

Ikzelf ben af aan het wachten tot NOD - 10 dagen nog.. vriendlief is vanmorgen vertrokkken voor 4,5 mnd opleiding waardoor ik hem alleen in de weekenden zie - en waarschijnlijk 1 doordeweekse avond. Het wordt pittig maar we slaan ons er wel doorheen. Hij had er deze keer meer moeite mee dan ik... denk een beetje zelfbescherming. Op dit moment zit ik echt in die modus dat ik uit zelfbescherming nergens op hoop en me nergens druk over maak en vooral dingen per dag bekijk. Toch lastig als optimist.. maar ik geloof niet dat we ondanks het klussen rondom eisprong geluk gaan hebben..ik hoop vooral dat de 2e IUI doorzal gaan en dat het allemaal gaat lukken planningstechnisch.. 'gelukkig' mag ik van de Chlomid af. Ovitrelle moet ik nog wel spuiten, maarja.. dat is alleen als de IUI doorgaat de volgende keer... 

Als ik zo m'n bericht teruglees word ik er bijna depri van  Ik hoop echt dat we snel allemaal een keer goed nieuws gaan krijgen - ben weer toe aan een positieve test in deze groep dames!!! Wie zit er rond de eisprong? Gaan we allemaal aan de klus?  
Trees87 - schreef op 08-01 om 12:46
Oooh jeetje wat een minder leuke tekstjes hier allemaal :-( wat is me dat voor een begin van 2018!  Laten we hopen dat het tij snel gaat keren!!  Ik ben beginnenbloeden 4 dagen eerder dan verwacht... op d 24vd 28 :-[ zooo vreemd  weer ...maarja ... dus hsg onderzoek ook maar vervroegd vandaag. Nu zal dit vrijdag plaatsvinden...jeetje... 
Eva - schreef op 08-01 om 15:37
Marie dank je wel ! Ja we willen er  toch graag alles aan  gedaan hebben,  maar dit is wel het laatste jaar!
Hij is absoluut dolgelukkig met mij en de meiden ( en ziet hun als eigen en noemt ze gewoon zijn dochters )  maar ik snap uiteraard dat hij graag zelf ook  een kindje wil waarvan hij alles mee kan maken vanaf het vroege begin . Dus daar gaan we nog even voor door  
Best lastig soms je man zo weinig zien ook al ben je er waarschijnlijk aan gewend de mijne is doordeweeks ook zelden thuis  en zie ik dus ook eigenlijk alleen in het weekend ,  dus ik weet wel een beetje hoe het voelt ! Hoop toch dat deze ronde goed voor jullie uitpakt en anders een goede 2 e ronde IUI  !!

C81 heftig en heel spannend  allemaal , heel veel succes !!

Trees87 wat vervelend zoveel eerder ongesteld!!! In ieder geval alvast  heel veel succes met je HSG onderzoek vrijdag !

Summer ik hoop dat het bruinverlies snel ophoud  dit is niet onverhoopt lekker kunnen genieten zo voor jullie ! 






 
Jenny00 - schreef op 09-01 om 12:13
Lotus, ik heb je even een pb gestuurd.
Zeentje, wat een heftig nieuws. Heb je het de afgelopen dagen een beetje een plekje kunnen geven? Begrijp dat dat heel dubbel voelt, als een stap achterwaarts in plaats van naar voren. Hopelijk brengt IVF jullie veel geluk.
Mir, wat fijn dat je al zo snel voor een echo mag. Je zult de dagen wel voorbij kunnen kijken! Voel je je goed nu? En is het roze verlies gestopt?
C81, pittig zo'n nieuwe poging. En wat sterk dat je er toch weer voor gaat ondanks dat je er tegenop ziet. Hopelijk snel veel mooie eitjes! 

Eva, hopelijk een kindje van jullie samen dit jaar! Lastig plannen als je man zoveel weg is. Missen jullie daardoor regelmatig een eisprong, of valt dat wel mee? 
Marie, ik neem aan dat jullie er dus voor zijn gegaan zelf deze ronde? Ik duim hard vaan jullie dat er van de 3 eitjes 1 bevrucht is! Nog even geduld..


Summer, wat een vervelend gevoel die onzekerheid! Een vriendin van mij die voor de eerste keer in verwachting is zegt telkens 'we gaan er gewoon vanuit dat alles goed gaat, want die kans is het grootst'. Dan ben ik altijd een beetje jaloers dat zij zo kan denken. Hopelijk voel jij dit binnenkort ook zo, dat je weer volop kunt vertrouwen op je eigen lichaam. 
Annesje, hoe is het met jou? 
Trees, vervelend dat je eerder ongesteld bent geworden. Succes voor vrijdag!
Ik heb aankomende donderdag de HSG en vindt het maar wat spannend. En dan met name de uitslag.. je weet maar nooit wat je kan verwachten en dat maakt me best wat zenuwachtig merk ik. Hoe staan jullie daarin?
Als ik nog meiden heb gemist (we zijn met zo veel hier dat ik soms het overzicht kwijt raak) hoe is het met jullie? 
Fijne dag meiden! x
Jenny00 - schreef op 09-01 om 13:56
De wonderen zijn de wereld nog niet uit.. Op dag 16 in een natuurlijke cyclus zomaar positieve ovulatie testen. Kon het niet geloven dus heb er voor de zekerheid maar 3 gedaan in de afgelopen uren. 
Ik zou aankomende donderdag een HSG onderzoek hebben, maar dat hebben we zojuist toch maar geannuleerd. Vanavond gaan we ervoor. Mocht het niet lukken deze ronde, doen we de HSG volgende cyclus. Ik ben er gewoon even zenuwachtig van dat ik de afspraak heb afgezegd, maar het voelde zo tegenstrijdig om het door te zetten. Nu maar hopen op een mooie eisprong de komende dagen.. 
Trees87 - schreef op 09-01 om 14:45
Je hebt helemaal gelijk!!! Veel plezier ;-) 
Eva - schreef op 09-01 om 18:01
Jenny ,  wat fijn een paar dikke positieve ovu testen!!!!  begrijp de zenuwen van het afzeggen van een afspraak, dat is wel even de omgekeerde wereld haha veel plezier  en duim voor een mooie eisprong voor jullie !!!

Het klopt inderdaad dat wij niet elke eisprong mee kunnen pakken maar  vaak valt mijn ei in heel gek  in het weekend ( terwijl ik toch wel onregelmatig ben met mijn cyclus )en hebben we dus erg veel geluk 
Het vele alleen zijn is wel de reden waardoor we de mmm altijd voor ons uitgeschoven hebben( ik vooral eigenlijk )   ! 

Marie - schreef op 10-01 om 09:17
Groot gelijk Jenny, ik zou het risico niet nemen als je een eisprong hebt een HSG te doen.. elke kans is er weer eentje - zet 'm op   

Eva, dat is inderdaad geluk! Wij hebben het voor ons uit geschoven met dezelfde reden - toen we eindelijk de stap naar de huisarts hadden gezet heeft hij ons weer een half jaar naar huis gestuurd, waarvan we 2-3 rondes niet konden klussen rondom eisprong. Nu laten we ons niet meer tegenhouden, m'n vriend komt tussendoor naar huis - en mag dat gelukkig ook van zijn werkgever - om met me te klussen als dat nodig is of mee te gaan naar het ziekenhuis  
Mir - schreef op 10-01 om 10:40
Hey meiden,
Ik heb wel met jullie meegelezen en meegeleefd de laatste tijd... De "social media time out" heeft me wel goed gedaan. Best fijn om daar even niet zo actief mee bezig te zijn. Inmiddels gaat het alweer iets beter met me. Dat komt natuurlijk vooral omdat ik nu eindelijk weer zwanger ben! Maar nu komt de angst of het allemaal wel goed gaat steeds om de hoek kijken. Wat kost dat veel energie zeg... en ik wil zo graag lekker onbezorgd genieten, maar dat is er voor mij helaas (voorlopig nog) niet bij. Maar gelukkig mag ik deze vrijdagavond al voor mijn eerste echo en vanaf dan mag ik iedere week. Dan ben ik 6.1 weken dus ik hoop dat ik daarna een klein beetje gerustgesteld kan zijn. 
@Lotus een hele dikke knuffel voor jou 
@ Summer hoe was je echo en is je bruinverlies al gestopt?
@Zeentje succes met je eerste ivf. Ik hoop dat je inmiddels al wat aan het idee gewend bent? Je mag me altijd een privé bericht sturen als je er met iemand over wilt praten. 
@C81 succes met icsi 2 en de scratching dit weekend!
@Eva ik duim voor je dat je vanaf vrijdag ook op het 9 maanden wachtbankje komt!
@Marie ik hoop ook snel op goed nieuws voor jou. 
@Trees succes met je HSG vrijdag. 
@Jenny ik ga heel hard voor je duimen!
@Skybles hoe gaat het met jou en de kleine uk?
@Dreambaby heel veel succes 7 februari. 
En voor wie ik vergeten ben... Ik hoop ook snel op heel veel geluk voor jullie!


Eva - schreef op 10-01 om 11:12
Marie    groot gelijk dat jullie je niet meer laten tegenhouden !! Huisartsen kunnen soms zo makkelijk zijn!
 En wat  fijn dat hij nu gewoon naar huis mag om te klussen dat is voor beiden toch een veel fijner idee ( lijkt mij haha ) en samen naar de ziekenhuis afspraken is toch prettiger dan alleen! Dat was altijd het gene waar ik erg tegenop zag/zie ,  maar als het nodig moet zijn gaat mijn man dat ook met zijn nieuwe werkgever regelen  op een gegeven moment is het tijd en wil je al je kansen pakken  
Eerst mijn nod maar weer afwachten en dan maandag de afspraak 
Mir fijn dat de time out je goed heeft gedaan . 
En het zal zeker een hoop energie kosten en begrijpenlijk dat je je erg veel zorgen maakt!!  ik hoop dat de echo vrijdag je goed zal doen en je er meer vertrouwen in krijgt, en wat fijn dat je dan elke week mag langskomen je word in ieder geval heel liefdevol begeleid .
 Heel veel succes vrijdag ik duim hard voor een prachtige echo !!

Mir - schreef op 10-01 om 11:27
Dank je Eva 
Natasja - schreef op 10-01 om 15:38
Dank je Mir 
^-^ - schreef op 11-01 om 08:04
C81 heel veel succes dit weekend!

Jenny00 fijn zo in ene die positieve testen! Snap dat je de HSG dan even uit wilt stellen. Hopelijk helemaal niet meer nodig en een plakker voor jou!
Mir het bruinverlies is gelukkig na 1,5 dag al gestopt. We gingen seksen en ik dacht dan zal het wel losbarsten... Maar integendeel, daarna bleef ik juist droog Heb dus ook niet meer gebeld voor een echo, zal wel goed zitten denk ik! Ga vannacht op vakantie en na de vakantie mijn 1e echo bij de verloskundige. 

Eva heel veel succes maandag met je afspraak! 

Ik ben toch steeds iets meer op de achtergrond van brabbels merk ik.. Sorry als ik iemand vergeet??
Er is zo te lezen bij iedereen veel gebeurt, ik geef jullie allemaal gewoon even een dikke knuffel 
Lucky - schreef op 11-01 om 08:07
Zo wat is er veel gekletst. Kan niet alles onthouden 

Nou Jenny hopelijk is hsg niet meer nodig.

Mir ik duim hard voor jou en hoop op een mooie echo voor jullie.

Marie fijn dat jou ml daar tijd voor krijgt 

Iedereen succes die in traject zit of weer poging icsi/ivf of iui doet.
En alle andere ook heel veel succes en ik duim hard voor ieder van jullie 
Mir - schreef op 11-01 om 16:29
Fijne vakantie Summer!!!
Eva - schreef op 12-01 om 19:27
Summer dank je wel ! Fijne vakantie .

Hier  is de menstruatie helaas doorgebroken vandaag . 
Positief puntje het is netjes op tijd  

Op naar het ziekenhuis maandag !! 

Fijn weekend

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan