Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Jenny00 - schreef op 22-11 om 13:55
Dat is zeker vreemd Zeentje dat ze dat niet eerder hebben benoemd/gezien. Had je wel het idee dat deze persoon er veel van wist? Kan natuurlijk ook gewoon iemand zijn geweest die niet wil erkennen niet zo goed te zijn.
Heb ik een paar keer met inwendige echo's gehad. Was 1 meid als zij er was wist ik al dat het weer heel lang zou gaan duren. Zij heeft ook als enige gezegd dat mijn eierstokken en darmen echt heel lastig zijn  
Hopelijk voor jou een geslaagde bevruchting! 
3230 antwoorden en 30861020x bekeken
Natasja - schreef op 23-11 om 06:30
Dankjewel dames. 
Ik zou toch even bellen Marie. Beter een keer te veel bellen zodat je meer info krijgt.
Marie - schreef op 23-11 om 07:50
Goedemorgen! 
Ben vanmorgen uit bed gevallen en was al om kwart voor 7 op kantoor, daar waar ik normaal gesproken nog op 1 oor lig. Weet niet waar m'n energie vandaan komt, maar dan kan ik vanavond lekker op tijd naar huis en een relax avondje voor mezelf hebben. Heb een bezoekje aan de kapper gepland en voor de rest lekker met m'n hondjes wandelen en met m'n katjes netflixen  Heerlijk! Nu al zin in! Vriendlief heeft z'n wekelijkse mannenavond met sport en gamen dus het rijk voor mezelf vanvond. 
Vanmorgen opgestaan en heb alleen nog maar een trekkend gevoel, kortom ik denk dat het gevoeligheid is van groei of misschien wel afstoten van de cyste is. Bel zodadelijk wel eventjes om het te melden en dan zie ik wel wat ze zeggen. Ik maak me in ieder geval minder zorgen. Gisteren zodra ik ging liggen zakte de irritatie al gelukkig!
Hoe is het met de rest van de dames? Nog iemand voor NOD? 

Lucky - schreef op 23-11 om 08:04
Hallo dames,

Iedereen heel veel succes en welkom nieuwe dames.

Marie pijn kan idd ook van de groeiende eitjes zijn maar ik zou ook even bellen en vragen wat hun ervan denken.
Toen ik cyste had kon ik die ook goed voelen bij spuiten van hormonen.
Was een raar gevoel wat idd als trekkerig ervaren kan worden.

Hier alles oke en zondag is mijn nod.
Ga nergens vanuit zoals ik al eerder zei en zie het wel.
Ik laat me niet meer gek maken hahaha.
Annesje - schreef op 23-11 om 09:54
Hopelijk is het een gevoel van groeiende eitjes Marie...maar idd best even bellen, dan ben je zeker.

Ik ben vanmorgen weer voor een echo moeten gaan. Alles zag er goed uit en vanavond starten met spuiten, 1 amp Menopur per dag...Geen idee wat voor effect dat op mij gaat hebben. Heb nooit eerder spuiten gehad. (op Pregnyl na dan) Volgende week donderdag terug voor een echo.
Natasja - schreef op 23-11 om 10:43
Ooh Annesje
Dat is spannend. Hopelijk volgende week donderdag goed nieuws dan dat de spuiten hun werk gedaan hebben!!
Marie - schreef op 23-11 om 10:43
Haaa meiden, heb vanmorgen meteen gebeld en ze gaan het overleggen met de gyn verpleegster. Ze belt me straks even terug. Heb gezegd dat ik denk dat het aan het groeien is, en of ik nu nog wel moet doorgaan met de chlomid. Wie weet dat ze de echo wel vervroegen naar morgen om te kijken of de cyste is gegroeid. Weten we dat ook gelijk... We zullen zien wat ze zeggen.. Keep you posted!!
Fijn dat alles er goed uit ziet Annesje, toch een geruststelling  
Lucky goede instelling - laat je niet gek maken, maar we duimen allemaal mee voor een knaltest op zondag! 
^-^ - schreef op 23-11 om 18:50
Hier zaterdag nod maar vanmorgen opgestaan met behoorlijke ms krampen. Een veel ste hoge temp voor mijn doen, maar al de hele dag door wat druppels bloed verlies. Gok dat ik morgen de gyn kan bellen voor de 1e echo van de cyclus analyse 
Mir - schreef op 25-11 om 14:43
Misselijk, misselijk en nog eens misselijk! Warm, koud, moe, krampjes in m'n onderbuik, rood hoofd, hogere lichaamstemperatuur dan normaal.... Nu wachtdag 7, nog 7 dagen te gaan en dan mag ik testen. Ben zo benieuwd 
Jenny00 - schreef op 25-11 om 15:07
Spannend Mir!
Hier in principe alles goed. Net te horen gekregen dat vrienden van ons, die pas 3 maanden bezig zijn, hun eerste kindje verwachten.. Blijft een beetje pijnlijk altijd dat soort dingen. Niet dat ik niet blij voor hun ben, maar na 2 jaar en 3 maanden vond ik eigenlijk wel dat wij eerst mochten  
Verder alles rustig. Clomid ging redelijk zonder bijwerkingen dit keer, en nu wachten op hopelijk weer een eisprong over 1,5 week. Ik heb echt even het gevoel zo achter de feiten aan te lopen.. ook op m'n 32e wordt ik helaas geen moeder. Maar goed, blijkbaar is het onze tijd nog niet. 

Hopelijk bij jullie wat positiever nieuws de komende tijd! Ik duim voor jullie hoor
Marie - schreef op 27-11 om 09:18
Hee meiden... hier is cd 11 aangebroken. Een spannende dag voor ons vandaag want vandaag horen we of (en wanneer) de eerste IUI gaat plaatsvinden. Ik heb allerlei lichte steekjes in m'n onderbuik en heb zo'n weeiig gevoel alsof ik een eisprong voel aankomen. Ook al is dat veel te vroeg, zo'n gevoel heb ik wel. Ben benieuwd vanavond. Half 5 mag ik! 
Morgen half 5 heb ik m'n tweede gesprek .. zei al tegen m'n vriend dat deze week een misschien wel levensveranderende week gaat worden. Stel je voor... een nieuwe baan & onze eerste IUI waarin ik misschien wel zwanger raak! Misschien moeten we ook maar een staatslot gaan kopen 
Annesje - schreef op 27-11 om 09:42
Laat ons hopen Marie dat het idd zo een week gaat worden!
Spannend Mir! Fingers crossed!
Jenny, ik herken dat gevoel heel goed...ik ben 31 jaar en had ook graag al mama willen zijn. En voor m'n 31e gaat het ook niet meer lukken of het zou deze ronde raak moeten zijn maarja...We moeten ook realistisch blijven.
Zelf heb ik nog geen bijwerkingen van Menopur ondervonden...hopelijk blijft dat zo, nog 3 dagen spuiten en dan donderdag op controle.
nanie - schreef op 27-11 om 09:53
Super spannend Marie, succes vanavond!
Jenny ik snap jou gevoel zo goed, ik probeer het te relativeren voor zover dat kan. Maar toch kan ik het niet helpen dat, dat jaloerse gevoel soms opspeelt. 
Mir heb jij de verleiding nog kunnen weerstaan om te testen?
Bij mij slaat de Gonal F helaas nog niet aan, al twee keer opgehoogd en de follikels die er zaten zijn zelfs gekrompen. Voelt soms lastig om positief te blijven, maar hey..wie zegt dat die levensveranderende week van Marie niet voor ons geldt? Hahah 
Succes iedereen weer deze week!
Marie - schreef op 27-11 om 10:59
That's the spirit Nana! De wet van aantrekking, maar inderdaad.. soms is het lastig positief te zijn als medicatie niet helpt en dingen niet lopen zoals we zouden willen dat ze gaan... ik duim voor iedereen mee. Laten we hopen dat we 2017 mooi kunnen gaan afsluiten allemaal!
Natasja - schreef op 27-11 om 11:38
Ik duim voor ons allemaal dat december de ultieme feestmaand mag worden.
Heel veel succes Marie, vandaag en morgen
Blijf positief Nana
Jenny00 Ik begrijp je helemaal, dat gevoel zal nooit beteren. Ook la gun je het anderen net zo hard als jezelf, dat soort van jaloerse gevoel zal je altijd hebben.
Annesje ik duim alvast voor een goede controle donderdag
Superspannend Mir
Marie - schreef op 27-11 om 17:30
Yaaaay!!! Twee eitjes!
Eentje van 15-16 mm en eentje van 12-13 mn. Woensdagavond Ovitrelle spuiten en vrijdagochtend IUI!!!! Bring it on!!!
Ben dolgelukkig!
Mir - schreef op 27-11 om 18:19
Wat goed Marie!
Ja ik heb al een paar testjes gedaan, maar nog negatief. Mag ook eigenlijk pas vrijdag testen dus 
Jenny00 - schreef op 27-11 om 18:21
Laten we inderdaad allemaal meeliften op de positieve vibe van Marie  
(als ik jou was zou ik dat staatslot maar vast kopen) En super fijn dat je een mooi ei, en misschien wel 2, hebt!
En bedankt voor jullie lieve reacties, soms kan ik me zo gemeen voelen wanneer die jaloerse gedachtes door me heen wervelen. Ik ga proberen om het om te zetten naar positieve energie en vooral op onszelf en ons eigen geluk te focussen. Dat raak ik soms echt een beetje uit het oog, dat ik nog meer ben dan een vrouw met een grote kinderwens. Voor de komende tijd dus van alle leuks gepland die ik de laatste tijd heb afgehouden.
Ik duim voor ons allemaal hier op mooie berichten
Marie - schreef op 27-11 om 18:59
Mir, hopelijk heb je vrijdag een positieve test! We duimen heeeel hard voor je mee hier! 
Jenny, jullie mogen allemaal meeliften hoor   ik denk inderdaad dat ik er maar eentje ga halen  
Ahh en jenny, soms is het inderdaad zo oneerlijk maar goed dat je op jezelf focust en gelukkig bent met de dingen die je doet! Hopelijk kun je lekker gaan genieten van alle leuke dingen die jullie hebben gepland en dan komt dat andere positieve nieuws ook een keer voor jullie
Natasja - schreef op 27-11 om 19:51
Oh Marie wat een goed nieuws voor jullie. Spannend hoor. Ik duim alvast voor je!
Marie - schreef op 28-11 om 07:58
Hi Zeentje, dankjewel!!! Heel lief van je! We kunnen alle hulp gebruiken dus ook mensen die duimen
Hoe is het bij jou? Zijn er nog dames die tegen NOD zitten en bijna mogen testen??? 
Natasja - schreef op 28-11 om 08:07
@Marie
Hier alles zijn gangetje. Nog 8 dagen wachten dan mag ik bloed laten prikken in het ziekenhuis. 10 december is mijn nod.
En denk nu al dingen te voelen... regelmatig een steekje links in mijn bm. En vlaagjes van misselijkheid.  Maar weet dat dat niks hoeft te betekenen. In oktober ook gehad en toen had ik een cyclus van 39 dagen.
Dus ik ga niet hopen. Je lichaam kan je goed voor de gek houden....
Annesje - schreef op 28-11 om 08:50
Supergoed Marie! Blij voor je!! 
Mir, hopelijk vrijdag een positieve test!
Marie - schreef op 28-11 om 09:38
Dat klopt Zeentje - heb al vaker gedacht dat ik zwanger was en bleek er toch niets te zijn. En er zijn ook veel voorbeelden te noemen van vrouwen die dachten menstruatie te krijgen en toch zwanger bleken te zijn. Kortom, afwachten tot de 10e! Nog maar even geduld!!
Dankjewel Annesje. 

stff48 - schreef op 28-11 om 10:48
Brr heb toch zenuwen voor mijn afspraak in het ziekenhuis hoor vandaag
Xx
Eva - schreef op 28-11 om 11:11
Hier even wat afwezig geweest ik was erg ziek maar ben zo goed mogenlijk bijgelezen
Jennie Alle gevoelens en emoties zijn heel herkenbaar Het loslaten van een leeftijd en weer doorgaan is echt even een dingetje samen met die jaloerse gedachtes ,Maar het is allemaal erg begrijpelijk en voor mij is het dan wel weer fijn om te lezen dat ik dan toch niet de enige bent die zich af en toe zo voelt 

Stff48 veel succes vandaag ! 
Marie wat fijn 2 eitjes zal dubbel duimen haha !
De rest van de dames spannend weer dat wachten ik duim heel hard voor  jullie en natuurlijk iedereen hier  
Hier is mijn nod tussen 8 en 11 december  dus ik mag ook weer op de wachtbank  ! 
Liefs 
Natasja - schreef op 28-11 om 12:17
@Marie 
Ik hoop dat ik geduldig kan zijn tot volgende week... Mijn collega die me vervangt in de ochtend dat ik bloed moet gaan prikken in het ziekenhuis(60km verderop) wees me er net nog op, volgende week sinterklaas he met een dikke knipoog.
@stff48 succes vandaag!
@Eva, welkom naast mij op het bankje 
Tink - schreef op 28-11 om 14:41
Hoi dames. Mijn vriend wil geen kindjes meer maar mag ik hier nog wat brabbelen? Mis jullie wel een beetje... 
stff48 - schreef op 28-11 om 22:57
Dames , vandaag officieel de mmm ingegaan .. bloedonderzoeken gekregen ..inwendige echo van baarmoeder & eierstokken.. manlief moet zaad laten onderzoeken . En dinsdag moeten we terug in het ziekenhuis zijn om Een follikel meting te doen .. 
nieuwe gyn was niet zo vriendelijk als ik verwachtte maar iedereen kan wel eens een slechte dag hebben zeker?  
Natasja - schreef op 29-11 om 09:00
Dank je Marie wat lief van je!
Ik hoop voor je dat je goed nieuws krijgt over je gesprek... ik zal alvast voor je duimen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan