Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Miley - schreef op 10-05 om 11:41
Heey,
Hier is het jammer genoeg doorgebroken dus start ik binnen 2 dagen met clomid beetje jammer maar spijtig genoeg ben ik dit al gewend . Mijn man zou graag een sperma onderzoek laten doen zodat wij weten dat daar toch alles in orde is dus nu gaan we uitzoeken hoe we dat moeten doen , en hopen dat ik met clomid meer geluk heb de twijfel hangt hier wel in de lucht aangezien ik deze keer wel een goed ei had, en goed geklust heb en toch weer pech, maarja we zullen moeten afwachten vrees ik
3230 antwoorden en 31029072x bekeken
stff48 - schreef op 10-05 om 12:36
Hè dames , 
Ik wil toch eventjes Mn hart luchten bij jullie  sinds mijn laatste ms is mijn man echt lichtgeraakt.. kan precies niets goed doen.. ik snap de teleurstelling maar die is er even hard voor mij .. we zijn allebei altijd druk in de weer maar ik heb soms ook even een knuffel nodig met 'het komt wel goed '- woorden ... 
hij is niet echt een prater maar dan nog , door koppig te mokken komen we ook niet verder natuurlijk .. sorry dames dat ik hier kom zagen !  
Betty - schreef op 10-05 om 18:52
Fijn dat je de volgende keer wel door mag voor een 2e Lizzy. Zo'n wachtmaand lijkt me wel pittig! Maar hopelijk blijft de komende cryo al plakken natuurlijk. 

He zo balen Miley, dan heb je goede hoop en is het weer niks geworden. Verstandig om zaadonderzoek te doen. 

Och lieve stff natuurlijk moet je dan je hart luchten. Je moet het toch samen doen..
Ik heb ook niet zo'n prater en moet soms echt door vragen en zagen wat er aan scheelt. En soms ook gewoon een keer boos worden. Ik zou iig gewoon zeggen wat zijn gedrag met jou doet. Misschien heeft ie het zelf niet eens door. 

Mijn vruchtbare dagen zijn begonnen. Net rekbaar slijm met afvegen. Mn man houd de cyclus bij en doet nu ook ovutesten. Hierdoor ben ik er idd toch minder mee bezig. We vieren komend weekend de verjaardag van onze zoon, dus dat is mooie afleiding voor de uitslag van de testen. Als ik er aan denk, dan begint het toch te wel wat te kriebelen van de spanning. 
Nancy - schreef op 11-05 om 08:11
Wat een spannende tijden breken er weer aan meiden. Heel veel succes gewenst voor jullie allemaal.
Marie - schreef op 11-05 om 14:06
Hallo meiden!!

Vanmorgen de IUI gehad, maar heb er geen goed gevoel over. Vriendlief zit al dagen te mokken en toen ik woensdag wilde gaan vrijen bleek hij al op eigen houtje te hebben besloten zijn zaad eerder op te wekken omdat hij dacht dat we drankjes zouden gaan doen bij vrienden en hij dan niet meer zou kunnen vrijen. Ik begrijp echt wel dat de bedoeling goed was, maar als je een avondje drinken niet wil overslaan - althans, gewoon rustig aan wilt doen - terwijl ik spuiten moet zetten dan snap ik het niet meer.. die keer vrijen had misschien wel het verschil kunnen maken maar blijkbaar vind hij drinken belangrijker... toen ik boos werd kreeg ik een snauw terug... lekker dan.. maar v olgens  mij viel pas later bij hem het kwartje dat het een domme actie was.
- als ie zich nou maar een beetje meer in alles zou verdiepen zou het beter snappen, maar goed... kan niet alles hebben - 

Vandaag dus de IUI... begon alweer klote omdat hij zijn velletje tijdens het opwekken openhaalde waardoor er bloed bij het zaad kwam. Even waren we bang dat het daardoor onbruikbaar was, maar gelukkig waren ze bij het lab optimistischer dan wij. Een uur later mochten we het gaan ophalen, maar dat duurde veel langer dan gepland... meneer was zenuwachtig en zat te mopperen dat we 'voor niks' zaten te wachten - was er ff helemaal klaar mee, maar het zal zijn manier van reageren zijn op de hele situatie , maar het was alles behalve relaxed voor mij. De uitslag was in verhouding met de vorige keer teleurstellend... vorige keer hadden 140 mln 75 % zwemmend, nu 'maar' 13.2 mln met 50% zwemmen... dat is echt nog steeds een goede uitslag en dat besef ik me ook wel, maar het gevoel werd er voor mij niet beter op. De gyn was wel heel aardig en stelde ons gerust dat er geen reden voor zorgen was. 

M'n vriend was na de inseminati een stuk rustiger... ik ben thuis weer aan het werk gegaan en hij ook. Heel even kwam hij langs om te kijken hoe het ging, waarna k weer een snauw van 'm kreeg. Denk dat hij momenteel even de druk moeilijk aankan... en het gevoel heeft dat hij faalt. Gelukkig doen we dit samen en sleept hij mij door mijn dalen. Denk dat we het vanavond toch nog maar eventjes gezellig gaan maken... misschien krijgt ie dan weer moed  

Als deze ronde mislukt, gaan we een ronde zelf proberen - op onze huwelijksreis nog wel! Dat is toch ook geen straf! Maar eerst maar eens afwachten of er niet toch een mooi zaadje gekozen wordt deze ronde! Het wachten kan gaan beginnen!!! 
Nancy - schreef op 11-05 om 14:15
Marie,wat vervelend dat het allemaal zo gelopen is...het geeft toch een rotgevoel.
Soms 'vergeten' we wel eens ,dat het voor de mannen ook best spannend is allemaal . Ook zij zijn zenuwachtig,vooral over de uitslag van hun zaad.
Er staat ook best druk op de mannen.. Al vind ik wel,dat ze soms best wat meer rekening met ons mogen houden ;-).
Ik duim heel hard voor jullie,dat er 1 topzaadje tussen zat en dat we over 2 weken heel blij nieuws van je mogen lezen.
Marie - schreef op 11-05 om 14:30
Ja voor hem is het ook maar dealen met alle onzekerheid en mij met mn hormonen  Hij doet zijn best.. zit er gewoon doorheen nu - de laaatste loodjes van zijn opleiding vallen hem zwaar en hij wil gewoon weer lekker thuis zijn bij mij. Gelukkig is het bijna voorbij en gaan we over 3 weekjes trouwen en op huwelijksreis  Genoeg om de komende twee weken de tijd mee te doden!
Nancy - schreef op 11-05 om 14:57
Een heel leuk vooruitzicht meid!!
Kitty - schreef op 11-05 om 18:17
Marie spannend je iui! Hier waren er 4,9mlj zaadjes en 59% beweeglijkheid en toch was het raak. Ik ga duimen voor je!! 
stff48 - schreef op 11-05 om 20:21
Ik duim voor je Marie ! 
De mannen hebben het mopperen op hun momenteel , zou je denken ! 
Xx
Betty - schreef op 12-05 om 08:57
Begrijpelijk dat ie dan knorrig uit de hoek kan komen, maar laat hem wel weten dat je je dat toch wel aantrekt. Als ie iig maar probeert om niet zo te snauwen of dan een keer sorry zegt of het ligt niet aan jou zou al fijn zijn toch. 
Wat fijn dat jullie gaan trouwen en een mooie huwelijksreis er achter aan hopelijk komen jullie beide daar lekker tot rust. 
Kitty wat heb je al een mooi buikje! Bijna op de helft zie ik. Heb je binnenkort de 20wkn echo? 
Niet alle mannen gelukkig stff. Ik hoop ook niet dat dat veranderd na de uitslag.. 
Kitty - schreef op 12-05 om 09:01
@betty ja 22 mei. Toch best spannend, thanks 
Betty - schreef op 12-05 om 09:50
Dat is het ook, spannend en genieten, hopelijk is alles gewoon goed. 
Marie - schreef op 14-05 om 08:51
Ow wow Kitty, dat klinkt inderdaad hoopvol! 
Stff, ja hij is momenteel wat brommerig, maar gelukkig weet ik dat het niets met mij t maken heeft  Daar ken ik 'm te goed voor. Ik ga er  alleen altijd tegenin #aardvanhetbeestje. 
Ja Betty, dat heeft hij naderhand ook gedaan.. hij zei dat hij de balen had van een toets die hij slecht had gemaakt. Heb gezegd dat ie het dan niet op mij moet uitkuren, maar dat ik ook snap dat hij de balen heeft. We hebben weer een heel fijn weekend gehad samen. Nog een weekje dan is hij klaar!
Betty - schreef op 14-05 om 13:03
Goed om te horen dat hij het wel door heeft Marie. Nog maar een paar dagen. 
We hebben eindelijk de uitslag van de onderzoeken. Alles was goed. Zaadonderzoek 32mljn, eisprong ws wel want het testosteron was wel verhoogd, uitstrijkje pap1 gelukkig. Dus we mogen nu eerst weer een jaar zelf proberen. 
C81 - schreef op 15-05 om 00:11
Marie ik duim voor je hoor! Wellicht een mooie kans met zoveel zaadjes. En genieten van de voorbereidingen voor je huwelijk! En ja mannen zeggen soms rare dingen omdat ze vaak met hun eigen emotie geen raad weten. 
Betty wat fijn dat alles goed was! Toch een geruststelling. Nu dus zelf proberen? 
Kitty mooie buik!!
Hoe is het met de andere dames? 
Hier vreselijk zenuwachtig.  Morgen weet ik of onze enige cryo teruggeplaatst gaat worden. Als ik morgen ochtend niks hoor dan gaat het door.  Echt onmenselijk om zo in de stress te zitten.
meid22 - schreef op 15-05 om 07:35
@c81 wat spannend hoop dat hij goed zal gaan ontdooien  
Wij zijn nog altijd aan het wachten op 9 juli dan vind de PESE ingreep plaats bij mijn verloofde ;-) 
Hoop zo dat ze dan zaadcellen gaan vinden, hij heeft er echt alles maar dan ook echt alles voor over en houdt zich met liefde aan al de leefregels.
Als alles goed gaat 9 juli dan gaan ze het zaad invriezen voor ICSI, wij zitten bij het Radboud umc, dit is het meest gespecialiseerde ziekenhuis van NL dus dat bied hoop  
10-8-18 gaan we trouwen, dus waarschijnlijk starten wij in september met ons ICSI traject (mits er resultaat wordt behaald natuurlijk 9juli) We gaan namelijk eerst 22 dagen op huwelijksreis
Vee succes allemaal 
Nancy - schreef op 15-05 om 09:38
C81, Wat ontzettend spannend!!! Ik duim zo hard voor je.
Hier in de vreselijke wachtweken..morgen is het een week geleden,dat we onze 3e iui hebben gehad.
Hopelijk is het 3x is scheepsrecht voor ons...
Marie - schreef op 15-05 om 10:50
C81, ik duim voor je dat je snel goed nieuws gaat krijgen! Lijkt me inderdaad vreselijk die spanning!!
Meid 22, helemaal spannend voor jullie zeg! Ik hoop dat jullie 9 juli een mooie hoeveelheid zwemmers kunnen vinden en goed kunnen gaan bewaren  
Nancy, ik zit samen met je op het wachtbankje. Voor ons is het vrijdag voor de derde keer gebeurd.. hoop dat we samen gelijk op zullen gaan in een zwangerschap meid! Laat drie keer inderdaad het magische getal zijn voor ons! 
Nancy - schreef op 15-05 om 10:52
Marie, we duimen hard voor elkaar
meid22 - schreef op 15-05 om 11:26
@Marie ja dat hoop ik ook, anders is onze enige optie nog donorzaad, daar zullen we dan wel voor kiezen maar eerst heel hard duimen dat ze 9 juli iets vinden  
Mochten ze niks vinden dan zou dit een verschrikkelijke klap zijn, dan moeten we namelijk ook nog weg bij het ziekenhuis want in Nijmegen werken ze niet met donorzaad dan moeten we helemaal naar Zwolle, moet er nu nog maar eventjes niet aan denken.
Heel veel succes op het wachtbankje ook voor jou Nancy
Marie - schreef op 15-05 om 11:53
Zoals het hoort Nancy  - ook voor jou is het van harte gegund! 

Meid 22, ik kan me niet half voorstellen hoe jullie in spanning zitten meis... inderdaad, maar eerst afwachten tot 9 juli - dag voor dag, stapje voor stapje samen beslissen en bekijken hoe jullie erin staan. Voorbereiden op het ergste, hopen op het beste... maar kan me voorstellen dat het voorbereiden op het ergste ook heel dubbel is. Hier is geen goed advies voor, denk zelf dat je samen vooral de tijd zult moeten nemen - stel het komt toch niet zo positief uit - om samen te bekijken hoe jullie verder het proces willen ingaan... neem vooral de tijd samen!! Maar ik duim gewoon KEIHARD! dat dit allemaal niet nodig gaat zijn voor jullie 
meid22 - schreef op 15-05 om 12:01
@Marie Toen wij bij de semen test in januari te horen kregen dat er geen cellen in het zaad waren gevonden toen kregen we allebei een hele harde klap we hebben dagenlang gehuild, maar we weten dat we daar niks aan kunnen veranderen hoe lastig ook.
Nu 9 juli dus de ingreep we hopen uiteraard heel hard dat dat mag gaan lukken maar we weten ook dat de slagingskans 50% is dus dat we ook rekening moeten houden dat het misschien niet gaat lukken, maar willen er in elk geval alles aan gedaan hebben.
We hebben samen al besloten dat mocht het niet lukken we voor een donor willen gaan, we kunnen ons beide geen leven zonder kindje indenken en aangezien bij mij wel alles goed is zal die optie wel moeten lukken al is dat natuurlijk ook niet makkelijk, op die manier zouden we wel beide de zwangerschap vanaf het begin kunnen meemaken, iets wat met adoptie niet kan dat zou dan ook echt onze laatste keus zijn.
Lief dat je voor ons zult duimen  duim ook voor jullie allemaal
Nancy - schreef op 15-05 om 12:11
@ Meid22, Jeetje..wat heftig allemaal zeg. Ik duim zo hard voor jullie dat jullie droom waar gemaakt kan worden en dat jullie bij de gelukkige 50 % mogen zitten.
Ik volg je verhaal al een tijdje en vind het zo erg om te lezen allemaal. Maar hou moed meid!
Marie - schreef op 15-05 om 13:02
Nou meid22, vind het heel knap van je hoe je er mee omgaat. Is niet niks om dat zo voor de kiezen te krijgen met z'n tweetjes als je zo'n grote wens hebt. 
meid22 - schreef op 15-05 om 15:33
Dankjewel voor de lieve woorden Marie en Nancy, het is zeker niet niks maar denk wel dat als je dit aankunt samen je alles aankunt  en uiteindelijk kom je er sterker uit, en het komt uiteindelijk vast goed met onze wens op wat voor manier dan ook  
C81 - schreef op 15-05 om 17:56
Meid22 ik hoop dat ze mooie zaadjes vinden in juli! Die wachttijd ertussen duurt altijd zo vreselijk lang. Mag je dan meteen de volgende cyclus icsi doen? 
Nancy en Marie ik kom naast jullie zitten op het wachtbankje. De cryo was mooi ontdooit en zit nu lekker warm in mijn buik. Wanneer is jullie nod? Hier de 23e. Het is een 5 dagen oude cryo dus nog 8 dagen. 
meid22 - schreef op 15-05 om 18:08
@c81 wat fijn dat hij goed is ontdooit  
Jaa ik hoop het ook heel erg, nou het is dan wel vakantie periode en wij gaan zelf 10 augustus trouwen en daarna 22 dagen op huwelijksreis ;-) 
Dus ga na de ingreep 9 juli vragen of ik dan in augustus de pil maand mag hebben (wat dat schijnt eerst te moeten voor icsi) en dan in september met het icsi traject starten hoop dat ze daar aan mee willen werken  
We zijn sinds oktober 2016 bezig, november 2017 naar de huisarts gegaan en in januari 2018 eerste onderzoeken in het ziekenhuis waar we dus die vervelende uitslag kregen.
Hoop zo dat we voor kerst zwanger mogen zijn lijkt me zo mooi om het dan te delen
C81 - schreef op 15-05 om 18:51
Meestal beginnen ze inderdaad eerst met lang protocol.  Dus een maand de pil , dan decapeptyl erbij en uiteindelijk gonal f of menopur. Kort protocol is zonder de maand pil. Maar dat wordt vaak alleen gedaan bij weinig verwachte follikels of dames met trombose.  
meid22 - schreef op 15-05 om 21:55
@c81 ja inderdaad daarom, dus wil dan graag in augustus al die pil doen zodat we in september meteen kunnen beginnen en niet weer een maand moeten wachten hebben immers al genoeg tijd verspilt met onnodig wachten ;-) 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan